yarin insallah guzel haberlerle gel!!!!!!!! Amin!!
wishh sonucu bize bildir mutlakaaa :)) hadi inssssssallahhh
Bu kız iyi haberleri aldıı, evine giremedi fink atıyo sokaklarda insallahhhh :) yoksa bize haber verirdi
insallah. ben cok umutluyum ondan.
bende umutluyum.
benden de umutlumusun?
ben senden cok umutluyum bu sefer olcak!
kızlar malesef size iyi heberler veremiyeceğim sanki dünya başıma yıkıldı malesef olmadı dr da şaşırdı ben sana en güzel embriyoyo koydum nasıl olmadı anlamadım dedi histeroskopi yapıcakmış yanlış telefuz ediyor olabilirim şuan eltimdeyim akşam tekrardan gireceğim çok üzgünümmmmmmmm
kızlar malesef size iyi heberler veremiyeceğim sanki dünya başıma yıkıldı malesef olmadı dr da şaşırdı ben sana en güzel embriyoyo koydum nasıl olmadı anlamadım dedi histeroskopi yapıcakmış yanlış telefuz ediyor olabilirim şuan eltimdeyim akşam tekrardan gireceğim çok üzgünümmmmmmmm
Allah sabır versin inş. çabuk atlatırsın çok iyi biliyoum bu duyguyu okur okumaz göbeğimin altı sızladı resmen.
Demek daha vakti var miniğinin sana gelmesine..
evimicin senin yarin dimi? buyuk gun insallah senden guzel haberler aliriz yarin!
dualarim seninle.
Wish nolur kendimizi yipratmayalim, guel gunler gelicek Allahin izniyle insallah inan.
evimicin senin yarin dimi? buyuk gun insallah senden guzel haberler aliriz yarin!
dualarim seninle.
Wish nolur kendimizi yipratmayalim, guel gunler gelicek Allahin izniyle insallah inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?