Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

Cikmaz insallah olumlu dusunuelim kizlar
İyi seneler herkezeee evett olumlu düşübmek önemli ben yumurta tedavisi oldugum zmn hep hüsran yaşadıgım için çok olumsuz düşündügüm için iki bekledim ki olumlumsuz enerjimi attım şimdi başlıcaz tedaviye tüp bebek öncesi yapılması gerekenleri yaptık bakalım neler olacak allah büyükk hepimizin yardımcısı olsun.

selam;
görüştümde henüz halit beyin geliş tarihi belli değilmiş..
ocak 15 değil yani kızlar..
bilginiz olsun..

İyi seneler herkezeee evett olumlu düşübmek önemli ben yumurta tedavisi oldugum zmn hep hüsran yaşadıgım için çok olumsuz düşündügüm için iki bekledim ki olumlumsuz enerjimi attım şimdi başlıcaz tedaviye tüp bebek öncesi yapılması gerekenleri yaptık bakalım neler olacak allah büyükk hepimizin yardımcısı olsun.

Ben bayaaa önceden randevu almıştım ilk fırsatta bakacaktı geçtigimiz cumartesi gittik muayne etti hep eşimden sıkıntı demişlerdi meger benim rahmim sola dogru yamuk ve T şeklindeymiş daha önce kimse hsg'me bakmadı düzeltecek onları onun dışında sorun yok dedi evet biraz pahalı ama en iyi dr'lardan biri ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışayım sonrası tevekkül olmazda hayırlısı böyleymiş dicez artık yapacak bir şey yok..
halit fırat erden görünürde çok pahalı gözükmüyor ama murat berksoya yönlendiriyor oda iliğinizi kurutana kadar para alıyor c56 serumlar ,defalarca yaptırdığımız amh testleri ,haddinden fazla vitaminler ,muayene ücretleri....biz ikinci denememizi yaptık ve 6 haftada düşükle sonuçlandı,iyi polis kötü polisi oynuyorlar,uzak durun derim bunlardan

halit fırat erden görünürde çok pahalı gözükmüyor ama murat berksoya yönlendiriyor oda iliğinizi kurutana kadar para alıyor c56 serumlar ,defalarca yaptırdığımız amh testleri ,haddinden fazla vitaminler ,muayene ücretleri....biz ikinci denememizi yaptık ve 6 haftada düşükle sonuçlandı,iyi polis kötü polisi oynuyorlar,uzak durun derim bunlardan

senin neyden 6 haftada düştü cnm..
benimde 8 haftalıktı kalp atışını alamadık:(

Ayyy gerçekten miii
peki sizde sorun neydi ikinci denemede'de olmayınca bir şey söylemedilermi offf kafam karıştı.
Siz birinin yönlendirmesiylemi gittiniz nette yazanlarlamı dikkatinizi çekti halit bey?

Merhaba arkadaşlar bende sebepsiz infertil hastasıyım 10 yıllık evliyim ve bunca yıl içinde 3 negatif tüp bebek denemem var yaş 36 maddi manevi artık çok yoruldum eşim Dr erden beyi tv izlemiş bende nette birkaç videolarını izledim kendisi İstanbul'da şehir dışından geleceğim için maddi olarak hazırlıklı gitmem lazım bana fiyat konusunda bilgi verebilirseniz çok sevinirim şimdiden herkese çok teşekkür ederim

Canımm günaydın nerde oturuyorsun hiç gebe kaldınmı düşük fln hangi testleri yaptırdın fiyatla ilgili sana özel msj atıcam inşallah bebişlerimiz olur bende bendede yaş 36 ben ilk defa yaptırıcam çok heyecanlıyım inşallah hepimiz hamiş kalırızzz:anneadayı::KK200:

Nc1908 sen ne yaptın transfer bekliyordun arkadaşlar herkez olumlu olumsuz durum güncellemesi yapsaa biraz canlansın topigimiz bizede umut olunnnn

Canımm günaydın nerde oturuyorsun hiç gebe kaldınmı düşük fln hangi testleri yaptırdın fiyatla ilgili sana özel msj atıcam inşallah bebişlerimiz olur bende bendede yaş 36 ben ilk defa yaptırıcam çok heyecanlıyım inşallah hepimiz hamiş kalırızzz:anneadayı::KK200:

cnm sen randevu aldın mı ne zamn gidiyorsun

Nc1908 sen ne yaptın transfer bekliyordun arkadaşlar herkez olumlu olumsuz durum güncellemesi yapsaa biraz canlansın topigimiz bizede umut olunnnn

yarın gidicem kendisi yeni dönmüş..
bakalım bir görüşeyim ne olcak duruma göre başlıcaz inş

Transferi olan arkadaşlar yatmak gerekiyormu acaba ...
bazilari yatmayi tavsiye ediyor bazilari etmiyor bence ne cok yatmak lazim nede cok ayakta kalmak lazim dikkatli evin icinde is yapmadan arada dolanabilirsin zaten jel sikincada mecbur 15 dakka yurumek lazim kasmadan hayata devam etmeliyiz embriyo uc dört gunde tutunuyormus ozamanlar dikkat etmeli diye dusunuyorum

Arkadaşım 6kere yaptırdı hepsinde yattı eşimin kuzeni ayrılık aşamasındaydı kayınvalde tarafından gizli yaptırdi eskişehirsen istanbula geldi gitti moral bozuklugu fln hiç dikkat etmedim diyor yani tutacagı varsa tutuyor sadece dikkat etmemiz gerekiyor bence ve dua edelim birbirimize.

Arkadaşlar test günü bekleyen varmııı aralık tüp bebek topigi çok aktif herkez farklı yerlerde yaptırmış burda biz aynı dr'un topigibdeyiz daha faydalı bilgilerimizi birbirimize aktarmak.
Birde hamile kalan arkadaşlar yazsa umut olsalar bizeee offf süper olur haydi anneler anne Adaylarııııııı

yarın gidicem kendisi yeni dönmüş..
bakalım bir görüşeyim ne olcak duruma göre başlıcaz inş
Ayyy çok sevindim dondurulmuşlar transfer edilecekti dimi bizede bildir neler oldu inşallah deveciailesi'nden sonra sen hamile kal peşpeşe güzel haberler alalımmmmm

Back
X