Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

Bu gün acıbadem'de önce tüp bebek bölümüne kayıt yaptırdım kan verdim çok kalabalıktı bekleyenler fln ayyy çok tuhaftı sanki ben yaptırmıyorum dışardan bakıyorum:) şimdide zorkuya geldim bakalım ne durumda yumoşlar :KK46:kızlar yokmu bu saatte merkezde olan :halay:
Hadi bakalım seninde güzel haberlerini bekliyoruz ikinci anne adayımız sen olacaksın vallahi içime doğuyor umarım yumoşlar iyidir

ayyy ayyy burası çok kalabalık hamilelerde görüyorum çok mutlu oluyorum şimdilik iyi fena degil offfffnçok heyecanlı sitresli aman bi şeyi yanlış yapmıyım diye allahım emeklerimizi boşa çıkarma bizede nasip et bu duyguyu

Hanımlarr iyi akşamlar
Deveciailesi nasılsın herhangi bir degişiklik hissediyomusun cnm , sana opu öncesi neler yaptın bize biraz bilgi verirmisin noluuuurrr ben ignelere başlayalı bu gün 5 gün oldu kaç gün igne olunuyor birde opu'yu halit bey yapıyor dimi bir soru daha ilkay hakkında ne düşünüyorsun o da giriyor dimi işlemlere ayyy kafamda deli sorular yineee:halay:

Canım resmen kafamdakileri buraya döküp yazmışsın demekki aynı şeyleri düşünüyoruzbende çok merak ediyorum toplama işlemini halit bey mi yapıyor onun olmasını çok istiyorum zaten sırf o var diye gittim ben o merkeze.İlkay hakkında ise benim düşüncem yani henüz 1 defa kendisiyle görüştük merkezde reçetesi falan yazdı o sırada konuşma fırsatımız oldu normaldi ama sonrasındaki bilgilendirme işlemlerinde eksik ve soğuk gördüm merkeze gittiğimde bunu kendisiyle paylaşicam ben ne kadar bu olaya titizlikle yaklaşıyosam ondanda biraz ilgi yakınlık ve doğru yönlendirme beklerim yani

Aynennn bencede sultançalışkan ekip çok ilgisiz ve donuk hiç böyle bir ortam beklemiyordum valla burda gördügüm herşeyi anlatıcam pek sevimli gelmedi bana diger arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum bu özel bir hastalık bence evet tabiki sonsuz bir ihtimam özel ilgi beklemiyorum ama en azından bi güler yüz samimiyet bekliyor insan pek hayal ettigim gibi olmadı halit bey'de bir kez muayne etti birdaha görmedim offffff çok can sıkıcı

Aynennn bencede sultançalışkan ekip çok ilgisiz ve donuk hiç böyle bir ortam beklemiyordum valla burda gördügüm herşeyi anlatıcam pek sevimli gelmedi bana diger arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum bu özel bir hastalık bence evet tabiki sonsuz bir ihtimam özel ilgi beklemiyorum ama en azından bi güler yüz samimiyet bekliyor insan pek hayal ettigim gibi olmadı halit bey'de bir kez muayne etti birdaha görmedim offffff çok can sıkıcı

kızlar;
bunların olacağı belliydi..
hiç bir klinik de güler yüz yok zaten alıştırın kendinizi bence..
ilkay soğuk bir tip evet ama soruduğun herşeye cvp verir bilgilidir de..
halit beyin sağ kolu diyebilirim size..
halit bey muayene ve yum toplama ve ameliyat yapmıyor..
sadece transfer dediler ama oda bence şaibeli..
kafanızı rahat tutun sonuç da tedaviye başladınız..
aklınıza takılan herşeyi sorun cvp verirler vermek zorundalar zaten..
ozaman sorun yaşamazsınız..
hepinize bol şans

kızlar;
bunların olacağı belliydi..
hiç bir klinik de güler yüz yok zaten alıştırın kendinizi bence..
ilkay soğuk bir tip evet ama soruduğun herşeye cvp verir bilgilidir de..
halit beyin sağ kolu diyebilirim size..
halit bey muayene ve yum toplama ve ameliyat yapmıyor..
sadece transfer dediler ama oda bence şaibeli..
kafanızı rahat tutun sonuç da tedaviye başladınız..
aklınıza takılan herşeyi sorun cvp verirler vermek zorundalar zaten..
ozaman sorun yaşamazsınız..
hepinize bol şans
Offfff inş dediğin gibi olur evet başladık tedaviye haklısın kafamıza takılan herşeyi sormakta bizim hakkımız ama biz halit bey olduğu için orayı tercih ettik eğer transfer de bile halit beyin olacağı supeliyse ben bu işte olmam bunu muhakkak öğrenmeliyim ilk soracağım soru bu olucak sanirim

Günaydııınnn yine önce hastane sonra merkez bakalım be durumdayızzz geçtekaldık ama napalım artık, yarım kalmış yazım devam edeyim kanı verdik şimdi merkeze bakalım ne olacak.
Okudum yazılanları offfff bakalım allahhh büyük bu gün konuşucam aytunlada bakalım ne dicekkk o kadarda degil yani ben aytun için gitmedim ki oraya neyse germiyim kendimi offf bu igneler genç yaşımda katil edecek beniiiii:sinirli:

Günaydııınnn yine önce hastane sonra merkez bakalım be durumdayızzz geçtekaldık ama napalım artık, yarım kalmış yazım devam edeyim kanı verdik şimdi merkeze bakalım ne olacak.
Okudum yazılanları offfff bakalım allahhh büyük bu gün konuşucam aytunlada bakalım ne dicekkk o kadarda degil yani ben aytun için gitmedim ki oraya neyse germiyim kendimi offf bu igneler genç yaşımda katil edecek beniiiii:sinirli:
Bizide haberdar et cnm

Deveciailesi başta olmak üzere diğer kızlara sesleniyorum lütfen bişeyler yazın moral istiyorum halit bey tedavinin her aşamasında olmayacağı için çok kaygılıyım transferimi kendisi yapicak ama diğer işlemleri başka dr yapicak sanki halit bey olmayınca olmuycak gibi hissediyorum bu şekilde olan arkadaşlar lütfen yaşadığınız süreci bizede anlatirmisiniz.

Deveciailesi başta olmak üzere diğer kızlara sesleniyorum lütfen bişeyler yazın moral istiyorum halit bey tedavinin her aşamasında olmayacağı için çok kaygılıyım transferimi kendisi yapicak ama diğer işlemleri başka dr yapicak sanki halit bey olmayınca olmuycak gibi hissediyorum bu şekilde olan arkadaşlar lütfen yaşadığınız süreci bizede anlatirmisiniz.

ben bu durumdan dolayı 2 senedir gittiğim 2 denemem kendisinde yaptığım halde bıraktım cnm..
riske atmak istemedim

ben bu durumdan dolayı 2 senedir gittiğim 2 denemem kendisinde yaptığım halde bıraktım cnm..
riske atmak istemedim
Nasıl yani iki defa halit beyde yaptırdin sonra biraktinmi sanırım ikiside başarısız oldu
Halit bey bakmıyo diyemi bıraktın kusura bakma belki yazmissindir ama ben biraz geç takip ettim ondan soruyorum bu sebeptenmi biraktin

Nasıl yani iki defa halit beyde yaptırdin sonra biraktinmi sanırım ikiside başarısız oldu
Halit bey bakmıyo diyemi bıraktın kusura bakma belki yazmissindir ama ben biraz geç takip ettim ondan soruyorum bu sebeptenmi biraktin

aynen cnm..
kendisinde 2 kez tüp denedim pozitifi gördüm ama ilerlemedi..
son deneme gene onda yapıcaktım 6 ay bekledim amerikadan dönmesini..
döndüğündede kendisi sadece transfer yapabilecem dedi..
türkiyede olmayabilir..
bende bu durumdan dolayı aytül hnm tanımıyorum zaten..
bir sürü tüp bebek merkezi var ondan dolayı kliniği değiştirdim..

aynen cnm..
kendisinde 2 kez tüp denedim pozitifi gördüm ama ilerlemedi..
son deneme gene onda yapıcaktım 6 ay bekledim amerikadan dönmesini..
döndüğündede kendisi sadece transfer yapabilecem dedi..
türkiyede olmayabilir..
bende bu durumdan dolayı aytül hnm tanımıyorum zaten..
bir sürü tüp bebek merkezi var ondan dolayı kliniği değiştirdim..
Anladım cnm sanırım yine dosyalarimizin kontrolünü halit bey yapiyomus ama kendisi olmuyormuş işte evet haklısın başka bir sürü merkez ama sen 2 defa halit beyde yaptirmissin şimdi kendisi olmadığı için sende kendine başka seçenek arıyorsun ama benim ilk denemem ve halit beyin yapması için burayı seçtim o kadar çok halit beyi araştırdım dinledim okudum ki kendimi ona biledim artık o olsada olmasada transferimi halit bey muhakkak yapicak onda deniycem ama çok tedirginim bunuda eklemek isterim yani aslında sen iki defa pozitifi görmüşsün belki yine olabilirdi sonuçta transferini halit bey yapicak yinemi onda deneseydin acaba inan kafam çok karıştı benim merkeze gittiğimde bunu onlarla paylaşicam umarım tepki almam

Anladım cnm sanırım yine dosyalarimizin kontrolünü halit bey yapiyomus ama kendisi olmuyormuş işte evet haklısın başka bir sürü merkez ama sen 2 defa halit beyde yaptirmissin şimdi kendisi olmadığı için sende kendine başka seçenek arıyorsun ama benim ilk denemem ve halit beyin yapması için burayı seçtim o kadar çok halit beyi araştırdım dinledim okudum ki kendimi ona biledim artık o olsada olmasada transferimi halit bey muhakkak yapicak onda deniycem ama çok tedirginim bunuda eklemek isterim yani aslında sen iki defa pozitifi görmüşsün belki yine olabilirdi sonuçta transferini halit bey yapicak yinemi onda deneseydin acaba inan kafam çok karıştı benim merkeze gittiğimde bunu onlarla paylaşicam umarım tepki almam

halit bey harika bir insan başarılı bilgili bende başarılı olmasak bile kendisine gene gidicektim..
gittimde görüşmeye ama olmayacağı için bırakmak istedim..
bana her aşamasında lazım bir telefon uzağımda olmalı istediğimde konuşmalıyım..
bunlarda olmayınca bu seferki şansımı başka yerde kullanmak istedim..
bu işler kolay değil ince eleyip sık dokuyorsun içine kuşku düştü mü hep tedirginlik oluyor.
kafamın rahat olması için kendisine dewam etmedim..
o yüzden içini rahat tut..
tepki alacağın bir durum yok düşünceni söle sor her aşamasını anlatmak zorundalar..
ama banada transfere halit bey giricek demişlerdi..
senin tam olarak sorunun ne?

halit bey harika bir insan başarılı bilgili bende başarılı olmasak bile kendisine gene gidicektim..
bana her aşamasında lazım bir telefon uzağımda olmalı istediğimde konuşmalıyım..
bu işler kolay değil ince eleyip sık dokuyorsun içine kuşku düştü mü hep tedirginlik oluyor.
tepki alacağın bir durum yok düşünceni söle sor her aşamasını anlatmak zorundalar..
Cnm benim hiç bir sorunum yok esiminde yok yani sebepsiz gebe kalamıyoruz 3 yıldır istiyoruz olmuyo hiç bi sorunumuz yok yani sence tutarmi ne dersin

Bir telefon uzağınızda olacak ilgili hem samimi hem başarılı doktoru bulursanız bize de yazar mısınız?

mutlaka bir sebep vardır cnm..
halit bey ne diyor?
testleri yaptırdın mı?
Evet oda mutlaka vardır bi sebebi dedi yani sebebe gitmek istiyorsanız ameliyatla açıp bakmamız gerekiyor dedi ama sonucu istiyorsanız tüp bebek dedi bizde tüp bebeği tercih ettik diğer testlerimiz falan her şey yapıldı hepsi normal bi sorun yok

Back
X