Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Hakan bey e daha dün oldum ameliyat ve tam tamına 14 doktorla gorusme yaptım...
kararsızlık diz boyuydu...
ama Hakan Bey konusunda hala iyi ki ona olmuşum diyorum :)
bence düşünebilirsin
fotoğraf atman mümkün mü? özelden
Ben Hakan bey e daha dün oldum ameliyat ve tam tamına 14 doktorla gorusme yaptım...
kararsızlık diz boyuydu...
ama Hakan Bey konusunda hala iyi ki ona olmuşum diyorum :)
bence düşünebilirsin
ya canım daha 3 gün oldu yeni burun fln yok ortada alçı çıkana kdr da göremeyeceğimCok gecmis olsun cnm. Kararsizlik kotu bisey... Cok sagol.
Ameliyat sonrasinda cok morarma oldumu? Yeni burnunun fotograflarini cok merak ediyorum. Paylasman mumkunmu?
ya canım daha 3 gün oldu yeni burun fln yok ortada alçı çıkana kdr da göremeyeceğimşimdilk yanlarm bnm genişti onu baya inceltmiş onu farkettim guzel duruyo ama alçı cıkamdan yanıltmakmıstemem..
morluğum ilk günün gecesi olmaya başladı ama bnm burun problemliydi baya o yüzden normal yani. morluk ve şişliklere takılmayın lütfen max.10 günde geçiyo yüzünüzdekıler... yani o kadar da olsun :)
ama alçım çıkar cıkmaz paylaşıcam fotoğraf :) bekleyin.. :) hakan bey iyidir. bn canlı canlı da gördüm orda hastalarını kontrole gelen hepsi çok guzeldiiiii !
Peki bekliyorum geldiği gün özelden atarsın konuda mesajım mevcut zaten. Senin burundaki problem neydi büyüklük mü eğrilik mi ?
büyüklük..eğri değildi hatta ucu kalkık denebilcek gibiydi ama heryeri büyük ve genişti...burun ucu etliydi vs.
toplam boyut olark kuculmesını ıstedım ve daralmasını on profılden
bakalım ne cıkacakk
sende sıkıntı nedır
ya canım daha 3 gün oldu yeni burun fln yok ortada alçı çıkana kdr da göremeyeceğimşimdilk yanlarm bnm genişti onu baya inceltmiş onu farkettim guzel duruyo ama alçı cıkamdan yanıltmakmıstemem..
morluğum ilk günün gecesi olmaya başladı ama bnm burun problemliydi baya o yüzden normal yani. morluk ve şişliklere takılmayın lütfen max.10 günde geçiyo yüzünüzdekıler... yani o kadar da olsun :)
ama alçım çıkar cıkmaz paylaşıcam fotoğraf :) bekleyin.. :) hakan bey iyidir. bn canlı canlı da gördüm orda hastalarını kontrole gelen hepsi çok guzeldiiiii !
Merhaba, sırf bu başlığa yazabilmek için üye oldum. Ben de Hakan Gence'ye ameliyat oldum çok araştırdım Emre İlhan, Muhammet Dilber vs. Ama ilk etapta bana güven veren Esteworld oldu.
2013 yazında ameliyat olmuştum burun genişliği ve ucunda düşüklük vardı. Daraltılma ve kaldırma işlemi yapıldı, ileri doğru uzunluk azaltıldı uçtaki. Kemiğim çok sert yapılı olduğundan morarma oldu baya, tek gözüm kapandı hatta nerdeyse ama ilaçları düzgün kullanıp sürekli buz koyarsanız 2-3 güne şişme iniyor en geç, 10 güne de tek bir morluk bile kalmıyor. Kaldı ki beni morluk ve şişlikler değil tampon zorlamıştı en çok, ki o bütün ameliyatlarda olan bişey ve artık neyse ki silikon tampon var.
Bir sene boyunca rutin kontroller oluyor, 1 sene sonra burun son şeklini alıyor. Benim 1 senenin sonunda burun ucunda hafif bir şişkinlik kaldı, scar dokusuymuş sanırım, istersen düzeltiriz onu da dedi Hakan bey ve herhangi ek bir ücret ödemeden ufak bir revize ameliyatı yapıldı, bir gece hastanede kaldım, hastane çalışanlarının her birinin ne kadar ilgili ve kibar olduğundan bahsetmiyorum bile. Ayrıca bu revize işleminde morarma vs. olmadı darbe almadığınız sürece tüm işlerinizi rahatlıkla yapabiliyorsunuz.
Sonuç olarak diğer doktorlar da isim yapmış önemli kişiler; fakat ben tekrar ameliyat olsam gözüm kapalı Hakan Gence derim. Hem işlemden çok ama çok memnun kaldım, hem de kendisi çok ilgili ve kibar birisi.
Nasıl olduğunu bilmesem de isteyen kimselere fotoğraf gönderebilirim. Ben yaptırmadan önce çok araştırıp, çok kararsız kaldığımdan deneyimimi paylaşmak istedim.
merhaba ,Merhaba, gecmis olsun. Sanirim esteworld a karar verdim. Ama hangi doktor tam olarak net degilim. Smdlk hakan gence agur basiyor. Resim atabilirmisnz acaba. Ozelden yada burdan sakincasi yoksa