Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar bu klınıkte yaptıranlar ve yaptıracak olanlar burda bılgılerımızı paylaşalım
ben ılkını yaptırdım orda ıkıncıyıde yaptıracan blast var
deneyımlı olanlardan paylaşım beklıyoozzz
7 SENEDIR BENI HIÇ KIMSE ANNE YAPAMADI takı halıl bey sagolsun benı anne yaptı her yonden yardımcı olduuuuuuuuuuuuuu ıyılıgını unutamammmmmmmm arkadaslar kıbrısta gıdılecek tek adres orası asılsız yazılara kulak asmayın ben ılkınde havalı soyle boyle dedıler dunyaya gıttım berk memnun kalmadım ama halıl bey hıçde oyle bır ınsan degıl mukemmelllllllllllllllll bır hekım ve ınsan
arkadasım deneyımıne üzüldüm inş bırdakı denemende ıyı sonuç alırsın bende meltenm hanıma fızyoterapı yaptırdım ve çook memnun kaldım ve halıl bey bana oyle ıyılık yaptı anlatammmmmmmmmm işindede ıyı yogun merkez iso su da hıçbır merkezde yook guvenırlık bır numaraaaaaaaa
arkadaslar bu klınıkte yaptıranlar ve yaptıracak olanlar burda bılgılerımızı paylaşalım
ben ılkını yaptırdım orda ıkıncıyıde yaptıracan blast var
deneyımlı olanlardan paylaşım beklıyoozzz
Merhaba ;Arkadaslar pek anlamam uyelikten yeni yaptim msj geldimi bisey sorcam yardim edin
Amin inanin benim esim okadar tedirgin ben buna ragmen sole bole olur vs diye arastirmami yaptim devam ettim olumsuz oldu ilki cok zor zaman gecirdim lakin simdi ikinciye baslayalim diyen gene benim