Kizlar uzun zamandir siteyi takip ediyorum bende allah kismet ederse agustosta gidecegim halit beye 2asilamam var basarisiz 1 tup bebek simdi temmuzun sonunda tatile gitcem 2 3 haftaligina acaba tatil donusumu gitsem yoksa tatile gitmedenmi karar veremedim yazilanlari okuyorum kilo verilmeden baslanmiyormus ilk tup bebek tedavimden sonra cok kilo aldim nasil yapayim uzun oldu ama
mhb arkadaslar ben yeni uye oldum... 3.5 yillik evliyim 2 tane basarisiz tup bebek denemesinden sonra fulya bahceciden halit beye randevu aldim ve onunla yoluma devam etmeye karar verdim.. Burada okudugum kadariyla basarili bir doktor gerci bir kac arkadas memnun kalmamis ama ben cogunluga bakarim.. Ilk gorusmemizde bir suru kan tahlilleri ve rahim filmi istedi (daha once cektirmis oldugum bi rahim filmimin olmasina ragmen) ve sonuc sol tupum tamamen kapali ayni zamanda rahimde yapisiklik ve polip var... beni tedaviye almadi cunku ilk once histeroskopi yapmam gerektigini soyledi ve simdi beklemedeyim adet oldugumda histeroskopi yaptiricam...deneyimlerinizi paylasirmisiniz??? Bu arada ben yurtdisinda yasiyorum ve ilk 2 denemem yurtdisinda oldu....
Cnm selam nasilsinn? Cok sukur guzel gidiyor. Rabbim tamamini erdirsin. Sen nasilsin? Naapiosun?.
ben halit beyle görüşüp ısınamadığımı yazmıştımKizlar yurt disinda yasiyoruz ve tedavi icin turkiyeye gelicez allah nasip ederse.merkez olarak bahceci fulyayi sectik hatta oteli bile sectik dortor olarakta halite beyi istiyoruz.halit beye oz gecmisimi maille yolladim halit bey kendisi beni aradi ve testlerden sonra yapariz korkulacak bir durumun yok dedi ve cok sicak bir yaklasimi vardi.burda cogu kisi halit beyi onayliyor bir kac kiside kotuluyor.kafam karisti ama ne olursa olsun bir doktoru karalamak bu kadar ucuz olmamali o kotu biri olsa zaten o merkezde calistirilmaz cunku prestij sahibi bi merkez sonra herkezin frekansi tutacak diyede birsey yok.halit beyle sirf o telefonda konustugumuz 5-6 dakika bile beni rahatlatti.suan benden kromozom testi ve bir suru hormon ve kan testleri istedi onlari yaptirip oyle gidicem.halit beyde tedavi gorenler yazabilirmi
Arkadaslar neden memnun kalmadiginizi ozelden mesaj atarsaniz cok zevinirim ve probleminiz neydi. Benim daha onceden 2 tane negatifle sonuclanan denemem oldu bu 3 uncu olacak ve bunda da hayal kirikligi yasamak istemiyorum.... Cevap vermeniz benim icin cok onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?