Ben 2008 yilinda hakanakcine ilk burun ameliyatimi oldum ilk sargilari actiginda bayildim karsimda
harika bir burun vardi kendisine cok tskr edip ayrildim ynndan..6ay gecti ve benim burun ucum tamamen dustu
o kadar kotu bir goruntu olduki anlatamam hatta hakan akcin burunumu gorunce bunu ben mi yaptim dedi
o bile inanamadi dusunun...
daha sonra 2. Ameliyatmi yapti bu defada burun ucumu pinokyo gibi havaya dikti ama eski halini
dusununce buna sukur dedim ve hayatima dvm ettim..
simdi tekrar ameliyat olmaya karar verdim cunku bu gecen za.an zarfinda tekrar kotu bir gorundu olustu cok ayrintiya
Gir.eyecegim ama iyi dusunun ve iyi arastirin o zaman cok makul bir fiyata ameliyat olmustum ama artik para hic
onemli degil cunku yuzumun tam ortasinda..ben suan dr arastiriyorum ve 12-13 bini gozden cikardim yeterki isinin
ehli olsun ve ben yine o hayal kirikligina ugramayayim omrumun sonuna kadar ayni kalsin...insallah herkes istedigi
gibi bir buruna sahip olur...
Oncelikle hakan bey siz hic dinlemeyecek ve kafasina keyfine gore bir burun yapacaktir..ona cok kizginim cunku ilk ve ikinci ameliyatimda israrla sadece burun ucumdan sikayetci oldugumu ve asil mudahalenin oraya yapilmasi gerektigini soledim ama maalesef bakiyor ama sizi dinlemiyor..bende o zaman yaninda calisan asistan kizin burnuna bayilmistim kucucuk ve cok dogaldi ama bana istedigim bir burun yapamadi ..sunuda belirtmeden gecemeyecegim eet seklini begenmedim ama nefeste bi sorun yok gerci bnm nefen problemim zaten yoktu ama estetik ameliyat sonrasi oluyormus..ilk ameliyatimi kapali yapmis ve sanirim ilk yaptigi ameliyatlardan biriydi o yuzden o kadar kotu oldu ikinciyi acik yapti tabii oda cok basarisizdi ama ins en kisa zamanda emre ilhan a ameliyat olmayi dusunuyorumSizin için üzüldüm. Ben de yakın zamanda Hakan Bey ile görüştüm bana gösterdiği örnekleri beğendim; ama yorumunuzu okuyunca kararsız kaldım açıkçası.
Oncelikle hakan bey siz hic dinlemeyecek ve kafasina keyfine gore bir burun yapacaktir..ona cok kizginim cunku ilk ve ikinci ameliyatimda israrla sadece burun ucumdan sikayetci oldugumu ve asil mudahalenin oraya yapilmasi gerektigini soledim ama maalesef bakiyor ama sizi dinlemiyor..bende o zaman yaninda calisan asistan kizin burnuna bayilmistim kucucuk ve cok dogaldi ama bana istedigim bir burun yapamadi ..sunuda belirtmeden gecemeyecegim eet seklini begenmedim ama nefeste bi sorun yok gerci bnm nefen problemim zaten yoktu ama estetik ameliyat sonrasi oluyormus..ilk ameliyatimi kapali yapmis ve sanirim ilk yaptigi ameliyatlardan biriydi o yuzden o kadar kotu oldu ikinciyi acik yapti tabii oda cok basarisizdi ama ins en kisa zamanda emre ilhan a ameliyat olmayi dusunuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oncelikle hakan bey siz hic dinlemeyecek ve kafasina keyfine gore bir burun yapacaktir..ona cok kizginim cunku ilk ve ikinci ameliyatimda israrla sadece burun ucumdan sikayetci oldugumu ve asil mudahalenin oraya yapilmasi gerektigini soledim ama maalesef bakiyor ama sizi dinlemiyor..bende o zaman yaninda calisan asistan kizin burnuna bayilmistim kucucuk ve cok dogaldi ama bana istedigim bir burun yapamadi ..sunuda belirtmeden gecemeyecegim eet seklini begenmedim ama nefeste bi sorun yok gerci bnm nefen problemim zaten yoktu ama estetik ameliyat sonrasi oluyormus..ilk ameliyatimi kapali yapmis ve sanirim ilk yaptigi ameliyatlardan biriydi o yuzden o kadar kotu oldu ikinciyi acik yapti tabii oda cok basarisizdi ama ins en kisa zamanda emre ilhan a ameliyat olmayi dusunuyorum
Bende kendisine ameliyat oldum.buun ucumda dusukluk var.sag tarafim asagida resmen.orantisizlik bar.ameliyat sonrasi hokka bi burnum vardi hala ole ama burun ucu cok kotu.18 yasimda olmustm.acaba 2.ameliaytimi yapsa duzelttse nasil olur diyorm.hatasini duzeltse.cnku revizyonlar 12 den basliyor.ama tedirginlk yasiyorm ayni hatayi yapmasindan.
Emre İlhan, Abdülkadir Göksel ve Muhammet Dilber bu doktorlarla ilgili çok iyi referanslar gördüm burda. Ben bir de Abdülkadir Göksele muayene olmayı düşünüyorum. Açıkçası seçmek çok zor. Ben Anadolu yakasında en yakını diye Hakan Bey'i düşünmüştüm; ama Abdülkadir göksel de anadolu yakasında ameliyat ediyor sanırsam. o yüzden onu da araştırıyorum.
merhaba,ben de hakan bey ile ilgili referansları burdan aldım.ve ameliyat oldum.ilk haftaları memnundum.fakat şuan da aynı şeyi söyleyemicem.6 ay oldu ameliyat olalı.doktor olarak eksik olduğunu düşünüyorum ve bir okadar da kaba bir adam.ona hakkımı helal etmiyorum...referansla değil şansla ilgiliymiş bu bu işler bunu anladım
Balim senin adina uzuldum benim referanslarim cevremde yaptiran herkes ve surekli onun hastasi olmamiz bilmiyorum sans gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?