başladım canım iğnelerdeyim şimdi 6.günüm
sen oldun mu hist.
oldum canim cumartesi gunu oldum cok sukur hersey yolunda gayet iyiyim... Simdi de Murat berksoyla tedaviye devam ediyorum... Hadi hayirli ve guzel haberlerini bekliyorum kac yumurta oldu?
geçmiş olsun canım.
hayırlısı olsun hakkında
benim şimdilik belli değilde pco olduğundan yumurta çok oluyo
Sagol canim insallah guzel haberler veririsin bize..
badezuzum bilemiyorum vallah saskinim cok... Halit beyi de cok sevmistim aslinda yani aslinda halit beyle devam etmek istiyorum ama bakalim hangi hastaneye gecicek ona gore de karar vericem...
cnaım halit bey alman hastanesine geçmiş...1 kasım itibariyle orda olcakmış...bende hastasıyım...senin kaçıncı denemen halit beyde ne zamandan beri hastasısın
Merhaba kader arkadasim:) Halit bey Alman hastanesine gecmis Murat berksoyla beraber Alman hastanesinde baslamislar.... Ben adet olmayi bekliyorum daha baslamadim yani simdilik Murat beyle tedavi surecindeyim... Sen istanbulda misin ?
hayir ben almanya hamburgtayim .sende almanyadasin yanlis okumadiysam.3 denemen var sanirim yas kacti onuda hatirlamiyorum sende.esim bana burda almanyada yaptiralim diyor ama ben istemiyorum.burda sansi az diyorlar.istanbula subat gibi gitmeyi düsünüyorum ama kafam karisik bahceci olur ise mustafa beyi secsem dahami iyi yada memorialmi?
Almanyada degilim canim ama yurtdisindayim bende... 2 denemem oldu negatif... Bu arada kendiliginden bir hamileligim var 2009 yilinda ondan sonra da 2 negatif tup... Simdi 3 icin hazirlaniyorum Allahin izniyle olacagina inaniyoru bu sefer... Yasim 28. Karar vermek gercekten cok zor iyice arastir kafana hangisi yatarsa oraya git derim ben.... Bahceci icin hem olumlu hem olumsuz seyler duydum ama memorial icin olumsuz pek bir sey duymadim... Iyice arastir oyle git derim.... Bende hala kararsizim kime gidecegime ama buyuk bir ihtimalle ben Halit beyle devam edicem... Allahim sonucun hayir eylesin insallah kucagimizi bos birakmasin... Amin.
evet dogru isvicredeydin sanirim.yasin cok genc olur merak etme.bu lafi bir birimize söyleyince insan kizmiyor hemde ici acimiyor degilmi.baskalari söyleyince o nerden bilecek benim ne hissettigimi diyorum.yani alman hast devam edeceksin.bakalim esim ile bir konusayim benimde kafamda memorial var.aradim benden elimdeki tüm testleri istediler.yapilacak testleri yaptirdiktan sonra faks cekecegim onlara onlarda sanirim o sekilde beni yönlendirecekler.bakalim hayirlisi.
Merhabalar,
Yazılanları okuyunca bebek sahibi olma konusunda sorunlar yaşayanın sadece ben olmadığımı farkettim.
Geçtiğimiz nisan ayında Bahçeci Fulyaya gittim Halit beyle görüştüm.Birçok dr.la görüştüm ama ondan aldığım enerji beni çocuk sahibi olma konusunda daha da heveslendirdi.Çabuk pes eden ben Halit bey sayesinde bu işe daha da sarıldım.Ancak gelin görün Halit bey Bahçeciden ayrılmış.Teknolojik imkanlar ve laboratuarları açısından Bahçeci çok iyi bunun farkındayım,genetik tanılar açısından laboratuarlar çok önemli biliyorum; ama Dr.konusunda Halit beyden vazgeçmek zor geliyor.Taksim ALm.hst nasıldır bir fikrim yok.
yaklaşık 3 yıldır bu uğurda mücadele ediyorum ve birçok dr.a gittim bir sürü tetkik tahlil falan gerçekten yoruldum.4 kez hamilelik duygusunu tattım ama kucağım boş maalesef,1 kere tüp bebek denedim negatif(çok ilginçtir, bir neden söyleyemediler)şimdi tekrar tüp bebek denicem ama nerde alman hst.mi,Bahçecide mi bilemiyorum.
Fiyatlar konusunda bilgi alabilir miyim?
Kafam biraz karışık....?
canım merhaba. öncelikle çok geçmiş olsun. inşallah bu yıl sana uğurlu gelir ve bebeğini kucağına alırsın. dediğin gibi teknolojik imkanlar ve laboratuar çok önemli onun için çok iyi araştırma yapmak gerekiyor. düşündüğün yerlerle git bi görüş derim. ben bahçecide tedaviye başladım ve şu an rabbime binlerce kez şükürler olsunki gebeyim. Benim tavsiyem elbetteki bahçeci olur. gece gündüz duacılarıyım artık. ama sen iyi bi araştırma yap ve içine neresi siniyorsa orda başla canım. mümkün olduğunca sinirden strestende uzak durmaya çalış. başarılar diliyorum. hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?