Tekrar merhaba arkadaşlar. Son mesajımı yazdığımdan beri 5 gün geçti ve bir güncelleme yapayım dedim.
18 Temmuz'da Halis Bey'le randevumuza gittim fakat bir sorun vardı: bir gece önce kaşıntıya dayanamayarak kendisinin yaptıgı sargıları çıkarmıştım ve burnumun yeni şeklini hiç görmemem gereken bir zamanda görmüştüm. Gördüğüm manzara korkunçtu. Değişeceğini biliyordum ama insan o halini görünce tarif edilmez bir umutsuzluğa düşüyor. Sargıları kendim çıkarmamam gerektiğini biliyordum ama gerçekten dayanılmaz kaşıntım olmuştu ve zaten ertesi gün çıkacağı için son gün rahat uyumak istedim. Burnumun o halini görünce bütün gece ağladım. Bu ameliyatı daha öncegeçirmiş arkadaşlarımın ve erkek arkadaşımın sabırla beni sakinleştirmeye çalışmalarına rağmen sakinleşemedim.
Bu burnumun beş gün önceki hali, sargılar ilk çıktığında:
Eki Görüntüle 762101
Ertesi gün Halis Bey sargılarımı çıkarmamın çok yanlış oldugunu söyledi, o bantların derinin kemiğe yapışması için yardımcı olduğunu, benim süreci baltaladığımı söyleyerek bantları yeniden yapıştırdı ve beş gün daha dursun dedi. Şekli konusunda da beni rahatlattı. Şu an çok şiş oldugunu, zamanla ineceğini filan söyledi işte. Bunları biliyordum elbette ama inanın doktorunuzdan duymadıgınız sürece asla rahatlayamıyorsunuz.
Halis Bey'le son muayenemizden sonra beş gün geçti, bugün sargıları çıkardım ve geçen haftaya göre çok büyük bir değişim oldugunu gördüm. Burnumdaki şişlikler büyük miktarda inmiş, şekli oturmaya başlamıştı. Daha çok ineceğini bildiğim halde bu görüntü bile içime su serpti.
burnumun bugünkü hali
Eki Görüntüle 762103
Başlarda o telaşla insan daha çok ilgi bekliyor ama sakinleştikten sonra baktıgınızda doktorunuzun yapması gereken tek şeyin başarılı bir ameliyat oldugunu görüyorsunuz. Doktorunuzun sizi sakinleştirmek, moralinizi düzeltmek gibi bir görevi yok. Süreci anlatıyor ve bu süreçle baş etmek size kalıyor, psikolojinizi ameliyatın her evresine hazırlamadıysanız ameliyat olmamanız gerekiyor. Halis Bey'le ilgili olumsuz izlenimlerimi şimdi sakince baktıgımda yersiz buluyorum.
Kısacası güzel bir hastane ve başarılı bir doktor, herkese tavsiye ederim.[/QU sekil olarak cok güzel istediğim gb ama yanlış anlamayın fotoğraftanmi ole acaba onden yamuk gb