- Konu Sahibi pedeliza_a
Merhaba,ameliyat oldun mu?Nasıl geçti memnun kaldın mı?İki tanıdığım da kendisine ameliyat oldu. Sonuçları başarılıydı. Ben de 8 Ocakta Medical Park'ta Muhammet Pamukçu'ya ameliyat olacağım. Allah utandırmasın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,ameliyat oldun mu?Nasıl geçti memnun kaldın mı?İki tanıdığım da kendisine ameliyat oldu. Sonuçları başarılıydı. Ben de 8 Ocakta Medical Park'ta Muhammet Pamukçu'ya ameliyat olacağım. Allah utandırmasın.
Ben korkmadım gittim 2. Kez ameliyat oldum üzerinden 3 sene geçti sadece biraz düzeldi yamukluğu hala yamuk. Aynen dediğiniz gibi eğreti bir dikiz izi var burnumda. Bende 3. Ye gitmek istiyorum ama korkuyorum artıkDaha önce portala yazı yazmıştım Hasan bey ile ilgili ancak şimdi tamamen farklı fikirlerde yazımı tamamlıcam... Ben 2015 Ocak sonuydu sanırım ameliyatımı oldum.Şişlikler şunlar bunlar derkeen burnumun yamukluğu bir türlü geçmedi açıkçası gitmedim ancak inanın o kadar üzülüyorum ki birisine estetik olduğumu sölediğimde ama yamuk denmesinden dolayı içimdeki siniri bilemezsiniz!!! Burnum sağ tarafı ameliyat ile girilen kısım o kısımda dikiş izim hala ilk günki gibi öyle belli kiiii... Onu bıraktım şaka gibi ama YEMİNEDERİM yukarıda yazan arkadaşlarla aynı şekilde burnum sağa doğru yamuk.sırt kısmında bir sorun var ama anlayamıyorum...!İnanın doğallık açısından kesinlikle başarılı hatta yamuk olmasa burnum çokçok memnun kldım dicem dikiş izini umursamayıp.ancak şişlik falan kalmadı ama kimisinin farkettiği yamukluk kaldı en çokda fotoğraflarda baya belli.... niye gitmiyorum korktuğumdan şundan bundan değil sadece bilmiyorum henüz o ameliyat kısımlarını atlatma olgusunu kabul edemiyorum sanırım neyse..Yani önerirmiyim Hayır!
merhaba kızlar!hasan bey ben 21 yaşındayken ( şu an 27) kulaklarımı estetik ameliyatı yapmıştı.kendisi gerçekten çok kaliteli,çok iyi bir insan,doktor.bana baba gibi davranmıştı birazda benim sol kulağımdaki damarımın açılmasından dolayı sorun yaşamam sebebiyle.kendisini o zaman çok terletmiştim.ama çok şükür ameliyattan sonra saçlarımı gerine gerine toplayabilme,çeşit çeşit küpeler takıp dolaşabilme özgürlüğüne kavuştum.o zaman kendiside söylemişti 'senin burnunada birazcık dokunsak prenses gibi bi kız olacaksın' diye,ama ben yeltenmedim,çünkü ameliyatı annem bankadan kredi çekip yaptırıyordu.
burnum kemikli bir burun ve delik kısımları biraz büyükçe.ben çıtı pıtı bi insan olduğum için gün geçtikte daha bi kocaman oldu burnum.fotoğraf çekiyoruz,suratım kadar burnum önden gidiyo.annem sen küçükken burnun böyle değildi diyor,sanırım kulakların ve burnum büyümeye devam ettiği doğru.benim merak ettiğim ameliyattan sonra çok ağrı oluyor mu?bir de fiyat konusu?tanıdık indirimi için diretmeye hazırım diyorum amabenimki kürkçü dükkanına dönmek bi yerde.
Merhaba, ameliyatan sonra bayağı yil geçmiş, şimdi nasıl his ediyorsunuz, merak etim.Merhaba ben Ocak 2014 te Dr.Hasan POYRAZ'a ameliyat oldum. 6 ay geçti üzerinden kimse ameliyat olduğumu anlayamıyor çok doğal ve çok başarılı oldu. Herkese tavsiye edeceğim bir doktordur. ilgili ve hasta memnuniyetini bilir. 27 yıl önce halam da kendisine ameliyat yaptırmıştı ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen çok memnun.
Ameliyata gelince eskiden kendi muayanesinde local anestezi uygularmış ama artık özel hastahanelerde yaptığı için genel anestezi uyguluyor. Hiç bir şekilde ameliyattan sonra ağrı yada kanama olmadı bende sadece doğal olarak şişlik ve morluk oluyor ama 5 günde onlar da geçiyor.
Fiyatı ise bu başarı ve memnuniyete göre oldukça ekonomik. Hastahane masrafları ve hastahanede bir gece konaklama da fiyata dahildi.
Aradan bayağı zaman geçti, şimdi nasıl burnunuz.Hasan Poyraza ameliyat olalı 10 gün oldu.Bugün alçım çıktı ve bant yapıştırıldı.Öncelikle herşeyinden güler yüzünden,deneyiminden çok memnun kaldım.Sonucu çok beğendim doğal aşırı bir yapaylık yok.Kemiğim vardı ve nefes alamıyordum burnumun ucundada düşüklül vardı düzeltildi.İnanın Tecrübesine hayran kalıcağınız biri kendisi.Bende bir arkadaş vasıtasıyla tanıştım kendisiyle.Ameliyat süreci kolay fakat tampon,alçı vs.. bu süre zor ağrı sızı değil nefes problemi yaşıyorsunuz.Şuan burnum açık ve mükemmel şekilde nefes alabiliyorum.Ve bir özel hasatanede yapılıyor ameliyatınız hastane mükemmel ilgi alaka dakka bir hemşire çağırdığım halde pes etmedi:)) İnanın herşeyiyle memnun kalıcaksınızdır.Şimdiden kolay gelsin:)
Selam, Hasan beye ameliyat oldunuzumu!Arkadaşlar merhaba. Ben uzun zamandır burun ameliyatı olmak için doktor araştırıyor sizin de tecrübelerinize göz atıyorum. Bu sebepten en çokta kendim giderek fikir edindiğim doktorlarda gözlemlediklerimi sizlerle paylaşmak isterim. Henüz ameliyat olmadım, arayışım hala devam ediyor. Arayış esnasında Dr. Hasan Poyraz'ın da kapısını çaldım. Görüşmemiz saat 15.00 da idi. Ancak saat 13.00 da randevusu olanlar da hala bekliyordu. Doktor Beyin toplantısı olduğu söylendi. Bu sırada albümlerini verdiler yaptığı operasyonların önce ve sonrasını incelemek için bir hayli vaktim oldu. Aynı zamanda oldukça insan birikti ve zaten muaynehanesi 6-7 kişiden fazlasını alabilecek büyüklükte değil. Gelenler arasında bir tek ben görüşmek için vardım. Onun dısında herkes tamponunu alçısını aldırmaya gelmişti. Tampon ve alçılarının çıkacağını bilerek yeni yüzlerini görmenin heyecanıyla maalesef saatlerce beklemiş bulundular. Gelenlerden bir bayanın burun kanatlarından biri aşağıda biri yukarıda duruyordu. Kendisi bundan şikayetçi olduğunu şişlikle ilgisi olmadığını düşündüğünü belirtti. Ben sadece hastalarını dinledim ve şikayetlerine kulak misafiri oldum hatta isteyerek :) Sonunda 16.00 a doğru Hasan Bey eldi. Bekleme ve aciliyet durumuna göre içeri girdik. Ben de istediğim burnu anlattım. Kısa bir muayne etti. Kendisi şirin biri. Güvenirsen buyur gel dedi. 5.500 gibiydi sanırım bir fiyat verdi. Benim gördüklerim bunlar.
Merhaba arkadaslar
Bu site tavsiyesiyle arastirma yapip doktoruma karar vermis biri oldugum icin size detayli sekilde ameliyat surecimi anlatmaya calisacagim:)
Ameliyat oncesinden de kisaca bahsetmek gerekirse cok net ve hizli karar veren biri oldugum icin hasan hocayla cok iyi anlastim:) doktorunuzun ameliyat oncesi sizi elde tutmasi icin uzuuuun uzuuun pispislamasini beklerseniz hasan beye gelmeyin. Cunku cidden bilmen gerekeni soyluyor ama az ve oz sekilde ve ayna uzerinden yapmayi planladigi burnu anlatiyor.
Oncelikle 11 aralik cuma aksami amerika ucagindan inip 14 aralik pazartesi sabahi ameliyat oldum. ( yazar burada uzun ucuslarin ameliyata engel olmadigini belirtmektedir.) Hasan Bey ameliyatlari kadikoy ilcesindeki ozel bir hastanede yapiyor. Ister kal/ister kalma(aksam 9 dan sonra cikabilirsin) Ki bence kesinlikle kalmalisiniz. pazartesi sabahi hastaneye giris yaptim. Damar yolum acildi, kan alindi ve ameliyati beklemeye baslasim. Ameliyattan 15 dk once doktor ziyarete gelip moral veriyor. Sonrasi anastezik etkiler. O kismi geciyorum cunku malum hatirlamiyorum:) hani meshur bir turk tinercimiz demis ya ' 40 yillik tinerciyim boyle kafa gormedim ' ....
Eveeeeet kendime gelmeye basliyorum. Tabiki cok rahat degilsiniz neticede yuzunuzde gorusunuzu bile engelleyen alci var. ama agri var mi diye sorarsaniz ; Asla.
Morluk?; Girlaama sizde biliyosunuz ki bundan kacis yok... Sislik ve morluk bu ameliyat ta tam olarak ' gulu seven dikenine katlanir' .
Ertesi gun cikis yapip evime geldim. Yaptigim tek sey doktorun verdigi ilaclari tuketip dinlenmek oldu. Sureci soyle dusunun:
Pazartesi- ameliyat
Persembe- tamponlar alindi( inanilmaz rahatladim/ nefes almaya basladim)
Sali- alci cikti ve yerine kucuk bant takildi
Cumartesi- bantta cikti ve burnum ciplak olarak kaldi. Artik yapmam gereken burnuma uzuuuun sure cok dikkat etmek. Bu arada bence bu ameliytin en zor kismi tamponlar cikana kadar uyurken agzinizdan nefes almak zorunda kalmaniz...
Bu arada bu islemler doktor beyin kosuyolundalo muaynanesinde yapiliyor. Ve kendisi son derece ilgili. Yani ben bir cumartesi aksami sarap krizine girip arayip bir cocugun annesinden izin aldigi gibi sarap icmeye yalvar yakar izin aldigimi bilirim. Son derece samimi bir doktor.
Gelelim
Degerlendirmeye. Burun ameliyati dusunuyosaniz kesinlikle Hasan Poyraz' a gitmelisiniz. Birsuru sebebi var ama en onemli ucu:
1) ameliyat sonrasi hastalariyla son derece ilgilenen ve onemseyen bir doktorunuz olur.
2) kulak burun bogaz uzmanidir kendisi. Dolayisiyla agrisiz sizisiz bir ameliyat hallolir ve saglik sorunlariniz kokunden hallolur.
3) guzel bir sonuc. 17 gunun sonunda burnum ve yuzum hala sis ama kendimi gayet guzel hissediyorum ve burnum inanilmaz DOGAL oldu. Ben etrafimda olan herkese tavsiye ediyorum. Es dost akraba arkadas...
Merak edilen soru varsa ozelden mesaj atabilirsiniz...
Ayrica amerikadan gelip ameliyat olmayi dusunen varsa lutfen hasan hocamiza coronado dan buzdolabi magneti falan getirin. Zira kendisinin en sevdigi yerlerden biriymis hahahahaha :)
Evet oldum çokta memnunum hiç bir sorun yaşamadım çokta ilgiliSelam, Hasan beye ameliyat oldunuzumu!
Evet oldum çokta memnunum hiç bir sorun yaşamadım çokta ilgili