- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.031
- 158
Senemayy sen artık girmiyorsun galiba foruma, durumun nasıl diye soracam ama cevap gelirmi bilmem.Ya bugün istanbula geldim içime sıkıntı çöktü ya sağlığıma bir şey olursa diye.çünkü birçok doktorla telde görüştüm onların fıyatları nerdeyse ıkı katı.burası da kafamı kurcaladı aradaki fark ne olabilir bu kadar.peki yağ alınan bölgelerde sarkma olmadı mı hiç.benim derim çok yumuşak çünkü.kollarım sarkık derdim kollarımın sarkıklığıydı aslında Güner bey resımlerden gördüğü kadarıyla şansımın olduğunu söyledi. Peki 5 kilo yağ çok fazla değil mi.hastane şartları derken nasıl kötüydü.hastanede mi oldunuz siz.sımdı Fulya'da yenı yerındeymıs sanırım.
Senemayy sen artık girmiyorsun galiba foruma, durumun nasıl diye soracam ama cevap gelirmi bilmem.
Bu topiği sonradan okuyanlar için yazmak istiyorum. Güner beyin fiyat farkını şöyle anlatayım. Güner bey amelyatlarını kendi yerinde gerçekleştiriyor. Hastanede isterseniz 4.000 tl hastane masrafı gelir üstüne diye izah etti kendisi. Anlayacağınız diğer doktorlar hastane masrafları karşıladıklarından dolayı daha yüksek fiyat veriliyor. Yani Güner beyde el emeğini diğer doktorlar kadar talep ediyor zaten.
Yakın zamanda Güner beye olanlar rica etsek bizi bilgilendirseler....
Fiyat konusunu özelden yazdım canım. Benim ama 3 bölge lazer liposuktion ve meme büyütme aynı anda yani kombine fiyat.Nasil fiyatlari daha ayrintili bilgi verebilir misiniz? Elbette kisiden kisiye degisiyordur ama bilge basina uc asagi bes yukRi ne kadar istiyor guner bey?
Paylaşımın için çok teşekkür ederim. Bende yaklaşık bir ay sonra Güner beyde lazer lipo olacam. Sizin yazdıklarınız beni baya bilgilendirmiş oldu. Biraz ölçülerinizden bahsedermisiniz. Boy ve kilo. Alınan yağ miktarı azmış, buna rağmen biraz sıkıntı çekmişsiniz. Kendi kliniğindemi oldunuz? Sedasyon artı lokal anestezi altindami? Acaba kaçta gidip kaçta çıktınız? Daha önce cm ölçületiniz alındımı?Merhabalar, operasyon geçirmeden önce çok araştırmıştım çoğunluğu bu siteden aldığım feedbackler dogrultusunda oldu. Bu forum dışında tecrübenin paylaşıldığı çok fazla kaynak bulamamıştım, o yüzden öncelikle tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim özellikle de bu platformu sağlayan site yöneticilerine.
Yaptırmayı düşünen karar veren karar aşamasında olan kişilere fikir olması açısından bende tecrübelerimi paylaşmak isterim.
Güner Bey'e 2 bölgeden (karın ve bel) lazer lipoliz yaptırdım. Geçtiğimiz cuma günü yani 14.11.2014 tarihinde. Operasyon öncesinde sigara kullanımın azaltılması konusunda uyarılara rağmen sigarayı azaltamadım bu sebeple operasyon sırasında biraz kanamam oldu 1.4 kg yağ alınması gerekirken 1.2 kg alınabildiğini öğrendim. Yaklaşık 2.5 saat süren bir operasyon geçirdim. Operasyon sonrası aracı kendim kullanarak eve gittim (yine uyarılara kulak asmadım) operasyon öncesinde anestezi alınacağı için yeme içme olmaması gerekiyor ancak sonrasında mutlaka bir şeyler yenmeli yorgun olduğum için 2 saat trafikli araç yolculuğundan sonra eve gelir gelmez uyudum 3-4 saatin sonunda uyandım, ayağa kalktım ve sanıyorum şeker düşüklüğünden dolayı bayılmışım. Sonrasında hemen bir şeyler yedim, kendime geldim. İlk gün bu yaşadıklarımdan dolayı kötüydü. Söylemeden geçmiyim en çok takıldığım şey operasyon esnasında vücuda enjekte edilen sıvının bir fiil sızması oldu. Bel bölgemi tamamen saran pedler olmasına rağmen sıvı+kan devamlı olarak aktı, devamlı olarak iç çamaşarı ve eşofman değiştirmek zorunda kaldım. Ertesi gün hareket kabiliyetim korseden dolayı epey kısıtlıydı, uygulama yapılan bölgeler hissiz ve ateş gibiydi çok hafif sızlamalar vardı ama ciddi bir ağrı hiç olmadı ve en önemlisi o rahatsız edici sıvı bitmişti. Bu yüzden korseyi çıkardım pedleri attım korseyi takmadan biraz inceleme fırsatım oldu yağ alınan bölgeleri, biraz incelme vardı ama kayda değer değil (şişlik ve morarmadan dolayı pek anlaşılmıyor.) Bugün 4.günüm korsenin verdiği kısıtlı hareket kabiliyetine, bölgenin hissizliğine ve yüksek ısıya alıştım, ağrı 0. 12 saatte bir tok karnına antibiyotik+ağrı kesiciyi kullanıyorum. Operasyon sonrası kızarıklık olan bölgeler yerini siyah denebilecek morluklara bıraktı. Ancak ödem ve morarmalar kasıklara kadar indi, doktor beye sorduğumda yer çekiminden kaynaklandığını söyledi, endişe etmeyi bıraktım :)
Aklıma gelenler şimdilik bunlar, sormak istediğiniz, aklınıza takılan bir şey varsa memnuniyetle cevaplarım.
Merhaba, karar vermeden önce iki yer vardı aklımda Superplast ve Güner bey, yarı yarıya fiyat farkı olduğu için Magic plastı tercih ettim. 185 boy 79 kılo ıdım su anda 81-82 gelıyorum, 1.5 aya kadar 2 kilo 3 aya kadar 3 kilo civarı farkedeceği söylendi. Evet kendi kliniğinde Fulya Terrace'da oldu operasyon lokal+sedasyon dediğiniz gibi. 11 diye konuşmuştuk saati ancak 30 dk rotarla 11.30 da girdim, 14.30'da cıktım ancak xanax ve anestezı etkısınde oldugumdan cok net hatırlamıyorum olanı bıtenı. Cm olarak hıc olcmedım ama uzun vaade de farkı gorebılmek adına oncesınde fotograflar cekmıstım.Paylaşımın için çok teşekkür ederim. Bende yaklaşık bir ay sonra Güner beyde lazer lipo olacam. Sizin yazdıklarınız beni baya bilgilendirmiş oldu. Biraz ölçülerinizden bahsedermisiniz. Boy ve kilo. Alınan yağ miktarı azmış, buna rağmen biraz sıkıntı çekmişsiniz. Kendi kliniğindemi oldunuz? Sedasyon artı lokal anestezi altindami? Acaba kaçta gidip kaçta çıktınız? Daha önce cm ölçületiniz alındımı?
Gecmis olsun bende ayni bolgelerden lipo dusunuyorum sonuclari alir almaz bilgi ver cnmMerhaba, karar vermeden önce iki yer vardı aklımda Superplast ve Güner bey, yarı yarıya fiyat farkı olduğu için Magic plastı tercih ettim. 185 boy 79 kılo ıdım su anda 81-82 gelıyorum, 1.5 aya kadar 2 kilo 3 aya kadar 3 kilo civarı farkedeceği söylendi. Evet kendi kliniğinde Fulya Terrace'da oldu operasyon lokal+sedasyon dediğiniz gibi. 11 diye konuşmuştuk saati ancak 30 dk rotarla 11.30 da girdim, 14.30'da cıktım ancak xanax ve anestezı etkısınde oldugumdan cok net hatırlamıyorum olanı bıtenı. Cm olarak hıc olcmedım ama uzun vaade de farkı gorebılmek adına oncesınde fotograflar cekmıstım.
Tşk ederim, kontrolden sonra doktordan aldıgım bılgılerı aktaracagım. Musbet, menfı sonucları paylasacagım :)Gecmis olsun bende ayni bolgelerden lipo dusunuyorum sonuclari alir almaz bilgi ver cnm
Canim sen dogum yapmismiydin ? Eger yaptiysan sarkma oluyormu merak ettim lipodan sonraTşk ederim, kontrolden sonra doktordan aldıgım bılgılerı aktaracagım. Musbet, menfı sonucları paylasacagım :)
Aaaa kadinlar kuluBunde erkek sok oldum neyseMerhaba yanlış anlaşıldıysam özür dilerim ancak ben bayan değilim :) bu forumdan çok araştırıp bilgi aldığım için tecrübemi paylaşmak istedim, dolayısıyla sorunuzu cevaplayamayacağım
Cok faydali oldu buraya yazmaniz tsk ederiz evet morarma ve odem kesinlikle oluyor benim bildigim ve gordugum kadariylaYabancı forumlar,makaleler dışında türkçe kaynak bu forum dışında yok, arama yapıldığında çoğunlukla özel kurumların web sayfalarındaki 3 aşağı 5 yukarı reklam niteliğindeki bilgilere ulaşılıyor. Lazer lipolizde morarma ödem olmazmış ya da çok az olurmuş 2 günde hemen iyileşilirmiş gibi yalan yanlış bilgiler. Konu ile ilgili 1.ağızdan yaşanan tecrübelere buradan ulaştım faydam dokunabilir diye deneyimimi paylaştım. Umarım amacıma ulaşmışımdır. İyi günler dilerim.
Benim açımdan (Güner beye yakın zamanda amelyat olacak biri için) yazdıklarınız çok faydalıydı. Son zamanlar çok gerilmiştim ve şu an baya rahatladım. Burada bazı üyeler size kritik yapabilir, bu yüzden size paylaşımınız için teşekkür ederim sanırım üyeliğinizi iptal ederler. Bayan olmadığınızı paylaşmanız, artniyetli olmadığınızı gösterir. Geçmiş olsun.Yabancı forumlar,makaleler dışında türkçe kaynak bu forum dışında yok, arama yapıldığında çoğunlukla özel kurumların web sayfalarındaki 3 aşağı 5 yukarı reklam niteliğindeki bilgilere ulaşılıyor. Lazer lipolizde morarma ödem olmazmış ya da çok az olurmuş 2 günde hemen iyileşilirmiş gibi yalan yanlış bilgiler. Konu ile ilgili 1.ağızdan yaşanan tecrübelere buradan ulaştım faydam dokunabilir diye deneyimimi paylaştım. Umarım amacıma ulaşmışımdır. İyi günler dilerim.
Sevgili doktorum Güner Uysal bugün geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti....Haberi facebook sayfasında gördüğümde inanamadım ve yalan haber olmasını çok diledim ama maalesef doğru.....Çok etkilendim ve üzüldüm hem biz hastaları hem de tıp camiası için çok büyük kayıp bu kadar yetenekli bir cerrah ve iyi bir insanın erkenden hayattan kopması....Allahtan rahmet diliyorum, geride kalanlara da sabır elimizden fazlası gelmiyor ne yazıkki.
PEGANUM cnm bende hala inanamıyorum. Çok ama çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, çok yardımsever iyi kalpli doktorumuzu kaybettik, Allah ailesine sabır versin dilerim.
Benim gözüme uyku girmiyor. Yattım uyuyamadım kalktım geri. Aynı hislerdeyim.esmeraldam amin canım..
Ben şoku hala üzerinden atamadım ağlıyorum sürekli.. Işıklar içinde uyusun doktorumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?