- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Birazda sürecim hakkında açıklama yapayım hayranlarımayyy kendimi ünlü fln hissediyorum
Yarın tekrar ilaç dozu ayarlanacak büyük ihtimalle pazartesi opu yapılacak ayyy çok heyecanlıyım,opu olanlar anlatabilirmiiii lütfennnn
Opuya giderken dusunu al sakinles ama makyaj yapma parfüm sıkma ve hep pozitif düşünerek git muhtemelen genel anestezi altında yapılacak ve sadece 15 yada 20 dakika sürecek bir işlem sonrasında uyandirilip bir saat kadar gözlem altında tutulup kaç yumurta toplandığı söylenip evine gonderileceksin o gün çok yorma kendini dinlen leke tarzında kanamanın olursa korkma bu normaldir ama nefes darlığı karında şişlik gibi belirtiler olursaki bu ohss durumudur ve ciddiye alip hemen doktorunu ara ama korkma bu ihtimal milyonda bir ihtimaldir ama yinede bilgin olsun diye söyledim ertesi gününde sana kaç yumurtanın döllenip döllenmedigi söylenecek ve süreç başlayacak şimdiden hayırlı olsun canım
Hemen sürecim hakkında bilgi vereyim bu gün yine akşama kadar koşturdum genetik dr',acıbadem,ordan merkez offff öok yoruldum ama sona yaklaşıyoruz yine ilaç dozum ayarlandı çatlatma ignesi eklendi pazartesi opuayyy heycanmı bastı acabaaa
Birde ilkay hemşireyi daha çok sevesim geldi biraz sinir olmuştum ama galiba ona karşı hislerim degişiyor ayyy çokk duygusalımm
Herşey gönlünce olsun dualarım seninle inşallah bebeğine kavuşursun canım