Dr. Hakan Çoker ile doğum yapan var mı?

miska

bride to be <3
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.804
33
68
İstanbul
Merhaba arkadaslar. Ben henüz 10 haftalik hamileyim ama simdiden doktor arayislarina basladim. Doğal doğum cok ilgimi cekiyor, bu yüzden Dr.Hakan Çoker ile calismak istiyorum. Kendisiyle doğum deneyimi yasamis arkadaşlar varsa fikirlerini almayi cok isterim.

Canım hakan çoker ile ilgili bilgi sahibi olabildinmi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

23 haftalık gebeyim, tam 4 doktor muayenesinden sonra Hakan Bey ile tanıştım. Kendisi hamilelik kontrollerimi gerçekleştiriyor ve inşaallah doğumumu da kendisi yapacak ekibiyle birlikte. Bende doğal doğum istediğim için kendisini tercih ettim. Ayrıca kurucusu olduğu İstanbul Doğum Akademisi nin Doğuma Hazırlık ve Nefes Teknikleri kursuna eşim ile birlikte katıldım. Kendisini keşke hamileliğimin daha ilk başında tanımış olsaydım diyorum. İstanbulda doğum doktoru arayanlar için kesinlikle tavsiye edebileceğim biridir Hakan Bey.

Merhaba bende Hakan Beyin kitabını okudum doğal Doğum yapmak istiyorum ama ücreti çok yüksek olur diye gidemiyorum muayene ve Doğum fiyatı nedir birde kurs fiyatını öğrenebilir miyim Tşkler

Merhabalar ben de cok istiyorum. Ucreti merakediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…