Dr. Halil İbrahim Tekin ile Tüp Bebek yaptıranlar

Kızlar Halil bey istanbulda tedavi ediyorum u yoksa Kıbrısa mi gitmek gerekiyor. Fiyat hakkında da bilginiz varsa lutfen yazın.

Kızlar Halil bey istanbulda tedavi ediyorum u yoksa Kıbrısa mi gitmek gerekiyor. Fiyat hakkında da bilginiz varsa lutfen yazın.

Mrb Canım, halil ibrahim bey istanbulda ücretsiz muayene ve ön görüşme yapıyor. Tedaviyi ise kıbrısta yapıyor. İstanbul hasta Koordinatörü selda hanımın nosunu vereyim. Yarın arayıp daha detaylı görüşürsün. 0535 504 2126. İnşallah guzel sonuclar alirsin. Diğer topigimize de bekleriz. Görüşürüz..

Bu reklami kim yapiyor bilmiyorum ama ben gittim ve yasadim.ben de sizler gibi internetten arastirdim bircok yerde halil ibrahim ismini gordum.ona gittim.burdan numarasini aldim.kadinlar kulubunden sogudum,gitmeyin arkadaslar sadece forumda reklami iyi diye.ben yasadim siz yasamayin anlatirim ama cok uzun surer.sadece uzuldugum sey harcadigimiz zaman.parayi falan gectim.onda tedavi gormus birine sorun ama netten degil.gerekirse gidin oturun merkezine gozlemleyin,konusun hastalarla.sonra bana tesekkur edersiniz

Kızceler halil ibrahim tekin ile 2.donasyonda ucuzlere gebe kaldım beş yıl orda burda ugrastiktan sonra. Darısı isteyen kizcelerin basina inşallah. ..ilerde eskiden benim gibi buraları takip eden olursa diye yazıyorum. .. hit e güvenin .adam gebe birakamayinca takıntı yapiyor :) bana ilkinde çok guvenmisti yaşım genç rahim mis gibi. Tutmayinca klinikteki hemsireler bile şok geçirdi :) dusunun o kadar olumlu goruyorlarmis. Ikinci de her bir aşamayı iki kat dikkatle takip etti ve ta ta taaaam üç bebicikte tuttu... sizi öyle pispislamiyor beklemeyin öyle bişey :) ben ilk defa geçen hafta keseyi görmeye gittiğimde guldugunu gördüm :) profesyonel ve kendine güveniyor. Bunu okuyanlar reklam yaptığımı orda çalışan olduğumu dahi dusunebilir. Ama inanın öyle bir durum yok geçmiş yazılarımı okuyarak hangi aşamadan hangi asamaya geldiğimi hangi hastanelere tedavi için gittiğimi görebilirsiniz. Rabbim hayırlı sağlıklı bebisler nasip etsin sizede sevgiler...

Bu reklami kim yapiyor bilmiyorum ama ben gittim ve yasadim.ben de sizler gibi internetten arastirdim bircok yerde halil ibrahim ismini gordum.ona gittim.burdan numarasini aldim.kadinlar kulubunden sogudum,gitmeyin arkadaslar sadece forumda reklami iyi diye.ben yasadim siz yasamayin anlatirim ama cok uzun surer.sadece uzuldugum sey harcadigimiz zaman.parayi falan gectim.onda tedavi gormus birine sorun ama netten degil.gerekirse gidin oturun merkezine gozlemleyin,konusun hastalarla.sonra bana tesekkur edersiniz

Arkadaşım bu reklam falan değil burdaki insanlar da bizati halil ibrahim beyin hastaları sen neyin kafasini yaşıyorsun? Halil İbrahim bey 20 yildir bu isi yapan birisi ve bu işi kibrisa ilk getiren doktor. Ben olsam işin ehline giderim. Beni pişpişlamasini istemem işini iyi yapmasi yeterlidir. Bende şuan hamileyim şükürler olsun. Halil ibrahim beye sonsuz teşekkürler.

Ayrica anlatirmisin yasadiklarini bizde bilelim.?

Ne yasadin ne gordun bilmiyorum ama ayrica anlatirsan biz de ogreniriz ben kendisi ile bir defa gorustum ve bende son derece pozitif bir etki birakti bir defa kesinlikle olaya sadeceticari bakmiyor ki bakmasi da en dogal hakki aslinda buna en guzel ornek de benim adam beni tedaviye bile almadi daha vaktin var iki yildan once gelme dedi doktorluguna gelince adam altmis bes yasinda kadini dogurtmus daha ne yapsin olmayinca da olmaz bu onun bu isi bilmedigi anlamina da gelmez sonucta rabbim ol demeden olmaz o bu ise sadece vesile oluyor gerisi takdiri ilahi

Burada yer alan üyelerin günahını alıyorsunuz.

Doktora tedavi olup memnunşyetinizi veya memnuniyetsizliğinizi ahlak kuralları içinde dile getirebilirsiniz. Yani gittiniz, tedavi sürecinde bekletildiniz bunu yazın, ortamı hijyen bulmadınız bunu açık açık yazın, hemşireler gerekli bilgiler vermiyor yazın. Bu yorumlara asla müdahale edilmez fakat şekilde içeriği olmayan karalama yoluna gidilen yorumlara müdahale edilir.

Gecmis olsun. Kibris tamamen para tuzagi. Bu doctor, oburu hic fark etmiyor. Burada yasadiginiz sorunlari yazdiginizde site yonetimi hemen uyarida bulunuyor. O nedenle gercekler degilde pembe tablolar gosteriliyor.

Arkadaşım bu reklam falan değil burdaki insanlar da bizati halil ibrahim beyin hastaları sen neyin kafasini yaşıyorsun? Halil İbrahim bey 20 yildir bu isi yapan birisi ve bu işi kibrisa ilk getiren doktor. Ben olsam işin ehline giderim. Beni pişpişlamasini istemem işini iyi yapmasi yeterlidir. Bende şuan hamileyim şükürler olsun. Halil ibrahim beye sonsuz teşekkürler.
hayirli olsun. Kacici denemenizde hamile kaldiniz?

Merhabalar herkese,
Ben 2014 kasım ayında Halil ibrahim Bey de tedavi görerek hamile kaldım ve su an 40 gunluk dunyalar guzeli bebeğime aahibim. HİT,işinde gerçekten iyi bir dr ama ilgi alaka çok fazla aramayın. Çok fazla hastası olduğu için pek sohbeti yok.kıbrıs da tedavi herkesin seveceği memnun kalacağı bir yer değil,beklentileriniz yüksek olmasın. Ben kendi adıma memnun kaldım ama kişiye göre değişebilir.eğer kıbrısda tüp bebek veya donasyon tedavisi düşünüyorsanız ve imkanınız var ise mutlaka kliniklere gidip görüşün. Ön görüşme yapın,Aklınıza takılan her soruyu sorun. Ve ona göre karar verin. HİT'i ben çok araştırmıştım ama kendimde 2kere ön görüşme yaptım. Birinde Kıbrısa gittim,diğerinde de İstanbulda görüştüm.Kıbrısa gittiğimde diğer kliniklerlede görüştüm ama beni bilgisi ve güveniyle tatmin eden Hit oldu. Allaha şükür pişmanlık yaşamadım.buarada yaşım 38 ve yumurtalık rezervi sorunum vardı. İstanbulda çeşitli hastanelerde 5kere tüp bebek tedavısı gördum ,çok uzuntulu gunlerimde oldu ama şimdi hiçbirsey hatırlamıyorum. İnanın bana melegınızı kucagınıza aldıgınızda yasadıgınız olımsuz seylerın hepsıne degıyor.Allah isteyen herkese zorlanmadan evlat sahıbı etsın.

Merhaba doktor bey. Benim esimin sperm sayisi 10 milyon . Morfoloji % 3..iki asilama sonucu negativ. Tüp bebekte sansimiZ nekadar acaba?

7 SENEDIR BENI HIÇ KIMSE ANNE YAPAMADI takı halıl bey sagolsun benı anne yaptı her yonden yardımcı olduuuuuuuuuuuuuu ıyılıgını unutamammmmmmmm arkadaslar kıbrısta gıdılecek tek adres orası asılsız yazılara kulak asmayın ben ılkınde havalı soyle boyle dedıler dunyaya gıttım berk memnun kalmadım ama halıl bey hıçde oyle bır ınsan degıl mukemmelllllllllllllllll bır hekım ve ınsan
Evet fikrinize katılıyorum. Bende 19.05.2018 İstanbula dk görüşmeye gittim. Umut verdi. Hayatıma renk attı. Hatta hayatıma küsmüştım bile...Allaha sonsuz şukur böyle dk onume çıkarmasına. Allahın iziniyle 1,5 ay sonra gidecem dk ma, kıbrısa . Bismillah diyerek başliyacam.

Merhabalar herkese,
Ben 2014 kasım ayında Halil ibrahim Bey de tedavi görerek hamile kaldım ve su an 40 gunluk dunyalar guzeli bebeğime aahibim. HİT,işinde gerçekten iyi bir dr ama ilgi alaka çok fazla aramayın. Çok fazla hastası olduğu için pek sohbeti yok.kıbrıs da tedavi herkesin seveceği memnun kalacağı bir yer değil,beklentileriniz yüksek olmasın. Ben kendi adıma memnun kaldım ama kişiye göre değişebilir.eğer kıbrısda tüp bebek veya donasyon tedavisi düşünüyorsanız ve imkanınız var ise mutlaka kliniklere gidip görüşün. Ön görüşme yapın,Aklınıza takılan her soruyu sorun. Ve ona göre karar verin. HİT'i ben çok araştırmıştım ama kendimde 2kere ön görüşme yaptım. Birinde Kıbrısa gittim,diğerinde de İstanbulda görüştüm.Kıbrısa gittiğimde diğer kliniklerlede görüştüm ama beni bilgisi ve güveniyle tatmin eden Hit oldu. Allaha şükür pişmanlık yaşamadım.buarada yaşım 38 ve yumurtalık rezervi sorunum vardı. İstanbulda çeşitli hastanelerde 5kere tüp bebek tedavısı gördum ,çok uzuntulu gunlerimde oldu ama şimdi hiçbirsey hatırlamıyorum. İnanın bana melegınızı kucagınıza aldıgınızda yasadıgınız olımsuz seylerın hepsıne degıyor.Allah isteyen herkese zorlanmadan evlat sahıbı etsın.
Amin

Back
X