DR.GÜVENÇ KARLIKAYA VE MELEKLERİ;-)

Ben de Güvenç beyin hastasıyım , kendi gerçekten yoğun . Bir de genetik testlere inanmıyor sanırım . Benim 2 negatif tüp denemem var hiç sıcak bakmadı genetiğe.
Bildiğim kadarıyla ilgi alanı genetik ,araştırmacı ama bende genetik bir sorun olmadığı için pek böyle bir görüşmem olmadı

Merhabalar ben de ilk denememi bursa acıbadem de yatırdım. 10. Haftada bebeğin kalbi durdu. Patoloji sonucu 69xxy çıktı. Kendi kromozom analizlerimizi yaptırdık sonuç bekliyoruz. 69xxy çıkmasının nedenini İnternetten araştırdığımızda yumurtanın iki spermle döllenmesi yazıyor. Tabi ki doktorumuz böyle bişey söylemedi sadece anormal bebek dedi kapattı konuyu. Ama bizim içimize kurt düştü bikere böyle olunca laboratuvarı daha iyi biryere gidelim dedik istanbula gitmeye karar verdik. Sonuçlarımız gelince bahçeciye gidicez inşallah. Biraz araştırdığım kadarıyla güvenç beye gidicem diye düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun. Umarım bu sefer yüzümüz güler..

Merhabalar,
Ben de Güvenç beyin tedavisiyle kızıma kavuştum. 3.denememizdi, kendisiyle ilkti. Sebepsiz infertiliteydi teşhis, diğer denemeler vasat denebilecek yerde olduğu için, Bahçeci de ilk deneme gibi tedavi uygulandı. Opu sonrası iç kanama geçirip acil ameliyata alınsam da, bunun şanssızlık olduğunu düşünüyorum.
KELEBEK0908 kadar duygu yüklü bir tedavim yok :) sanırım o sebeple "doktor işini iyi yaptı ama ben de iyi bir hastaydım" diyorum
Herşeyden önce poZitif olun, olun ki bebeler bulundukları yerden "evet, bu kadın benim annem olabilir" deyip çıkagelsinler..
Şaka bir yana, şu koca Evren'de ne kadar küçük canlılar olduğumuzu düşünüp gereksiz yere evham, sıkıntı, stres yaşatmayın kendinize.. gelecek geliyor, olacak oluyor, tuzu kuru konuşuyor sanmayın, o zaman da böyle düşünüyordum. İyi olmalıyız ki ruhen, bebeğimizi de sağlıkla taşıyabilelim.
Tez vakitte göbüşlerinizin şişmesini dilerim, sağlıkla kavuşun yavrularınıza..

Canım o kadar iyi geliyor ki bunları okumak.suan bende bekleme asamasindayim transferim oldu. Ilk denemem ve bende gerçekten sorunsuz bi hastayim. Inşallah güvenç beyin uğurlu elleri ve allah'ın izniyle benim bebisim de bana tutunacak.

ben seninle konuştuğumu da söyledim güvenç beye peki ben sana şöyle bir şey sorayım tedavin olumsuz olsaydı ve eski ilgisi sana kalmasaydı ne olacaktı benim tedavimde olumlu olsaydı benimle de ilgilenecek miydi senin gebeliğin üzerinden hocanın reklam yaptığına inanıyorum hatta seninde eski yazılarında böyle birşey vardı kadınlar kulübünden doktor ile ilgili yazılar yazmanı istediğine dair

Eeee Kahraman'ımız Güvenç Bey,önce Allahım sonra onun sayesinde kızıma kavuştum,Nefesle gittiğimde diyoki bana,sen netten devam et klavye başında...burdan tavsiye ettiğim doktoru bazı arkadaşlar söylemiş benim yönlendirdiğimi doktora benim anlatmak istediğim olay bu ve bu doğru değil canım

Bu Allahın takdiri ve klinikte çok yoğun hele ki şehir dışından gelenler için çok zor gittiğimde bana ahım şahım bir tedavi uygulanmadı ve bana eşinde kusur var derken eğer ki bunu eşime de bana söylediği söyleseydi eşimin hali ne olurdu bilemiyorum onlar için çok basit umurlarında olmaz bu ayıptır ben sormasam eyvallahını çekerim ve ben mustafa bahçeciye de yazdım olanları ve hemşiresine aratıyor ben o kadar para dökmüşüm şehir dışından gelip gitmişim Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ve mustafa bahçecinin hemşiresi de bilgi vermeye kalkıyor yarım yamalak bilgi ile benim işlemimim adı ne diyorum cevap yok en son dedim senden daha çok bilgim var senin bana bilgi vermene luzüm yok bu kadar da adamı salak yerine koyuyorlar

benim tedavim daha sürerken de yazmıştım negatif alsamda( ki durumumdan dolayı negatif olacağını düşünüyordum hiç umut yoktu çünkü)yine aynı doktorla devam ederim diye .çünkü durumumu en iyi bilen o(tekrar tekrar başka dr.lara gidip her şeyi sil baştan anlatıp zaman kaybetmek istemiyordum),eski ilgisi kalmasaydı da benim için değişmezdi çünkü;dediğim gibi benim için önemli olan durumumu bilen,romatoloji doktorumla irtibatta olması gereken,sle ve tüp bebek tedavimi,gebeliği birlikte yürütecek bir dr. olmalıydı .ben böyle düşünmüyorum,binlerce hastaları var,poizitif alanda,negatif alanda . neden benim gebeliğimle reklam yapsın?şuda var bu bir başarı ,beni takip eden 15 yıllık romatoloji doktorum bile saygı duydu,bu süreci hiç sorunsuz atlattığım,sıkı takip edildiğim için.tüp bebek tedavisine başlamam bile riskti benim,bu riski her kadın doğum doktoru üstlenmiyor bile.benim eski yazılarımda böyle bir yazı vardı evet derken alıntını gördüm.
neden yanlış geliyor?bende doktoru kadınlar klubünde yazılan olumlu yorumları ve şahsi olarak tanıdığım birkaç tanıdığın tavsiye etmesi üzerine tercih ettim,gidip görüşünce ,durumumu bilerek beni tedavi etmeyi kabul edince başladım,bende yoğun tavsiyelerle,yönlendirmelerle gittim,memnun kaldım.ben neden burada ve özel hayatımda doktoru tavsiye etmeyeyim?yaşadığım olumlu tecrübeye dayanarak yönlendirmeyeyim?bunun nesi yanlış anlam veremedim.
burda yazışınca kişiler durumumu biliyor haliyle yıllardır, ve böyle bir hastanız var ondan duydum vs.diyormuş,(ilk görüşmede soruyorlar ya nerden duydunuz geldiniz diye[-internet-tavsiye-tesadüfen -dr.yönlendirmesimi diye ]- sonuçta nickimiz var,nerden tanısın.(özelden bana mesaj atanlar hariç)bende dedimki o zaman ben de heryerde sizi,kliniği söylüyorum ,sizi k.k dan duydum geldim .şimdi ben de yazıyorum diye.en azından bir görüşüp karar versinler diye tamamen iyi niyetli olarak ...(daha evvel gittiğim çoğu dr.geri çevirdi,uğraşma vs.dedi)evet gittiğimde böyle bir konuşma geçti ama bunun geçmişi var 2,5-3 yıl kadar.
(bizler burda yazıştıkça birbirimizi tanıdık çoğu arkadaşla,klinikte buluştuk,özel de görüştük,halen görüştüklerim var burada tanışıp Bahçeci hastalarıyla.)kendiside senelerdir hastası olduğum ve sonradan ortak tanıdıklarımız da çıktığı için aramızda oluşan samimiyete dayanarak sen devam et demişti takılarak ,zaten Bahçeci bence bu işte ilklerden biri zaten ,senelerdir var,reklama ihitiyaçları olduğunu düşünmüyorum,zaten klinik sürekli tıklım tıklım,randevulu gidip saatlercer sıra beklediğimi bilirim,insanlar nerelerden geliyor,neticede ben böyle düşünüyorum ve bunda yanlış bişey göremiyorum,Sevgiler,Hoşçakal.

Sen böyle fazlaca olumlu anlatınca ve yönlendirdiğin zaman kendi adıma bana bu kadar ilgili ve işinde öz güvenli olduğunu da düşünmüyorum gelmeyince ben haliyle sorguluyorum ve diyorum bende eksik olan ne ki bana böyle davranılıyor veya sana niye bu kadar ilgili iken bizim yaptıklarımız daha az mı değerli ki olmuyor siz sevebilirsiniz fakat bu kadar mükemmel gibi anlattığınız doktorda benim yaşadıklarımdan sonra hiç alakası yok bana göre ve bende yaşadıklarımı anlatıyorum özelden mesaj atan olursa da numaramı da veririm giderler doktora da sorarlar bu kadar da yazdıklarımın arkasındayım ben işin içinde reklam kokusu alıyorum ve bu bence hiç etik değil buradaki herkes bebek için uğraşıyor para ve zaman harcıyor en önemlisi de umutlarını ortaya koyuyor bu kadarına gerek yok Allah takdir etti doktor oydu vesile oldu ve oldu güvenç beyin özel güçleri yok dediğiniz gibi mükemmel de değil

Şöyle de bir durum var , süreci devam edenler için yazdıklarınız moral bozucu oluyor. Ben dahil bir çok hastası var devam eden , tabii ki mükemmel değil katılıyorum , bu süreçte hiç bir doktor mükemmel değil bence .

Sana katılıyorum.ben de aynılarını düşündüm.madem bu kadar ilgili bir doktor bana niye böyle davranılmadı. Ben mi kendimi ifade edemedim doktora desem o da değil e ben de bir sürü para döktüm o da değil.o zaman sebep ne...Aşırı yoğunluk belkide....ama madem yoğun ozaman başkalarına nasıl bu kadar ilgili...kafam karışık....Güvenç Bey burayı biliyor ben de internetten adınızı duydum dediğimde kk mı demişti. Doktor hakkında görüş sorulduğunda tabiki herkes memnun kaldığı doktoru yazabilir ama sırf onunla ilgili başlık açmak bana da abartı geldi.

ben kimsenin moralini bozmak veya şu bu doktor demiyorum yazdıklarım kendi yaşadıklarım reklam yapılıyor gibi bir hisse kapıldım ben de burada yazılanlardan sonra gittim 20.000 param gitti haklı olarak yazıyorum ben hiç bir doktoru da önermiyorum

Allahım size inşaallah pozitifi göstersin çocuğunuzu kucağınıza alın arkadaşım benim yaşadıklarım bunlar ben bunları yazmazsam üstümde yük kalır bunu yapmak zorundayım verecek takdir edecek olan Yüce RAbbim kurban olduğum Allah şu zaman vakit hürmetine isteyen bütün kullarına versin ben burada okuyunca çok olumlu gittim doktora sonra bunları yaşayınca artık sorgulama ihtiyacı hissediyorum

benim tüplerimin kapalı olduğunu bilen doktordur güvenç bunu inkar etmem fakat ben ameliyatı mı kendi bulunduğum yerde yaptırdım kışın ortasında tekrar ameliyat edeceğim dedi ve benden 6500 tl para alındı ameliyat olacağım bir türlü parayı çıkartamıyorlar yok efendim 11000 tl olur yok 6500 tl olur bunların ağzında bu paralar çok kolay çıkıyor keşke hiç ameliyat olmasaymışım

Kızlar memnun kalmamış olabilirsiniz en burda başkalarının hala umudu doktoru nda.bende güvenç beyin hastasıyım şimdiye kadar ne aşırı ilgi ne aşırı soğukluk alakasız tavir gördüm. Normal bi hasta doktor ilişkisi ne sorsam cevap aldım gereken aciklamalari kendisi de bana yaptı. Ben opu de hem transferde şefkatle yaklaştı sakinlestirdi. Herkese iyi gelmeyebilir ne çok ovelim nede çok kotuleyelim. Kimsenin moralini bozmaya hakkımız yok. Belki gerçekten sifasi onda olacak birine engel koyuyorsunuz yapmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…