Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

Merhaba arkadaşlar 5 aydır tedavi görüyorum cd56 dusmus transferim ocak ayında insallah dualarımız bekliyorum ..

Merhaba şu an tedaviye dewam mı halit beyde..
Kaçıncı denemen olacak cnm
Merhaba
Benim ilk denemem çok araştırdım arkadaşım 6.denemesini Halit hocada yaptırdı ve ikizleri var ısrarla başka yerde zmn kaybetmememi söylüyordu yaptıgım araştırmada dogru oldugunu anladım ve iki ay önce randevu aldım sonunda başladık tedaviye çogunlukla yurtdışında ama sürecimi takip edecek bilgi verilecek Halit hocaya bu bile yeter benim için

Merhaba
Eski hastaları için gelip gidiyor sadece sanırım yeni hasta bakamıyor.

ok ozaman
ben halit beyi çok iyi tanıyorum 2 denememde kendisinde oldu zaten..
bende henüz gelmediğini biliyorumda ondan yazmak istedim sanada..
bol şans diliyorum cnm

Çok üzüldüm peki ne kadara geldi, dondurulmuş kaldımı birde ne dedi sonraki süreç için?

Çok üzüldüm peki ne kadara geldi, dondurulmuş kaldımı birde ne dedi sonraki süreç için?

halit bey pahalı bir doktor..
bayağı bir para verdim tutarı burdan yazmıyim:)
benim şu an hiç bir sorunum yok son kez olmamasının sebebi ise cd56 test sonucum yani bağışıklık sistemim çok güçlü olduğu için gelişimini engelledi demişti..
bir sonrakine baskılıcaz ve bu işi bitiricez demişti..
su anda 2 tane iyi kalitede 5.gün embriyom var hazır olarak..
fakat kendisi olmadığı için bu denememi bahçecide yapmaya karar verdim..
kendisi olsaydı kesinlikle dewam ederdim bence mükemmel bir doktor..
o gidince anladım ne kadar iyi olduğunu okadar fazla doktor gezdimki:)
kendiside bahçeciden çıkma olduğu için tedavi yöntemleri hemen hemen aynı o yüzden bahçecideyim.
senin durumun nedir?

benim şu an hiç bir sorunum yok son kez olmamasının sebebi ise cd56 test sonucum yani bağışıklık sistemim çok güçlü olduğu için gelişimini engelledi demişti..
kendiside bahçeciden çıkma olduğu için tedavi yöntemleri hemen hemen aynı o yüzden bahçecideyim.
senin durumun nedir?
Ben bayaaa önceden randevu almıştım ilk fırsatta bakacaktı geçtigimiz cumartesi gittik muayne etti hep eşimden sıkıntı demişlerdi meger benim rahmim sola dogru yamuk ve T şeklindeymiş daha önce kimse hsg'me bakmadı düzeltecek onları onun dışında sorun yok dedi evet biraz pahalı ama en iyi dr'lardan biri ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışayım sonrası tevekkül olmazda hayırlısı böyleymiş dicez artık yapacak bir şey yok..

Ben bayaaa önceden randevu almıştım ilk fırsatta bakacaktı geçtigimiz cumartesi gittik muayne etti hep eşimden sıkıntı demişlerdi meger benim rahmim sola dogru yamuk ve T şeklindeymiş daha önce kimse hsg'me bakmadı düzeltecek onları onun dışında sorun yok dedi evet biraz pahalı ama en iyi dr'lardan biri ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışayım sonrası tevekkül olmazda hayırlısı böyleymiş dicez artık yapacak bir şey yok..

bencede içini ferah tut çok doğru bir yerdesin..
ins hemen dönerde tüm süreçleri kendisi yönetir halit bey gerçekden başarılı..
beni 3 kere ameliyat ettii:) histereskopi, laporoskopi, kürtaj :)

Arkadaşım o kadar güveniyorki çok ısrar etti halit bey diye eger gitmeseydim benimle konuşmayabilirdi, eger olmazsa bütün maliyeti ondan tahsil ederim artık :-)
Senin ne zmn yeni transferin?

senin durumun nedir?
Merhaba cd 56 için beslenmeye dikkat ediyomusun acaba

Merhaba cd 56 için beslenmeye dikkat ediyomusun acaba

Valla etmyorum neden diceksin havada çok soğuk direncim düşüyor bu seferde hasta oluyorum sürekli..
Zaten cd56 her dönem değişiklik gösterebilirmiş..
Yanındaki murat berksoy varya ona kadar gittim çok değişik bişey demedi açıkcası..
Halit bey baskılıcaz demişti son denemede birde serum felan aldım düşün 2 kere genede düşmedi..

Kızlar iyi akşamlar
Bana halit bey yokken aytun hanım bakıyor dediler, açıkçası cv'si çok dolu görünmedi bana bende bülent tıraş'ı tercih ederim böyle bir durumda.

Valla etmyorum neden diceksin havada çok soğuk direncim düşüyor bu seferde hasta oluyorum sürekli..
Zaten cd56 her dönem değişiklik gösterebilirmiş..
Yanındaki murat berksoy varya ona kadar gittim çok değişik bişey demedi açıkcası..
Halit bey baskılıcaz demişti son denemede birde serum felan aldım düşün 2 kere genede düşmedi..
Cnm murat bey bana beslenmeyle alakalı söyledi sebze salata baklagiller yemeye çalışıyorum biraz beslenmeye dikkat edecez bu kadar cabaliyoruz

Back
X