Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba;
tüp bebek denemenin tüplerinde hiç bir alakası yok olmaması avantajın olur..
dış gebelik riskin olmaz..
benim iki tüpümde yok :)
Kızlar merhaba
Öncelikle Allah tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin.
Nolur tecrubeli arkadaşlar ceya bilgisi olan arkadaşlar bana yardım etsin
Allah rıZası için...
34 yaşındayım ocakta 35 olucam.13 aylık evliyiz 3 ay istemedik (hangi akla hizmet) 10.5 aydır korunmuyoruz. Ve bebegimiz olmuyor.9 yıl önce çikolata kisti ameliyatı geçirdim. Sonra tekrarlamadı çok şükür.8 ayönce haşimato hipotiroidi teşhisi konuldu arada sırada prolaktin yükseliyo.şikayetlerim bunlar.
10 aydırda dr dr geziyorum. Rahim filmim ,sperm testi falan iyi.hormon degerlerim de fena diğil . 3 ay önce memorial da bilge hanıma gittim bebegim olur ama stres yapıyosun olmaz dedi.tüp yapmadı 4 ay daha dene dedi.ama 3 aydır hala bebek yok.ilk iki ay hiç kafaya takmadım ama son bir ay daha ısı takibi vs yapmaya başladım.şimdi ben daha fazla zaman kaybetmeden tüp bebeğe başlasam mı? Yaşım küçük olsa hiç sorun etmem inanının amabu yaş olayı beni çok geriyo.tabi çevreyi de unutmamak lazım.
Dr dediki muayenede ilk denemede inş tutar bebişin .
Napsam acaba nolur yardım edin .eşimin de kafasını yemekten kurtaran beni devamlı ağlamaklı bi kafın görüyo.
Arkadaşlar selam, Halit Bey ile tüp denemelerinizin maliyetleri ne oldu? Yardımcı olabilir misiniz rica etsem? Tşk.
Anladim canim benim ya hem pozitifi bekliyoz sonra kalp atisi sonra gelisim 9 ay omurden omur gidiyor pozitif ciktiktan sonra tekrar cd56 baktirdin ya tekrar serum verdimi sadece ilaclari degisti kalp atisi ne zamn gittin
Normal seviyesi kac olmaliymis merak ettimBenimkine murat bey 15 ile 20 arası dedi transferi ben cd56 normal seviyeye gelmeyince transfer yaptirmayacagim risk almak istemiyorum
Sanırım normali 5 olmalıNormal seviyesi kac olmaliymis merak ettim
Benimkine murat bey 15 ile 20 arası dedi transferi ben cd56 normal seviyeye gelmeyince transfer yaptirmayacagim risk almak istemiyorum
Evet murat berksoydan bahsediyorum ..
ben bişey yaşamadım çok şükür:)
ilk görüşmede yeterli ilgi gösterilmediği için ve dr.benle dalga geçerek konuştuğu için hoşlanmadım tavırlarından tedaviye başlamadım orda..maalesef olacakolacak benden daha çok şey yaşadı..
ben şimdi brüksel tüp deyim..dediğim gibi bahçecide başka bir dr.da tedavi gören iki arkadaşım ilkinde hamile kaldı ve dr.larından memnunlardıı....
kesinlikle katılıyorum .yaşayacağın varsa oluyo zaten..inş.karşımıza çıkan dr.lar merhametlerini kaybetmemiş ,para ,ün peşine düşmemiş kişiler olurlar.
olumsuz düşünen ve sonuna kadar düşüncemin arkasında olan kişilerden bir de bendim.kendi adıma açıklamamı yaptım..üstüne alınmak suçlamak gibi bir durum olsa zaten yazmazdım.maalesef çok dr.la görüştüm ama çoğuda para hırsı veya isim yapmak için hastaya tamiri imkansız zararlar veriyolar..ben kendimce fikrimi yazıyorum...zaten gidip görüşecekmişsiniz.belki siz ilgiyi görebilen şanslı hastalarından olursunuz kimbilir..inş. tedaviniz çok iyi geçer de bebğinize kavuşursunuz..tüm isteyenlerle birlikte bende tabi:)
Merhaba arkadaşlar üstteki yazı bana ait degil nasıl oldu anlamadım silemedimde belirteyim dedim
Şimdi ben tedaviye başladım daha önceden sadece bir düşügüm var, ilk görüşmede rahmimin yamuk oldugunu ve T şeklinde oldugunu ögrendim ( düşük bundan kaynaklanmış ola bilir)yani operasyon geçiricem rahim filmi isteyen dr ve başka bir dr hsg'ye bakmadı bile tüpler açıkmı açık tmm sende bir şey yok yumurta takibi yapalım hemen iki ay denedik yok boşa ilaç ziyan olan yumurtalarım, aslında ugraşmadan yaşımda 35 oldugu için tüp bebek istiyordum eşimi ancak ikna edebildim veee ilk görülmeee. Halit hoca önce kan testlerinizi yaptırın ne var ne yok görelim dedi süreç başladııııı
burdan yazıcam yaşadıgım her şeyi kolay bir süreç olmayacak biliyorum ama geçirdigim 4 yıl ve insanların söyledikleri (güya iyi niyetli) bana o kadar agır geldiki tedavi sürecindeki yükümü hafifletti resmen...
Eger varsa tedavide olan arkadaşlar gelin beraber devam edelim sürecimizde destek olalım birbirimize![]()