Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek ki ikimizi de arka arkaya aradilar. Benim 13 yumurtadan 8 tanesine islem yapmislar. Digerleri ne oldu soylemediler sanirim yeterince olgun degillerdi. Bu 8 yumurtadan 5 tanesi dollenmis. Kalitesini falan bugun soyleyemiyorlar. Yarini bekleyecegim sanirim. Simdi dusunuyorum hep. Iyi mi kotu mu bilemiyorum. Yani bu dollenme oranlariyla nasil bir sonucalabilirim?
Bana da ayni igneyi verdi. Antibiyotik ve bagisiklik baskilayici prednol de aliyorum. Coraspin pazartesiden sonra. 5. Gun embriyosu sansi cokiyi diye okuyorum hep. Sansin acik olsun. Ben 5. Gune gelebilirsem cok umutlanacagim. Ama su an ne hissedecegimi bilmiyorum. Isin en zor kismina geldik. Umarimhayirli sonuclarla cikariz bu isten.
arkadaşlar az önce emine hanım aradı yarın sabah dr tekrar bakıp transferini yapıcağız dedi 9,30 da burda olun dedi yumurtalar çok iyi dedi son durumuna tekrar bakıcakmış :)
hepsi kalıteliymiş yarına kadar hansisi daha iyi büyürse onu koyacağız dedi ozaman benim 5. gün embriyosu olacak kızlar dua edin bana çok heyecanlıyım
:))))))))))))
arkadaşlar az önce emine hanım aradı yarın sabah dr tekrar bakıp transferini yapıcağız dedi 9,30 da burda olun dedi yumurtalar çok iyi dedi son durumuna tekrar bakıcakmış :)
hepsi kalıteliymiş yarına kadar hansisi daha iyi büyürse onu koyacağız dedi ozaman benim 5. gün embriyosu olacak kızlar dua edin bana çok heyecanlıyım
:))))))))))))
canım ya bir şey daha sorucam sana yumurta kalitesi için herhangi bi ialç ya da kür kullandın mı? bende yumurta kalite sorunu vardı da yardımcı olursan çok sevinirim.
Bugun aradilar 5 embriyonun 5i de yasiyor ancak orta kalite dediler. Cok uzgunum. Daha transfer yapilmadan umutsuzum. Nasil bekleyecegim 10 gun? Oysa bu sefer cok umutluydum. Pazartesi yada sali transfer yapilacak.
Bugun aradilar 5 embriyonun 5i de yasiyor ancak orta kalite dediler. Cok uzgunum. Daha transfer yapilmadan umutsuzum. Nasil bekleyecegim 10 gun? Oysa bu sefer cok umutluydum. Pazartesi yada sali transfer yapilacak.
arkadaşlar transferim oldu yarın detayları yazarım dua edin bana
Bugun labaratuardan aradilar. 5 tanesi hala yasiyor. 4 tanesi iyi kalite 1 tanesi orta kalite dediler. 8 , 9 ve 10 hucrelilermis. O kadar sevindim ve rahatladim ki anlatamam. Bugun 3. Gun. Yarin yada sali transfer olacakmis. Nasil sizce? Cok heyecanliyim. Nasil gececek bu 10 gun??????:18:
hayirli olsun canim ayyy hadi insallah!
benimde yarin opu var 9.30 da.
bana da herhalde hersey iyi giderse ve kismetse bu cume koyarlar. ayyy :)