Dr. Halil İbrahim Tekin ile Tüp Bebek yaptıranlar

Merhabalar herkese,
Ben 2014 kasım ayında Halil ibrahim Bey de tedavi görerek hamile kaldım ve su an 40 gunluk dunyalar guzeli bebeğime aahibim. HİT,işinde gerçekten iyi bir dr ama ilgi alaka çok fazla aramayın. Çok fazla hastası olduğu için pek sohbeti yok.kıbrıs da tedavi herkesin seveceği memnun kalacağı bir yer değil,beklentileriniz yüksek olmasın. Ben kendi adıma memnun kaldım ama kişiye göre değişebilir.eğer kıbrısda tüp bebek veya donasyon tedavisi düşünüyorsanız ve imkanınız var ise mutlaka kliniklere gidip görüşün. Ön görüşme yapın,Aklınıza takılan her soruyu sorun. Ve ona göre karar verin. HİT'i ben çok araştırmıştım ama kendimde 2kere ön görüşme yaptım. Birinde Kıbrısa gittim,diğerinde de İstanbulda görüştüm.Kıbrısa gittiğimde diğer kliniklerlede görüştüm ama beni bilgisi ve güveniyle tatmin eden Hit oldu. Allaha şükür pişmanlık yaşamadım.buarada yaşım 38 ve yumurtalık rezervi sorunum vardı. İstanbulda çeşitli hastanelerde 5kere tüp bebek tedavısı gördum ,çok uzuntulu gunlerimde oldu ama şimdi hiçbirsey hatırlamıyorum. İnanın bana melegınızı kucagınıza aldıgınızda yasadıgınız olımsuz seylerın hepsıne degıyor.Allah isteyen herkese zorlanmadan evlat sahıbı etsın.
Gittiniz mi acaba? Deneyımınızı paylasırmısınız?

Back