DR.Güner Uysal'a lazer lipo yaptıran var mı?

Canım verdiğin bilgiler çok güzel. Her dediğine katılıyorum .Ne güzel anlatmışsın .

Teşekkürler.....Ameliyat sonucundan memnun kalmanız ve etkisinin de hala sürmesi güzel, yani umulanın gerçekleşmesi...Bu tarz ameliyatlarda uzun vade de memnuniyet çok daha önemli ve operasyonun başarısını daha iyi yansıtıyor...

Güner Bey'de sadece lazer lipo değil diğer estetik operasyonlarda da fiyatlar makul, ben daha önce burun ve endoskopik yüz germe ameliyatı da oldum kendisine, diğer ameliyatlarımın sonucundan da memnunum...Ben kararımı verirken başka cerrahlarla görüşmemiştim onun için diğerlerinin fiyatlarından haberim yoktu, kendisine ameliyat olan başka arkadaşlarımın olumlu sonuçlarına göre karar vermiştim...Fiyatının uygun olduğunu burada başka dr'larda operasyon geçiren arkadaşların bildirilerine göre anladım....Güner Bey'le bir görüşün bakalım, yüz yüze görüştüğünüzde eğer sarkma olabilme ihtimali varsa bunu size söyler, gerçekleşmeyecek vaadlerde bulunmaz....Bu konu da rahat olabilirsiniz. Emboli konusu da, bunun eski tarz operasyonlarda olma ihtimalinin yüksek olduğunu duydum, şu anki teknolojiyle risk yok diye biliyorum yine de bu konuda sizi yine en iyi dr aydınlatabilir. Bu forumda ya da çevremde ameliyat olmuş kişilerde emboli vakası şu ana kadar hiç duymadım..

Canım yaptırdım bugun guner beye sımdı uzanıyorum 6,5 kılo aldılar ama kollarım hala sallanıyor etkısı sonradan mı gorulur.yemek yemısmıydın sen olduktan sonra su falan

Canım yaptırdım bugun guner beye sımdı uzanıyorum 6,5 kılo aldılar ama kollarım hala sallanıyor etkısı sonradan mı gorulur.yemek yemısmıydın sen olduktan sonra su falan

Çok geçmiş olsun.....Kollarının sallanmasına şu an hiç takılma daha bugün ameliyat oldun....Vücut ödem toplayacaktır bunlar normal süreçler...Local-Sedasyonla oldun galiba ameliyatı...Yemek yiyebilirsin , sıvı alman çok önemli 2 ltr günde su içmen gerekiyor....Şimdiden içmeye başlarsan iyi olur..Benim operasyondan sonra refakat eden arkadaşım suyu dayamıştı, ona öyle demişler su içmesi gerekli diye...Tekrardan çok geçmiş olsun daha iyi hissettiğinde bilgilendirirsen sevinirim.

Lokal oldum 4 saate yakın sürdü baya zorladı cunku benım vücudum gevsek olduğu ıcın daha zormus sert vücudlarda daha kolaymış.sımdı bıraz atarax şurup çıtım ıyucam gelıncede sadece çorban yedim su konusunu hatırlayamadım ıceyım o zaman teşekkür ederım canısı bılgılendırıcem senı.

Bana 5 kilo fazla değil mi demisşin senden 6.5 kilo almış.Canım çok geçimiş olsun .Evet 5 kilo çok azlaydı o nedenle çok zor toparlandım hastanede serumu açmayı unutmuşlar eve dönerken yolda su kaybından fenalaştım . Hastane rezaletti .İlgi sıfır ..! Ynamda kimse yoktu çünkü hemen ayağa kalkarsın dediler.Ama 5 saat narkoz almışım sedasyon dediler ama çok zor ayıldım .Ailem deliye dönmüştü .Allahtan sonuç güzel oldu.Evet bol su iç .Özellikle özel mineral içeren sıvılar var onlardan al. Yemene dikkat et. Bneim karnımdan iç bacaklardan sırtımdan ve yanlardan alındı .Kilom 58 di 48 kiloyum 3 yıl oldu.Belim 78 di şu anda 62 cm .En güzel, belin görüntüsü oldu .Ama bende ödem olmadı sonucu heme ngördüm.Tabiki incelme aylarca devam ediyor .Yani bu ölçüler hemen oluşmuyor.6 ayda oluşuyor .Sadece görüntüm hemen ikinci günde fark etmişti çok beğenmiştim. Sonuçlarını bekliyoruz canım .Kendine iyi bak.

Evet canım fazla alınmış hatta bana görmeden once 5 kıloyu bıle zorla doldururuz demişti şok oldum 6,5 kılomu duyunca.bunun normal lıposakşın olma ıhtımalı var mı bır yerde bırısı yazmış başka bır doktor ıcın lazer dıye gırdım normal lıposaksın olmuşum dıye.ben de hemen farkettımı bılmıyorum aslında korsen var suan korseden bacak aram açılmış gıbı duruyor ama korsanın etkısı gıbı geldı suan hıcbır yerlimi göremiyorum korse çıkınca bellı olcak sanırım.en merak ettıgım dev inşallah kollarım toparlar sarkma vardı kollarımda özel mınarel sıvı derken su mu bunlar nasıl bır sey.benım kol sırt basen ıc bacak karın sımıtler nerdeyse alt bacak harcı her yerden toplanmış diyebilirim.sırt ve basen yoktu asılında kendisi gördüğüm yere gırmıs başka bır doktor olsa yapmadı sanırım.

Fazla alınmış derken vücut ağırlığının %8 oranına kadar alınabiliyor, kiloyla orantılı olarak. Ben 58 kiloyla girmiştim 60 kilo olan birinden 5 ltr'ye yakın alınabiliyor...Sınırın üzerine çıkmamıştır merak etmeyin...Normal lipo'yu hastane de genel anesteziyle yapıyorlar size lazer deyip normal lipo yapmaz. Her taraftan orantılı olarak almıştır, benim de konuşmadığımız halde sırt bölgemden girişler vardı, belki oradan yan simitleri almıştır bilemiyorum ama sırtımda ki yağlanmada gitmişti gayet güzel oldu sonrasında....Bu vücut şekillendirme ameliyatı bir taraftan alıp diğer tarafı bırakmaz, bazı yerlerden rötüş amacıyla almıştır....Kafanız da şüphe yaratmayın şu an gereksiz yere kendini huzursuz ediyorsun...Korseyi çıkardıktan sonra da vücudunu ödemli görebilirsin sakın kafana takma, bu ameliyatların sonucu zamanla alnıyor. Ben eminimki sonuç senin için çok iyi olacak...İçecek olarak normal su da olur onu sakın ihmal etme. Ben sadece su içmiştim..İyi haberlerini bekliyoruz.

Canım şu an benım kılom yıne aynı ve vücudumu şişmeye başladı sertlıkler oluşmaya başladı.sankı benden hıcbır sey alınmamış gıbı kendımde farklı göremiyorum senın de boylemıydı.taş gıbı oldu her yerım

Hiç panik yapma vücudun ödem toplamaya başlamıştır bu normal bir süreç. Alınan yağların kiloya yansıması da zamanla olur. Normalde bu vücut şekillendirme ameliyatı, kilo vermek için yapılan bir ameliyat değildir. Vücudundaki fazlalık görünen yerler alınarak daha zayıf görünmen sağlanıyor. Tabii ki kiloda vereceksin ama yemene içmene dikkat et. Ben ilk korsemi çıkardığımda göbeğim olduğu gibi duruyordu, sanki hiç fark yoktu ,sertlikler ben de de oluşmuştu hepsi zamanla geçecek merak etme. Su içmeyi sakın ihmal etme, ödemin daha çabuk geçmesi için ananas yiyebilirsin.

Canım endişelenme .Herkesde iyileşme ve forma girme süreci çok farklı oluyor .Ben sonucu ameliyatın ikinci günü gördüm bende ödem yoktu .Ama okuduklarımdan gördümki benim gibi kimse yok.Herkesde ödem oluyor .O sertliklr ödemdem kaynaklı hepsi geçecek.Birde önce bacak aranda ve kolarında buruşma olabilir sakın korkma .Bir süre sonra o buruşukluk geçecek daha diri bir cildin olacak .

Ya bır de korse bacaklarımız kesmiş benım açık kısmına bacagımdakı Et'ler sıkışmış resmen bölmüş bacağımı benım de ağrı eşiğim ocak yüksektir hıc farketmemısım bugun farkettım.o halde kalır dıye korkmaya basladım.sence duZelır mı.kollarıma korse takmadı ama ben onları sargı alıp sardım senın de mı serbest bırakmıştı kollarını bır de kılomu düşmedi 1 kılo çıktı sankı senın nasıl olmustu

Sonuc alamayacağım dıye o kadar korkuyorum kı.senın soyledıklerınle moralımı yuksek tutmaya çalışıyorum

Sonuc alamayacağım dıye o kadar korkuyorum kı.senın soyledıklerınle moralımı yuksek tutmaya çalışıyorum

Şu an moralini bozmak için bir sebep yok...Daha çok erken bir evredesin, kesinlikle sonuç alacaksın....Kiminde ödem fazla oluyor operasyon sonucunu hemen belli etmeyebiliyor....Şimdi biraz sabretme dönemindesin...

O halde kalması mümkün değil .Sana bir şey diyeyim rahatla canım .Aslında bacağındaki o ize sevin :) Nedenine gelince , bu gösteriyor ki vücudun bir hayli ödem yapmış.Çünkü o izin tek nedeni ödem .En geç 10 - 15 günde belki daha da erken o iz yok olacaktır .Kilo olayına gelince ben 58 kilo ile ameliyata girdim ertesi günü 57 klioydum gittikçe bu kilo düştü ama alınan yağların kiloya yansıması 6 ayı bulacak unutma.Ben de ödem olmadı .O nedenle kilomda artış olmadı.Bir de bitkisel ödem çözücü ilaç alabilirsin ama zararsız olacak.O zaman çok daha kolay ödem gidiyor .Ben eski mesajlarıma baktım ameliyattan 4 sy sonra kilomda fazla değişiklik olmadığı için şikayet etmişim .Ama inana bana her şey güzel olacak .6 litre yağ alındı demişsin.Mümkün değil ki görünün aynı kalsın.Güner bey bu operasyonları uç noktada yapıyor .Bu nedenle sonuç güzel olacak merak etme.

Şu an moralini bozmak için bir sebep yok...Daha çok erken bir evredesin, kesinlikle sonuç alacaksın....Kiminde ödem fazla oluyor operasyon sonucunu hemen belli etmeyebiliyor....Şimdi biraz sabretme dönemindesin...

Canım benım dıkısler kendısı erıyenlerdenmıs.sımdı daha fazla açılmalarım olmaya başladık özellikle baseni bölgelerimde.bır de bacak ıcınde burusmaya başladı ödemlerim indikce burusma olmaya başladı sende de olmusmuydu.bır de ılk gun korsemı gıydırılerken bacagımı kestırmısler ortadaki cöküklük kaybolmadı

Açılma derken neyi kastettiğini tam anlayamadım. Bacak için de buruşma, büzüşmeler bende de olmuştu. Bir kaç ay sürebilir panik yapma. Ben de öyle kalacak sandım ama geçti. Korse son derece sıkı bir şey demek ki bayağı baskı yapmış ki kesi oluşmuş...Ama hepsi geçicektir merak etme...2-3 ay sonra daha iyi bir görüntüye kavuşacaksın biraz sabır sadece....Su içmeyi aman ihmal etme.

Merhabalar,
Ben şuan 83 kiloda 1.60 boyundayım.Her zaman 60 lı kilolardaydım ama doğumdu falan derken bu kilolara kadar çıktım.Şimdi 60 lı kilolara kadar zayıflayıp sonrasında lipo olmak istiyorum.Üstüm 38 beden alt 40-42 arası gidip geliyordu.Sanki birisi üstten diş macununu sıkmışta herşey altta birikmiş gibi bu beni çok rahatsız ediyor.Sizce kaç kiloda olmam lazım bu ameliyatı iyice işe yarasın ? Birde Güner Beye kalça, basen, diz içleri yani belden aşağısını yaptırıpta iyi sonuç alan var mı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

ben de yaptırmak ıstıyorum özellikle sızın yorumlarınız karar vermemde çok etkili oldu
fakat sehır dışından gelecek ve sadece 1 hafta ıznım olacak bı bayanım. sızce bı mahsuru olur mu ?
bı de sanırım bayram nedeniyle ulaşamıyorum sız telefonla mı ulaşıp randevu aldınız
ya guner uysala ya da coşkun levent tasçıya opere olacağım
ıns her sey yolunda gıder

Merhaba deniznil, 1 hafta izin yeterli olur bu opersyon için. Muayneneyi arayıp randevu alabilirsiniz kolaylıkla , muhtemelen bayram sebebiyle ulaşmada sorun yasadiniz. Goruseceginiz iki doktorda iyidir, ben Güner Beyi tanıdığım için onu tavsiye ederim. İyi bir cerrahtir, yaptirali 2 yıl oldu ve sonuçtan çok memnunum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…