- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
- Konu Sahibi KELEBEK0908
-
22 Ağustos'tan beri Güvenç Hocamın hastası olarak her zaman güleryüzüyle,bilgisiyle beni hep aydınlatıyor.Elbette çok yoğun bir doktorumuz var Fakat Bahçeci Fulya Kliniğine her gittiğimde çoğu hasta ya Mustafa Bahçecinin ya da Güvenç Hocanın hastası :)
Benim transferim 1 Aralık'ta yapıldı.Uzun süre rahim dinlendirme işlemi uygulandı.Bugün 7.günüm kaldı 5 ve ilk denemem umarım Güvenç Hocam bana uğurlu gelir ilk denemem güzel sonuclanır Doğumumu da Güvenç hocamla yaptırmaya niyet ettim Rabbim umarım bana ve tüm evlat bekleyenlere mucize gönderir
teşekkür ederim, Amin in şa Allahhayırlı olsunfifi31 çok sevindim senin adına,Allah sağlıkla devamını getirip,kucağına almayı nasip etsin.
Hayırlı olsun. Benim de ilk denemem ve doktorum Güvenç bey. 21 kasımda oldu transferim, sonuç positif. İn şa Allah sizin de sonucunuz positif olur.
doktorunla konuş bak ne diyor, nasıl bir yol düşününüyor, ama sonrasında ilk iş moralini düzelt, bir müddet boş bırak eğer bir sakıncası yoksa, dinlen, hem vücüt dinlensin hem de ruhun. Yine başlarsın. Allah her şeyin hayırlısını versin in şa Allah.8 aralıkta 2 .denemem de Güvenç bey tarafından yapıldı ve maalesef 2.side negatif. Acaba diyorum doktorumu değiştirsem çünkü hem maddi hem manevi hem de bedenen çok yıpranıyor insan. Sonra pozitifleri okuyorum maşşaallah, tecrübeli bir doktor, Güvenç bey, diyorum olucak inşallah zamanı gelince, başka doktor başka merkez güven meselesi, alışmak, her şeye baştan başlamak. Sizce ne yapmalıyım, bana fikir verebilir misiniz ? Moralim çok bozuk, Allah tez zamanda pozitifleri görmeyi nasip etsin hepimize
Teşekkürler cevabınız için tabiki öncelikle görüşeceğim doktorumla. zaten ara vereceğiz maddi olarak 5-6 ay toparlamamız lazım. muhtemelen daha fazla test istenicek önceden maddi olarak hazır olmak lazım, dinlemek adına da tabi. ama yine negatif hüsranını düşünmek bile istemiyorum, doktora güvenmek çok önemlidoktorunla konuş bak ne diyor, nasıl bir yol düşününüyor, ama sonrasında ilk iş moralini düzelt, bir müddet boş bırak eğer bir sakıncası yoksa, dinlen, hem vücüt dinlensin hem de ruhun. Yine başlarsın. Allah her şeyin hayırlısını versin in şa Allah.
Canim erbil beyi dene harika bir doktor8 aralıkta 2 .denemem de Güvenç bey tarafından yapıldı ve maalesef 2.side negatif. Acaba diyorum doktorumu değiştirsem çünkü hem maddi hem manevi hem de bedenen çok yıpranıyor insan. Sonra pozitifleri okuyorum maşşaallah, tecrübeli bir doktor, Güvenç bey, diyorum olucak inşallah zamanı gelince, başka doktor başka merkez güven meselesi, alışmak, her şeye baştan başlamak. Sizce ne yapmalıyım, bana fikir verebilir misiniz ? Moralim çok bozuk, Allah tez zamanda pozitifleri görmeyi nasip etsin hepimize
benim tedavim sırasında da vitamin vermedi,besin önerisinde bulunmadı,evet Güvenç Bey kanıtlanmış faydası olmadığı için sıcak bakmıyor,her dr.farklı tabi,tedaviyi sadece bunlar üzerine planlayanda var,ben hatta kendim dikkat etmiştim yediğime içtiğime ama farkeden bişey olmadı bende,hatta ne kürler yaptım ilk başta tedaviyle aynı zamanda olunca geri bile tepti diyebilirim,sonra bıraktımmrb arkadaşlar..
Güvenç beyin tedavı sırasında önerdığı besınler vıtamın yada vs oldumu ..sanırım butür şeylere pek sıcak bakmıyor
benim tedavim sırasında da vitamin vermedi,besin önerisinde bulunmadı,evet Güvenç Bey kanıtlanmış faydası olmadığı için sıcak bakmıyor,her dr.farklı tabi,tedaviyi sadece bunlar üzerine planlayanda var,ben hatta kendim dikkat etmiştim yediğime içtiğime ama farkeden bişey olmadı bende,hatta ne kürler yaptım ilk başta tedaviyle aynı zamanda olunca geri bile tepti diyebilirim,sonra bıraktım
evet ilk denemede pozitif tedavideyken 38 di yaşım
ne güzel darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?