Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

Tahliller filan yapildi rahim
Filmi cekildi daha baslamadik anliycagin :) siz hangi asamadasiniz
Merhaba Can'ım yumurtalar toplantı genetıge gıttı olumsuz geldı gene gıttı 1 normal geldı sımdı kan testı ve tekrar rahım fılmı ıstedı kan testını verdım rahım fılmı haftaya yada sonrakı hafta cektırcem 2 yıl olcak cektırelı tekrar ıstedı bakalım

Slm arkadaslar ben ilk kez giriyorum ..sans eseri bu doktoru buldum..tedavi olmaya baslayan arkadaslar ortalama ne kadar suren bir tedavi ve herkesin durumuna göre eminim fiatlar degisiyordur ama ortalama toplam ne harcadiniz çok sordum biliyorum ama bide oncesinde hangi tahliller isteniyor

1. Süre belirlemek pek mümkün değil, gidişata göre uzuyor..tedavi yarıda kesiliyor yada transfere kadar gidiyor.

2. Tahliller yaşa ve geçmisteki tahlillerinize göre değişiyor.

3. Bu doktora para dayanmıyor...üst tavan yok, hersey ekstra.

Daha detaylı bilgi için özelden yazabilirsin. Geçmiş olsun.

Dogru sure ve fiyat Yok ALLAH yardimcimiz olsun

Halit hocanın hastalarına sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim bizde ağustosta ilk kez bu doktora geleceğiz şehir dışından . Okuduğum kadarıyla rahim filmi ni tahlilleri falan maslak acıbadem de yapıyormuş peki bu hastane zorlu center da kliniğine yakın mı ? Birde zorlu centera en yakın öğretmenevi veya polis evi hangileri biliyormusunuz arkadaşlar ? İstanbul'u bilmeyince şimdiden yeterince sıkıntımız yokmuş gibi bu detayları da düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim .

Merabalar kizlar.yaşim 27 de.benda hamile kalamiyorum.3 senedir ugraşiyoruz.ilk bebeğim duşuk olmustu 6 haftaliyken.sonra bir daha hamile kalmadim.polikistik over sendromu rahatsizligindan dölayi.artik tup bebek tedavisi duşunyoruz.doktora gitmektan hem maddi hem manavi cok yoruldum.Allah cocuk isteyen her kesa cocuk sahibi olmayi nasib etsin

Slm canim nasil gidiyor tedavi

Kızlar merhaba ben rahim tüberkülozu gecirmis tüpleri de tıkalı bi hastayim 3 tane olumsuz tüp bebek denememiz var hatta 3. nün 9.gunundeyim dün kan testi yaptırdım negatif artık çok bunaldim 7 yıldır ugrasiyoruz embriyolarim kaliteli olmasına rağmen rahime tutunamiyor 3 kere histeroskopi 3 kere hsg çekildi ama yok yok yok Halit hocaya gitmek istiyorum sorunlu hastalara bakiyomus sanırım tanıyanlar biraz bilgi verebilir mi acaba hem kendisinin hem de ücret konusun da çok sevinirim yardımcı olabilirsiniz

Deltacortil 5 mg gunde 4 kez alinmali hap verdi kortizonmus sanirum morelim cok bozuldu

Merhaba normalde cd56 oranı kaç olmalı sizin bilginiz varmı bende yaptirdim %20 çıktı benimde iki dusugÜm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…