Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

Bir telefon uzağınızda olacak ilgili hem samimi hem başarılı doktoru bulursanız bize de yazar mısınız?
İşte o Dr halit bey yalnız kendisi daha önceden bu şekildeymiş ama artık değil malesef sizdemi halit beyin hastasisiniz

Evet oda mutlaka vardır bi sebebi dedi yani sebebe gitmek istiyorsanız ameliyatla açıp bakmamız gerekiyor dedi ama sonucu istiyorsanız tüp bebek dedi bizde tüp bebeği tercih ettik diğer testlerimiz falan her şey yapıldı hepsi normal bi sorun yok

ilk başladığımızda banada öle demişti sorunu görmesi için..
histereskopi bende yaptırmıştım..
inan çok yararı oluyor cnm..
iyice araştır sölediği istediği her şeyi
olmayınca yaptırdığına pişman olma önemli süreçler..

Bir telefon uzağınızda olacak ilgili hem samimi hem başarılı doktoru bulursanız bize de yazar mısınız?

halit bey öle bir doktordu..
o kadar yoğun olmasına karşın her aradımda açardı..
şu an seçmiş olduğum doktorumda öle..
yani var araştırmak gerekiyor sadece

ilk başladığımızda banada öle demişti sorunu görmesi için..
histereskopi bende yaptırmıştım..
inan çok yararı oluyor cnm..
iyice araştır sölediği istediği her şeyi
olmayınca yaptırdığına pişman olma önemli süreçler..
Haklısın ama bana operasyon konusunda ısrarcı olmadı illaki yapmamız gerekiyor vs hiç bişey demedi sadece iki seçenek sundu hangisini istiyorsanız onu yaparız dedi bizde bunu seçtik ve oda yüzde 90 tutacağını söyledi

Haklısın ama bana operasyon konusunda ısrarcı olmadı illaki yapmamız gerekiyor vs hiç bişey demedi sadece iki seçenek sundu hangisini istiyorsanız onu yaparız dedi bizde bunu seçtik ve oda yüzde 90 tutacağını söyledi

inş olur cnm..
bol bol şans diliyorum..
Allah kimsenin emeğini boşa vermesin..
gerçek den önemli ve zor süreçler..

inş olur cnm..
bol bol şans diliyorum..
Allah kimsenin emeğini boşa vermesin..
gerçek den önemli ve zor süreçler..
Amin cnm inşallah sonuç alırız peki sen şuan nereye gidiyorsun Dr falan memnunsun galiba inş seninde bu son denemen olur bebeğini alırsın kucagina

ben bahçecide başladım cnm..
inş hepimiz için son olur..
Bahceciyidide çok duydum hatta halit bey ordan gelme diye biliyorum lütfen sende süreçlerini bizimle paylaşırsan çok sevinirim daha önce yaptıran arkadaşlar biz ilk defa yaptıranlar için çok önemlisiniz sizden öğrenmek istediklerimiz oluyo bilmediğimiz konularda yardım istiyoruz lütfen bu süreçte yazın yardimci olalım birbirimize

Bahceciyidide çok duydum hatta halit bey ordan gelme diye biliyorum lütfen sende süreçlerini bizimle paylaşırsan çok sevinirim daha önce yaptıran arkadaşlar biz ilk defa yaptıranlar için çok önemlisiniz sizden öğrenmek istediklerimiz oluyo bilmediğimiz konularda yardım istiyoruz lütfen bu süreçte yazın yardimci olalım birbirimize

aynen aynen halit beyde bahçeciden çıkma..
ben sizi takip ediyorum zaten bende yazarım..
şu aralar kan testlerimde pıhtılaşma ve troid çıktı onlarla uğraşıyorum..
dewam eden süreçleri yazarım..
sormak istediğiniz bişey olursa elimden geldiğinde yazarım

Çok sağol teşekkür ederim muhakkak öğrenmek istediğimiz şeyler olacaktır herşey için teşekkür ederim desteğin için de sağol

Cnm merhaba pıhtılaşma testi yaptırmamışmıydın halit bey'in orda?

QUOTE="sultancaliskan1, post: 49946915, member: 810310"]Deveciailesi başta olmak üzere diğer kızlara sesleniyorum lütfen bişeyler yazın moral istiyorum halit bey tedavinin her aşamasında olmayacağı için çok kaygılıyım transferimi kendisi yapicak ama diğer işlemleri başka dr yapicak sanki halit bey olmayınca olmuycak gibi hissediyorum bu şekilde olan arkadaşlar lütfen yaşadığınız süreci bizede anlatirmisiniz.[/QUOTE]
Canım kendini böyle şartlama evet aynı kaygılatı bende yaşıyorum ama en azından bütün tetkiklerimiz yapıldı ayrıca labaratuar ve ekipte çok önemli biz kendimizi önce allaha emanet edicez allah yardımcımız olsun birbirimize dua edelim :dua:

Cnm merhaba pıhtılaşma testi yaptırmamışmıydın halit bey'in orda?

hayır halit bey yaptırmamıştı..
direk clexane iğne ile başlatıyor zaten..
keşke yapılmış olsaydı tam tahliller belkide şu an bebeğimi kaybetmemiş olurdum..
hayırlısı..

hayır halit bey yaptırmamıştı..
direk clexane iğne ile başlatıyor zaten..
keşke yapılmış olsaydı tam tahliller belkide şu an bebeğimi kaybetmemiş olurdum..
hayırlısı..
Evet belkide , gerçi her şeyda bir hayır var nasip Diyoruz allah o zaman yazmadıysa kim olursa olsun o can'a can veremez ama çok enteresan kendisi ben öküzünaltında buzagı ararım demişti bize nasıl es geçildi kan pıhtısı ayrıca tiroid içinde test yaptırılıyor bu sonradan çıkan bir şeymi acaba? Neyseki sen senin için dogru dr'u bulmuşsun kime gidiyorsun bahçecide birde neden olmuyordu ki halit bey test yapma geregi duymadı birde yaş kaç kaç yıllık evlisin ayyy çok soru sordum ama bizim için hepsi çokk önemli:KK48:

Merhabalar, öncelikle hepiniz için hayırlı güzel sonuclar olsun dilerim. Bir kaç sorum olacak takipleri Halit Bey yapmıyorsa kim yapıyor? Zorlu Center daki muanehaneye gidip geliyorsunuz değil mi? Halit Beyle yüz yüze görüşüp tedaviye o şekilde mi karar veriliyor? Halit Bey sık sık yurtdışına çıkıyormuş diye duymuştum hal devam ediyor mu?
Şimdiden teşekkür ederim.

Evet belkide , gerçi her şeyda bir hayır var nasip Diyoruz allah o zaman yazmadıysa kim olursa olsun o can'a can veremez ama çok enteresan kendisi ben öküzünaltında buzagı ararım demişti bize nasıl es geçildi kan pıhtısı ayrıca tiroid içinde test yaptırılıyor bu sonradan çıkan bir şeymi acaba? Neyseki sen senin için dogru dr'u bulmuşsun kime gidiyorsun bahçecide birde neden olmuyordu ki halit bey test yapma geregi duymadı birde yaş kaç kaç yıllık evlisin ayyy çok soru sordum ama bizim için hepsi çokk önemli:KK48:

bende troid hiç bakmadı..
3 yıllık evliyim 31 yaşındayım daha..
pıhtılaşma nasıl atladı troid desen gene öle..
her ne kadar clexane versede yan ilaçlar varmış kullanılan..
internetten araştırdım troid ve pıhtılaşma varsa zaten gebelik ilerlemiyormuş..
ki ben 8 haftalıkdı kaybettiğimde..
son gittiğimde gene hiç bu konular hakkında bişey demedi embriyoya takıldı son gidişimde de..
iyiki dewam etmemişim gene hüsran olacakmış benim için..
bahçecice aylin hnm gidiyorum..
endokrine gidiyorum şu an troid için ayrıntılı tahliller verdi..
sonra aylin hnm görüşücem işte...
bakalım ne dicek nasıl bir tedavi olacak..
yaa kızlar böle yazıyorum ama aklınız karışmasın bak sonuçda halit beye gidiyosunuz ne kadar doğru bilmiyorum

Merhabalar, öncelikle hepiniz için hayırlı güzel sonuclar olsun dilerim. Bir kaç sorum olacak takipleri Halit Bey yapmıyorsa kim yapıyor? Zorlu Center daki muanehaneye gidip geliyorsunuz değil mi? Halit Beyle yüz yüze görüşüp tedaviye o şekilde mi karar veriliyor? Halit Bey sık sık yurtdışına çıkıyormuş diye duymuştum hal devam ediyor mu?
Cnm ilk görüşme halit beyle oluyor o durumu degerlendiriyor nasıl bir tedavi olacagini söylüyor istedigi testler söylüyor sonra testlerde sıkıntı yoksa ignelere başlıyorsun aytun aktan takibi yapıyor çok tatlı bir dr benim bildigim buraya kadar :KK54: devamını yaşayıp görücez:KK17:

Birazda sürecim hakkında açıklama yapayım hayranlarım :KK70:ayyy kendimi ünlü fln hissediyorum :cool:
Yarın tekrar ilaç dozu ayarlanacak büyük ihtimalle pazartesi opu yapılacak ayyy çok heyecanlıyım,opu olanlar anlatabilirmiiii lütfennnn

Birazda sürecim hakkında açıklama yapayım hayranlarım :KK70:ayyy kendimi ünlü fln hissediyorum :cool:
Yarın tekrar ilaç dozu ayarlanacak büyük ihtimalle pazartesi opu yapılacak ayyy çok heyecanlıyım,opu olanlar anlatabilirmiiii lütfennnn
Sanki bana yapılacakmış gibi heycanlandim canım benim inş herşey yolunda gider bizi habersiz bırakma yeter :halay::halay:

Merhaba cnm önce halit beyle görüşüyorun senden istediği bütün testleri goturuyosun sonra halit bey nasıl devam edileceği konusunda seni bilgilendiriyor.evet tedavinin her aşamasında halit bey olamıyor ama transferini muhakkak kendisi yapıyor. Bende buna takılıp çok üzülmüştüm ama çok tatlı bi arkadaşım bana moral verdi sen gideceğin hedefe odaklan bunlarla morali bozma dedi.bende şuan hedefime odakliyorum kendimi bebeğim olsun yeter bana inş sağlıklı bir şekilde diğer Dr larada güvenerek tedaviye start vericez.

Back
X