cevap verdiğin için çok sağol ...senin hangi tahlillerinde sorun çıkmıştı? ben de halit beyin hastasıyım bana da tahlil verdi yeni yaptırdım fakat bir tanesi 15 de çıkacak bende hepsini birlikte alırım diye çıkanlarıda almaya gitmedim.bende sıkıntıları çözdükten hemen sonra başladı, tahlillerim iyi çıksaydı bekliyeceğini düşünmüyorum.
hayırlı olsun arkadaşım.allah tamamına erdirsin inşallah.
hamile olan arkadaşlar biirşey sormak istiyorum. 10. gün testim pozitif çıktı ama yarın yani 14. gün tekrar test yaptıracağım. yarınki testteki artış normal olursa iğneler ve bantlara devam edecek miyim? çok merak ediyorum. artık iğne vurulacak yer kalmadı da...
Cnm seni tebrik ediyorum :)) ama kötü haber ilaçlar ve iğne 12. haftaya kadar kullanılacak :)) ama kalçaların kötü durumdaysa doktoruna söyle iğneyi jele çevirir hiç olmazsa biraz rahatlarsın öpüyorum
öncelikle cevapladığın için çok teşekkür ederim kaç yere yazdım bu soruyu birkaç gün oldu bir tek sen cevap verdin. ne yapalım kolonyalı pamuğa devam o iyi geliyor kalçalara. o zaman bantları kullanmayacağım anladığım kadarıyla. bildiğim kadarıyla sen de hamileydin. başka topikte görmüştüm seni senin de doktorun halit bey di herhalde Allah bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....
Ben hamileydim cnm 13. haftamda çok talihsiz birşeyle karşılaştık ve sonlandırmak zorunda kaldık maalesef yeni tedaviyi bekliyorum :)) doktorum mustafa bahçeci gebelik takibimide burçak hanım yapmıştı :)) inşşş hepiimiz için herşey çok güzel olur
Bantları bıraktıracak doktorun sana :)) çok acı çekiyorsan iğne yerine jel iste aynı göörevi gördüğünü söylemişti bana burçak hanım boşu boşuna canın yanmasın kuzucuğum demişti :))
cevap verdiğin için çok sağol ...senin hangi tahlillerinde sorun çıkmıştı? ben de halit beyin hastasıyım bana da tahlil verdi yeni yaptırdım fakat bir tanesi 15 de çıkacak bende hepsini birlikte alırım diye çıkanlarıda almaya gitmedim.
kızlar size bir şey sorucam tedaviye başlayınca bant vermiş halit bey size anladığım kadarıyla bu bant ne için ben ilk tedavimde kullanmadım
arkadaşlar bugün 14. gün tekrar test yaptırdım.(10. gün değerim499du.) büyüktür 1500den çıktı. yani herşey yolunda. :)
arkadaşlar bugün 14. gün tekrar test yaptırdım.(10. gün değerim499du.) büyüktür 1500den çıktı. yani herşey yolunda. :)
Hayırlı olsun hep böyle normal gider inş.
inşallah canım .. ama ben ultrasonda görene kadar hep biraz tedirgin yaklaşacağım herhalde. çünkü hiç belirti de yok. sadece arada bi kasık sancısı okadar.. ne zaman görünür ki ultrasonda şu an benim hesabıma göre 4 hafta 1 gün..
canım allah tamamına erdirsin inşallah diğer topictetede sormuştum sorunneydi senin bide ikiz mi acaba
Bu hafta görünür ozaman 5 haftalık olacaksın.Benim görümcemin 5 haftalıktı görünmüştü.doktorun demedimi gel bakalım bebek varmı diye
doktorumu aradım 2 hafta sonra ultrasona gideceğim. istanbulda oturmadığım için oturduğum şehiirde bir doktora gideceğim artık. bildiğim kadarıyla 5 haftalıkken vajinal ultrasonda görünüyor. 6 haftalıkken karından ultrasonda görünebiliyor..
teşekürler cevapladığın için... inşallah sorun çıkmaz ,ama b12de çıkar sanırım daha önce iğne kullanmıştım b12 düşük olduğu için ...umarım herkezin güzel sonuçlanır tedavisi...benim ilk olarak tüplerimde sıkıntı vardı o halledildi, testlerde de b12 çok düşük çıktı, kan değerlerim de sıkıntı vardı birde cd56 değerim yüksekti.
arkadaşlar bugün 14. gün tekrar test yaptırdım.(10. gün değerim499du.) büyüktür 1500den çıktı. yani herşey yolunda. :)[/QUOT
tebrik ederim allah tamamına erdirsin.sağlıkla hamileliğini geçirip kucağınada almayı nasip etsin inşallah çok sevindim :)))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?