Yarın için sana şimdiden çok geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah sorunsuz rahat bi şekilde atlatırsın. 1 hafta sonra darısı başıma :)
ya ben bugün büyük bi sevinçle ameliyat olucam diye gittim,kan tahlilinde karaciğer enzimlerim yüksek çıktı dıye amelıyatı 1 hafta erteledıler,cok uzuldum acıkcası,eger 1 hafta sonra bi düşüş olmazsa amelıyat yapamazlarmış , eger yıne bı problem çıkmazsa 30 ocakta amelıyat olacagım,sen 29 undaydın sanırım? Bölge hastanesınde mı olacaksın?
ya ben bugün büyük bi sevinçle ameliyat olucam diye gittim,kan tahlilinde karaciğer enzimlerim yüksek çıktı dıye amelıyatı 1 hafta erteledıler,cok uzuldum acıkcası,eger 1 hafta sonra bi düşüş olmazsa amelıyat yapamazlarmış , eger yıne bı problem çıkmazsa 30 ocakta amelıyat olacagım,sen 29 undaydın sanırım? Bölge hastanesınde mı olacaksın?
Ben de bu gece ruyamda ameliyat icin tahlil yaptiriyorum. Dr bey erteliyo degerlerimden dolayi. Bak sana ckti ruyam. Sonu hayir olsun.
Ben de bu gece ruyamda ameliyat icin tahlil yaptiriyorum. Dr bey erteliyo degerlerimden dolayi. Bak sana ckti ruyam. Sonu hayir olsun.
Umarım yarın ki ameliyatın güzel geçer canım,Allah kolaylık versin,resimlerini bekliyoruz
Çok teşekkür ederim,gerçekten çok heyecanlıyım yarın 12 gibi ameliyatta olacağım,resimleri dediğim gibi burdan atıcam,umarım senin de benim de istediğimiz gibi burunlarımız olur :)
çok çok iyi doktorlardan randevu aldım ve hiç birinde bir bedel ödemedm ancak bu doktor için illede 150 tl diye tutturulunca açıkcası ofisine kadar gittiğim halde ödemeden ve muayene olamadan çıktım.[/QUOT
bence önyargılı davranmışsınız,ben ameliyat oldum 3500 e olacaktım fakat indirim bile yaptı bize 3000 e indirdi,gayet memnunum,hiç ağrım sızım olmadı,daha alçılı olmasına rağmen burunun şeklini harika yapmış,çok çok iyi dediğiniz doktorlar kaça yapıyorlar ameliyatı?
çok çok iyi doktorlardan randevu aldım ve hiç birinde bir bedel ödemedm ancak bu doktor için illede 150 tl diye tutturulunca açıkcası ofisine kadar gittiğim halde ödemeden ve muayene olamadan çıktım.[/QUOT
bence önyargılı davranmışsınız,ben ameliyat oldum 3500 e olacaktım fakat indirim bile yaptı bize 3000 e indirdi,gayet memnunum,hiç ağrım sızım olmadı,daha alçılı olmasına rağmen burunun şeklini harika yapmış,çok çok iyi dediğiniz doktorlar kaça yapıyorlar ameliyatı?
Canm gecmis olsun, atlattk hadi:) Ben carsamba aldircam tamponlari. Ama acir diye korkuyorum biraz:) Sadece sol gozumde biraz morluk kald i, cok hafif de sislik. Senin nasil?
Canm gecmis olsun, atlattk hadi:) Ben carsamba aldircam tamponlari. Ama acir diye korkuyorum biraz:) Sadece sol gozumde biraz morluk kald i, cok hafif de sislik. Senin nasil?
benim ameliyat biraz zorlu geçti o yüzden şişlik ve morluklarım var baya,rica etsem tamponlar çıktıktan sonra acıyıp acımadığını yazar mısın? benimkiler de perşembe çıkıyor.
Bu da ilk günün resmi baya şişti o zaman ama şimdi azaldı,albüm yaptım bakabilirsinizEki Görüntüle 962111
Cok iyi gorunuyosun cnm. Benimde senin kadar sisti ve morardi. Bugun burnumu temizlerken atelimle beraber sargi bezim de cikti. Hemn hastaneye gttm. Hakan bey bant yapistrdi ve hadi tamponlarini da alaym dedi. Inan hiic acimadi. Ben cok korkuyodum, ama rahat ol:) Dikislerm kaldi, onlari almiycam kaynasn iyice dedi. Persembe yada cuma gel tekrar bakayim dedi. Ama tampondan sonra cok rahat nefes aldm vee sis oldugu halde burnum sahane:)
Oh oh maşallah,acımadığına sevindim,şişlikler inince çok daha güzel durur eminim,içimi rahatlattın valla
Canm bugun dikislerim alindi. Hic acimadi, hatta guldum Hakan bey alirken:)
aa öyle mi? Ben de bugun sabah 8.30 da aldırdım alçı tampon dikiş hepsini,evet benım de dıkısler acımadı ama tampon cıkarken aşırı garıp hıssettım,tarif edilemez bi duyguydu çok gariptikeske karsılassaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?