3 yıl cnmKaç yıllık evlisin cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 yıl cnmKaç yıllık evlisin cnm
Aynennn cnm sonra sana aaaa ama siz istediniz hemen olsun diye ben açıp bakacaktım şimdi bakalım tekrar yaparız transfer denirse kendini suçlarsın eşin seni suçlar ne gerek var ne dersek diyelim biz müşteriyiz biz işlerimizde nasıl para kazanıyorsak onlarda bundan kazanıyor şansa bırakmayalımEvet suratım şimdiden düştü içime karanlıklar bastı ama bu sizin yüzünüzden değil söylediklerinizde çok haklısınız ben bi an kendimi baya kaptırdım hemen bodozlama atladım yarın İlkay hemşireyle konuşup sonucun olumsuz çıkmaması için yapmam gereken bütün testlerin bunlarla yeterli olup olmadığı daha sonradan bu sebep yüzünden tutmadı gibi cevaplari almak istemediğimi belirtip öyle devam edicem
Kesinlikle haklısın cnm yarın hemen bu konuyu konuşucam dikkatli adım atmada fayda var çok teşekkür ederim sizeAynennn cnm sonra sana aaaa ama siz istediniz hemen olsun diye ben açıp bakacaktım şimdi bakalım tekrar yaparız transfer denirse kendini suçlarsın eşin seni suçlar ne gerek var ne dersek diyelim biz müşteriyiz biz işlerimizde nasıl para kazanıyorsak onlarda bundan kazanıyor şansa bırakmayalım
Aaaa gitmiştin görüşmeye kötü bir şey mi oldu ben mi yanlış hayırlıyorum bahçeçide yaptıracaktın sonra halit bey gelince ona gitmiştin diye hatırlıyorumHalit bey öncesinde 1 denemem olmuştu..
Halit beyde ki ilk denemem dış gebelik oldu
İkincisindede kese oluştu ama kalp atışı almadık 8 haftalıkken kürtaj oldum..
Birşeyler eksik oldu bişey atlandı ama neyse ne artık..
Yola Halit bey ile devam etmemeye karar verdim ben..
İnş size güzel umutlar şanslar olur
Aaaa gitmiştin görüşmeye kötü bir şey mi oldu ben mi yanlış hayırlıyorum bahçeçide yaptıracaktın sonra halit bey gelince ona gitmiştin diye hatırlıyorum
Allah allah neden bu gün sultancalışkan1 gitmiş görüşmeye nasıl oluyor anlamadım neden görüşmedinAynen aynen salı görüşmeye gittim bende..
Dırumunu biliyosun muayene yapmıyormuş aytül hnm yapıyormuş ondan dolayı istemedim bende..
Bahçeciye döndüm gene
Hakkımıza hayırlısı
Allah allah neden bu gün sultancalışkan1 gitmiş görüşmeye nasıl oluyor anlamadım neden görüşmedin
Cnm halit bey yapicak onun takibinde onun söylediği sekilde olucak ama bana her zaman burda olmayabilirim dedi yani bazen denk gelmeyebilirmis ama transferini ben yapicam dediEeee o zaman bizim tedavilerimizi yapmayacak mı o zaman... off kafam çok karıştı yarın bi konuşayım bariiiii![]()
Cnm allah gönlüne göre versin inş çift çizgiyi görürsün dualarım seninle hep olumlu düşün olurmu stres yapma sakinSlm arkadaşlar yarın transferim olacak başka trasferi olacak varmiii dua edelim birbirimize insallah hayırlısı olur...
Cnm allah gönlüne göre versin inş çift çizgiyi görürsün dualarım seninle hep olumlu düşün olurmu stres yapma sakin
Sara merhaba sen beler yaptın varmı bir gelişme canımcevap verdiğin için sağol inşallah pozitif olur sonucunuz halit beyin muayene ücreti ne kadar tedaviye ne kadar tutyor bilginiz varsa söylerseniz sevinirim.çünkü bende halit beyi düşünüyorum bu seferki tedavimde.
Bu arada akapunktur ile sigarayı bıraktım bir hafta oldu iyi gidiyorum ama yinede zooorrrr ama anne olmak için fedakarlık gereksultan sende bırakmıştın nasıl gidiyor umarım tekrar asla başlamayız
![]()
Sara merhaba sen beler yaptın varmı bir gelişme canım