Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

Evet suratım şimdiden düştü içime karanlıklar bastı ama bu sizin yüzünüzden değil söylediklerinizde çok haklısınız ben bi an kendimi baya kaptırdım hemen bodozlama atladım yarın İlkay hemşireyle konuşup sonucun olumsuz çıkmaması için yapmam gereken bütün testlerin bunlarla yeterli olup olmadığı daha sonradan bu sebep yüzünden tutmadı gibi cevaplari almak istemediğimi belirtip öyle devam edicem
Aynennn cnm sonra sana aaaa ama siz istediniz hemen olsun diye ben açıp bakacaktım şimdi bakalım tekrar yaparız transfer denirse kendini suçlarsın eşin seni suçlar ne gerek var ne dersek diyelim biz müşteriyiz biz işlerimizde nasıl para kazanıyorsak onlarda bundan kazanıyor şansa bırakmayalım

Aynennn cnm sonra sana aaaa ama siz istediniz hemen olsun diye ben açıp bakacaktım şimdi bakalım tekrar yaparız transfer denirse kendini suçlarsın eşin seni suçlar ne gerek var ne dersek diyelim biz müşteriyiz biz işlerimizde nasıl para kazanıyorsak onlarda bundan kazanıyor şansa bırakmayalım
Kesinlikle haklısın cnm yarın hemen bu konuyu konuşucam dikkatli adım atmada fayda var çok teşekkür ederim size

Halit bey öncesinde 1 denemem olmuştu..
Halit beyde ki ilk denemem dış gebelik oldu
İkincisindede kese oluştu ama kalp atışı almadık 8 haftalıkken kürtaj oldum..
Birşeyler eksik oldu bişey atlandı ama neyse ne artık..
Yola Halit bey ile devam etmemeye karar verdim ben..
İnş size güzel umutlar şanslar olur
Aaaa gitmiştin görüşmeye kötü bir şey mi oldu ben mi yanlış hayırlıyorum bahçeçide yaptıracaktın sonra halit bey gelince ona gitmiştin diye hatırlıyorum

Aaaa gitmiştin görüşmeye kötü bir şey mi oldu ben mi yanlış hayırlıyorum bahçeçide yaptıracaktın sonra halit bey gelince ona gitmiştin diye hatırlıyorum

Aynen aynen salı görüşmeye gittim bende..
Dırumunu biliyosun muayene yapmıyormuş aytül hnm yapıyormuş ondan dolayı istemedim bende..
Bahçeciye döndüm gene
Hakkımıza hayırlısı

Aynen aynen salı görüşmeye gittim bende..
Dırumunu biliyosun muayene yapmıyormuş aytül hnm yapıyormuş ondan dolayı istemedim bende..
Bahçeciye döndüm gene
Hakkımıza hayırlısı
Allah allah neden bu gün sultancalışkan1 gitmiş görüşmeye nasıl oluyor anlamadım neden görüşmedin

Allah allah neden bu gün sultancalışkan1 gitmiş görüşmeye nasıl oluyor anlamadım neden görüşmedin

Görüştüm yaa yanlış anladın
Tedavi süreçlerini kendisi yapmıcakmış rahatsız olduğu için onu demek istedim..
Ondan dolayı istemedim
Bana halit bey lzım

Eeee o zaman bizim tedavilerimizi yapmayacak mı o zaman... off kafam çok karıştı yarın bi konuşayım bariiiii:skandal:

Eeee o zaman bizim tedavilerimizi yapmayacak mı o zaman... off kafam çok karıştı yarın bi konuşayım bariiiii:skandal:
Cnm halit bey yapicak onun takibinde onun söylediği sekilde olucak ama bana her zaman burda olmayabilirim dedi yani bazen denk gelmeyebilirmis ama transferini ben yapicam dedi

İnşallahhh hayırlısıyla çift çizgi gelir allah yardımcın olsun sürecini anlat ayyy çok heyecanlııııı gün gün bize yaz ne olur hem destek oluruz hem bizde bir şeyler ögreniriz seniiii sayfanın son zmndaki ilk hamilesi ilan ediyorumm :anneadayı::anne::KK200::KK200: bizi mahçup etme birde halit hoca yapıyor transferi dimiii

cevap verdiğin için sağol inşallah pozitif olur sonucunuz halit beyin muayene ücreti ne kadar tedaviye ne kadar tutyor bilginiz varsa söylerseniz sevinirim.çünkü bende halit beyi düşünüyorum bu seferki tedavimde.
Sara merhaba sen beler yaptın varmı bir gelişme canım

Bu arada akapunktur ile sigarayı bıraktım bir hafta oldu iyi gidiyorum ama yinede zooorrrr ama anne olmak için fedakarlık gerek :anneadayı::anneadayı:sultan sende bırakmıştın nasıl gidiyor umarım tekrar asla başlamayız :halay:

Sara merhaba sen beler yaptın varmı bir gelişme canım

Merhaba canım bu ay tedaviyi iptal ettim psikoloğa gittim yaşadığım bu travmadan sonra psikolog desteğiyle tedaviye başlamanın doğru olacagini düşündüm psikologumda bana sen daha acini bile tam yasayamamissin şimdi tedaviye başlarsan sonu hüsran olabilir dedi bi kac ay daha bekle dedi bu arada psikolog destegi almaya devam edecem inşallah hersey güzel olacak hepimiz için buna inanıyorum

Back
X