Dr.Hakan Akçin hasta yorumları (Burun Estetiği)

Yarın için sana şimdiden çok geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah sorunsuz rahat bi şekilde atlatırsın. 1 hafta sonra darısı başıma :)

ya ben bugün büyük bi sevinçle ameliyat olucam diye gittim,kan tahlilinde karaciğer enzimlerim yüksek çıktı dıye amelıyatı 1 hafta erteledıler,cok uzuldum acıkcası,eger 1 hafta sonra bi düşüş olmazsa amelıyat yapamazlarmış , eger yıne bı problem çıkmazsa 30 ocakta amelıyat olacagım,sen 29 undaydın sanırım? Bölge hastanesınde mı olacaksın?

Aa canm cok gecmis olsun. Uzuldum inanki. Evet 29unda Delta Hospital.da olacam. Neyse umarm 1 hafta icinde normale doner degerlerin. Bakalm benim tahliller nasil cikacak.. Bozma moralini, motivasyonunu dusurme.

Ben de bu gece ruyamda ameliyat icin tahlil yaptiriyorum. Dr bey erteliyo degerlerimden dolayi. Bak sana ckti ruyam. Sonu hayir olsun.

Çok teşekkür ederim,gerçekten çok heyecanlıyım yarın 12 gibi ameliyatta olacağım,resimleri dediğim gibi burdan atıcam,umarım senin de benim de istediğimiz gibi burunlarımız olur :)

Merhaba ameliyatınız nasıl geçti acaba?

çok çok iyi doktorlardan randevu aldım ve hiç birinde bir bedel ödemedm ancak bu doktor için illede 150 tl diye tutturulunca açıkcası ofisine kadar gittiğim halde ödemeden ve muayene olamadan çıktım.

Son düzenleme:
29 Ocakta Delta Hospitalda Hakan Beye oldum ameliyatimi. Saat 2de hastaneye gris yaptim ailemle. Kan tahlilim yapildi ve saat 5 gibi dr.um geldi odama. Sicacik bir gulumsemeyle karsiladi beni. 6ya 20 kala ameliyata grdm. 8olmadan odamdaydm. O an muthis bi aglama krizine grdim ama sakinlstrici igne sayrsnde 10 dk icinde kendime geldm. Hic agrim ve sizim olmadi. Sadece morluk ve sisim var. Onun disinda hicbir sorunum yok. Hakan beye sonsuz tesekkur ederm. 5 Subatta tampon ve dikislerim alinacak.

Bu da ilk günün resmi baya şişti o zaman ama şimdi azaldı,albüm yaptım bakabilirsiniz Eki Görüntüle 962111

Cok iyi gorunuyosun cnm. Benimde senin kadar sisti ve morardi. Bugun burnumu temizlerken atelimle beraber sargi bezim de cikti. Hemn hastaneye gttm. Hakan bey bant yapistrdi ve hadi tamponlarini da alaym dedi. Inan hiic acimadi. Ben cok korkuyodum, ama rahat ol:) Dikislerm kaldi, onlari almiycam kaynasn iyice dedi. Persembe yada cuma gel tekrar bakayim dedi. Ama tampondan sonra cok rahat nefes aldm vee sis oldugu halde burnum sahane:)

Oh oh maşallah,acımadığına sevindim,şişlikler inince çok daha güzel durur eminim,içimi rahatlattın valla

Canm bugun dikislerim alindi. Hic acimadi, hatta guldum Hakan bey alirken:)

aa öyle mi? Ben de bugun sabah 8.30 da aldırdım alçı tampon dikiş hepsini,evet benım de dıkısler acımadı ama tampon cıkarken aşırı garıp hıssettım,tarif edilemez bi duyguydu çok garipti keske karsılassaydık

Keske karsilassaydk cnm yaa. Ben 3 bucukta gittim. Bu arada, bana masaj gosterdi. Sana da gosterdi mi cnm?
Bi de ben dus alma olayini sorcaktm, unuttum. Acaba ne zamn dus alabilirmsz, biliyo musun sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…