Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

Ameliyat olarak ne önerdi sana?
Neyi araştırmayı düşünüyor?
Cnm benim rahim T şeklinde birde sola dogru yapışıklıkda olabilir doguştanda açmadan bilemem dedi tam nilmiyotum histereskopi sanırım söylemedi sonrası normal yolla olur dedi ama yaştan dolayı beklemek istemiyorum.

Ameliyat olarak rahim içine bakması gerekiyormuş farklı şeyler çıkabilir dedi birsuru sebep var dedi bunu kabul etmedim çünkü ben sonuca gitmek istiyorum

Histereskopi istemiş ..
Sebepsiz infertilite ise istemesi normal cnm
Banada yapmıştı rahimde bir aksilik var mı diye bakıyor ayrıca Rahime çizik atıyor tutunmasını kolaylaştırmak için..
Yararı var bir araştır bence histereskopiyi?

Histereskopi istemiş ..
Banada yapmıştı rahimde bir aksilik var mı diye bakıyor ayrıca Rahime çizik atıyor tutunmasını kolaylaştırmak için..
Bencedeeee halit bey çok inceliyor herşeyi sonra pişmanlık yaşama ne diyorsa onu yap bence ayrıca çizik çok etkili oluyormuş

Histereskopi istemiş ..
Ama ısrar etmedi bana sadece açıklamasını yaptı sen direk sonuca gidelim dersen yapalım tüp bebek dedi öyle yani cnm benim beklemeye tahammülüm yok artık o yüzden acele ettiğiminde farkındayım ama yüzde 90 oranınida verince beni tutabilene aşk olsun

Eger orda bir sorun varsa bu etkiler bende ilktüp düşünmeye başladıgımda sanıyordum kibyüp bebekya her halükarda tutuyor ama öyle olmuyormuş okuduklarm araştırdıklarımdan sonra anladım ki çok komplike bir olay bir yerde bir şey dogru gitmese sonuç alınmıyor hüsran yaşamamak için her şeyi iyi araştırmak gerekiyor sonra tevekküll birde benim gibi tek atımlık sponsor sayesinde bir kurşunun varsa:KK70:

Ama ısrar etmedi bana sadece açıklamasını yaptı sen direk sonuca gidelim dersen yapalım tüp bebek dedi öyle yani cnm benim beklemeye tahammülüm yok artık o yüzden acele ettiğiminde farkındayım ama yüzde 90 oranınida verince beni tutabilene aşk olsun

Beklemeye tahammülün yok diyecek negatife itme kendini
Bu işler araştırarak oluyor ne yazılı
Halit bey banada %90 demişti ama kendisinden iki kez başarısız denemem oldu
İnçe ele sık doku derim acele etme üzülme sonra
Bu kaçıncı denemen

Hahahhahahaa cnmmm yaaaa inşallah allah gönlüne göre versin. Tahlil verdimi bu arada yaş kaç

Beklemeye tahammülün yok diyecek negatife itme kendini
Bu işler araştırarak oluyor ne yazılı
Halit bey banada %90 demişti ama kendisinden iki kez başarısız denemem oldu
İnçe ele sık doku derim acele etme üzülme sonra
Bu kaçıncı denemen
İlk denemem olucak cnm

İlk denemem olucak cnm

Heyecanın normal ozaman
Ben ilk denememde kesin olur tutar yaşım küçük büyük bir sorunum yok ooo neler neler inş sen benim gibi olmazsın cnm..
Buradaki sitelerden oku araştır süreçleri bir sürü şeyler var ona göre kararın netleşecektir..
Bol şans diliyorum sana
İnş istediğin gibi olur herşey

Benimde ilk denemem bana ben aglıyordum neye aglıyorsun buldun beni işte tamam bitti artık dedi ama ben yinede korkuyorum bi sıkıntı olurda olmazsa yıkılırım diye kimseyede söylemedim çok az kişi biliyor sonra olmazsa kimsenin luzumsuz tesellisinede ayyy kafana takma bidaha denersin diye züürt tesellilerine ihtiyacım yokk

Heyecanın normal ozaman
Ben ilk denememde kesin olur tutar yaşım küçük büyük bir sorunum yok ooo neler neler inş sen benim gibi olmazsın cnm..
Buradaki sitelerden oku araştır süreçleri bir sürü şeyler var ona göre kararın netleşecektir..
Bol şans diliyorum sana
İnş istediğin gibi olur herşey
Çok teşekkür ederim inş Rabbim hepimize nasip eder peki senin neden 2 defa başarısız oldu

Çok teşekkür ederim inş Rabbim hepimize nasip eder peki senin neden 2 defa başarısız oldu

Halit bey öncesinde 1 denemem olmuştu..
Halit beyde ki ilk denemem dış gebelik oldu
İkincisindede kese oluştu ama kalp atışı almadık 8 haftalıkken kürtaj oldum..
Birşeyler eksik oldu bişey atlandı ama neyse ne artık..
Yola Halit bey ile devam etmemeye karar verdim ben..
İnş size güzel umutlar şanslar olur

Benimde ilk denemem bana ben aglıyordum neye aglıyorsun buldun beni işte tamam bitti artık dedi ama ben yinede korkuyorum bi sıkıntı olurda olmazsa yıkılırım diye kimseyede söylemedim çok az kişi biliyor sonra olmazsa kimsenin luzumsuz tesellisinede ayyy kafana takma bidaha denersin diye züürt tesellilerine ihtiyacım yokk
Çok haklısın cnm inan olmama ihtimalini düşünemiyorum bile öyle bişey olursa sanırım yıkılırim

Yaşın çok iyii zaten halit hoca böyle söylediyse bir bildigi vardır. Valla moral bozdugumuzu düşünme sakın ama bende NC1907 gibi düşünüyorum hemen bodozlama dalma sonra beden şunu sormadım buna baktırmadım deme cnmm istiyoruz ki burdaki herkez hamile kalsın bizi nizden başka kimse anlamaz rabbim yanında olsun kızma bize sakın hevesimi kaçırdılar diye :oops:

Halit bey öncesinde 1 denemem olmuştu..
Halit beyde ki ilk denemem dış gebelik oldu
İkincisindede kese oluştu ama kalp atışı almadık 8 haftalıkken kürtaj oldum..
Birşeyler eksik oldu bişey atlandı ama neyse ne artık..
Yola Halit bey ile devam etmemeye karar verdim ben..
İnş size güzel umutlar şanslar olur
İnan çok üzüldüm hepimiz bi Dr a başlarken çok büyük umutlarla gidiyoruz başlıyoruz kimisine çok iyi geliyor kimisine gelmiyor malesefki inş sanada bulduğun başka Dr lar çok iyi gelir bunu canı gönülden söylüyorum ben halit beye büyük umutlarla gittim onu umudumun ışığı olarak gördün inş ışığım sönmez mutlu biter sonu

Yaşın çok iyii zaten halit hoca böyle söylediyse bir bildigi vardır. Valla moral bozdugumuzu düşünme sakın ama bende NC1907 gibi düşünüyorum hemen bodozlama dalma sonra beden şunu sormadım buna baktırmadım deme cnmm istiyoruz ki burdaki herkez hamile kalsın bizi nizden başka kimse anlamaz rabbim yanında olsun kızma bize sakın hevesimi kaçırdılar diye :oops:
Evet suratım şimdiden düştü içime karanlıklar bastı ama bu sizin yüzünüzden değil söylediklerinizde çok haklısınız ben bi an kendimi baya kaptırdım hemen bodozlama atladım yarın İlkay hemşireyle konuşup sonucun olumsuz çıkmaması için yapmam gereken bütün testlerin bunlarla yeterli olup olmadığı daha sonradan bu sebep yüzünden tutmadı gibi cevaplari almak istemediğimi belirtip öyle devam edicem

Back
X