Dr. Hasan Poyraz Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba arkadaşlar ben hasan poyraza 4 yıl önce ameliyat oldum kendisine nefes alamamakta şikayrtçi olarak birazda burnumu düzelttirmek için gittim kendisine hiç şekil falan söylemiyorsunuz o size neyin yakışacağını kendisi karar verip yapıyor şeklinden memnun kaldım ancak burnum yamuk oldu bayağı hemde ucu sağ tarafa bakıyordu her gören söyliyordu kendisine gittiğimde o haline asistanıda kendisi de birşey yok dedi ancak benim ısrarımla yeniden ameliyat oldum çıktığımda sadece biraz düzelmişti ama hala burnumun ucu yamuk ama kendisi kabul etmek istemiyor benimle birlikte ameliyat olan bir kız daha vardı o benden önce yaptırmış ve yamuk olsuğu için tekrar gitmişti ancak sonra kızla konuştuğumda onunlkide hala yamuktu ve burnunu başka doktora yaptırdı

Daha önce portala yazı yazmıştım Hasan bey ile ilgili ancak şimdi tamamen farklı fikirlerde yazımı tamamlıcam... Ben 2015 Ocak sonuydu sanırım ameliyatımı oldum.Şişlikler şunlar bunlar derkeen burnumun yamukluğu bir türlü geçmedi açıkçası gitmedim ancak inanın o kadar üzülüyorum ki birisine estetik olduğumu sölediğimde ama yamuk denmesinden dolayı içimdeki siniri bilemezsiniz!!! Burnum sağ tarafı ameliyat ile girilen kısım o kısımda dikiş izim hala ilk günki gibi öyle belli kiiii... Onu bıraktım şaka gibi ama YEMİNEDERİM yukarıda yazan arkadaşlarla aynı şekilde burnum sağa doğru yamuk.sırt kısmında bir sorun var ama anlayamıyorum...!İnanın doğallık açısından kesinlikle başarılı hatta yamuk olmasa burnum çokçok memnun kldım dicem dikiş izini umursamayıp.ancak şişlik falan kalmadı ama kimisinin farkettiği yamukluk kaldı en çokda fotoğraflarda baya belli.... niye gitmiyorum korktuğumdan şundan bundan değil sadece bilmiyorum henüz o ameliyat kısımlarını atlatma olgusunu kabul edemiyorum sanırım neyse..Yani önerirmiyim Hayır!

Dr Hasan Poyraz' a 2 ağustosta ameliyat oldum. kendisine tavsiye üzerine ulaştım. Iki tanidigim Hasan beye ameliyat olmuşlardı ve burunlarinin dogal durusuna hayran kalmıştım. iki ay geçti ve kendim içinde aynı şeyi söyleyebilirim. Kendisi gayet ilgili ve bilgili bir doktor, tavsiye ederim

Dr. Hasan Poyraz'a 9 Eylülde ameliyat oldum. İlk günlerim çok zor geçti, gözlerim mosmor dolaştım, ilk 1 hafta benim için kabus gibiydi ama şimdi çok çok iyiyim. Diğer yorumlarda da söylendiği gibi insanın yüzüne en yakışan burunu yapıyor. Birde sadece estetik değil bütün burun sorunlarını çözüyor. Şimdi eksisinden daha iyi nefes aldığımı hissediyorum. Ayrıca fiyatı da diğerleri ile aynı ama en büyük farkı diğerleri sadece estetik yapıyor, Dr. Hasan Poyraz elinden gelenin en iyisini yapıyor.

Selamlar,

Ben 23 Ekim'de Hasan Poyraz doktorumuzdan ameliyat oldum. Daha önce Acıbadem hastanesinde olmuştum (3 sene önce). Tekrar burun eti şişmesi yaşamıştım. Hasan bey kendisi hem deviasyon hem burun eti problemimi çözdü. Hem de daha küçük daha yüzüme yakışan bir burna sahip olmamı sağladı. 1 haftada işe başladım. Hiç bir morarma ağrı sızı sancı problemi yaşamadım. En büyük kabusum tampon alınma sürecinde bile hiç acı çekmedim.
Bu süreçte bana annem baktı. Kendisi de çok korkmasına rağmen Hasan Beyden ameliyat randevusu aldı.
Kendisini şiddetle tavsiye ediyorum.
Ameliyattan çıktıktan sonra bile sürekli aradı. Telefonumu duymadığımda ise annemi aramış :)

Daha önce portala yazı yazmıştım Hasan bey ile ilgili ancak şimdi tamamen farklı fikirlerde yazımı tamamlıcam... Ben 2015 Ocak sonuydu sanırım ameliyatımı oldum.Şişlikler şunlar bunlar derkeen burnumun yamukluğu bir türlü geçmedi açıkçası gitmedim ancak inanın o kadar üzülüyorum ki birisine estetik olduğumu sölediğimde ama yamuk denmesinden dolayı içimdeki siniri bilemezsiniz!!! Burnum sağ tarafı ameliyat ile girilen kısım o kısımda dikiş izim hala ilk günki gibi öyle belli kiiii... Onu bıraktım şaka gibi ama YEMİNEDERİM yukarıda yazan arkadaşlarla aynı şekilde burnum sağa doğru yamuk.sırt kısmında bir sorun var ama anlayamıyorum...!İnanın doğallık açısından kesinlikle başarılı hatta yamuk olmasa burnum çokçok memnun kldım dicem dikiş izini umursamayıp.ancak şişlik falan kalmadı ama kimisinin farkettiği yamukluk kaldı en çokda fotoğraflarda baya belli.... niye gitmiyorum korktuğumdan şundan bundan değil sadece bilmiyorum henüz o ameliyat kısımlarını atlatma olgusunu kabul edemiyorum sanırım neyse..Yani önerirmiyim Hayır!
Ben korkmadım gittim 2. Kez ameliyat oldum üzerinden 3 sene geçti sadece biraz düzeldi yamukluğu hala yamuk. Aynen dediğiniz gibi eğreti bir dikiz izi var burnumda. Bende 3. Ye gitmek istiyorum ama korkuyorum artık

merhaba kızlar!hasan bey ben 21 yaşındayken ( şu an 27) kulaklarımı estetik ameliyatı yapmıştı.kendisi gerçekten çok kaliteli,çok iyi bir insan,doktor.bana baba gibi davranmıştı birazda benim sol kulağımdaki damarımın açılmasından dolayı sorun yaşamam sebebiyle.kendisini o zaman çok terletmiştim.ama çok şükür ameliyattan sonra saçlarımı gerine gerine toplayabilme,çeşit çeşit küpeler takıp dolaşabilme özgürlüğüne kavuştum.o zaman kendiside söylemişti 'senin burnunada birazcık dokunsak prenses gibi bi kız olacaksın' diye,ama ben yeltenmedim,çünkü ameliyatı annem bankadan kredi çekip yaptırıyordu.
burnum kemikli bir burun ve delik kısımları biraz büyükçe.ben çıtı pıtı bi insan olduğum için gün geçtikte daha bi kocaman oldu burnum.fotoğraf çekiyoruz,suratım kadar burnum önden gidiyo.annem sen küçükken burnun böyle değildi diyor,sanırım kulakların ve burnum büyümeye devam ettiği doğru.benim merak ettiğim ameliyattan sonra çok ağrı oluyor mu?bir de fiyat konusu?tanıdık indirimi için diretmeye hazırım diyorum amabenimki kürkçü dükkanına dönmek bi yerde.

merhaba eski burnunuz nasıldı benim ince uzun ve kemikli, sizce başarılı sonuç alabilir miyim hasan beyden? burnumu sizin eski burnunuza benzettim biraz.. ucu benim daha uzun sanırım.. memnun musunuz?

2 yıl önce Dr. Hasan Poyraz'a ameliyat oldum. Deviasyon problemim vardı. Aynı zamanda da ufak bir estetik yaptırdım Hasan beyin önerisiyle. Gerçekten çok doğal oldu. Çok deneyimli bir dr kendisi ve çok başarılı. Çok rahat bir ameliyat süreci geçirdim. Kesinlikle herkese tavsiye ederim..

bende 3 ay önce ameliyat oldum. Nefes problemim, eğrilik ve burun ucunda düşüklük vardı. Çok doğal oldu duruşundan çok memnunum. Ameliyat sonrası şişlikler zaten kişinin bünyesine göre değişiyo. Benim orta seviyeydi çok az da diyemem çok da diyemem. Dediğim gibi bünyeye bağlı. Eskisinden daha iyi nefes alıyorum doktor da ödem gittikçe daha iyi olucağını söylüyo. Ama yıllardır o burnumla nasıl yaşamışım diyorum o derece memnunum tavsiye ederiim :D:D

Merhaba ben Ocak 2014 te Dr.Hasan POYRAZ'a ameliyat oldum. 6 ay geçti üzerinden kimse ameliyat olduğumu anlayamıyor çok doğal ve çok başarılı oldu. Herkese tavsiye edeceğim bir doktordur. ilgili ve hasta memnuniyetini bilir. 27 yıl önce halam da kendisine ameliyat yaptırmıştı ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen çok memnun.

Ameliyata gelince eskiden kendi muayanesinde local anestezi uygularmış ama artık özel hastahanelerde yaptığı için genel anestezi uyguluyor. Hiç bir şekilde ameliyattan sonra ağrı yada kanama olmadı bende sadece doğal olarak şişlik ve morluk oluyor ama 5 günde onlar da geçiyor.

Fiyatı ise bu başarı ve memnuniyete göre oldukça ekonomik. Hastahane masrafları ve hastahanede bir gece konaklama da fiyata dahildi.
Merhaba, ameliyatan sonra bayağı yil geçmiş, şimdi nasıl his ediyorsunuz, merak etim.

Hasan Poyraza ameliyat olalı 10 gün oldu.Bugün alçım çıktı ve bant yapıştırıldı.Öncelikle herşeyinden güler yüzünden,deneyiminden çok memnun kaldım.Sonucu çok beğendim doğal aşırı bir yapaylık yok.Kemiğim vardı ve nefes alamıyordum burnumun ucundada düşüklül vardı düzeltildi.İnanın Tecrübesine hayran kalıcağınız biri kendisi.Bende bir arkadaş vasıtasıyla tanıştım kendisiyle.Ameliyat süreci kolay fakat tampon,alçı vs.. bu süre zor ağrı sızı değil nefes problemi yaşıyorsunuz.Şuan burnum açık ve mükemmel şekilde nefes alabiliyorum.Ve bir özel hasatanede yapılıyor ameliyatınız hastane mükemmel ilgi alaka dakka bir hemşire çağırdığım halde pes etmedi:)) İnanın herşeyiyle memnun kalıcaksınızdır.Şimdiden kolay gelsin:)
Aradan bayağı zaman geçti, şimdi nasıl burnunuz.

Arkadaşlar merhaba. Ben uzun zamandır burun ameliyatı olmak için doktor araştırıyor sizin de tecrübelerinize göz atıyorum. Bu sebepten en çokta kendim giderek fikir edindiğim doktorlarda gözlemlediklerimi sizlerle paylaşmak isterim. Henüz ameliyat olmadım, arayışım hala devam ediyor. Arayış esnasında Dr. Hasan Poyraz'ın da kapısını çaldım. Görüşmemiz saat 15.00 da idi. Ancak saat 13.00 da randevusu olanlar da hala bekliyordu. Doktor Beyin toplantısı olduğu söylendi. Bu sırada albümlerini verdiler yaptığı operasyonların önce ve sonrasını incelemek için bir hayli vaktim oldu. Aynı zamanda oldukça insan birikti ve zaten muaynehanesi 6-7 kişiden fazlasını alabilecek büyüklükte değil. Gelenler arasında bir tek ben görüşmek için vardım. Onun dısında herkes tamponunu alçısını aldırmaya gelmişti. Tampon ve alçılarının çıkacağını bilerek yeni yüzlerini görmenin heyecanıyla maalesef saatlerce beklemiş bulundular. Gelenlerden bir bayanın burun kanatlarından biri aşağıda biri yukarıda duruyordu. Kendisi bundan şikayetçi olduğunu şişlikle ilgisi olmadığını düşündüğünü belirtti. Ben sadece hastalarını dinledim ve şikayetlerine kulak misafiri oldum hatta isteyerek :) Sonunda 16.00 a doğru Hasan Bey eldi. Bekleme ve aciliyet durumuna göre içeri girdik. Ben de istediğim burnu anlattım. Kısa bir muayne etti. Kendisi şirin biri. Güvenirsen buyur gel dedi. 5.500 gibiydi sanırım bir fiyat verdi. Benim gördüklerim bunlar.
Selam, Hasan beye ameliyat oldunuzumu!

Merhaba arkadaslar
Bu site tavsiyesiyle arastirma yapip doktoruma karar vermis biri oldugum icin size detayli sekilde ameliyat surecimi anlatmaya calisacagim:)

Ameliyat oncesinden de kisaca bahsetmek gerekirse cok net ve hizli karar veren biri oldugum icin hasan hocayla cok iyi anlastim:) doktorunuzun ameliyat oncesi sizi elde tutmasi icin uzuuuun uzuuun pispislamasini beklerseniz hasan beye gelmeyin. Cunku cidden bilmen gerekeni soyluyor ama az ve oz sekilde ve ayna uzerinden yapmayi planladigi burnu anlatiyor.

Oncelikle 11 aralik cuma aksami amerika ucagindan inip 14 aralik pazartesi sabahi ameliyat oldum. ( yazar burada uzun ucuslarin ameliyata engel olmadigini belirtmektedir.) Hasan Bey ameliyatlari kadikoy ilcesindeki ozel bir hastanede yapiyor. Ister kal/ister kalma(aksam 9 dan sonra cikabilirsin) Ki bence kesinlikle kalmalisiniz. pazartesi sabahi hastaneye giris yaptim. Damar yolum acildi, kan alindi ve ameliyati beklemeye baslasim. Ameliyattan 15 dk once doktor ziyarete gelip moral veriyor. Sonrasi anastezik etkiler. O kismi geciyorum cunku malum hatirlamiyorum:) hani meshur bir turk tinercimiz demis ya ' 40 yillik tinerciyim boyle kafa gormedim ' ....

Eveeeeet kendime gelmeye basliyorum. Tabiki cok rahat degilsiniz neticede yuzunuzde gorusunuzu bile engelleyen alci var. ama agri var mi diye sorarsaniz ; Asla.
Morluk?; Girla :KK43: ama sizde biliyosunuz ki bundan kacis yok... Sislik ve morluk bu ameliyat ta tam olarak ' gulu seven dikenine katlanir' .

Ertesi gun cikis yapip evime geldim. Yaptigim tek sey doktorun verdigi ilaclari tuketip dinlenmek oldu. Sureci soyle dusunun:
Pazartesi- ameliyat
Persembe- tamponlar alindi( inanilmaz rahatladim/ nefes almaya basladim)
Sali- alci cikti ve yerine kucuk bant takildi
Cumartesi- bantta cikti ve burnum ciplak olarak kaldi. Artik yapmam gereken burnuma uzuuuun sure cok dikkat etmek. Bu arada bence bu ameliytin en zor kismi tamponlar cikana kadar uyurken agzinizdan nefes almak zorunda kalmaniz...

Bu arada bu islemler doktor beyin kosuyolundalo muaynanesinde yapiliyor. Ve kendisi son derece ilgili. Yani ben bir cumartesi aksami sarap krizine girip arayip bir cocugun annesinden izin aldigi gibi sarap icmeye yalvar yakar izin aldigimi bilirim. Son derece samimi bir doktor.

Gelelim
Degerlendirmeye. Burun ameliyati dusunuyosaniz kesinlikle Hasan Poyraz' a gitmelisiniz. Birsuru sebebi var ama en onemli ucu:

1) ameliyat sonrasi hastalariyla son derece ilgilenen ve onemseyen bir doktorunuz olur.
2) kulak burun bogaz uzmanidir kendisi. Dolayisiyla agrisiz sizisiz bir ameliyat hallolir ve saglik sorunlariniz kokunden hallolur.
3) guzel bir sonuc. 17 gunun sonunda burnum ve yuzum hala sis ama kendimi gayet guzel hissediyorum ve burnum inanilmaz DOGAL oldu. Ben etrafimda olan herkese tavsiye ediyorum. Es dost akraba arkadas...

Merak edilen soru varsa ozelden mesaj atabilirsiniz...

Ayrica amerikadan gelip ameliyat olmayi dusunen varsa lutfen hasan hocamiza coronado dan buzdolabi magneti falan getirin. Zira kendisinin en sevdigi yerlerden biriymis hahahahaha :)

merhaba, uzun zaman önce ameliyat olmuşsunuz burnunu fotoğraflarını görebilir miyiz özelden atabilir misin?

Merhaba kızlar,
Ben Hasan Poyraz'a ameliyat olalı 1 sene olmasına az kaldı. Genel olarak çok memnun kaldım diyebilirim. Şuana kadar ciddi sayılabilecek hiç bir sorun yaşamadım. Hastane zaten çok güzel çalışanlar çok ilgili yarım saatte bir tansiyon kontrolü gibi belirli kontrolleri yaptılar. Hasan beyde ameliyat sonrasında telefonla nasıl olduğumu sormak için aradı odama uğradı eve çıktıktan sonra bile nasıl olduğumu sormak için aradı. (Ki ameliyatım çok sorunsuz ve iyi gecmiş olmasına rağmen) Anestezi doktoru da çok tecrübeli ve ilgiliydi (anestezi doktorunuz da en az ameliyatı yapacak doktor kadar önemli bence) Eğer çok detaycı takıntılı ve titizseniz bir kaç sorun yaşayabilirsiniz tabii ki bu her doktorun ameliyatı için olası ama ben de normalde çok takıntılı mükemmelliyetçi olmama rağmen mükemmel kusursuz bir burun istemedim ve küçükte olsa bir kaç sorunla karşılaşabileceğimi kabullendim. Önceki burnumdan duyduğum memnuniyetsizliği düşünerek bundan daha kötü ne olabilir psikolojisiyle yaklaştım bu psikoloji sizi ameliyat sonrasında çok daha iyi hissettiriyor ciddi bir problem orantısılık vs olmadığını görünce çok rahatlıyorsunuz. Ameliyat olduğumu kimseye söylemedim en yakınlarım dışında ve sadece bazı en yakınlarıma söyledim ve ameliyat olduğumu anlamadılar bile. Sizin burnunuzu alıp başka bir burun oluşturmuyor ve burnunuzun karakteristik yapısına yakın olarak burnunuzdaki problemleri gideriyor. Ben de bunu istemiştim doğal ve sorunsuz yapay olmayan bir burun. Zaten siz çok küçük yapay bir burun isteseniz de Hasan beyin belli bir çizgisi var bunun dışına çıkacağını sanmıyorum. Burnumu kısa zamanda benimsedim ve sanki eski burnumu unuttum. Psikolojik olarak kendinizi sadece sizin farkedebileceğiniz ama kimsenin farkedemeyeceği ufak farklara alıştırmanız gerek. Bazı insanların burnunda gercekten gözle görülür büyük farklar olabiliyor bunu benim bahsettiğimin dışında tutuyorum (burun deliklerindeki farklılıklar burun eğriliği burnun ucundan sıkılmış gibi görünmesi gibi bilinen problemler) öyle bir durumda ne yapardım hayal bile edemiyorum. Hasan Poyraz zaten belli bir orantısızlık varsa veya bir sorun varsa kendi devreye girebilecek kadar dürüst bir doktor ve hastalarıyla gercekten ilgili. Ben genel olarak çok memnun kaldım ve doktorumu sanki çok yakınımmış gibi sevdim ve güvendim. Öncelikle bu gerekli bence. Doktorunuzla aranızda güven oluşması gerek. Eğer sonrasında problem yaşarsanız bu çok mühim oluyor. Benim burnum çok problemli olmadığı için şekil olarak veya sağlık açısından komplike olmayan bir burundu. Bu yüzden problem yaşamamış olabilirim. Biraz şans ve burnunuzun probleminin ne oluşu (komplike mi değilmi) bu noktada devreye giriyor.Son olarak eklemek istediğim doktorunuzun tecrübesi cok onemli. Ameliyat sayısının fazla olması tecrübe acısından mühim. Bu konuda Hasan bey çok yetkin.

Merhabalar ben oldum ameliyat hasan poyraza bn hayattaki şansim diyorum çok memnunum mükemmel bir doktor güvenim sonsuz

4 haziran 2014'ten, 23 kasım 2020'ye...
Kaç sene olmuş. 2018 yılında 1 kere daha ameliyat olmuştum Hasan beye... o zaman da pişmandım, hala pişmanım.
-İlk ameliyatımı yine bu konuda ilk sayfada yazmıştım, denk gelen olursa diye güncellemek istedim-

Keşke başka doktor bulsaydım..
Hem sol burun deliği kayıyor hem de ucu sağ tarafa doğru yatık. Bu sebeple "düzelteceğini" söyleyerek ikinci ameliyatı yaptı. (ücretsizdi bu arada, inanılmazdı yani ücret istemedi ben de tamam dedim ne diyeceğim) aradan 2 sene geçti geçmedi (4 ekim 2018'de olmuştum ikinci ameliyatı) aynı durum tekrar ediyor... Tekrar burnumun sol deliği kapanıyor yavaştan ve yine burnumun ucu yamuk. Ne diyeyim, sayesinde yine güzel bir görüntü oluştu hakkını yemeyeyim, iyi bir doktordu. Ama sanırım belirli bir yere kadar iyi bir doktor. Yine de kazandığı her kuruş ve benim sağlığımın her bi hakkı helal olsun.

Fakat kendisine önerim, lütfen artık burun içindeki kıkırdak kaymasını engelleyin ve burun ucunu sabit tutun, iki etti çünkü.
Sizlere tavsiyem de eğer başka doktor hakkınız varsa, malesef bunu diyorum ama başka doktoru seçiniz.

İyi hayatlar.

Back
X