- Konu Sahibi meltem2809
-
merhaba ben halis ünlüye ameliyat oldum.2-3 ay önce. memnum kaldım. bir gece hastanede kalıyosun, o gece pandsumanı falan hastanede yaptırmış oluyosun bu önemli gerçekten.
benim hem kemikte hem de içteki etlerde büyüme olmuştu.
hem iç hem de estetik oldum. çok doğal oldu, burnumdaki kemeri aldı ve burun ucunu da düzeltti.
ben memnun kaldım gerçekten.
bir hafta arayla gitmen gerekicek ama tamponların alınması ve dikişlerin alınması için.
sonrasında da ben 2 ay sonra kontrole gittim. bir problem yokmuş.
tavsiye ederim.
Halis bey dogal burundan yana olan bir doktor. Cok belirgin estetik bir burun yapmayacaktır. Acıkca konusmakta fayda var.bende halis ünlüye muayene oldum çok iyi bir doktor. herşeyi sakin sakin anlattı bana. bende sağlık sorunu yok sadece şekli büyük ve kemerli. ama sanki çok küçültmeyecek gibi konuştu burnumu. acaba KBB değil de estetik cerraha mı olsam ?
ameliyat oldunuz mu benim de 2 hafta kaldı dabende halis ünlüye muayene oldum çok iyi bir doktor. herşeyi sakin sakin anlattı bana. bende sağlık sorunu yok sadece şekli büyük ve kemerli. ama sanki çok küçültmeyecek gibi konuştu burnumu. acaba KBB değil de estetik cerraha mı olsam ?
Merhaba ben de düşünüyorum ameliyat acaba sakıncası yoksa kaça olacaksınız teşekkür ederimameliyat oldunuz mu benim de 2 hafta kaldı da
Merhaba 6500 liraya olacağım :)Merhaba ben de düşünüyorum ameliyat acaba sakıncası yoksa kaça olacaksınız teşekkür ederim
Teşekkür ederim ben de ameliyat günümü aldım ben başka doktora aldımMerhaba 6500 liraya olacağım :)
Merhaba 6500 liraya olacağım :)
Halis beye mi oldunuz 6500 tl ye sonuctan memnunmusunuz peki ne gibi sorunukuz vardiMerhaba 6500 liraya olacağım :)
merhaba deviasyon ve kemer vardı. çevremdekiler çok beğendi ama ben daha küçük ve kalkık istiyordum memnunum aslında bazen çok beğeniyorum bazen de üzülüyorum sanki her an değişiyor ancak ufacık bir burun olmadı 4 aylık şu an 1 seneyi bekleyeceğim. karşıdan görenlere sordugumda çok güzel diyorlar ancak dediğim gibi ben ufak bir şey hayal etmiştim sanırım yüz şeklime bu daha uygundu öyle avutuyorum kendimi. bu arada başlarda burun deliklerim baya asimetrikti ve burnum sağa yatık gibiydi şu an bu sorun büyük ölçüde düzeldi. umarım 1 yıl sonunda hiçbir sıkıntı kalmaz. bu arada çok ufak bir çıkıntı oluştu bazen tamamen inik oluyor geceleri tekrar elime geliyor karşıdan bakınca belli değil ama geç saatlerde şişmeye başlıyor. ödem oldugunu ogrendim onun geçmesini bekliyorum profillerden belli olmadığı için biraz içim rahat. 1 sene içinde geçmezse törpüleriz demişti halis bey. benim yaşadıklarım bunlar. burnum güzel ama dediğim gibi ufacık değil bir de sanki ucunda kalkıklık oluştu git gide kavisleniyor mu yoksa bozuluyor mu bilemiyorum burnumu yaptırmadan önce daha az kafama takıyordum şimdi her gün uyanır uyanmaz onu inceliyorum insan kafayı yiyecek gerçektenHalis beye mi oldunuz 6500 tl ye sonuctan memnunmusunuz peki ne gibi sorunukuz vardi
Ameliyat öncesi bilgisayar üzerinde de burun calismasi yaptimi Dr Halismerhaba deviasyon ve kemer vardı. çevremdekiler çok beğendi ama ben daha küçük ve kalkık istiyordum memnunum aslında bazen çok beğeniyorum bazen de üzülüyorum sanki her an değişiyor ancak ufacık bir burun olmadı 4 aylık şu an 1 seneyi bekleyeceğim. karşıdan görenlere sordugumda çok güzel diyorlar ancak dediğim gibi ben ufak bir şey hayal etmiştim sanırım yüz şeklime bu daha uygundu öyle avutuyorum kendimi. bu arada başlarda burun deliklerim baya asimetrikti ve burnum sağa yatık gibiydi şu an bu sorun büyük ölçüde düzeldi. umarım 1 yıl sonunda hiçbir sıkıntı kalmaz. bu arada çok ufak bir çıkıntı oluştu bazen tamamen inik oluyor geceleri tekrar elime geliyor karşıdan bakınca belli değil ama geç saatlerde şişmeye başlıyor. ödem oldugunu ogrendim onun geçmesini bekliyorum profillerden belli olmadığı için biraz içim rahat. 1 sene içinde geçmezse törpüleriz demişti halis bey. benim yaşadıklarım bunlar. burnum güzel ama dediğim gibi ufacık değil bir de sanki ucunda kalkıklık oluştu git gide kavisleniyor mu yoksa bozuluyor mu bilemiyorum burnumu yaptırmadan önce daha az kafama takıyordum şimdi her gün uyanır uyanmaz onu inceliyorum insan kafayı yiyecek gerçekten
evet yaptıAmeliyat öncesi bilgisayar üzerinde de burun calismasi yaptimi Dr Halis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?