Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

Benim bugün transferimin 8. günü. 13 temmuzda test yapacağız. İnşallah balkabaklarım
benimledir...

Benim bugün transferimin 8. günü. 13 temmuzda test yapacağız. İnşallah balkabaklarım
benimledir...

canım inşallah balkabakların seninledir sıkı sıkı tutunmuşlardır annelerine bende halit beyin hastasıyım bana umut oluyo burdaki haberrler inşallah sende hamileyim diye yazarsında bir kerre daha sevinirimmm

merhaba arkadaşlar bende halit beyin hastasıyım ben hiç aşılama yaptırmadım ilk tüp bebeğimi anatolıada yaptırdım bülent tıraşa hiç tahlil falan yapmadan hadi dediler sana tüp bebek yapıcaz benimde tabi hiç bir bilgim yok hemen kabul ettik başladık tedaviye zaten doktoru bir defa gördüm bi, şey sormak istersin sana dönücez derler artık bekle ne zaman aklına gelirsen o zaman ararlar benim için çok büyük bir hataydı zaten sonuçta negatif oldu ama ben neden negatif olduğunu merak ettim doktorlar çünkü çok umutluydu bende tabi aradım bülent beyle konuşmak istedim bana bir hafta sonra döndüler bi hemşireyle görüştüm doktorla ne mümkün tabi bu arada internettten araştırıyorum hangi tahlilleri yaptırmam gerektiğine falan genetik testimi karyotip testlerimi ben kendi kendime yaptırdım buradaki arkadaşlar sayesinde sonra halit beyi duydum mesaj attım hemen döndüler gelin muayene edeyim dedi
gittim muayene etti çikolata kistlerimin olduğunu söyledi rahim filmini tekrar istedi ve bir sürü tahlil tekrar hepsini yaptırdım ben hemen başlamak için ölüyorum halit bey acele etme önce seni bir düzeltelim ondan sonra tüp bebk dedi ve murat berksoya yönlendirdi o da çok harika bir doktor kafan da hiç soru kalmıyo sen sormadan cevap hazır murat bey bana güzel bir beslenme hazırladı ne istediyse yaptım kanım çok düşüktü ilaçlar la beslenmeme dikkat ederek önce beni sağlığıma kavuşturdu cd 56 yüksek çıktı yani bağışıklık sitemim yüksekti onu ilaçla düşürdü eşimde hiç sorun yok dediler ama onda da iltihap çıktı onuda ilaçla düşürdü ben şu an eylülü bekliyorum ama ben gerçekten halit beyden de murat beyden de çok memnunum artık gerisi rabbimin bileceği iş ben elimden geldiğince imkanlarıma göre elimde geleni yapıyorum allahım inşallah banada isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlat nasip eder uzun oldu ama kusura bakmayın

Eğer bir sorun çıkmazsa bende Halit beye gidicem bu ay randevu alabilirsek eğer görüşmeye gidicez.Eylüldede inş. tüpbebek denemesi.3. denemem olacak bakalım biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allaha kalmış o ol derse inş. olur vakti zamanı gelince,Allah kimseye aratmasın bebek çok zor

sorun neydi canım KISMETSE BENDE EYLÜLDE GİDİCEM ZATEN HALİT BEY AĞUSTOSTA YOKUM DEDİ

Son düzenleme:
kızlar bizde ağustosta tüp bebk düşünüyoruz.dün halit beyle görüşmeye gittik.ama bekleyen çok hasta vardı.9 günlüğüne yurt dışına çıkıcakmış.bütün hastalarını düne biriktirmişler.önce hemşiresi aldı bizi bir odaya.hikayemizi dinleyip not aldı pc ye.biraz sonra halit bey sizi alır,burda bekleyin dedi.aman aman tam 2 saat bekledik dr la görüşmek için.eşşim kudurdu tabii.sonunda dr çağırdı bizi.ama çok bekleyen hastası vardıda ondanmı böyle oldu bilmiyorum ama çok aceleye geldi bizim görüşme.hikayemi yeniden dr a anlatmak isterdim mesela.sormadı hiç.pc den baktı sadece.halbuki benim dr larla ilk görüşmelerim böyle alelacele olmamıştı daha önce.tamam matrak,esprili,pozitif br adam ama benim içime sinmedi yaa arkadaşlar.tam ona karar vermişken,şimdi ikilemde kaldım.eşime söylemeye de çekiniyorum.çünkü ben kimi dersem,o peşimden kuzu kuzu geliyor.
benden rahim filmi ve bazı testler,eşimden de sperm testi istedi.ama rahim filmini şişlideki echomarda çekilecekmişim.eşimde sperm testini onların merkezde verecekmiş.hadi sperm testini anlarım da,rahim filmi için niye 300 milyon bayılıp echomara gitmek zorundayım?ztn normalde orada 460 mış rahim filmi,halit beyle nasıl bir anlaşmaları varsa artık,onun hastalarına 300 yapıyorlarmış.ist.da daha uygun yapan birsürü yer var.şimdi halit beyin bilmem hangi sebepten dolayı bana orasını tutturmasına sinir oldum.
bu forumda yazılanları okuyarak gitmiştim ben halit beyin yanına,ama hayal kırıklığı ile geri döndüm.

castamo ya da ağustosta yokum demiş.bana niye böyle bişey söylemedi??
biz 7 yıllık evliyiz.ağustosta kendisi yok diyemi acaba bana, sen 3-4 ay daha bekle,hamile kalırsın,olmadı ondan sonra tüp deneriz dedi.kafalarından ne yürüttükleri belli değilki?müneccim olmak lazım bunları çözebilmek için..offf..

sorun neydi canım KISMETSE BENDE EYLÜLDE GİDİCEM ZATEN HALİT BEY AĞUSTOSTA YOKUM DEDİ

Sağ yumurtam yok 6 sene önce ameliyat geçirdim alınması gerekti,diğeride kapalı şimdilik bir sorun yok gibi geliyor. ..

papatyaa10 içime kurt düşürdüm hemde baya kocaman :44: 2 kere tüpbebek denediğim yerde anlattığın gibi olmuştu

yasmincim sen ilk 2 denemeyi halit beyde yaptrımadın sanırım değilmi?3.de ilk kez gideceksin yani.
bimiyorumki ben de ilk kez gittim.içimde hayal kırıklığı varrr
hiç böyle düşünmemiştim.ilk kez gidiyorum sonuçta.hikayemi anlatmak isterdim.muayenem bile çok kısa sürdü.

Müsait olduğunda hikayeni anlat.

Evet ilk kez gidicem ve 3. tüpbebek için gidicem.diğer merkezde senin dediklerin gibi oldu odaya girdim çıktım muyane ve konuşma sadece 15 dk sürmüştü...
Acaba senin dediğin gibi hastalarının hepsini o güne sıkıştırmış olabilirmi ??

Kafamızda iki yer vardı istanbul tüp bebek bide halit bey
Halit beye gidip konuşsak bide biz bakalım nasıl bir yer memnun olmazsak bakalım nasip nereye götürür....

arkadaşlar ben de halit beyin hastasıyım ilk tüp bebek denemem olumsuz oldu. ikinci denememi de haziran 25 te dondurulmuşlarla yaptırdım. ve sonuç pozitif. 1. denememi de halit bey de yapmıştım. kesinlikle başka doktora gitmeyi düşünmedim. çok tecrübeli bir doktor. tamam haklısınız çok fazla hastası olduğu için dakikalarca konuşamıyorsunuz ama hemşireler bütün sorularınızın cevaplarını veriyor. ablam da 5 sene önce halit bey den ilk denemesinde hamile kalmıştı. ben de bu yüzden ona gittim. bazı kontrollerimde sadece ultrason başında konuşup ayrılıyordum ama o bile beni tatmin ediyordu. çünkü doktoruma çok güveniyorum. kesinlikle aklınızda soru işaretleri kalmasın. iyi bir doktor olmasa o kadar hastası olamaz zaten. başka hastahanelerde doktorla dakikalarca dertleşip negatif sonuç almaktansa böyle tecrübeli bir doktorla 2 dakika görüşüp pozitif sonuç alabilirsiniz. hem çok güler yüzlü hastasını rahatlatan bir doktor. yıllar sonra tekrar denemeyi düşünürsem yine ona giderim.

bu arada arkadaşlar beni de listeye ekleyin hamileyimmmmmmmmmmmmmmm

canım bendende aynı yerde rahim filmi çektir memi istedi bir sürü tahlil verdi ama bu tahlilleri illa şurda yaptır demedi ben memlekette yaptırsam olurmu dedim sorun olmaz dedi rahim filmine gelince bak ben daha önce memleketimde çektirdim sol tarafta yapışıklık olabilir yazıyordu halit bey ondan tekrar istedi rahim filmi önemli canım çünkü o an bi kasılmayla yapışıklık gözükebiliyo bence o da oraya güveniyo demekki çok fazla konuşmadı benimle diyosunya emin ol o tuyumuna komuşmuyo tahlillere göre yapılması gerekene göre konuşur bak ben yazdım cd 56 çoktı bende bu bebeğim tutunmasına engelmidir bilmem ama düşüğe sebepmiş tahlil yapmasa nerden bilebilirdiki canım ben halit beye güveniyorum kararını sen ver tabi ama gerçekten iyi bir doktor önceki doktorum kistlerim hakkında bile konuşmadı benimle

BAHCECİ KLİNİĞİ HALİT FIRAT ERDEN [/B]

1-nesen HAMİLE

2-didem 1980

3-başakozkan

4-ewest

5-nurayse HAMİLE

6-bebek_

7-serling HAMİLE

8-ALİN

9-nurtencb HAMİLE

10-castamo

11-

bende uzun araştırmalardan sonra Halit Beyi tercih edenlerdenim. çok hastası olduğu doğru, bende ilk muaynede biraz beklemiştim, şubat ayında gittim ilk muayeneye ve o gün başlıyalım dese hazırdım, ben sana bu halinle tüp bebek yapmam dedi, bu halinle 100 kerede yaptırsan tutmaz dedi ve tedaviye başladı,vücudumda bir sürü sıkıntı varmışda haberim yokmuş , temmuz ayındayız ancak bu ay transfer edilebilecek bu süre boyunca hep beni ve vücudumu hazırlamaya çalıştılar, şu anda 4 tane embriyom merkezde dondurulmuş olarak bekliyor. ben açıkcası güven duyuyorum Halit Beye, sık sık yurtdışına gittiği doğru ama gülü seven dikenine katlanır.ben bu süreçte hiç ihmal edildiğimi hissetmedim hatta hemşiresinden , resepdiyondaki kızlara kadar herkes benden daha çok takipteydi süreci. Ancak tek eleştirdiğim konu tahlilleri yapmaya gönderdiği yer oldu, onu da kendilerine söyledim, daha düzgün bir yere yönlendirebilirsiniz bizleri diye..

Arkadaşlar şimdi şunu merak ediyorum halit beyle tadaviye başlayanlar sanırım 4 veya 5 ay tüp bebek için bekliyor tahliller yapılıyor sonra başka bir dr. Yönlendiriliyor sonra iğneler falan merak ettim bu süreç herkezde bu kadar uzun mu oldu 2 ayda falan tedaviye başlayan yok mu?

bende sıkıntıları çözdükten hemen sonra başladı, tahlillerim iyi çıksaydı bekliyeceğini düşünmüyorum.

bilmiyorum yaaa..gece uyku uyuyamadım valla bu konuyu düşünmekten.feci halde taktım kafaya..

castamo öyle diyince bugün merkezi aradım.halit bey ağustosta yokmuş doğrumudur diye sormak için.ne dese beğenirsiniz?halit bey şu anda burda,hatta 9 a kadar hastası var.ağustosu sorar,size döneriz dedi.ya siz ne diyorsunuz dedim."biz 2 gün önce oraya geldik.ve çok bekledik.o gün de 9 a kadar hastası vardı.bize bu gece dr un yurt dışına çıkacağını,onun için bu kadar yğun olduğunu söylediler" dedim.içinizden birieri yalan söylüyor demekki dedim.hiçbişey demedi tabii..
sinir oldum yaa adam kandırıyor bunlar valla.

haa bu arada benden daha tahlil sonuçlarını bile almadan,daha ilk muayenede sen doğal yoldan hamile kalırsın,3-4 ay daha bekleyelim dedi.üstelik 7 sene evliyiz biz.eşimin ileri hareket ya o çıkıyor,ya %5.kalkmış doğal yola hamile kalırsın diyor.

papatya bence takma kafana hırpalama kendini , rahat hissetmediğin bir yeri tercih etme, önce güven işi bu çünkü, ben yalan söylediklerini düşünmüyorum belki bir program değişikliği veya yanlış anlama söz konusudur.

hayırlı olsun arkadaşım.allah tamamına erdirsin inşallah.

Son düzenleme:

inşallah öyledir ewest.bugün bana geri döndüklerinde bunu da söylicem ztn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…