Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

Amin çok teşekkür ederim ... düşüklerin sebebini Halit bey anladı genetik testlerden sonra kan pıhtılaşması ile ilgili bir sorun çıktı bu nedenle bebekler beslenemiyormuş Allah kısmet ederde hamile tekrar kalırsam hamilelik boyunca iğne olmam gerekiyor kan sulandırıcı şu anda kullanıyorum test gününe kadar

cnm 6 ay sonra kaybetmek cok zor seninki hepimizden zor Allah sabır versin canım.

insallah bu sefer tutar ve tamamına da erer hayırlısıylan.

cnm 6 ay sonra kaybetmek cok zor seninki hepimizden zor Allah sabır versin canım.

insallah bu sefer tutar ve tamamına da erer hayırlısıylan.

Amin cnm çok teşekkür ederim hepimiz için zor bir süreç Allahım isteyipte olmayan herkese nasip etsin inşallah kucağımızıda almayı nasip etsin inanıyorum hepimizin yüzü gülecek bir gün ...Sabırla beklemekten ve mücadele etmekten başka bir şansımız yok umutla yola devam arkadaşlar Bakalım benim ne olacak 2 kasım test günüm hayırlısı diyorum :)))))))))

canım selam. ben bugun aradım. adetten hemen sonra kalanı deniycez kısmetse. ama diyorum ya blast degil benim embriyom. oyuzden yine riskliyim ama bakıcaz iste. Rabbim isterse olacak..

ne zaman adet oluruz biz ya :(

testen sonra 5.günüm bugun adet oldum bakalım ne gibi bir yol izlicez hemşireyi arıcam birazdan.ama bu ay dinlenmek istiyorum.

Amin cnm çok teşekkür ederim hepimiz için zor bir süreç Allahım isteyipte olmayan herkese nasip etsin inşallah kucağımızıda almayı nasip etsin inanıyorum hepimizin yüzü gülecek bir gün ...Sabırla beklemekten ve mücadele etmekten başka bir şansımız yok umutla yola devam arkadaşlar Bakalım benim ne olacak 2 kasım test günüm hayırlısı diyorum :)))))))))

canım inş güzel sonuçlar alırsın bizlerede umut olursun yaşadıkların çok zor inş bundan sonra yüzün güler.şimdi heyecanla seni bekliyoruz :)))

Ama bu seferlutfen kendini eve kapatma 15 gun. Ben deaynisini yaptim. Gecen sefer bol su iciyorum ve devamli tuvalete cikiyorum diye evde olayim istedim ama cok yanlis. 1-2 saat yuruyus bile insanin havasini degistiriyor.

Olacakolacak, doktorla konustun mu? Ne dedi?nasil devam edeceksiniz?

çok doğru diyosun ama kendimi sırf suçlamııyım diye dışarı çıkamadım .asılamalarımda hep dışardaydım iş yaptım tıtmayınca kendime çok kızdım ama bu seferde kendimi eve kapattım yine olmadı bilmiyorum bende neyapıcağım .

canım inş güzel sonuçlar alırsın bizlerede umut olursun yaşadıkların çok zor inş bundan sonra yüzün güler.şimdi heyecanla seni bekliyoruz :)))

inşallah canım pek umudum yok aslında ama allahtan herşeyin hayırlısını istiyorum hepimiz için.. Umarım güzel sonuçlar verebilirim size

inşallah canım pek umudum yok aslında ama allahtan herşeyin hayırlısını istiyorum hepimiz için.. Umarım güzel sonuçlar verebilirim size

canım benim hadi hayırlısı çok istiyoruz burdan güzel haberler almayı, bu kadar üst üste negatif sonuçlar çok üzdü bizi. tabuları seninle yıkarız inşallah da sonuçlar hep pozitif olur sonrasında.
olacak olacak,canım umarım daha iyisindir şimdi. ama napalım vazgeçmek yok bizim de sınavımız böyleymiş.
çocuk düşünüyoruz deyip de 1 ay sonra hamileyim diyenlere uyuz oluyorum. ne kadar şanslı olduklarının hiç farkında değilller. ve hiç bir zaman da farkında olmayacaklar. insanın başına gelmedikçe anlaması mümkün değil.sonuçta ev ya da araba alamamak gibi bir şey değil bu. Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin gerçekten de çok zor. iyiki burdan dertleşip birbirimizi anlayabiliyoruz yoksa iyice aşılamaz bi hale gelirdi.

canım benim hadi hayırlısı çok istiyoruz burdan güzel haberler almayı, bu kadar üst üste negatif sonuçlar çok üzdü bizi. tabuları seninle yıkarız inşallah da sonuçlar hep pozitif olur sonrasında.
olacak olacak,canım umarım daha iyisindir şimdi. ama napalım vazgeçmek yok bizim de sınavımız böyleymiş.
çocuk düşünüyoruz deyip de 1 ay sonra hamileyim diyenlere uyuz oluyorum. ne kadar şanslı olduklarının hiç farkında değilller. ve hiç bir zaman da farkında olmayacaklar. insanın başına gelmedikçe anlaması mümkün değil.sonuçta ev ya da araba alamamak gibi bir şey değil bu. Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin gerçekten de çok zor. iyiki burdan dertleşip birbirimizi anlayabiliyoruz yoksa iyice aşılamaz bi hale gelirdi.

bir sey diyim mi? aynısını bende dusunuyorum. cocuk istiyorlar 1 kere deniyorlar pat diye hamile kalıyorlar, sonrada senin bu kadar uzgun olmana bile anlam veremiyorlar. seni alttan alamıyorlar. cok gıcık bir sey. Allah yasamayınca anlamaları mumkun degil. bizi bizden iyi malesef kimse anlayamaz..

bir sey diyim mi? aynısını bende dusunuyorum. cocuk istiyorlar 1 kere deniyorlar pat diye hamile kalıyorlar, sonrada senin bu kadar uzgun olmana bile anlam veremiyorlar. seni alttan alamıyorlar. cok gıcık bir sey. Allah yasamayınca anlamaları mumkun degil. bizi bizden iyi malesef kimse anlayamaz..

çocuk düşünüyoruz deyip de 1 ay sonra hamileyim diyenlere uyuz oluyorum. ne kadar şanslı olduklarının hiç farkında değilller. ve hiç bir zaman da farkında olmayacaklar. insanın başına gelmedikçe anlaması mümkün değil.sonuçta ev ya da araba alamamak gibi bir şey değil bu. Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin gerçekten de çok zor. iyiki burdan dertleşip birbirimizi anlayabiliyoruz yoksa iyice aşılamaz bi hale gelirdi.[/QUOT

canım ya ne kadar doğru söyledin aynen öyle anlamıyor kimse anlatsanda anlamıyorlar mümkünde değil anlamaları inşallah güzel haberler verebilrim size hepimiz için umut olur inşallah

evimicin canım nerdesin sen nasılsın?

ben alısmaya calısıyorum :43::43::43::43:

cok agladım icim cıktı

Burdayim canim. Agladin agladin bitti artik. Onumuze bakalim.
Ben bu ay yumurta takibi yaptirmayi dusunuyorum. Catlama zamani belki asilama belki dogal yolla geciricem bu ayi. Esimin sperm degerlerinebakicaz bu hafta. Eger bir gelisme varsa asilamayi dusunebilirim . Degismediyse birsey yapmadan dogal deneyelim diye dusunduk. Cunku bizim sorun %1 morfoloji.
Erkek spermi icin bir kur biliyormusunuz? Burdan okuyorum ama kafam karisti.

Burdayim canim. Agladin agladin bitti artik. Onumuze bakalim.
Ben bu ay yumurta takibi yaptirmayi dusunuyorum. Catlama zamani belki asilama belki dogal yolla geciricem bu ayi. Esimin sperm degerlerinebakicaz bu hafta. Eger bir gelisme varsa asilamayi dusunebilirim . Degismediyse birsey yapmadan dogal deneyelim diye dusunduk. Cunku bizim sorun %1 morfoloji.
Erkek spermi icin bir kur biliyormusunuz? Burdan okuyorum ama kafam karisti.

Canım Ben keciboynuzu kurunu biliyorum. Ama bildigim kadarıyla o da sayıyı artırıyor ama kalitesine bir etkisi olmuyor. bende esime icirdim 1 ay aksamustu ve gece. bir de her sabah pekmezinden bir kasık yedi.

morfoloji nedir? yani senin dollenmen cok guzel olmustu aksine benimkiler kotu oldu. yani kalitesiyle alakalıysa bir ilac kuru falan veremiyorlar mı erkeklere de canım? oyle birseyse verseler ya?

Canım Ben keciboynuzu kurunu biliyorum. Ama bildigim kadarıyla o da sayıyı artırıyor ama kalitesine bir etkisi olmuyor. bende esime icirdim 1 ay aksamustu ve gece. bir de her sabah pekmezinden bir kasık yedi.

morfoloji nedir? yani senin dollenmen cok guzel olmustu aksine benimkiler kotu oldu. yani kalitesiyle alakalıysa bir ilac kuru falan veremiyorlar mı erkeklere de canım? oyle birseyse verseler ya?

Morfoloji spermin sekli ilke ilgini. Bizzde normal sekildeki spermler %1 di bu sene basinda. Vitamin ve q10 verdi doktor. Bu hafta bakalim degisim var mi diye. Eger bir iyilesme varsa bir umut bakalim.
Ama ben bu ay sizi takip ediyor olacagim.

Morfoloji spermin sekli ilke ilgini. Bizzde normal sekildeki spermler %1 di bu sene basinda. Vitamin ve q10 verdi doktor. Bu hafta bakalim degisim var mi diye. Eger bir iyilesme varsa bir umut bakalim.
Ama ben bu ay sizi takip ediyor olacagim.

canim benim, umarim bu ay kendiliginden tutar bebisin insallah ya.
insallah hersey guzel olur hepimiz icin. Keske elden gelse de uzmesek kendimizi.
ya da artik hersey guzel olsa da uzulmesek

Son düzenleme:
evet konustum canim.
bu ay da deneyecegiz. olmazsa histeroskopi. enfeksiyon rahme zarar vermismi ona bakilcak. bir de tupumu almak istiyor ama ben bir daha dis gebelik gecirmezsem aldirmak istemiyorum. (tupum enfeksiyondan dolayi dis gebelik yapiuyor)

bir de benim aklima bisey takildi ama soramadim. ben ve esim 2 ay ust uste monodoks kullandik bu enfeksiyondan ve o yumurtalarla spermler toplandi sonucta acaba kalitesine etki etmismidir? ne diyosun evimicin? acaba yeni ornek versek daha iyi diilmiydi bilemedim...... kafamda soru isaretinden bol bisey yok zaten
-monodoks meselesi
-enfeksiyon meselesi
-dis gebeliklerimden sonra yapilan kanserdede kullanilan methotraxate denen ilacin yan etkilerinden korkuyorum 3-4 ay gebelik yasak oluyor Allah korusun cocukta sakatlik yapiyor benim son dis gebeligimden ve igne vurulusumdan 5 ay gecti ama iste aklina geliyor da geliyor insanin
-bir daha dis gebe olurmuyum korkusu
-tutmazsa yikilma korkusu falan da filann 2,5 yil oldu

keske pat diye hamile kalan kadinlar gibi cahil olsam bu konularda yeniden. emanet etsem kendimi sorgusuz sualsiz.. edebilsem.

evet konustum canim.
bu ay da deneyecegiz. olmazsa histeroskopi. enfeksiyon rahme zarar vermismi ona bakilcak. bir de tupumu almak istiyor ama ben bir daha dis gebelik gecirmezsem aldirmak istemiyorum. (tupum enfeksiyondan dolayi dis gebelik yapiuyor)

bir de benim aklima bisey takildi ama soramadim. ben ve esim 2 ay ust uste monodoks kullandik bu enfeksiyondan ve o yumurtalarla spermler toplandi sonucta acaba kalitesine etki etmismidir? ne diyosun evimicin? acaba yeni ornek versek daha iyi diilmiydi bilemedim...... kafamda soru isaretinden bol bisey yok zaten
-monodoks meselesi
-enfeksiyon meselesi
-dis gebeliklerimden sonra yapilan kanserdede kullanilan methotraxate denen ilacin yan etkilerinden korkuyorum 3-4 ay gebelik yasak oluyor Allah korusun cocukta sakatlik yapiyor benim son dis gebeligimden ve igne vurulusumdan 5 ay gecti ama iste aklina geliyor da geliyor insanin
-bir daha dis gebe olurmuyum korkusu
-tutmazsa yikilma korkusu falan da filann 2,5 yil oldu

keske pat diye hamile kalan kadinlar gibi cahil olsam bu konularda yeniden. emanet etsem kendimi sorgusuz sualsiz.. edebilsem.

Monodokslari ve daha baska iki tur antobiyotigi biz de kullandik. Iki ay arti yirmi gun daha cunku gecmemisti enfeksiyon. Biz bu yaz afrikaya gitmistik tatile ve sitmadan korunmak icin monudoks vermisti baska bir doktor. Bu ilaci alirken ve biraktiktan sonra iki uc ay gebe kalmayin dedi. Ben bunu kendi jinekologuma sordum yok oyle birsey bazen biz cok zorda kalirsak bu antibiyotigi hamile hastalarimiza bile veriyoruz dedi. Sonucta transfer yapilana kadar bir ay kadar gecmis oluyordu. Neyse uzatmayayim ama bu monodokstan endiselenmene gerek yok derim. Olsa doktor verir mi hic?
Dis gebelik icin aldigin igne uzerinden baya gecmis. Artik guvenli bolgedesin bence onu da at kafandan.
Dis gebelik neden oluyor onu bilmiyorum. Tekrarlamamasi icin ne yapmali onu da bilmiyorum. Ama senin yapabilecegin birsey yok gibi geliyor. Tamamen mantik yuruterek konusuyorum. Hic bilgim yok. Ama sanki mantiken embryo tutunana kadar agir hareket mi etmek lazim???? Yani rahim disina cikmasin diye??? Komik olabilir bu soyledigim dedigim gibi tamamen mantik yuruterek konustum.
Ama enfeksiyon olayi baska. Tam gecip gecmedigini bilmeden kafanda hep soru isareti kalabilir. Ben de o yuzden kimistim halit beye. Burada da yazdim ya. Nasil emin olcaz dedim girip bakcaz baska yolu yok ogrenmenin dedi. Ben de yumurta toplamada histeroskopi istemistim. Emin olmak icin. Sen hic histeroskopi olmadin di mi? Bir dusun derim. En azindan icerisi nasil bilinmis olacak ve kafandan bir soru gidecek. Ama maddi yonu de var tabii.

günaydın kızlar dün halit beydeydim. kafamın içi soru işaretleriyle dolu :2::2: enfeksiyon tedavisi gördüm 1 ay geçip geçmediğini heralde tekrar histeroskopi yaparak bakar diye düşünmüştüm burdaki yorumlara da bakarak. ama halit bey gerek yok % 90 geçmiştir zaten dedi. ama dedim ya geçmediyse tekrar bakılsa daha iyi olmaz mı yok yok geçmiştir dedi ısrarla. ama evimicin mesela senden bir daha istemişti dimi, hatta tutmazsa demekki geçmemiştir demişti sana. ama neden bana şimdi böle dedi anlamıyorum. geçen seferkine göre ilaçların dozunu biraz daha artırarak başlattı. dondurulmuş embriyo ile ilgili konuştuk emine hanımla,bize hep iyi iyi diyolardı meğer o da ikinci kaliteymiş. onun da bi şokunu yaşadık. tedaviye başladık ama bi de gelin bana sorun içim çok huzursuz :2::2::2: şu yumurta kalitesi nasıl düzelecek bilmiyorum :47::47:

Back
X