Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

Ben hamile kaldım bi kere haziranda dusuk yaptım inşallah işimiz tüp bebeğe kalmaz rabbim isteyen herkese nasip etsin bizleri boş çevirmesin

merhaba;

tüp bebek denemenin tüplerinde hiç bir alakası yok olmaması avantajın olur..
dış gebelik riskin olmaz..
benim iki tüpümde yok :)

pardon ya bende tüp bebek deniceksin sandım..
rahim filmi tıkalı tüpleri açıyormuş deneyen çok
halit bey konusunda uzman mutlaka bir tedavi yöntemi vardır..
düşük yapmanında bir sebebi vardır ama ..
ben halit beyle 2 kere hamile kaldım..
sen sanırım halit beyle görüşmedin henüz

Kızlar merhaba
Öncelikle Allah tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin.

Nolur tecrubeli arkadaşlar ceya bilgisi olan arkadaşlar bana yardım etsin

Allah rıZası için...

34 yaşındayım ocakta 35 olucam.13 aylık evliyiz 3 ay istemedik (hangi akla hizmet) 10.5 aydır korunmuyoruz. Ve bebegimiz olmuyor.9 yıl önce çikolata kisti ameliyatı geçirdim. Sonra tekrarlamadı çok şükür.8 ayönce haşimato hipotiroidi teşhisi konuldu arada sırada prolaktin yükseliyo.şikayetlerim bunlar.
10 aydırda dr dr geziyorum. Rahim filmim ,sperm testi falan iyi.hormon degerlerim de fena diğil . 3 ay önce memorial da bilge hanıma gittim bebegim olur ama stres yapıyosun olmaz dedi.tüp yapmadı 4 ay daha dene dedi.ama 3 aydır hala bebek yok.ilk iki ay hiç kafaya takmadım ama son bir ay daha ısı takibi vs yapmaya başladım.şimdi ben daha fazla zaman kaybetmeden tüp bebeğe başlasam mı? Yaşım küçük olsa hiç sorun etmem inanının amabu yaş olayı beni çok geriyo.tabi çevreyi de unutmamak lazım.
Dr dediki muayenede ilk denemede inş tutar bebişin .
Napsam acaba nolur yardım edin .eşimin de kafasını yemekten kurtaran beni devamlı ağlamaklı bi kafın görüyo.

halit beyden haberi olan var mı?
istanbula ne zaman döneceği ile ilgili?

Kızlar merhaba
Öncelikle Allah tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin.

Nolur tecrubeli arkadaşlar ceya bilgisi olan arkadaşlar bana yardım etsin

Allah rıZası için...

34 yaşındayım ocakta 35 olucam.13 aylık evliyiz 3 ay istemedik (hangi akla hizmet) 10.5 aydır korunmuyoruz. Ve bebegimiz olmuyor.9 yıl önce çikolata kisti ameliyatı geçirdim. Sonra tekrarlamadı çok şükür.8 ayönce haşimato hipotiroidi teşhisi konuldu arada sırada prolaktin yükseliyo.şikayetlerim bunlar.
10 aydırda dr dr geziyorum. Rahim filmim ,sperm testi falan iyi.hormon degerlerim de fena diğil . 3 ay önce memorial da bilge hanıma gittim bebegim olur ama stres yapıyosun olmaz dedi.tüp yapmadı 4 ay daha dene dedi.ama 3 aydır hala bebek yok.ilk iki ay hiç kafaya takmadım ama son bir ay daha ısı takibi vs yapmaya başladım.şimdi ben daha fazla zaman kaybetmeden tüp bebeğe başlasam mı? Yaşım küçük olsa hiç sorun etmem inanının amabu yaş olayı beni çok geriyo.tabi çevreyi de unutmamak lazım.
Dr dediki muayenede ilk denemede inş tutar bebişin .
Napsam acaba nolur yardım edin .eşimin de kafasını yemekten kurtaran beni devamlı ağlamaklı bi kafın görüyo.

bence hiç vakit kaybetmeden iyi bir doktorla başla tedavine..
zaman aleyhine işliyor..
yaşında var..
bekleme zamanı değil ..
kendini yemekdense hemen tedaviye başlamanı öneririm..

Arkadaşlar selam, Halit Bey ile tüp denemelerinizin maliyetleri ne oldu? Yardımcı olabilir misiniz rica etsem? Tşk.

2 denememi kendisinde yapmış biri olarak ciddi anlamda bir tutar tutuyor..
+ doktor şu an da türkiye yok ocak ayına kadar:)

Merhabalar arkadaşlar bende temmuzdan beri tedavi görüyorum embriyolar donduruldu cd 56 yüksek olunca cd56 yüksek olup serumlarla baskılanip sonuç alan varmi acaba

Benimde cd56 yüksek çıktı ve kese oluşmasına rağmen kalp atışı alamadık..
Transfer öncesi 16 dı sonrasındadır 21 e çıktı
Senin kaçtı?
Şimdi denenmemizde baskılama yapıcaz dedi ama haliti değiştiriyorum

Benimkine murat bey 15 ile 20 arası dedi transferi ben cd56 normal seviyeye gelmeyince transfer yaptirmayacagim risk almak istemiyorum

Benimkine murat bey 15 ile 20 arası dedi transferi ben cd56 normal seviyeye gelmeyince transfer yaptirmayacagim risk almak istemiyorum

murat bey kim?
murat berksoydan mı bahsediyorsun?
onalr 17 ye kadar transfer yapıyoruz dediler banada ama sonucunu gördük..
tyransfer sonrası serum verdi genede işe yaramadı..
vücut yükseltiyor ama tabikide beslenme ilede alakası var..
protein ağırlıklı beslenme- c vitami-fazla hayvansal gıdalar.. tüketimi bunlar etken (diyen murat beydi bana)

ben bişey yaşamadım çok şükür:)
ilk görüşmede yeterli ilgi gösterilmediği için ve dr.benle dalga geçerek konuştuğu için hoşlanmadım tavırlarından tedaviye başlamadım orda..maalesef olacakolacak benden daha çok şey yaşadı..
ben şimdi brüksel tüp deyim..dediğim gibi bahçecide başka bir dr.da tedavi gören iki arkadaşım ilkinde hamile kaldı ve dr.larından memnunlardıı....

kesinlikle katılıyorum .yaşayacağın varsa oluyo zaten..inş.karşımıza çıkan dr.lar merhametlerini kaybetmemiş ,para ,ün peşine düşmemiş kişiler olurlar.

olumsuz düşünen ve sonuna kadar düşüncemin arkasında olan kişilerden bir de bendim.kendi adıma açıklamamı yaptım..üstüne alınmak suçlamak gibi bir durum olsa zaten yazmazdım.maalesef çok dr.la görüştüm ama çoğuda para hırsı veya isim yapmak için hastaya tamiri imkansız zararlar veriyolar..ben kendimce fikrimi yazıyorum...zaten gidip görüşecekmişsiniz.belki siz ilgiyi görebilen şanslı hastalarından olursunuz kimbilir..inş. tedaviniz çok iyi geçer de bebğinize kavuşursunuz..tüm isteyenlerle birlikte bende tabi:)

Merhaba arkadaşlar üstteki yazı bana ait degil nasıl oldu anlamadım silemedimde belirteyim dedim

Şimdi ben tedaviye başladım daha önceden sadece bir düşügüm var, ilk görüşmede rahmimin yamuk oldugunu ve T şeklinde oldugunu ögrendim ( düşük bundan kaynaklanmış ola bilir)yani operasyon geçiricem rahim filmi isteyen dr ve başka bir dr hsg'ye bakmadı bile tüpler açıkmı açık tmm sende bir şey yok yumurta takibi yapalım hemen iki ay denedik yok boşa ilaç ziyan olan yumurtalarım, aslında ugraşmadan yaşımda 35 oldugu için tüp bebek istiyordum eşimi ancak ikna edebildim veee ilk görülmeee:KK48: . Halit hoca önce kan testlerinizi yaptırın ne var ne yok görelim dedi süreç başladııııı:rolleyes: burdan yazıcam yaşadıgım her şeyi kolay bir süreç olmayacak biliyorum ama geçirdigim 4 yıl ve insanların söyledikleri (güya iyi niyetli) bana o kadar agır geldiki tedavi sürecindeki yükümü hafifletti resmen...
Eger varsa tedavide olan arkadaşlar gelin beraber devam edelim sürecimizde destek olalım birbirimize:KK24:

Merhaba arkadaşlar üstteki yazı bana ait degil nasıl oldu anlamadım silemedimde belirteyim dedim

Şimdi ben tedaviye başladım daha önceden sadece bir düşügüm var, ilk görüşmede rahmimin yamuk oldugunu ve T şeklinde oldugunu ögrendim ( düşük bundan kaynaklanmış ola bilir)yani operasyon geçiricem rahim filmi isteyen dr ve başka bir dr hsg'ye bakmadı bile tüpler açıkmı açık tmm sende bir şey yok yumurta takibi yapalım hemen iki ay denedik yok boşa ilaç ziyan olan yumurtalarım, aslında ugraşmadan yaşımda 35 oldugu için tüp bebek istiyordum eşimi ancak ikna edebildim veee ilk görülmeee:KK48: . Halit hoca önce kan testlerinizi yaptırın ne var ne yok görelim dedi süreç başladııııı:rolleyes: burdan yazıcam yaşadıgım her şeyi kolay bir süreç olmayacak biliyorum ama geçirdigim 4 yıl ve insanların söyledikleri (güya iyi niyetli) bana o kadar agır geldiki tedavi sürecindeki yükümü hafifletti resmen...
Eger varsa tedavide olan arkadaşlar gelin beraber devam edelim sürecimizde destek olalım birbirimize:KK24:

Merhaba şu an tedaviye dewam mı halit beyde..
Kaçıncı denemen olacak cnm

Back
X