- 21 Ekim 2013
- 376
- 142
- 123
- 35
aslında şansmı tam olarak bilemiyorum,bir ameliyattan sonra burun şekli bu kadar değişir mi? ilk açıldığında çok güzeldi,fakat 6 ay oldu.şişlikler indi.ve berbat durum ortaya çıktı.bildiğin yamuk,ve nefes problemlerim devam ediyor.
Kendisiyle gorustunmu canim ve resmin yokmu bi gorseydim ya merak ettim benim teyzemin kizida yaptirdi ne dusme var ne baska bsey herkes memnun valla anlamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
görüşmezmiyim canım,görüşme ayrı bi felaket zaten.çok kaba bir insan.hasta psikolojisinden anlamayan bir doktor.burnumun şekil bozukluğu ameliyattan 1 ay sonra başladı,gittim.burası yamuk,üstünde kemik çıktı,yanda bir şişlik var v.s hepsini söyledim.takmayın bukadar burnunuza,bak benimkide yamuk ben takıyomuyum dedi...bende ama olurmu ameliyat oldum ben dedim,ameliyat olmadan önce böyle değildi dedim.olmasaydın ozaman ameliyat! gibi kaba bir laf etti bana.zaten hiç dinlemiyor,kendi bildiğini okuyor.ağlayarak odasından çıktım. resimlere bakınca ne durumda olduğumu anlarsın sanırım.Eki Görüntüle 1083160
Bu ameliyati ne zaman olsun canim hangi sene
daha yeni 6 ay oldu
Benim akrabalarim olali 2 yil 3 yil oldu gercekten cok guzel burunlari var kardesim dahil cok ama cok uzuldum senin adina peki ameliyat olmayi dusunuyormusun
Merhaba bana da resim gonderirmisiniz bende ameliyat olmayi düşünüyorum Hakan bey e simdi memnun musunuzağlamaaaaaaa :) bak profilimden albüm yaptım burnun 10 günlük halini.. 10 gün sonra sende böyle olucaksın
Merhaaba ameliyat oldunuz mu ve suan memnun musunuz yardimci olursaniz cok sevinirimmerhaba selincik ne zaman oldun ve memnun kaldın mı?fotoğrafların varsa gönderebilir misin?bende 26 ocakta olucam inşallah çok da korkuyorum umarım çok zor değildir ameliyat.
merhabalar,öncelikle özel mesaj atamıyorum.özel mesajlar geliyor fakat cevap veremiyorum bilginize50 msj limitini doldurduktan sonra ancak atabilirim. evet hakan beye ben ameliyat oldum.bu gün 20.günüm benim ameliyatım tamamen sağlık amaçlıydı,sol tarafta daralma vardı.ve etlerde büyüme vardı.hem kemik alındı sol taraftan,genişletildi.ve etlerde küçültüldü.Hakan bey sağolsun burnumun ucunuda hafif kaldırmış :) fakat ameliyat olduğum belli bile olmuyor,çok doğal çünkü.şimdi çok çok rahat değilim.onu ifade etmek istiyorum.çünkü burnumun içinde kabuk ve iyileşmek üzere olan yaralar var ve burnum şiş.ama bu haliyle bile rahat nefes alabiliyorum.sırt üstü yatabiliyorum en azından.en az iki ay geçmesi lazım,şişliklerin inip yaraların iyileşmesi için.burun şeklinin oturması için,en az 6 ay geçmesi gerekiyor.Hakan bey alanında uzman ve iyi bir doktor.bu benim 3.ameliyatımdı.daha öncekiler başarısız olmuş hatta eskisinden daha kötü olmuştu.hiç nefes alamıyordum.Hakan bey sorunlu olmama rağmen,çoğu doktorun ben bu ameliyatı yapamam,riskli dediği ameliyatımı yaptı.Maltepe bölge hastanesinde oldum ben ameliyatımı.şimdilik tavsiye edebilirim.ileride ne olurum Allah bilir.Hiç bir zaman Allah yapısı gibi olmaz,bunu biliyorsunuz.mutlaka kafanıza takacağınız ufak tefek şeyler olacaktır.benimde var.ama asla kusursuz olmaz bunu da bilin.sorularınızı forumdan yazarsanız cevap verebilirim.
aynı şekildeee burun konusunda aynıymışız :) benimde alerjik rinitim var günde 30 kere fln hapşururdum,geceleri ağzım açık uyurdum,yorgun uyanırdım fln.. banada tak etti en sonunda olucam rahat nefes almak istiyorum dedim.şuan halen tampon ve dikişlerim duruyor yarın çıkarıcak hepsini hakan bey . burnu görücem. dediğim gibi benmde ilk amacım sağlık ama bunların hepsini düzeltirken hafif şeklede müdahale etti ,bende istedim zaten,çnkü hazır o masaya yatmışken kırılıp etmişken olmak mantıklı .. bence hiç korkma,özel soruların varsa özelden mesaj at istersen,ama snaırım forumda yenisin , mesaj hakkını doldur özelden yazabilirsin o zaman :) dediğim gibi hiç stres olma doktora güven önemli,vee hep pozitiff oll,unutma iyi düşün iyi olsunn :)
merhaba,ben daha yeni ameliyat oldum.bu gün 12.günüm.Hakan bey gerçekten çok başarılı ve ilgili bir doktor.kesinlikle tavsiye ederim.ne amaçlı yaptırdığında çok önemli ama.ben mesela sağlık amaçlı yaptırdım ama hazır yatmışken ucunuda biraz kaldırdı ve çok doğal oldu.kendisi estetik cerrah olmamasına rağmen yaptığı çok ameliyatı gördüm ve hepsi güzel.herkes memnun.bence görüşmeye gitmelisin.Maltepe Bölge hastanesinde.şimdiden bol şanslar dilerim.
Merhaba irem resimlerine baktim burnun cok hoş olmus cok yakışmış. Bende Hakan bey le görüşücem muhtemelen kendisine ameliyat olucam. Memnun musunResmi buraya koymayı düşünüyorum,bir de albüm yaparım ordan da bakabılırsın,ben 3500 tl'ye olucam ameliyatı bana çok uygun geldı umarım ameliyattan sonra bi problem çıkmaz :)
Merhabaa suan nasilsin canim. Bende Hakan bey e ameliyat olucam sen oldun ve baya zaman geçmiş düşüncelerini alabilirsem cok sevinirimmerhabalar,öncelikle özel mesaj atamıyorum.özel mesajlar geliyor fakat cevap veremiyorum bilginize50 msj limitini doldurduktan sonra ancak atabilirim. evet hakan beye ben ameliyat oldum.bu gün 20.günüm benim ameliyatım tamamen sağlık amaçlıydı,sol tarafta daralma vardı.ve etlerde büyüme vardı.hem kemik alındı sol taraftan,genişletildi.ve etlerde küçültüldü.Hakan bey sağolsun burnumun ucunuda hafif kaldırmış :) fakat ameliyat olduğum belli bile olmuyor,çok doğal çünkü.şimdi çok çok rahat değilim.onu ifade etmek istiyorum.çünkü burnumun içinde kabuk ve iyileşmek üzere olan yaralar var ve burnum şiş.ama bu haliyle bile rahat nefes alabiliyorum.sırt üstü yatabiliyorum en azından.en az iki ay geçmesi lazım,şişliklerin inip yaraların iyileşmesi için.burun şeklinin oturması için,en az 6 ay geçmesi gerekiyor.Hakan bey alanında uzman ve iyi bir doktor.bu benim 3.ameliyatımdı.daha öncekiler başarısız olmuş hatta eskisinden daha kötü olmuştu.hiç nefes alamıyordum.Hakan bey sorunlu olmama rağmen,çoğu doktorun ben bu ameliyatı yapamam,riskli dediği ameliyatımı yaptı.Maltepe bölge hastanesinde oldum ben ameliyatımı.şimdilik tavsiye edebilirim.ileride ne olurum Allah bilir.Hiç bir zaman Allah yapısı gibi olmaz,bunu biliyorsunuz.mutlaka kafanıza takacağınız ufak tefek şeyler olacaktır.benimde var.ama asla kusursuz olmaz bunu da bilin.sorularınızı forumdan yazarsanız cevap verebilirim.
Bu nasıl doktor ya şu burnun haline bakin. Ameliyat izi duruyor,delikler yamuk ve orantısız, aynı zamanda ucu düşük ters v deformasyonu olmuş. Bu fotoları gördükten sonra bu doktora asla yaptirmamm sans isi sans isi de doktorun da işi yani. Herkes boşuna soktornarastirmiyor dava acın kesinliklegörüşmezmiyim canım,görüşme ayrı bi felaket zaten.çok kaba bir insan.hasta psikolojisinden anlamayan bir doktor.burnumun şekil bozukluğu ameliyattan 1 ay sonra başladı,gittim.burası yamuk,üstünde kemik çıktı,yanda bir şişlik var v.s hepsini söyledim.takmayın bukadar burnunuza,bak benimkide yamuk ben takıyomuyum dedi...bende ama olurmu ameliyat oldum ben dedim,ameliyat olmadan önce böyle değildi dedim.olmasaydın ozaman ameliyat! gibi kaba bir laf etti bana.zaten hiç dinlemiyor,kendi bildiğini okuyor.ağlayarak odasından çıktım. resimlere bakınca ne durumda olduğumu anlarsın sanırım.Eki Görüntüle 1083160
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?