Benim bugün transferimin 8. günü. 13 temmuzda test yapacağız. İnşallah balkabaklarım
benimledir...
eğer bir sorun çıkmazsa bende halit beye gidicem bu ay randevu alabilirsek eğer görüşmeye gidicez.eylüldede inş. Tüpbebek denemesi.3. Denemem olacak bakalım biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allaha kalmış o ol derse inş. Olur vakti zamanı gelince,allah kimseye aratmasın bebek çok zor
sorun neydi canım KISMETSE BENDE EYLÜLDE GİDİCEM ZATEN HALİT BEY AĞUSTOSTA YOKUM DEDİ
Sağ yumurtam yok 6 sene önce ameliyat geçirdim alınması gerekti,diğeride kapalı şimdilik bir sorun yok gibi geliyor. ..
papatyaa10 içime kurt düşürdüm hemde baya kocaman :44: 2 kere tüpbebek denediğim yerde anlattığın gibi olmuştu
yasmincim sen ilk 2 denemeyi halit beyde yaptrımadın sanırım değilmi?3.de ilk kez gideceksin yani.
bimiyorumki ben de ilk kez gittim.içimde hayal kırıklığı varrr
hiç böyle düşünmemiştim.ilk kez gidiyorum sonuçta.hikayemi anlatmak isterdim.muayenem bile çok kısa sürdü.
kızlar bizde ağustosta tüp bebk düşünüyoruz.dün halit beyle görüşmeye gittik.ama bekleyen çok hasta vardı.9 günlüğüne yurt dışına çıkıcakmış.bütün hastalarını düne biriktirmişler.önce hemşiresi aldı bizi bir odaya.hikayemizi dinleyip not aldı pc ye.biraz sonra halit bey sizi alır,burda bekleyin dedi.aman aman tam 2 saat bekledik dr la görüşmek için.eşşim kudurdu tabii.sonunda dr çağırdı bizi.ama çok bekleyen hastası vardıda ondanmı böyle oldu bilmiyorum ama çok aceleye geldi bizim görüşme.hikayemi yeniden dr a anlatmak isterdim mesela.sormadı hiç.pc den baktı sadece.halbuki benim dr larla ilk görüşmelerim böyle alelacele olmamıştı daha önce.tamam matrak,esprili,pozitif br adam ama benim içime sinmedi yaa arkadaşlar.tam ona karar vermişken,şimdi ikilemde kaldım.eşime söylemeye de çekiniyorum.çünkü ben kimi dersem,o peşimden kuzu kuzu geliyor.
benden rahim filmi ve bazı testler,eşimden de sperm testi istedi.ama rahim filmini şişlideki echomarda çekilecekmişim.eşimde sperm testini onların merkezde verecekmiş.hadi sperm testini anlarım da,rahim filmi için niye 300 milyon bayılıp echomara gitmek zorundayım?ztn normalde orada 460 mış rahim filmi,halit beyle nasıl bir anlaşmaları varsa artık,onun hastalarına 300 yapıyorlarmış.ist.da daha uygun yapan birsürü yer var.şimdi halit beyin bilmem hangi sebepten dolayı bana orasını tutturmasına sinir oldum.
bu forumda yazılanları okuyarak gitmiştim ben halit beyin yanına,ama hayal kırıklığı ile geri döndüm.
castamo ya da ağustosta yokum demiş.bana niye böyle bişey söylemedi??
biz 7 yıllık evliyiz.ağustosta kendisi yok diyemi acaba bana, sen 3-4 ay daha bekle,hamile kalırsın,olmadı ondan sonra tüp deneriz dedi.kafalarından ne yürüttükleri belli değilki?müneccim olmak lazım bunları çözebilmek için..offf..
kızlar bizde ağustosta tüp bebk düşünüyoruz.dün halit beyle görüşmeye gittik.ama bekleyen çok hasta vardı.9 günlüğüne yurt dışına çıkıcakmış.bütün hastalarını düne biriktirmişler.önce hemşiresi aldı bizi bir odaya.hikayemizi dinleyip not aldı pc ye.biraz sonra halit bey sizi alır,burda bekleyin dedi.aman aman tam 2 saat bekledik dr la görüşmek için.eşşim kudurdu tabii.sonunda dr çağırdı bizi.ama çok bekleyen hastası vardıda ondanmı böyle oldu bilmiyorum ama çok aceleye geldi bizim görüşme.hikayemi yeniden dr a anlatmak isterdim mesela.sormadı hiç.pc den baktı sadece.halbuki benim dr larla ilk görüşmelerim böyle alelacele olmamıştı daha önce.tamam matrak,esprili,pozitif br adam ama benim içime sinmedi yaa arkadaşlar.tam ona karar vermişken,şimdi ikilemde kaldım.eşime söylemeye de çekiniyorum.çünkü ben kimi dersem,o peşimden kuzu kuzu geliyor.
benden rahim filmi ve bazı testler,eşimden de sperm testi istedi.ama rahim filmini şişlideki echomarda çekilecekmişim.eşimde sperm testini onların merkezde verecekmiş.hadi sperm testini anlarım da,rahim filmi için niye 300 milyon bayılıp echomara gitmek zorundayım?ztn normalde orada 460 mış rahim filmi,halit beyle nasıl bir anlaşmaları varsa artık,onun hastalarına 300 yapıyorlarmış.ist.da daha uygun yapan birsürü yer var.şimdi halit beyin bilmem hangi sebepten dolayı bana orasını tutturmasına sinir oldum.
bu forumda yazılanları okuyarak gitmiştim ben halit beyin yanına,ama hayal kırıklığı ile geri döndüm.
castamo ya da ağustosta yokum demiş.bana niye böyle bişey söylemedi??
biz 7 yıllık evliyiz.ağustosta kendisi yok diyemi acaba bana, sen 3-4 ay daha bekle,hamile kalırsın,olmadı ondan sonra tüp deneriz dedi.kafalarından ne yürüttükleri belli değilki?müneccim olmak lazım bunları çözebilmek için..offf..
Arkadaşlar şimdi şunu merak ediyorum halit beyle tadaviye başlayanlar sanırım 4 veya 5 ay tüp bebek için bekliyor tahliller yapılıyor sonra başka bir dr. Yönlendiriliyor sonra iğneler falan merak ettim bu süreç herkezde bu kadar uzun mu oldu 2 ayda falan tedaviye başlayan yok mu?
bilmiyorum yaaa..gece uyku uyuyamadım valla bu konuyu düşünmekten.feci halde taktım kafaya..
castamo öyle diyince bugün merkezi aradım.halit bey ağustosta yokmuş doğrumudur diye sormak için.ne dese beğenirsiniz?halit bey şu anda burda,hatta 9 a kadar hastası var.ağustosu sorar,size döneriz dedi.ya siz ne diyorsunuz dedim."biz 2 gün önce oraya geldik.ve çok bekledik.o gün de 9 a kadar hastası vardı.bize bu gece dr un yurt dışına çıkacağını,onun için bu kadar yğun olduğunu söylediler" dedim.içinizden birieri yalan söylüyor demekki dedim.hiçbişey demedi tabii..
sinir oldum yaaadam kandırıyor bunlar valla.
arkadaşlar ben de halit beyin hastasıyım ilk tüp bebek denemem olumsuz oldu. ikinci denememi de haziran 25 te dondurulmuşlarla yaptırdım. ve sonuç pozitif. 1. denememi de halit bey de yapmıştım. kesinlikle başka doktora gitmeyi düşünmedim. çok tecrübeli bir doktor. tamam haklısınız çok fazla hastası olduğu için dakikalarca konuşamıyorsunuz ama hemşireler bütün sorularınızın cevaplarını veriyor. ablam da 5 sene önce halit bey den ilk denemesinde hamile kalmıştı. ben de bu yüzden ona gittim. bazı kontrollerimde sadece ultrason başında konuşup ayrılıyordum ama o bile beni tatmin ediyordu. çünkü doktoruma çok güveniyorum. kesinlikle aklınızda soru işaretleri kalmasın. iyi bir doktor olmasa o kadar hastası olamaz zaten. başka hastahanelerde doktorla dakikalarca dertleşip negatif sonuç almaktansa böyle tecrübeli bir doktorla 2 dakika görüşüp pozitif sonuç alabilirsiniz. hem çok güler yüzlü hastasını rahatlatan bir doktor. yıllar sonra tekrar denemeyi düşünürsem yine ona giderim.
bu arada arkadaşlar beni de listeye ekleyin hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
papatya bence takma kafana hırpalama kendini , rahat hissetmediğin bir yeri tercih etme, önce güven işi bu çünkü, ben yalan söylediklerini düşünmüyorum belki bir program değişikliği veya yanlış anlama söz konusudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?