Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

arkadaşlar az önce emine hanım aradı yarın sabah dr tekrar bakıp transferini yapıcağız dedi 9,30 da burda olun dedi yumurtalar çok iyi dedi son durumuna tekrar bakıcakmış :)
hepsi kalıteliymiş yarına kadar hansisi daha iyi büyürse onu koyacağız dedi ozaman benim 5. gün embriyosu olacak kızlar dua edin bana çok heyecanlıyım
:))))))))))))

güzel haberlerini bekliyouzz sana yumurta toplandıktan sonra vitamin hariç hangi ilaç yada iğneleri verdi bana PROGNEX DİYE İĞNE VERDİ 13 ekime kadar kalçadan tek doz 13 ekimden itibarende 2 doz dedi bende dün unuttum tek toz yaptırdım emine hanım bişey olmaz dedi birde CORASPİN 13 ekimde kullanmaya başla dedi bunuda testte kadar günde bir tane dedi.

Demek ki ikimizi de arka arkaya aradilar. Benim 13 yumurtadan 8 tanesine islem yapmislar. Digerleri ne oldu soylemediler sanirim yeterince olgun degillerdi. Bu 8 yumurtadan 5 tanesi dollenmis. Kalitesini falan bugun soyleyemiyorlar. Yarini bekleyecegim sanirim. Simdi dusunuyorum hep. Iyi mi kotu mu bilemiyorum. Yani bu dollenme oranlariyla nasil bir sonucalabilirim?

Bana da ayni igneyi verdi. Antibiyotik ve bagisiklik baskilayici prednol de aliyorum. Coraspin pazartesiden sonra. 5. Gun embriyosu sansi cokiyi diye okuyorum hep. Sansin acik olsun. Ben 5. Gune gelebilirsem cok umutlanacagim. Ama su an ne hissedecegimi bilmiyorum. Isin en zor kismina geldik. Umarimhayirli sonuclarla cikariz bu isten.

Demek ki ikimizi de arka arkaya aradilar. Benim 13 yumurtadan 8 tanesine islem yapmislar. Digerleri ne oldu soylemediler sanirim yeterince olgun degillerdi. Bu 8 yumurtadan 5 tanesi dollenmis. Kalitesini falan bugun soyleyemiyorlar. Yarini bekleyecegim sanirim. Simdi dusunuyorum hep. Iyi mi kotu mu bilemiyorum. Yani bu dollenme oranlariyla nasil bir sonucalabilirim?

Bana da ayni igneyi verdi. Antibiyotik ve bagisiklik baskilayici prednol de aliyorum. Coraspin pazartesiden sonra. 5. Gun embriyosu sansi cokiyi diye okuyorum hep. Sansin acik olsun. Ben 5. Gune gelebilirsem cok umutlanacagim. Ama su an ne hissedecegimi bilmiyorum. Isin en zor kismina geldik. Umarimhayirli sonuclarla cikariz bu isten.

AMİN arkadaşım hakkımızda hayırlısı olsun yumurta toplamadan sonra beklemek çok zormuş sürekli emine hanımı aradım yumurtalar yaa hiç kalmazsa diye çok korkuyordum oda sağolsun beni rahatlattı öyle bişey olmaz dedi sende kafana hiç takmaya bak kendime çok kızıyorum şimdiden ben böyleysem teste kdar nasıl beklicem bilmiyorum ama nedense hiç böyle olmamıştım çok umutsuzum

arkadaşlar az önce emine hanım aradı yarın sabah dr tekrar bakıp transferini yapıcağız dedi 9,30 da burda olun dedi yumurtalar çok iyi dedi son durumuna tekrar bakıcakmış :)
hepsi kalıteliymiş yarına kadar hansisi daha iyi büyürse onu koyacağız dedi ozaman benim 5. gün embriyosu olacak kızlar dua edin bana çok heyecanlıyım

canım hadi gözün aydın çok sevindim. 5. gün embriyosu çok iyiymiş ben de hep öyle okudum internette. dualarımız seninle. umut olursun inşallah bize.

canım ya bir şey daha sorucam sana yumurta kalitesi için herhangi bi ialç ya da kür kullandın mı? bende yumurta kalite sorunu vardı da yardımcı olursan çok sevinirim.

canım ya bir şey daha sorucam sana yumurta kalitesi için herhangi bi ialç ya da kür kullandın mı? bende yumurta kalite sorunu vardı da yardımcı olursan çok sevinirim.

canım yok kullanmadım ama incir kürüyle soğan kürü duydum ama yapmadım ilaçlarla ikisi bir arada olsun istemedim bende plikistik var yumurtmama sorunum var yumurtalar büyümüyo onun için glucophage kullanıyorum ama bu diyebetik ilaç ama yumurtlamaya faydası oluyormuş diğer aşılamalarımdan beri kullanıyorum prof teksen çamlıbel vermişti halit beyde sakın bunu bırakma kullan dedi hem beni zayıflatıyo kilo problemim var senin ve hepimizin güzel haberlrini bekliyorum birbirimizi habersiz bırakmayalım heyecan bastı bana sabah 9,30 da klınıkteyim işlem 10-11 arası olucak dedi görüşmek üzere k.i.b

Bugun aradilar 5 embriyonun 5i de yasiyor ancak orta kalite dediler. Cok uzgunum. Daha transfer yapilmadan umutsuzum. Nasil bekleyecegim 10 gun? Oysa bu sefer cok umutluydum. Pazartesi yada sali transfer yapilacak.

Bugun aradilar 5 embriyonun 5i de yasiyor ancak orta kalite dediler. Cok uzgunum. Daha transfer yapilmadan umutsuzum. Nasil bekleyecegim 10 gun? Oysa bu sefer cok umutluydum. Pazartesi yada sali transfer yapilacak.

Morelini bozma daha kötüsüde olabilirdi hiç kalmasaydı emriyoların.Orta kalitede olsa Allah büyüktür inş. sonucun pozitif olur strese girme şimde en moralli olman gereken zaman çoğu gitti azı kaldı.:nazar::emir_bebek::49:

canim uzulme, hic belli olmaz bununla alakasi yok ki bu isin. kaliteli olup tutmayabiliyor, orta kalite olup tutabiliyor. bu hic belli olmaz. normal yolla hamile kalanlarin embriyolari sanki mukemmel :) sacmalamaaa rahat ool. kismetse tutacaak insallah!

wish transferin oldu mu???

ben de bu aksam tam 10.30 da 3lu ignemi yapicam. son, sonra yarin hic ignem yok. Pazartesi yumurta toplama. yumurta toplamadan sonra cok agrim olacak mi? ise gidememe ihtimalim var mi?

Transferden sonra canimiz yaniyor mu?

Bugun labaratuardan aradilar. 5 tanesi hala yasiyor. 4 tanesi iyi kalite 1 tanesi orta kalite dediler. 8 , 9 ve 10 hucrelilermis. O kadar sevindim ve rahatladim ki anlatamam. Bugun 3. Gun. Yarin yada sali transfer olacakmis. Nasil sizce? Cok heyecanliyim. Nasil gececek bu 10 gun??????:18:

Bugun labaratuardan aradilar. 5 tanesi hala yasiyor. 4 tanesi iyi kalite 1 tanesi orta kalite dediler. 8 , 9 ve 10 hucrelilermis. O kadar sevindim ve rahatladim ki anlatamam. Bugun 3. Gun. Yarin yada sali transfer olacakmis. Nasil sizce? Cok heyecanliyim. Nasil gececek bu 10 gun??????:18:

hayirli olsun canim ayyy hadi insallah!

benimde yarin opu var 9.30 da.

bana da herhalde hersey iyi giderse ve kismetse bu cume koyarlar. ayyy :)

hayirli olsun canim ayyy hadi insallah!

benimde yarin opu var 9.30 da.

bana da herhalde hersey iyi giderse ve kismetse bu cume koyarlar. ayyy :)

Bir suru kaliteli yumurtalarinn olur insallah. Ben opu dan sonra hemen eve geldim ve uyudum. Ama ara ara annem kaldirdi su verdi hem agzim kuruyordu hem de bir an once anestezi kanimdan cikip gitsin diye. Orada agri kesici yapiyorlar onun etkisi geceye dogru gecince biraz kasik agrisi oldu ama ertesi gun hic birsey kalmiyor. Heyecandan baska......

kızlar ben çok kötüyüm transferin ilk gecesi evi su bastı iyiki kaynanam vardı ama çok korktum benim transferim anestezili olmuştu hala kendime gelemedim bugunde hala sersem gbiyim bir yanıyorum bir donuyorum ateş terleme ve en sonunda dayanamdım afedersiniz bir ıstıfra ettim kök kötüyüm normalde kolay kolay çıkararam ağladım ağladım moralman sıfırım kendimi hiç iyi hissetmiyorum sürekli gözüm kararıyor

Back
X