DR.Güner Uysal'a lazer lipo yaptıran var mı?

Bana verilen fiyat sanırım alınacak olan yag miktarına göre belirlendi. Bide peşin ödedim, biraz da indirim talep ettim:) Simit bölgesine göbek dahil olmuyor. Şöyle tarif edeyim: ellerinizi belinize koydugunuzda avucunuz içerisinde kalan kısımlar.

Merhaba Güner BEYİ ben de çok duydum.Yazdığınız rakam inanılmaz uygun .Kendisine nasıl ulaştınız.Şimdiden teşekkürler.
internet sitesi var , " Magic plast" adı. Nişantaşında. Nişantaşında olması ücretinin uçuk olacagı anlamına gelmesin. Rekabet ortamı var kendi aralarında. Bir de sıkı bir pazarlık şart :)

Merhaba,
Dr la görüşüp görüşmediğinizi merak ediyorum. Yazıyorum fakat bazı arkadaşlardan yanıt alamıyorum. Yardımcı olursanız çok memlun olurum. Sağlıklı günler hepinize...

Merhaba,
Slim lipo yaptirmak istiyorum yazilarinizi da surekli goruyorum iki dr arasinda kaldim guner by yada coskun bey. Yeni oldugum icin ozelden de yazamıyorum. Size arkadaşlık talebinde bulunmak istiyorum resimlerinizi görebilmek için umarım yardımcı olursunuz. Cevabınız her be olursa olsun yinede şimdiden trşekkür ediyorum...

ben ayak bileklerimin kalınlığından şikayetçiyim bir hafta sonra kendisiyle görüşmeye gideceğim, güner beye lazer lipo yaptırmış kişiler varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi? özellikle bacak??

6 gun önce lazer lipo oldum, bugun nasıl oldugumu sorarsanız korse dışında beni rahatsız eden hiç birsey yok . Evet ilk günler ciddi bir agri oldu bende de, ama dayanılmayacak gibi degil yaptırmayı düşünen arkadaslara fikir olması acısından. Daha bunu söylemek icin erken ama bende iyiki yaptırdım diyenlerdenim karnımı içeri çekmeden yürüyorum artık . Suan ödemlerim var pantolonlarım olmuyor elbiseye idare edicem bir sure ki onlarda cok guzel duruyor ,inşallah korsenin etkisi değildir
Doktorum benim söylemediğim yerlerdeki yağlarında almış yani popo üstündeki tam arkada anlatabildimmi bilmem oraları falan temizlemiş , 😜

dur dur yaza bomba olacaksın iyice doktorumuzda öyle güzel bir alışkanlık var eli değmişken göze çarpanlarıda ayıklıyor

geçmiş olsun sellc durumun nasıl şimdi toparlamışsındır az cok

Canım merhaba özelden mesaj atamıyorum ben de Güner uysalı düşünüyorum fakat burda baya olumsuz yorum da yapılmış sen memnun musun bacak ıclerını düşünüyorum fakat dalgalanma gırıntı çıkıntı olur dıye cok korkuyorum.fiyat konusunda dar digerlerinden uygun oluşu kafamda problem oluşturuyor.

Ben lazer lipo olalı 2 sene oldu şu an. Şu anki halimden çok memnunum hala zayıfım, aynı ölçüleri koruyorum 36 bedenim....Olumsuz yazanlar için bir şey diyemiyeceğim, herkesin kendine göre sebepleri olabilir....Ben kendi adıma ameliyat sonucundan çok memnun kaldığımı belirtmek isterim....Ben de de bacak içi yapıldı ama normalde bacaklarım zaten ince olduğu için çok fazla alınmadı oralardan.....Daha çok göbek, yan simitler, basen bölgesi en fazla yağların toplandığı yerlerdi ben de, erken dönemlerde dalgalanmalar oldu ama günden güne hafifleyerek geçti şu an hiç bir şey yok tenimin tonuda gayet iyi, bütün bunlar nekahat dönemindeki geçici durumlar.... Fiyatın uygun olmasıyla ilgili olumsuz şeylere kapılmayın bence, Güner Bey iyi bir cerrahtır, elinden gelenin en iyisini yapacaktır....

Ben doktorla telefonda görüştüm bacaklarımın dalgalanmaya bıraz musaıt olabılecegını soyledı.dalgalanmadan kasıt nedır.gırıntılı çıkıntısı mı oluyor.bır de sonrası bızı nasıl bır donemi bekliyor.doktorun yerı hastane seklınde mı yoksa muayenehanemi.yanı hem olmak ıstıyorum hem de cok korkuyorum.kusura bakma o yüzden bunaltıyor olabılırım ((

Bunaltmıyorsunuz kesinlikle istediğiniz kadar sorabilirsiniz aklınıza takılan başka şeyler olduğunda...Benim iç bacakta ameliyat öncesi hafif dalgalanma vardı ben de sormuştum bunlar gidermi diye, bana da gitmez dedi radyofrekansla, tedavi edebiliriz demişti. Ameliyat sonrası iç bacaklarımda , giriş yerlerinde büzüşmeler oldu bir süre cildim kötü görünüyordu ama ben de bu sorunlar geçti ilave işlem yaptırmadım. Dalgalanma nasıl desem sanki selülit görüntüsü gibii ama ben de bu çok hafifti bir de ben çok genç değilim 44 yaşindayım bu tarz şeyler çok kilo alıp verme bir de yaş ilerledikçe derinin biraz kendini bırakmasıyla oluşur. Ama şu an yine de gayet iyi görüntüdeyim, ameliyat sonrası ben de bir araz oluşmadıi hatta mevcut durumum daha da düzeldi. Bence yüz yüze görüşmeniz daha iyi sonuç verir, durumunuzla ilgili daha sağlıklı bilgi edinebilirsiniz. Ben Nişantaşında ki kliniğinde olmuştum operasyonu, 2 daire vardı yanyana, 1 dairede hasta kabul, görüşmeler v.s yapılıyordu diğer daire ameliyathane olarak düzenlenmişti ben orada oldum, ama şimdi doktor Fulya Teras'a taşınmış yeni yerine gitmedim hiç kontrollerim bitmişti benim. Muhtemelen ameliyathanesi vardır oarada da. Hastanede yaptığı ameliyatlarda oluyor size nasıl seçenek sunar bilemem ama hastaneyi tercih edebilirsiniz eğer korkuyorsanız....Benimki klinikte local-sedasyonla olmuştu ameliyat 2 saat kadar sürdü, ameliyat esnasında hiç bir şey hissetmedim, sonrasında refakatçım vardı, çıkıp eve gittik. İlk gün gece biraz zor geçmişti ama katlanılmayacak bir durum yok bence...Ameliyatı kesinlikle lazer lipo olun, klasik lipo yaptırmayın derim. Lazer lipo da deriyi toparlama özelliği var.

Ben 29 yaşındayım ama derdim cok müsait sarkmaya aynı zaman da 25 kılo verdım sporla bırlıkte.sanırım olan durumumdan daha kötüsü olmaz dıye düşünüyorum sız nerelerinizı yaptırdınız.mesela amelıyattan çıkınca etkıyı hemen gördünüz mu.asıl ıncelme ne kadar zaman da ölüyor.beni ailem dışından kimseye soylemeyı dusunmuyorum mesela 1 aylık dınlenme surecı yeterlı oluyor mu

Fazla miktarda kilo vermişsiniz, bu kadar kiloyu verebilmek kolay bir şey değil sizi tebrik etmek gerek. Bence de lazer lipoyla şu anki durumdan daha kötü olmaz, ben göbek,karın, yan simitler, popo, basen, iç bacak bir de gıdı bölgemi yaptırdım, toplamda 5 ltr'ye yakın yağ alındı...Ameliyat sonrası korse giydiriyorlar ama o halde bile gözle görülür bir incelme oluyor. Ben 4. günü işe gittiğimde herkes ne kadar zayıfladığımı söylemişti....Garip bir şey ama ilk günler eski kıyafetleriniz üzerinize oluyor hatta ilk günler vücut ödem topluyor bayağı, benim göbeğim çok şişmişti ama bütüne bakınca ince görünüyorsunuz...İlk 3 ayda ödemler atılıyor genellikle ve incelme 6. aya kadar devam ediyor hatta minimum düzeyde 1 yıla kadar sürüyor. Bu süreçte cilt tonunuz falan düzeliyor. Ben de iyileşme çok hızlı oldu dediğim gibi 4. gün işteydim tabii dikkatli hareket etmek gerekiyor. Bazı arkadaşlar daha ağır geçirmişler süreci 1 hafta yatan var, bünyeden bünyeye değişiyor ama lazer lipoyla iyileşme çok daha hızlı, 1 ay çok uzun bir süre o kadar süreye ihtiyacınız yok . Ailenizle yaşıyorsanız eğer birden olan incelmeyi farkedeceklerdir bir açıklama yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Ben yarın doktorlar görüşücem anlaşırsak cuma günü olacağım ancak bu gece içime sıkıntı çöktü resmen emboli riski oluşur mu diye bu tarz yan etkileri var mı bilginiz var mı

Ben yarın doktorlar görüşücem anlaşırsak cuma günü olacağım ancak bu gece içime sıkıntı çöktü resmen emboli riski oluşur mu diye bu tarz yan etkileri var mı bilginiz var mı

Peganum harika bilgiler vermiş. Yazdıkları harfiyen doğru.Bende bu Operasyonu 3 yıl önce aynı dr a oldum.Ama hastane koşulları çok kötüydü. Dr iyi bir cerrah ve ben sonuçtan çok memnunum.58 kiloydum şu an 48 kiloyum .Toplamda 5.5 litre yağ alındı .İnanılmaz güzel bir sonuç elde edildi .Tabiki yanışltmış olmak istemem.Herkesde sonuçlar farklı olabilir .Bende ödem neredeyse hiç olmadı .İkinci gün aynya baktığımda vücudumu tanıyamamıştım. İncelme bir seneye yakın devam ediyor .Tabiki kilona çok dikkat etmen gerekli.Sormak istediklerin olursa cevaplarım .

Canım verdiğin bilgiler çok güzel. Her dediğine katılıyorum .Ne güzel anlatmışsın .

Canım verdiğin bilgiler çok güzel. Her dediğine katılıyorum .Ne güzel anlatmışsın .

Ya bugün istanbula geldim içime sıkıntı çöktü ya sağlığıma bir şey olursa diye.çünkü birçok doktorla telde görüştüm onların fıyatları nerdeyse ıkı katı.burası da kafamı kurcaladı aradaki fark ne olabilir bu kadar.peki yağ alınan bölgelerde sarkma olmadı mı hiç.benim derim çok yumuşak çünkü.kollarım sarkık derdim kollarımın sarkıklığıydı aslında Güner bey resımlerden gördüğü kadarıyla şansımın olduğunu söyledi. Peki 5 kilo yağ çok fazla değil mi.hastane şartları derken nasıl kötüydü.hastanede mi oldunuz siz.sımdı Fulya'da yenı yerındeymıs sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…