DR.Güner Uysal'a lazer lipo yaptıran var mı?

mamamia1

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
12
1
16
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar. Ben karın çevremi yani simitlerimi aldırmayı düşünüyorum. dr araştırıyorum da. Bi bilginiz bu dr hakkında, varsa paylaşabilirseniz mutlu olurum.

Merhaba Arkadaşlar. Ben karın çevremi yani simitlerimi aldırmayı düşünüyorum. dr araştırıyorum da. Bi bilginiz bu dr hakkında, varsa paylaşabilirseniz mutlu olurum.

tam bir ay önce güner uysala karın bel sırt bacak içi oldum. Benden bi seferde 5.5 litre yağ alındı.Ilk zamanlar inanılmaz ağrılarım oldu. Bulantı kusma ve tansiyon düşmesi oldu. Ama bunlar sadece iki gün sürdü. Vucudun yağ oranı düştüğü için oldu normal dediler. Belim çok güzel şekillendi ödemli olmasına rağmen. Karnım ve sırtım öncekine nazaran daha iyi ama yine de ödemden dolayı şiş. Tavsiye eder miyim? Eğer istanbuldaysan ve kontrollere gidebileceksen evet tavsiye ederim. Cünkü ben eskişehirden geldim.kontrol falan imkanım yoktu bu yüzden ağrılarımı yaşarken çok ama çok sinirlenmiştim. Şu an pek ağrım yok. Ama o bölgelwrde çok hassasiyet var. Dokununca falan canım yanıyor ve elime ceviz gibi sertlikler geliyor. Son şeklini almasını iple çekiyorum...

Ben de yaptırdım, ilk günler çok zordu 5 kilo yağa alındı.Sonuç mükemmel oldu.Aradan tam 1 sene geçti.Ama herkeste aynı sonuç olmayabiliyor.Cilt yapınız, vücut şekliniz, fazla kilo olmaması çok önemli faktörler.

rosenoire smart lipo yaptırdığınızı başka topiklerde okudum. Sonuç mükemmel diyorsunuz ya mükemmel görüntüye ulaşmanız ne kadar zaman aldı? Ağrılarınuz tam olarak ne kadar sürdü? Benim tam bir ay oldu ama hala beni çok rahatsız ediyoru. Artık bir an önce kurtulmak istiyorum...

Canım merhaba :) ben ilk gün sonucu farkettim .Ama bu moralini bozmasın neticede bendebn 5 kg yağ alındıSırt , bel basen bacak içi karın .Bne ikinci gün aynaya baktığımda vücüdümu tanıyamadım.Değişim 4 aya ile 6 ay arası sürdü.İlk bir hafata belim 6 cm inceldi sonraki bir ayda 10 cm inceldi 4 aya sonunda 13 cm incelme oldu.Ben kilomada dikkat ettim58 kiloydum 49 kiloya düştüm

Merhabalar. Ben de 4 ay önce smart lipo yaptırdım aynı dr'a....Bel,basen,göbek , bacak içi ve gıdı....5 ltr'ye yakın yağ alındı benden....Operasyon sonrası ilk günler hareket ederken sağa sola ve özellikle oturup kalkarken yoğun ağrı duyuyordum kas ağrısı gibi bir şey.....Günden güne ağrılar hafifliyor....Benim ilk günlerim rahat geçti sayılır.....3 aya kadar çok hafifte olsa ağrı hissettim ama şu an hiç bir şey yok....Sonucu operasyon sonrası hemen görüyorsunuz.....Ben 3. günde işe gitmiştim ve iş arkadaşlarım çok zayıfladığımı söylediler......İlk ayda göbek ve gıdı bölgem bayağı sertti ve göbekte dalgalanmalar olmuştu....Şimdi çok daha iyi görünüyorum......Operassyon öncesi 60 kg idim şu an 54 kiloyum.....Bel ölçümü not etmedim o yüzden kaç cm incelme var bilemiyorum ama 38 bedendim şu an özellikle pantolonlarım bol geliyor.....Göbek, yanlar ve basen çok farketti......Sonuçta geçirmiş olduğumuz cerrahi bir operasyon biraz ağrı olması normal.....Ben kendi adıma sonuçtan memnunum.....İyi ki yaptırmşım diyorum..

Canım ben de Güner Bey'e ameliyat olacağım aynen senin gibi kombine ve 5 kg yağ aldıracağım.Sen ne kadar ödedin?Ben Edirne'deyim ama 2 haftada bir falan kontrollere giderim...

Kızlar merhaba,
Mayıs ortası gibi ben de Güner Bey'e ameliyat olacağım.173 boyunda 59 kilo falanım.Simit,uyluk,alt karın, iç bacak,dış bacak basen olmak istiyorum.Daha çok bacak ağırlıklı yapmasını isteyeceğim ameliyatı ama çünkü kaslı bacaklarım var.5 kg yağ alınmasını istiyorum.Sizler ne kadar ödediniz?Peşinde indirim yapılıyor mu?Superplastta %10 indirim yapılıyormuş peşine...

Merakla cevaplarınızı bekliyorum.

Merhabalar,

Ameliyat ücreti yaplacak bölgeler, alınacak yağ miktarına göre kişiye özel belirleniyor. Hiç bir doktorun standart fiyatı olduğunu sanmıyorum. Size fikir olması açısından söyleyeyim ben 5000 tl ödedim, ameliyatın detaylarını yukarıda anlatmıştım. Size ne kadar bir fiyat söylerler bilemem ama Güner Bey'in verdiği fiyatlar çok uçuk rakamlar değildir. En kesin bilgiyi görüşünce alırsınız.

Merhaba hanımlar,
Ben yeni üye oldum, uzun süredir takip ediyorum bu konu hakkındaki yazılanları, ancak aklımda birkaç soru işareti kaldı, 5 lt, 5.5 lt gibi miktarlarda yağ alımı uluslarası standartlara göre uygun görülmüyormuş, benimde göbek ve simitlerden operasyon olma istediğim var, acaba tansiyon düşüklüğü v.b. yan etkiler ne kadar sürede geçiyo, ve operasyonu Güner Bey nerde yapıyor? Bir üyenin bir hastanede yapılan operasyon yüzünden çok sıkıntı çekiğini okudum önceki yorumlarda

Yaptıran hanımlar beni de bilgilendirebilirlerse çok memnun olurum

Önceki yazışmalarımda belirttiğim gibi benden 5 lt'ye yakın alındı. Yağ miktarıyla ilgili çeşitli şeyler söyleniyor. Kimi doktor 5 ltr üzeri fazla diyor kimisi 9-10 litreye kadar alınabilir diyor. Güner Bey'in belirttiği ise kişinin ağırlığının yüzde yedisi veya sekizine (tam hatırlamıyorum oranı) kadar alınabilir diyor , yani kişinin boy ve kilosuna göre alınacak yağ miktarı hesaplanıyor. 100 kg olan birinden 2-3 ltr yağ alınırsa ne fayda görecek ameliyattan....Benim bir hayli kilolu olan bir arkadaşım klasik lipo oldu 7 ya da 8 ltr yağ alındı, aynı şekilde kuzenimde o oranlarda yağ aldırdı farklı doktorlarda. İkisi nede bir şey olmadı. Tabii geceyi hastane de kontrol altında geçirdiler. Ben 60 kg ile ameliyata girdim ve 5 ltr alındı, operasyon klinikte yapıldı ve çıkıp eve geldim , refakatçı bir arkadaşım eşliğinde. İlk gün benim için zor geçti, sağa sola kımıldayamıyordum ama ertesi günü çok hızlı toparlanmıştım. Tansiyon düşüklüğü olmadı ben de, 4. gün işbaşı yaptım. Diğer yaptıran arkadaşlar da süreci daha ağır geçirenler olmuş ama ben bir sıkıntı yaşamadım. Bünyeden bünyeye değişiyor. Ben bundan önce yüz germe ameliyatı olmuştum yine local + sedasyon , uyandığımda muazzam bir halsizlik ve mide bulantısı olmuştu ertesi gün boyunca da süren. Aynı şey yine olurmu diye korktum ama lazer lipo korktuğum gibi olmadı. Neyse doktor'a gittiğinizde muayene sonucuna göre söyler size ne kadar yağ alınması gerektiğini, aklınıza takılan sorulara da en iyi doktor cevap verebilir. Size de geçmiş olsun.

teşekkürler PEGANUM
geçmiş yorumlarınızı da okudum bu konuyla ilgili, beni baya cesaretlendirdi.
Sizde güner beye mi yaptırdınız operasyonunuzu? henüz hiçbir doktorala görüşmedim, sayıyı 2 ye 3 e indirip görüşmeyi düşünüyorum, ben anadolu yakasında oturuyorum caddede de pekçok klinik var ama yorumlardan çoşkun bey ve güner bey, lazer lipolizde uzmanlarmış gibi görünüyo, sanırım ikisinden birine olucam operasyonumu. Gerçi şu yaz sıcağını atlatıp ta korseyi giymek daha doğruda olabilir bakalım

Doktor randevusu ve sonrası için gelişmeleri ve güncel fiyat bilgisini paylaşırım.
Herkese mutlu ve güzel günler :)

merhaba siz dr güner uysal beyle görüştünüzmü görüştüyseniz fiyat bilgisini paylaşırmısınız

merhaba siz dr güner uysal beyle görüştünüzmü görüştüyseniz fiyat bilgisini paylaşırmısınız

henüz randevu bile almadım :)
Sanırım lipo için mart- nisan ayları daha uygundu, yaz tatiline çıkana kadar nekahet süresinin bitmesi ödemin inmesi açısından
ben eylül başına kadar ertelemeyi düşünorum bu günlerde, yinede gider görüşürsem bu aralar sizi bilgilendiririm
bir konuda yağların yakılarak alınması sonucunda ilerleyen dönemlerde hücre yapısında bozulmaya yol açar mı endişesi, aslında onu biraz araştırıp gitmek istiyorum
Bi kaç görüş yazılmış bununla ilgili olarak forumda ama net bi sonuc çıkmıyo sanki, bir arkadaşım doktor öncelikle onunla görüşüp belki bi onkoloğa danışıp öyle güner beye sormayı düşünüyorum

Forumdaki arkadaşlardan da bu konuda bilgisi olan varsa beni de bilgilendirsinler rica ediyim
Herkese iyi haftasonlarııı :):):)

Hanımlar, ben Eylül ayında aldırdım simitlerimi, simdi cok mutluyum iyiki aldirmisim. Dr.Güner bey harbi iyi doktor...birde asistanı var tabi... ben pesin 2 bin tl verdim, ögrenci indirimi falan da yaptı. Simdi hicbir sorun yok:)

Son düzenleme:

merhaba,

bende ilk randevuyu almak için yazın geçmesini bekliyorum eylül iyi bi zamanlama olmuş,
simitlerimi aldırdım derken ne kadar bi alan üzerinde çalışıyo doktor, yani bel oyuğunu ve göbek altı ve üstü yağları kapsamıyo sanırım değil mi sizin operasyonunuz?

bi de 2 bin TL oldukça uygun bi fiyat hatta ucuz bile olmuş, 10 ay bile geçmiş olsa,
Bende peşin ödeme yapmayı hedefliyorum, yüzde kaç indirim yaptırabilirim?

merhaba arkadaşım yorumunu okuyunca merak etdim sen yaptırdınmı liposuctinını güner beye nasıl geçti biraz bahsedermisin?

Merhaba Güner BEYİ ben de çok duydum.Yazdığınız rakam inanılmaz uygun .Kendisine nasıl ulaştınız.Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…