Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

benden umutlu diil misin?:50: bende hic umut yok ama dimi cidden. bende oyle hissediyorum. demin disardaydik esim dedi ki hadi test yaptiralim. nasi hevesleniyo yazik. dedim ki 2 gun daha sursun bu kabusla karisik ruya..

Kuzum senden neden umutlu olmayım umutluyum,dedim ya olacakolacak yüzümüzü güldürür inş. diye.
Sende burdaki bayanlar kadar badire atlatmışın ve inş. bu yaşadıklarının hepsini miniğin sana tutunmasıyla ve hayırlı bir doğumla kucağına aldığında inş. unutturur....

Biliyorum neler çektiğinizi inanın yüreğimden hissediyorum her negatif sonuç aldığımda her yerim sızlıyor,ama elden ne geliyorki keşke sihirli bir değneyim olsada bütün anne olmak isteyenlere dokunsam bebeklerini kucaklarına versem ama olmuyor
Rabbim bu sanavı vermiş bizlere bizlerde inş. alnımızın akıyla geçeriz...

Son düzenleme:
Tahmin ettigim gibi maalesef ben de iyi bir haber verEmeyecegim. Doktorun aciklamasi ise denk geLmemis. Yani tedavi suresince yumurtalara odaklanildigi icin bazen boyle rahimle embryo senkronize olamazlarmis. Elde edilen bu embryo kalitesinde sans yuzde 60-70 iken dondurulmus embryoda yuzde 80-90 lara cikabiliyormus. ( aklima sen geldin wish. senin dondurulmuslarin ile insallah iyi haber alacagiz senden) :49:

Yola devam....bir ay dinlenMe arkasindan yeniden tedavi ve elde edilenleri dondurup bir sonraki doneme transfer yapacakmisiz. Boylece sansimiz biraz daha artiyormus. Kendimi tamamen doktora teslim etmekten baska yapacak birsey yok. Ben bu bebegi istiiyorsam butun kapilar yuzume kapanana kadar gidecegim. Bunu simdi boyle soylemesi kolay oluyor ama o bekleme surecinde bir de hormonlarim altust olmus birsekildeyken boyle dusunemiyorum. Bunun bir cozumu varmidir? Sakin kalabilen arkadaslar varsa nasil beceriyorlar duymak isterim.

Sirada olacakolacak var. tum pozitif enerjimi sana yonlendirmis durumdayim. :emir_bebek:

ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm rabbim çok sabırlarversin.senin hamile kalmanı inan çok istiyordum.

merhaba arkadaşlar bu sabah kalktığımda dün sanki rüyaymış gibiydim herşeyi unutmuşum dikkatli hareketler ediyordum sonra birden kafama dank ettii
dilek dedim kendine gel bitti artık bebek filan yok sende! sonra kendimi toparlamaya çalıştım aynaya bakmaya korktum ağlamaktan yüzüm gözüm şişmiş kardeşimde istiklale çıktık 12 gün sonra dışardayım sersem gibiydim ama birazda olsa kendime geldim şimdi adet olmayı bekliyorum kasıklarımda ağrı ver kramp giriyo sonra histereskobi yaptırmayı düşünüyorum yaptıran arkadaşlar bana bilgi verirmisiniz maddi olarakta ne kadar oluıyo ve klınıkte noral terapi var akapuntur bilgi alıp onu yapırmayı düşünüyorum belki biraz rahatlarım 2 tedavi için bekleme sürecinde

ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm rabbim çok sabırlarversin.senin hamile kalmanı inan çok istiyordum.

Hepimiz kalacagiz insallah. Bugun doktor konusurken bir cumle soyledi dunyam degisti. Sana garanti veriyorum sen anne olacaksin dedi. Tabiiki boyle birsey olamaz. Bu isin garantisi falan olmazz . Ama bana o soz oyle bir isledi ki. O da muhtemelen farkinda olmadan soyledi. Moralim duzelsin diye falan. Ben o sekilde almadim ama o sozu. Demek ki bu isten emin olmak da mumkunmus. Ben anne olucam arkadas demeliymisim.

sonra kendime döndüm. kabullenmek nedir? hangi noktada boyun eğmek ile kabullenmek kesişir dedim? hüzünlendim.
gelgit sardı ruhumu büyük resmimize ne kadar kör olduğumuz ve acıların bu başarısız denemeler ile ne kadar derine saplandığını anladım.Acilar bizim yolumuza tas koyuyor arkadaslar.Onlardan kurtulmamiz lazim.
acaba klinik tıp için biz neyiz dedim?Yeni bir istatistik calisma icin verilerden mi ibaretiz?nerde unuttuk inancimizi da istatistiklere mahkum olduk?
insan oğlunun fleksibilitesi işte burada önemli. biz bu ruhu tekamül ettiren acılı süreçte öyle bir yoldan geçiyoruzki ancak bizi bu yoldan geçen anlar oluyor..

merhaba arkadaşlar bu sabah kalktığımda dün sanki rüyaymış gibiydim herşeyi unutmuşum dikkatli hareketler ediyordum sonra birden kafama dank ettii
dilek dedim kendine gel bitti artık bebek filan yok sende! sonra kendimi toparlamaya çalıştım aynaya bakmaya korktum ağlamaktan yüzüm gözüm şişmiş kardeşimde istiklale çıktık 12 gün sonra dışardayım sersem gibiydim ama birazda olsa kendime geldim şimdi adet olmayı bekliyorum kasıklarımda ağrı ver kramp giriyo sonra histereskobi yaptırmayı düşünüyorum yaptıran arkadaşlar bana bilgi verirmisiniz maddi olarakta ne kadar oluıyo ve klınıkte noral terapi var akapuntur bilgi alıp onu yapırmayı düşünüyorum belki biraz rahatlarım 2 tedavi için bekleme sürecinde

Neden histeroskopi yaptiracaksin? Bahceci 1500 liraya yapiyor. Eger parca falan temizlendiyse ona gore de uzerine ekliyorlar . Ama sadece bakip cikma bu kadar. Yani benim ilkinde yapisiklik temizlendi polip alindi 2000 lira. Ikincisi sadece bakip cikma 1500

Neden histeroskopi yaptiracaksin? Bahceci 1500 liraya yapiyor. Eger parca falan temizlendiyse ona gore de uzerine ekliyorlar . Ama sadece bakip cikma bu kadar. Yani benim ilkinde yapisiklik temizlendi polip alindi 2000 lira. Ikincisi sadece bakip cikma 1500

halit bey istersen araştıralım dedi rahmine kamerayla bakmak istiyorum neden tutmadığını merak ediyorum dedi kararı bana bıraktı.sonra dondurulmuşlarla başlayalım dedi ama rahim filminde bişey çıkmamıştı rahimde biraz hafif tümseklik var demişti önemsiz birşey olduğunu demişti hem halit bey hemde echomar dakiler

halit bey istersen araştıralım dedi rahmine kamerayla bakmak istiyorum neden tutmadığını merak ediyorum dedi kararı bana bıraktı.sonra dondurulmuşlarla başlayalım dedi ama rahim filminde bişey çıkmamıştı rahimde biraz hafif tümseklik var demişti önemsiz birşey olduğunu demişti hem halit bey hemde echomar dakiler

Dondurulmuslarla ne zaman baslayacakmis Halit bey?

İnan çok üzüldüm demekki nasip değilmiş bozma morelini inş. bi dahaki denemede her şey yolunda gider ozaman olur.
Ben 3. deneme için yeniden başladım ben vazgeçmicem ve hiç umudumu kaybetmicem...
Sende güçlü ol ve bi dahaki deneme için kendini ve vücudu hazılara.

canlarim. canim arkadaslarim. negatif. ilk tup bebek denememdi baya bi yikildim. zormus arkadaslarim. zormus:)

canım benim hemde nasıl zor ALLAH sabır varersin çok üzüldüm.şimdi adet olmayı bekliyorum durmak yok yola devam seninde dondurulmuşların var dimi yolumuza onunla devam edeceğiz inş emicim hem moral verdi onunla tutunma şansı daha yüksekmiş:)

Arkadaşlar merhaba negatif sonuç alan arkadaşlar allah sabır versin çok zor aynı durumlardan geçmiş biri olarak sizi ne kadar iyi anlıyorum anlatamam benim 4.denemem test günüm 2 kasım ama bende çok umutsuzum halit beyde 2.denemem ilk denemem farklı bir merkezde olumlu sonuçlandı ikizlere hamileydim ama hamileliğin 6.ayında sonlardırmak zorunda kaldık malesef büyük bir yıkımdı benim için çok zor atlattım sonra kendiliğinden hamile kaldım malesef oda düşükle sonuçlandı 2.deneme için kendimi toparladım sonuç kimyasal gebelik... 3.denemede halit beyle başladım negatif...4.deneme 18 ekimde 2 adet dondurulmuş embr.ve balast seviyesinde %60-70 hamilelik haberi bekliyoruz sizden dedi hemşire ama ben nedense çok umutsuzum 15.günüm test günü bilmiyorum arkadaşlar iyi düşünmek iyi bakmak istiyorum yılmak yok yola devam diyorum ama her seferinde olumsuz sonuçlanması nerde yanlış yapıyorum bilemiyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar

Arkadaşlar merhaba negatif sonuç alan arkadaşlar allah sabır versin çok zor aynı durumlardan geçmiş biri olarak sizi ne kadar iyi anlıyorum anlatamam benim 4.denemem test günüm 2 kasım ama bende çok umutsuzum halit beyde 2.denemem ilk denemem farklı bir merkezde olumlu sonuçlandı ikizlere hamileydim ama hamileliğin 6.ayında sonlardırmak zorunda kaldık malesef büyük bir yıkımdı benim için çok zor atlattım sonra kendiliğinden hamile kaldım malesef oda düşükle sonuçlandı 2.deneme için kendimi toparladım sonuç kimyasal gebelik... 3.denemede halit beyle başladım negatif...4.deneme 18 ekimde 2 adet dondurulmuş embr.ve balast seviyesinde %60-70 hamilelik haberi bekliyoruz sizden dedi hemşire ama ben nedense çok umutsuzum 15.günüm test günü bilmiyorum arkadaşlar iyi düşünmek iyi bakmak istiyorum yılmak yok yola devam diyorum ama her seferinde olumsuz sonuçlanması nerde yanlış yapıyorum bilemiyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar

Gecmis olsun cok zor gunler gecirmissin. Dusuklerinin sebepleri neymis? Hele 6. ayda neden kaybettin?
Allah yardimcin olsun, sansin bololsun.

canım benim hemde nasıl zor ALLAH sabır varersin çok üzüldüm.şimdi adet olmayı bekliyorum durmak yok yola devam seninde dondurulmuşların var dimi yolumuza onunla devam edeceğiz inş emicim hem moral verdi onunla tutunma şansı daha yüksekmiş:)

Ama bu seferlutfen kendini eve kapatma 15 gun. Ben deaynisini yaptim. Gecen sefer bol su iciyorum ve devamli tuvalete cikiyorum diye evde olayim istedim ama cok yanlis. 1-2 saat yuruyus bile insanin havasini degistiriyor.

Olacakolacak, doktorla konustun mu? Ne dedi?nasil devam edeceksiniz?

Gecmis olsun cok zor gunler gecirmissin. Dusuklerinin sebepleri neymis? Hele 6. ayda neden kaybettin?
Allah yardimcin olsun, sansin bololsun.

Amin çok teşekkür ederim ... düşüklerin sebebini Halit bey anladı genetik testlerden sonra kan pıhtılaşması ile ilgili bir sorun çıktı bu nedenle bebekler beslenemiyormuş Allah kısmet ederde hamile tekrar kalırsam hamilelik boyunca iğne olmam gerekiyor kan sulandırıcı şu anda kullanıyorum test gününe kadar

Ama bu seferlutfen kendini eve kapatma 15 gun. Ben deaynisini yaptim. Gecen sefer bol su iciyorum ve devamli tuvalete cikiyorum diye evde olayim istedim ama cok yanlis. 1-2 saat yuruyus bile insanin havasini degistiriyor.

Olacakolacak, doktorla konustun mu? Ne dedi?nasil devam edeceksiniz?

canım selam. ben bugun aradım. adetten hemen sonra kalanı deniycez kısmetse. ama diyorum ya blast degil benim embriyom. oyuzden yine riskliyim ama bakıcaz iste. Rabbim isterse olacak..

ne zaman adet oluruz biz ya :(

Back
X