Dr Halis ÜNLÜ Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Burnunuzdan memnun musunuz? Agri sizi falan beklediginiz gibi oldu mu

vala şuan 3. ayımdayım iyiki halis beye olmuşum ne ağrım oldu ne sızım komik geliyor ama ameliyat olan bir insanın mutlaka ağrısı olması lazımdı ama inanki adamın eli gerçekten sihirli :)

1 ay oldu Halis beye ameliyat olalı. Ne ağrı ne sızı, görsel sıkıntılar haricinde hiçbir sıkıntım olmadı. Benim bünyemle de alakalı sanırım morluk ve şişlikler diğer görüştüğüm insanlara göre daha fazla oldu ama onların hepsi 2 hafta içinde geçti gitti. Burnumun şekli çok doğal ve tam istediğim gibi oldu. Halis beyden önce birkaç doktorla görüşmüştüm ve ne istediğimi anlamadıklarını düşünüyodum hep,ama Halis beye ne istediğimi bile söylemedim, gördüğü an burnumdaki sıkıntılı yerleri kendisi hemen anlayıp resim üzerinde kafasında planladığı burnu photoshop ile yaptı. Hastane temiz, hemşireler de gayet ilgiliydi. Herşey istediğim gibi gerçekleşti, Halis beye ameliyat olmayı düşünenlere şiddetle tavsiye ederim, bir kez görüşmeye gittiğinizde endişeleriniz kalmayacaktır:)

1 ay oldu Halis beye ameliyat olalı. Ne ağrı ne sızı, görsel sıkıntılar haricinde hiçbir sıkıntım olmadı. Benim bünyemle de alakalı sanırım morluk ve şişlikler diğer görüştüğüm insanlara göre daha fazla oldu ama onların hepsi 2 hafta içinde geçti gitti. Burnumun şekli çok doğal ve tam istediğim gibi oldu. Halis beyden önce birkaç doktorla görüşmüştüm ve ne istediğimi anlamadıklarını düşünüyodum hep,ama Halis beye ne istediğimi bile söylemedim, gördüğü an burnumdaki sıkıntılı yerleri kendisi hemen anlayıp resim üzerinde kafasında planladığı burnu photoshop ile yaptı. Hastane temiz, hemşireler de gayet ilgiliydi. Herşey istediğim gibi gerçekleşti, Halis beye ameliyat olmayı düşünenlere şiddetle tavsiye ederim, bir kez görüşmeye gittiğinizde endişeleriniz kalmayacaktır:)

memnun olmana sevindim canım ama maalesef ben aynı şeyleri söyleyemiyorum benimki tam anlamıyla berbat oldu keşke doktoru iyice araştırıp ondan sonra olsaydım iki hafta sonra ikinci ameliyatımı oluyorum burun ucunda aşırı simetri farkı burun delikleri çok çok farklı kemer kısmında zaten şu anki doktorumun bile anlam veremediği saçma sapan şeyler var bu sefer iyi olur umarım

Ben tam bir hafta önce Halis Bey'e ameliyat oldum. Şu an burnumda sargılar ve dikişler duruyor. Yarın dikişlerim alınacak ve sargılar çıkacak, bu yüzden henüz şekliyle ilgili bir şey söylemek için erken ama şu ana kadar Halis Bey ve bağlı olduğu hastane ile ilgili deneyimlerimi aktarayım.
Benim burnumda kemik eğriliği vardı ve burnumun ucu top gibiydi. Berbat bir burnum yoktu, insanlar neden ameliyat olacağımı anlamadılar, çok şaşırdılar. Evet güzel değildi ama dikkat çekicek kadar kötü de değildi burnum. Nefes alma problemim de yoktu sadece muntazam olmasını istedim estetik amaçlı bir ameliyattı yani.
Önce Ege Üniversitesine gittim ve muayene oldum, amacım orada ameliyat olmaktı çünkü hem çok deneyimli doktorlar oldugunu hem de fiyatının uygun oldugunu duymuştum ancak mesleğim gereği yazın ameliyat olmam gerekiyordu ve Ege asla yaza gün veremiyordu. Çok üzüldüğümü söyleyemem zira biraz daha para verecektim ama özelde daha çok ilgilenirler, belki daha iyi bile olur diye düşündüm. EKOL KBB Hastanesinde ameliyat olmaya kesin karar verdikten sonra oradaki doktorları inceledim ve en çok Halis Bey dikkatimi çekti, referansları çok iyiydi. Kısacası önce hastane sonra doktor seçimi yaptım.
İlk görüşmemiz iyiydi, Halis Bey burnuma baktı, ne yapılması gerektiğini söyledi, ameliyatı anlattı ben de isteklerimi söyledim. Fotoğraflar çekildi ve gün belirlendi: 10 Temmuz.
15 gün vardı ve sabırsızlanıyordum. Ameliyat günü yaklaştıkça heyecanım arttı, doktorla şeklinin nasıl olacağını yeterince konuşmadıgımızı fark ettim ve tekrar randevu alıp gittim. Nasıl bir burun istediğimi Halis Bey'e anlattım; kavissiz ve ince uçlu hafif kalkık bir burun istiyordum. Halis Bey ikinci görüşmede biraz ilgisizdi yani nasıl anlatayım, Halis Bey'le tanışırsanız siz de hak vereceksiniz, daima çok acelesi varmış gibi bir tavrı var. Söylediklerinizi ilgiyle dinlemiyor ve istediğinizi yapacağına emin olamıyorsunuz.
Ben ameliyata girip çıktım, sargılarım var, tamponlarım alındı ama inanın hala Halis Bey'den rahatlatıcı hiçbir açıklama duymadım istediğim gibi mi oldu, bu süreç nasıl ilerleyecek, burnum neye benzeyecek vs.
Kısacası şu ana kadar gördüğüm en büyük eksiklik hastasıyla iletişimi. Hiç rahatlatmıyor, sanki bir an önce yetşmesi gereken bir yer varmış gibi. İşinizin şansa kaldıgını hissediyorsunuz. Doktorumun biraz daha güven vermesini isterdim ve bu açıdan şimdiden pişmanım kendisine ameliyat oldugum için.
Ama tabi henüz hiçbir şey sonuçlanmış değil, belki öyle güzel bir burun yapmıştır ki bu yazdıklarımın hepsinin boşa oldugunu görüp iyi ki ona olmuşum derim.
Hastaneye gelince, dört dörtlük bir hastane oldugunu söyleyebilirim. Ameliyat öncesinde ve sonrasında herkes çok güzel ilgileniyor. Sizi kesinlikle rahat hissettiriyorlar. Ameliyata girmeden önce hastane müdürü bile odanıza gelip rahatlatıyor sizi. Açıkçası ben Halis Bey'den alamadığım gücü hastane personelinden aldım.
Geri kalan süreci yarından itibaren sizinle paylaşacağım.
Bu arada tamponların alınması kısmının çok acılı oldugunu söylerlerdi evet biraz acıyor ama abartıldıgı kadar değil inanın. Halis Bey'in hakkını bu konuda vermek lazım.
:3::3:

Son düzenleme:
Tekrar merhaba arkadaşlar. Son mesajımı yazdığımdan beri 5 gün geçti ve bir güncelleme yapayım dedim.
18 Temmuz'da Halis Bey'le randevumuza gittim fakat bir sorun vardı: bir gece önce kaşıntıya dayanamayarak kendisinin yaptıgı sargıları çıkarmıştım ve burnumun yeni şeklini hiç görmemem gereken bir zamanda görmüştüm. Gördüğüm manzara korkunçtu. Değişeceğini biliyordum ama insan o halini görünce tarif edilmez bir umutsuzluğa düşüyor. Sargıları kendim çıkarmamam gerektiğini biliyordum ama gerçekten dayanılmaz kaşıntım olmuştu ve zaten ertesi gün çıkacağı için son gün rahat uyumak istedim. Burnumun o halini görünce bütün gece ağladım. Bu ameliyatı daha öncegeçirmiş arkadaşlarımın ve erkek arkadaşımın sabırla beni sakinleştirmeye çalışmalarına rağmen sakinleşemedim.
Bu burnumun beş gün önceki hali, sargılar ilk çıktığında:
$once.webp
Ertesi gün Halis Bey sargılarımı çıkarmamın çok yanlış oldugunu söyledi, o bantların derinin kemiğe yapışması için yardımcı olduğunu, benim süreci baltaladığımı söyleyerek bantları yeniden yapıştırdı ve beş gün daha dursun dedi. Şekli konusunda da beni rahatlattı. Şu an çok şiş oldugunu, zamanla ineceğini filan söyledi işte. Bunları biliyordum elbette ama inanın doktorunuzdan duymadıgınız sürece asla rahatlayamıyorsunuz.
Halis Bey'le son muayenemizden sonra beş gün geçti, bugün sargıları çıkardım ve geçen haftaya göre çok büyük bir değişim oldugunu gördüm. Burnumdaki şişlikler büyük miktarda inmiş, şekli oturmaya başlamıştı. Daha çok ineceğini bildiğim halde bu görüntü bile içime su serpti.
burnumun bugünkü hali
$simdi.webp
Başlarda o telaşla insan daha çok ilgi bekliyor ama sakinleştikten sonra baktıgınızda doktorunuzun yapması gereken tek şeyin başarılı bir ameliyat oldugunu görüyorsunuz. Doktorunuzun sizi sakinleştirmek, moralinizi düzeltmek gibi bir görevi yok. Süreci anlatıyor ve bu süreçle baş etmek size kalıyor, psikolojinizi ameliyatın her evresine hazırlamadıysanız ameliyat olmamanız gerekiyor. Halis Bey'le ilgili olumsuz izlenimlerimi şimdi sakince baktıgımda yersiz buluyorum.
Kısacası güzel bir hastane ve başarılı bir doktor, herkese tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Tekrar merhaba arkadaşlar. Son mesajımı yazdığımdan beri 5 gün geçti ve bir güncelleme yapayım dedim.
18 Temmuz'da Halis Bey'le randevumuza gittim fakat bir sorun vardı: bir gece önce kaşıntıya dayanamayarak kendisinin yaptıgı sargıları çıkarmıştım ve burnumun yeni şeklini hiç görmemem gereken bir zamanda görmüştüm. Gördüğüm manzara korkunçtu. Değişeceğini biliyordum ama insan o halini görünce tarif edilmez bir umutsuzluğa düşüyor. Sargıları kendim çıkarmamam gerektiğini biliyordum ama gerçekten dayanılmaz kaşıntım olmuştu ve zaten ertesi gün çıkacağı için son gün rahat uyumak istedim. Burnumun o halini görünce bütün gece ağladım. Bu ameliyatı daha öncegeçirmiş arkadaşlarımın ve erkek arkadaşımın sabırla beni sakinleştirmeye çalışmalarına rağmen sakinleşemedim.
Bu burnumun beş gün önceki hali, sargılar ilk çıktığında:
Eki Görüntüle 762101
Ertesi gün Halis Bey sargılarımı çıkarmamın çok yanlış oldugunu söyledi, o bantların derinin kemiğe yapışması için yardımcı olduğunu, benim süreci baltaladığımı söyleyerek bantları yeniden yapıştırdı ve beş gün daha dursun dedi. Şekli konusunda da beni rahatlattı. Şu an çok şiş oldugunu, zamanla ineceğini filan söyledi işte. Bunları biliyordum elbette ama inanın doktorunuzdan duymadıgınız sürece asla rahatlayamıyorsunuz.
Halis Bey'le son muayenemizden sonra beş gün geçti, bugün sargıları çıkardım ve geçen haftaya göre çok büyük bir değişim oldugunu gördüm. Burnumdaki şişlikler büyük miktarda inmiş, şekli oturmaya başlamıştı. Daha çok ineceğini bildiğim halde bu görüntü bile içime su serpti.
burnumun bugünkü hali
Eki Görüntüle 762103
Başlarda o telaşla insan daha çok ilgi bekliyor ama sakinleştikten sonra baktıgınızda doktorunuzun yapması gereken tek şeyin başarılı bir ameliyat oldugunu görüyorsunuz. Doktorunuzun sizi sakinleştirmek, moralinizi düzeltmek gibi bir görevi yok. Süreci anlatıyor ve bu süreçle baş etmek size kalıyor, psikolojinizi ameliyatın her evresine hazırlamadıysanız ameliyat olmamanız gerekiyor. Halis Bey'le ilgili olumsuz izlenimlerimi şimdi sakince baktıgımda yersiz buluyorum.
Kısacası güzel bir hastane ve başarılı bir doktor, herkese tavsiye ederim.

Geçmiş olsun. Bende amelyat olalı 5 ay oldu.Benım doktorumda 1 hafta sonra ateli almıştı sonrasında bant falan yapıştırmamıştı. Sadece atel çıkana kadar dikkat et dedi. Bende 1 hafta çok dıkkat etmiştim, sonrasında atel çıkınca masajlarıma devam ettim. Şimdi şükür iyiyim. Dikkat etmemiz gerkn nokto doktorumuz ile iletişim, ben neredeyse 3 ay içinde 10 sefer aradım :) ikincisi ise doktorumuzun dediklerini uygulamak, sen baya cesaretliymişsin bantı çıkarmışsın :) Neyse geçmiş olsun.

memnun olmana sevindim canım ama maalesef ben aynı şeyleri söyleyemiyorum benimki tam anlamıyla berbat oldu keşke doktoru iyice araştırıp ondan sonra olsaydım iki hafta sonra ikinci ameliyatımı oluyorum burun ucunda aşırı simetri farkı burun delikleri çok çok farklı kemer kısmında zaten şu anki doktorumun bile anlam veremediği saçma sapan şeyler var bu sefer iyi olur umarım

Üzüldüm ya, gerçekten sıkıntıları olan bi ameliyat, tekrardan olcak olman can sıkıcı ama umarım bu sefer iyi olur,istediğin gibi olur. Halis bey burnunu gördüğünde ne dedi peki o haline? Muhtemelen düzeltmeyi teklif etmiştir?

Açıkçası doktorumdan çooook memnunum. Şiddetle tavsiye ediyorum kendisinii. merak edenler arkadaş olarak ekleyebilir gün gün fotoğraflarla anlattım süreci.

Hasta iletişimine gelince, bende ilk görüşmede anlamadım ne olduğunu. ikinci görüşmeye gittim kavis istediğimi söyledim ancak o kadar doğallıktan yana ki, ne zaman kavis desem sana yakışanı yapıcaz ısmarlama olmaz dedi. ancak öyle güzel bir burun yaptı ki, 2. hafta da bile çok güzel duruyordu.

Ben halis beyin bu tavrını haklı buluyorum aslında. hasta beklentisini çok yükseltmek istemiyor ama sonuç mükemmel oluyor :)) bandajlarımın çıkıcağı gün her şeye hazırlıklı gitmiştim. ama çok güzel bir burunla karşılaştım tam istediğim gibii.. Ameliyathanede bayılmak üzereyken bile kavisi unutmayın dedım doktora :)) o hali deddiğim gibi beklentileri yükseltememk için bence :)) hemşireler de çok ilgili kısaca iyiki halis beye olmuşum

Üzüldüm ya, gerçekten sıkıntıları olan bi ameliyat, tekrardan olcak olman can sıkıcı ama umarım bu sefer iyi olur,istediğin gibi olur. Halis bey burnunu gördüğünde ne dedi peki o haline? Muhtemelen düzeltmeyi teklif etmiştir?

teşekkür ederim ben halis beyle bir daha görüşmedim suan ikinci ameliyatımın 8.günü şişliklerle mücadele ediyorum kaburgamdan kıkırdak alındı daha tam bir şey belli değil yani inşallah bu sefer iyi olur çünkü bir üçüncüyü kaldıracak ne bütçem var nede psikolojim

Bugün 15. Günüm yarın bandajlar açılacak ama ben hiç mutlu değilim çünkü burnum çok kalkık iner mi lütfen bir cevap arkadaşlar ağlamaktan bıktım:((((

Halis Bey'e ameliyat oluşumun üzerinden 43 gün geçti. Henüz bir şey söylemek için hala erken ama malesef kesin şekilde söylenebilecek tek şey, burnumdaki eğrilikte hiçbir düzelme olmadıgı. üstelik şekli biraz düzeldiği için daha çok göze batıyor. Burnum sağa doğru eğimli oldugu için ameliyat olmuştum ve bunda kesinlikle bir düzelme olmadı. Burnumun çok kavis verilmeden biraz kaldırılmasını ve ucunun incelmesini istemiştim ve burnum 90 derece bile kalkık olmadıgı gibi ucu top gibi. Belki ucu incelecektir ama kesinlikle yamuk ve hiç de kalkık olmayan bşr burnum oldu. Üstelk ameliyattan önce hiçbir solunum problemim yokken sağ burun deliğim etleşmiş bir tabakayla tıkandı. Hastaneye çok uzak oturdugum halde durumu anormal bularak hastaneye gittim ve Halis Bey burnumdaki tıkanıklığın ne olduguna dair bir sene geçmeden hiçbir şey söyleyemeyeceğini, yamukluk da olmadıgını belirtti. hastaneden ağlayarak çıktım, öğrencilerimin, annemin, tüm arkadaşlarımın fark ettiği bir yamukluğu doktorunuz inkar ediyor ve eliniz kolunuz bağlanıyor. 40 derece sıcakta onca yolu "BİR SENE GEÇMEDEN NE OLACAĞINI SÖYLEYEMEM" cümlesini duymak için gitmiştim.
Halis Bey'i kesinlikle önermiyorum, psikolojinizin bozulmasını istemiyorsanız odasının yakınından bile geçmeyin. İletişim o kadar önemli ki başınızı taşlara vurursunuz arkadaşlar. Ben burnum neden yamuk kaldı diye üzülmüyorum inanın, keşke Halis Bey bana "evet yamukluk var ama bakarız, düzelmezse ufak bir düzeltme yaparız" veya "nefes darlığın şunlardan kaynaklanıyor olabilir, geçecektir, geçmezse çaresine bakarız" deseydi. O kadar kötü hissediyorum ki kimsenin benim durumuma düşmesini istemem. Lütfen kendisine DUAYEN diyip durmayın, isterse ordinaryus olsun, yamuk bir burnu düzeltemediği gibi yamuk oldugunu da kabul etmeyen bir doktor malesef. Hastaneden çok memnunum, kendisi dışında herkes oldukça ilgiliydi ama Ekol KBB hastanesinde ameliyat olacaksanız kesinlikle Halis Ünlü'yü seçmeyin.

merhaba arkadaşlar geçenlerde bir broşür denk geldi elime izmir karşıyaka artı kbb polikiliniginin. Halis ünlü dikkatimi çekti baya deneyimleri var sanırım siteden okudğuma göre amelıyat olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi burun estetiği için.... Teşekkürler

evet çok deneyimliler paranı alıp seni rezil ediyorlar.8ay önce ameliyat oldum o doktora ve burun şuan erkek burnu.ellememiş gibi olmasını geç açıp kapatması yüzünden burnum hala şiş.gözlerimin altında morluklar hala var.geçmedi..ve hala kemerim duruyor yazıklar olsun verdiğim her kuruş haram olsun...gitmeyin gitmeyin gitmeyin.......

halis bey'e ameliyat oluşumun üzerinden 43 gün geçti. Henüz bir şey söylemek için hala erken ama malesef kesin şekilde söylenebilecek tek şey, burnumdaki eğrilikte hiçbir düzelme olmadıgı. üstelik şekli biraz düzeldiği için daha çok göze batıyor. Burnum sağa doğru eğimli oldugu için ameliyat olmuştum ve bunda kesinlikle bir düzelme olmadı. Burnumun çok kavis verilmeden biraz kaldırılmasını ve ucunun incelmesini istemiştim ve burnum 90 derece bile kalkık olmadıgı gibi ucu top gibi. Belki ucu incelecektir ama kesinlikle yamuk ve hiç de kalkık olmayan bşr burnum oldu. üstelk ameliyattan önce hiçbir solunum problemim yokken sağ burun deliğim etleşmiş bir tabakayla tıkandı. Hastaneye çok uzak oturdugum halde durumu anormal bularak hastaneye gittim ve halis bey burnumdaki tıkanıklığın ne olduguna dair bir sene geçmeden hiçbir şey söyleyemeyeceğini, yamukluk da olmadıgını belirtti. Hastaneden ağlayarak çıktım, öğrencilerimin, annemin, tüm arkadaşlarımın fark ettiği bir yamukluğu doktorunuz inkar ediyor ve eliniz kolunuz bağlanıyor. 40 derece sıcakta onca yolu "bir sene geçmeden ne olacağını söyleyemem" cümlesini duymak için gitmiştim.
Halis bey'i kesinlikle önermiyorum, psikolojinizin bozulmasını istemiyorsanız odasının yakınından bile geçmeyin. Iletişim o kadar önemli ki başınızı taşlara vurursunuz arkadaşlar. Ben burnum neden yamuk kaldı diye üzülmüyorum inanın, keşke halis bey bana "evet yamukluk var ama bakarız, düzelmezse ufak bir düzeltme yaparız" veya "nefes darlığın şunlardan kaynaklanıyor olabilir, geçecektir, geçmezse çaresine bakarız" deseydi. O kadar kötü hissediyorum ki kimsenin benim durumuma düşmesini istemem. Lütfen kendisine duayen diyip durmayın, isterse ordinaryus olsun, yamuk bir burnu düzeltemediği gibi yamuk oldugunu da kabul etmeyen bir doktor malesef. Hastaneden çok memnunum, kendisi dışında herkes oldukça ilgiliydi ama ekol kbb hastanesinde ameliyat olacaksanız kesinlikle halis ünlü'yü seçmeyin.

benide hep böyle postaladı ama bu sefer yarın eşimle gidicez afedersiniz bu sefer ağzımı bozmayı bile düşünüyorum allah onu kahretsin kasap adi...

teşekkür ederim ben halis beyle bir daha görüşmedim suan ikinci ameliyatımın 8.günü şişliklerle mücadele ediyorum kaburgamdan kıkırdak alındı daha tam bir şey belli değil yani inşallah bu sefer iyi olur çünkü bir üçüncüyü kaldıracak ne bütçem var nede psikolojim

ben asla 2.ameliyatı halise yaptırmam başka doktor bakıcam son ihtimal kimse yapmazsa ona gidicem.5para etmez bir ameliyat oldum bütçemi sarstım manen yıkıldım zaten.ilk açıldığında burnuma hayrandım ama gün geçtikçe kemer göründü ve elimle masaj yapmak hiç bi işe yaramadı.çok kan kaybettim kafamı yastıktan kaldıramadım haftalarca.adama anlattım bana alakası yok dedi.meğer genel anestezi için vucuda verilen şeyden oluyormuş.kansızlıktan yere yapıştım uyku halinden çıkamadım.burun ucuna basmış sıvıyı başkada bi halt yok.nefret ediyorum izmirde adam gibi tek bir doktor yok...:43:burnuma bakmak istemiyorum baktıkça yediğim kazık ve halis beyin bizim paralarımızla yaptığı yurtdışı gezmelerin fotoları geliyor aklıma..haram olsun...çok ah ettim o adama bakalım ne olacak..

ben asla 2.ameliyatı halise yaptırmam başka doktor bakıcam son ihtimal kimse yapmazsa ona gidicem.5para etmez bir ameliyat oldum bütçemi sarstım manen yıkıldım zaten.ilk açıldığında burnuma hayrandım ama gün geçtikçe kemer göründü ve elimle masaj yapmak hiç bi işe yaramadı.çok kan kaybettim kafamı yastıktan kaldıramadım haftalarca.adama anlattım bana alakası yok dedi.meğer genel anestezi için vucuda verilen şeyden oluyormuş.kansızlıktan yere yapıştım uyku halinden çıkamadım.burun ucuna basmış sıvıyı başkada bi halt yok.nefret ediyorum izmirde adam gibi tek bir doktor yok...:43:burnuma bakmak istemiyorum baktıkça yediğim kazık ve halis beyin bizim paralarımızla yaptığı yurtdışı gezmelerin fotoları geliyor aklıma..haram olsun...çok ah ettim o adama bakalım ne olacak..

canım çok geçmiş olsun hepimize ama asla birdaha ona gitme çünkü birdaha geri dönüşün olmayacak aynı hastanede bora beye oldum ikinci ameliyatımı suan gayet iyiyim 3 ayı geçtik inşallah dahada iyi olurum senin yaşadıklarının aynısıydı benimkilerde ve her önüme gelene söylüyorum onun ne biçim bir insan oldugunu tekrar diyorum gerekiyorsa biraz daha bekle ama asla ona gitme

canım çok geçmiş olsun hepimize ama asla birdaha ona gitme çünkü birdaha geri dönüşün olmayacak aynı hastanede bora beye oldum ikinci ameliyatımı suan gayet iyiyim 3 ayı geçtik inşallah dahada iyi olurum senin yaşadıklarının aynısıydı benimkilerde ve her önüme gelene söylüyorum onun ne biçim bir insan oldugunu tekrar diyorum gerekiyorsa biraz daha bekle ama asla ona gitme

ben ne yapıcam ya.eşimi zor ikna etmiştim ameliyat için tüm birikim gitti.burnuma bakıyom başıma ağrılar giriyor.bişey vurp kırsam diyorum hiç olmazsa devlette toparlatırım:)tabiki yapmam ama çok üzgünüm ya.ufak bi oğlum var kimsemde yok işede giremiyorum.birikimde yapamıyorum bittim ben ya vallahi ALLAH belasını versin burda yalan yanlış yorum yapanlar yüzünden ben o adama güvendim.şerefsiz adiler..doktor adisi hakkım sana haram olsun pis kasap..

ben ne yapıcam ya.eşimi zor ikna etmiştim ameliyat için tüm birikim gitti.burnuma bakıyom başıma ağrılar giriyor.bişey vurp kırsam diyorum hiç olmazsa devlette toparlatırım:)tabiki yapmam ama çok üzgünüm ya.ufak bi oğlum var kimsemde yok işede giremiyorum.birikimde yapamıyorum bittim ben ya vallahi ALLAH belasını versin burda yalan yanlış yorum yapanlar yüzünden ben o adama güvendim.şerefsiz adiler..doktor adisi hakkım sana haram olsun pis kasap..

kıyamam ben sana ya eger maddi durumun el vermiyorsa yapacak tek birsey var halisin kendi yerine o hastanedeki başka bir doktora ameliyat olmana onay vermesi gerekir ben çok arastırmıştım ama bayagı bir cıngar çıkartmam gerektiği için eşim izin vermedi tekrardan para verip bora beye oldum ama bana kalsa yıkardım o hastaneyi zaten şikayetçi olan çok hasta var niye hastanenin sorumlusuna çıkıpta sesimizi duyurmuyoruzki adam keyfi yerinde devam ediyo insanların hayatlarını karartmaya bence elbirliği yapıp attıralım o .............. hastaneden daha fazla insanın canını yakamasın bizim paralarımızla adam hayatını yaşıyo koluna 5000 saat takıyo biz hergün allahım lütfen burnum düzelsin diye dua ediyoruz yok böyle bir adalet arkadaşlar

bende yorumlara bakarak doktor seçmeye çalışıyorum da bora karaali'den neredeyse her yaptıran memnun. doktor seçimi ve şans çok önmeli sanada çok geçmiş olsun:)

bende yorumlara bakarak doktor seçmeye çalışıyorum da bora karaali'den neredeyse her yaptıran memnun. doktor seçimi ve şans çok önemli sanada çok geçmiş olsun:)

vala şuan 3. ayımdayım iyiki halis beye olmuşum ne ağrım oldu ne sızım komik geliyor ama ameliyat olan bir insanın mutlaka ağrısı olması lazımdı ama inanki adamın eli gerçekten sihirli :)

Merhaba bende burun estetiği ameliyatı düşünüyorum halis beyi bayadır araştırıyorum yalnız elimde hiç bir örnek yok rica etsem mail yoluyla bana resimlerinizi atabilrmsinz

Back
X