Dr. Hakan Çepni Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
149
158
İstanbul
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Son düzenleme:
3 ay kadar once ameliyat oldum kapali teknikle yapmisti ozellikle burun ucu cok kotu oldu simdi tekrar ameliyat olabilmek icin 2 ay daha gerektigini soylediler elimden gelse hemen olacagim eski burnum cok daha guzeldi

Yine sen bilirsin ama ben boyle olacagini bilseydim olmazdim ayrica cok hasar vermisti burnuma :( ben simdi ankarada olmayi dusunuyorum tekrardan,

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar bende konyaliym fakat yurt disinda kaliyorum..burda karin germe fiyatlari cok yuksek konya ya izine geldigimde hakan beye muayene olmayi dusunuyordum..Karin germe ameliyati konusunda nasil bir doktor lütfen bi bilginiz varsa paylasirmisiniz..eger hakan beye karin germe ameliyati olupda tecrubelerinizi söylerseniz cok sevinirim birde fiyat ne kadar acaba???:72:

arkadaslar bende konyaliym fakat yurt disinda kaliyorum..burda karin germe fiyatlari cok yuksek konya ya izine geldigimde hakan beye muayene olmayi dusunuyordum..Karin germe ameliyati konusunda nasil bir doktor lütfen bi bilginiz varsa paylasirmisiniz..eger hakan beye karin germe ameliyati olupda tecrubelerinizi söylerseniz cok sevinirim birde fiyat ne kadar acaba???:72:

Burun ameliyatından memnun olmayan bir iki kişiyi gözümle gördüm ama karın gerdirmesini bilmiyorum, bence karın gerdirmeyi burda pek bilende olmaz, sen karın gerdirme estetiğiyle ilgili bölüme yazarsan daha çok yardımcı olabilirler canım, geçmiş olsun.

slm kizlar, ben yurtisinda 2 kez ameliyat oldum, ve basarisiz gecti, simdi 3 uncu ameliyatimi, dr Hakan Cepkiye olmak istiyorum, kendisiyle telefonda gorustum, bu doktora burun ameliyati olanlar lutfen memnun olup olmadiklarini yazarmi? ve varsa resminizi gormek isterim,. sevgiyle kalin kizlar,.

bende şubat ayında ameliyat oldum..revizyon..sorunsuz geçti..fazlasıyla sıkıntılı bi burnum vardı nefes problemimde çözüldü üstelik..6 yıldır bu ameliyatı yapıyorum seninki gibi sorunlu burun görmedim dedi doktor bey:)

mehmet mustafa kıyar bu doktoru tavsiye ederim arkadaşım yağlarını aldırtıp karın gerdirtti memnun kaldı bende burun ameliyatı oldum şimdilik bir sorun yok ve burnum istediğim gibi oldu bu tür ameliyatlarda doktor çok önemli...

Bir arkadaşım Hakan Beyde burun ameliyatı oldu. Ama çok kötü değildi zaten burnu. Fazla küçültme yaptırmadığı için güzel oldu. Ameliyattan sonra dikişleri Hakan bey olmadığı için orada bulunan bayan almış. Fakat ondan sonra ara ara şişme yapmıştı burnunun içi. O konuda hiç memnun kalmamıştı.

3 ay kadar once ameliyat oldum kapali teknikle yapmisti ozellikle burun ucu cok kotu oldu simdi tekrar ameliyat olabilmek icin 2 ay daha gerektigini soylediler elimden gelse hemen olacagim eski burnum cok daha guzeldi

burun ucunuzdaki sorun neydi acaba? aradan baya zaman geçmiş sonrasında neler oldu? düzelme oldu mu yoksa ikinci operasyon gerekti mi?

Back
X