- 20 Aralık 2012
- 32
- 4
- 16
- 47
Amin ins hepimiz icin ALLAHim emeklerimiz karsiligini verirİnşallah ilk ve son denemen olur Rabbim herkesin gönlünün muradını versin...insan bir muddet sonra yoruluyor..
Relg oldum aradim estrofem die ilac verdi nasil kullanacagimi soyledi persembeye kadar kullanip p4 e2 gene kan testi verip yanina gidecegimAmin insallahhhhh
Merhaba dondurulmus embriyolariniz genetik taramaya gittimi? Iki tup bebegidemi halit beyde yaptirdiniz bende yeni transfer oldum RABBIMden Guzel haberler bekliyorummerhaba;
uzun zamandır halit beye gidiyorum..
2 tüb bebek denemem oldu ama ikiside başarısız ne yazıkkı
çok masraflı istediği herşey 1.000 tl altında değil ne yazikki ama araştırarak istediği şeyleri yaptırıyorum..
çoğu doktor istediği şeylere baktırmıyor bile..
eylül ayında tekrar başlıyacam tedaviye bakalım 2 tane dondurulmuş embriyo kullanıcam..
allah hepimizin yardımcısı olsun..
Nasil bi kere genetik yapinca bi daha yok Her yumurtaya bi kez yapiliyo zaten genetik testaynen her seferinde genetik tanı istedi yaptırdıkda..
aslında 1 kere genetik tanı yaptırdıkdan sonra bir daha yaptırmaya gerek yokmuş onuda yeni öğrendik:)
2 denememde halit beyde oldu.. histereskopi laporoskopi bir sürü süreçden geçtim..
ilki dış gebelik ikinciside tutundu ama kalp atışı alamadık..
bakalım inş bu sefere başarılı olur..
içini ferah tut inş güzel haberler alırsın..
Neden gerek yokmus Her yumurta ayri ayri isleniyo cunku ewet hersey ekstra 30 bin gitmistir heralde su ana kadarilk tüp denemesinde genetik yaptı..
ikinci denemeye başlayınca yeni toplananlar için bir daha istedi onu demek istedim aslında yapılmasına gerek yokmuş..
çok paracılar valla..
Anladim cd56 kac ciktitanıdık bir embriyolog sorduk bir kere yapılan genetik tanıda sorun yok ise diğerlerine bakmaya gerek yok dedi..
yani çocuğun tutunamaması yada olmaması embriyo ile alakalı değil..
sadece fazla para almak için ıstısmar ediyolar..
gene yapalım dediler başlamadan önce bende istemedim dedim sorun ondan değil daha başka şeylere bakılması gerekiyor bence dedim..
ki benim bu sefer tutmamasının sebebi CD56 çok yüksekdi transfer sonrası dahada arttı serum almama karşın vucut attı dedi halit bey..
bu sefer ben kendim artık profesyonel oldum düşük olmazza transferi yaptırmıycam..
insanların iyi niyetlerini kullanıyolar ama bir okadarda başarılı olduğunu duydum..
bana iyi gelmedi ne yazıkki halit bey..
30bin tl yi geçti verdiğim para..
kendisinde buda son denemem zaten söledimde yaptı yaptı yapamadı doktoru değiştiricem..
Tabı transferden bı gun once verıldı sımdı sonuç çıkınca olumluda olumsuzda olsa cd56 kac baktır dedıCD56 : 16 idi
Transfer sonrası: 21 çıktı serum aldım ama işe yaramadı..
Sanalda serum verdi mi?
Baktı %7 cıktı ıste bı suru ılac verdı serumu verdı transfer yaptı sonucu beklıyoz sen olumsuz olunca tekrar cd56 baktırdın yukselmısmıydıTransfer öncesi kendisi cd56 ına bakmadı mı?
Serumu cd56 yüksek olanlara veriyor baskılamak için..
Anlamadım tam olarak sımdı transfer oldum 14 gun sonra kan testı yaptırdın sonuç neydı o sırada cd56 tekrar mı yaptırdın benımkı yenı eylulde kan testıbenim ilk gebelik testinde yaptırmamı istedi baktık yüksek çıktı..
clexane yükseltti bir daha serum verdi...
diyetisyen yanındaki doktora yönlendirdi..(tam bir fiyasko adam)
genede olmadı..
21 ile olması mümkün değildi zaten ama araştırdım..
senin 7 gayet normal 12den küçük olması gerekiyor normal şartlarda..
ne zaman betaHCG ?
Anladim canim benim ya hem pozitifi bekliyoz sonra kalp atisi sonra gelisim 9 ay omurden omur gidiyor pozitif ciktiktan sonra tekrar cd56 baktirdin ya tekrar serum verdimi sadece ilaclari degisti kalp atisi ne zamn gittinyok şöyle:)
transferden 1 hafta öncesi bir test yaptırdım cd56: 16 çıktı..
serum vericez dedi transfer öncesi.. aldım serumuda
sonra transfer oldum ilk gebelik testi pozitif çıkınca tekrar cd56 bakalım dedi
sonra tekrar test yaptırdım ve cd56: 21 çıktı..
öle oluncada ilaçları değiştirdi felan derken kalp atışını alamadık..
ok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?