Merhaba arkadaslar
Bu site tavsiyesiyle arastirma yapip doktoruma karar vermis biri oldugum icin size detayli sekilde ameliyat surecimi anlatmaya calisacagim:)
Ameliyat oncesinden de kisaca bahsetmek gerekirse cok net ve hizli karar veren biri oldugum icin hasan hocayla cok iyi anlastim:) doktorunuzun ameliyat oncesi sizi elde tutmasi icin uzuuuun uzuuun pispislamasini beklerseniz hasan beye gelmeyin. Cunku cidden bilmen gerekeni soyluyor ama az ve oz sekilde ve ayna uzerinden yapmayi planladigi burnu anlatiyor.
Oncelikle 11 aralik cuma aksami amerika ucagindan inip 14 aralik pazartesi sabahi ameliyat oldum. ( yazar burada uzun ucuslarin ameliyata engel olmadigini belirtmektedir.) Hasan Bey ameliyatlari kadikoy ilcesindeki ozel bir hastanede yapiyor. Ister kal/ister kalma(aksam 9 dan sonra cikabilirsin) Ki bence kesinlikle kalmalisiniz. pazartesi sabahi hastaneye giris yaptim. Damar yolum acildi, kan alindi ve ameliyati beklemeye baslasim. Ameliyattan 15 dk once doktor ziyarete gelip moral veriyor. Sonrasi anastezik etkiler. O kismi geciyorum cunku malum hatirlamiyorum:) hani meshur bir turk tinercimiz demis ya ' 40 yillik tinerciyim boyle kafa gormedim ' ....
Eveeeeet kendime gelmeye basliyorum. Tabiki cok rahat degilsiniz neticede yuzunuzde gorusunuzu bile engelleyen alci var. ama agri var mi diye sorarsaniz ; Asla.
Morluk?; Girla

ama sizde biliyosunuz ki bundan kacis yok... Sislik ve morluk bu ameliyat ta tam olarak ' gulu seven dikenine katlanir' .
Ertesi gun cikis yapip evime geldim. Yaptigim tek sey doktorun verdigi ilaclari tuketip dinlenmek oldu. Sureci soyle dusunun:
Pazartesi- ameliyat
Persembe- tamponlar alindi( inanilmaz rahatladim/ nefes almaya basladim)
Sali- alci cikti ve yerine kucuk bant takildi
Cumartesi- bantta cikti ve burnum ciplak olarak kaldi. Artik yapmam gereken burnuma uzuuuun sure cok dikkat etmek. Bu arada bence bu ameliytin en zor kismi tamponlar cikana kadar uyurken agzinizdan nefes almak zorunda kalmaniz...
Bu arada bu islemler doktor beyin kosuyolundalo muaynanesinde yapiliyor. Ve kendisi son derece ilgili. Yani ben bir cumartesi aksami sarap krizine girip arayip bir cocugun annesinden izin aldigi gibi sarap icmeye yalvar yakar izin aldigimi bilirim. Son derece samimi bir doktor.
Gelelim
Degerlendirmeye. Burun ameliyati dusunuyosaniz kesinlikle Hasan Poyraz' a gitmelisiniz. Birsuru sebebi var ama en onemli ucu:
1) ameliyat sonrasi hastalariyla son derece ilgilenen ve onemseyen bir doktorunuz olur.
2) kulak burun bogaz uzmanidir kendisi. Dolayisiyla agrisiz sizisiz bir ameliyat hallolir ve saglik sorunlariniz kokunden hallolur.
3) guzel bir sonuc. 17 gunun sonunda burnum ve yuzum hala sis ama kendimi gayet guzel hissediyorum ve burnum inanilmaz DOGAL oldu. Ben etrafimda olan herkese tavsiye ediyorum. Es dost akraba arkadas...
Merak edilen soru varsa ozelden mesaj atabilirsiniz...
Ayrica amerikadan gelip ameliyat olmayi dusunen varsa lutfen hasan hocamiza coronado dan buzdolabi magneti falan getirin. Zira kendisinin en sevdigi yerlerden biriymis hahahahaha :)