öncelikle sağlıklı bebeklerine kavuşmanı diliyorum, bende murat beyin hastasıyım ve yalova dan gidip geliyorum, yaklaşık 5 aydır sürekli takip halinde murat bey, ayda en az bir kez görmek istedi beni bazen bu iki kez bile oldu, onun dışında telefonla takip yaptı, testlerle sürekli takip etti, Murat Bey le tedavi sürecin biraz meşakkatli olacak ama emin ol yaşam kalitende bile ilerleme hissedeceksin. bunun dışında benim yumurta sayılarımda Murat bey le başladıktan sonra ciddi bir artık oldu ve ilk defa blast seviyesine gelen embriyom oluştu. Tabi bunlar için de verdiği diyetleri, sporu tam yaptım, ilaç ve takviyeleri harfiyen kullandım. Merkezin bütün doktorları çok iyi, Erbil Bey hakkında da bir sürü güzel şey durdum okudum, Allah yardımcın olsun...

[/QU
çok sağol.bende çok heyecanlıyım bugün döndüm izmire hazirana kadar bende murat beyle tedaviye devam edeceğim.aynen dediğin gibi banada diyet programı verdi.herşeyi kesti sebze ağırlıklı besleneceğim yanında vitaminler verdi. aynen birde spor.inşallah bende de etki eder.