Dr. Hasan Poyraz Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

4 Haziran'da Dr. Hasan Poyraz'a burnumu yaptırdım bugün 19 Haziran ve şu an yeni burnumla rahat nefes alarak yazıyorum bu yorumu, çok başarılı bir doktor. Ameliyatı özel hastanede yaptı, bir gece misafir kalabileceğim söylendi ben dedim heralde ayağa bile kalkamayacağım :) tam tersi o gece hastanede kalmadım, morluklar şişlikler olacak diye korkmuştum sürekli buz koydum ondan sonraki gün birazcık şişti ve bitti. Tamponlar konusunda sıkıntı yaşayacağım dedim gazlı bez vardı çünkü, o da çıkarken 3-4 sn bi acı yaşadım sonrası her şey normaldi ağrı kesici kullanmadım bile sızıdan eser yoktu, burnumdan kan geldiğine bir kez falan rastlamışımdır, yani görüp görebileceğim tek sorunlar bunlardı, başka kafama takılan soruları gayet net cevapladı misal telefonu hiç kapalı değil ameliyata girince de başka bir kişi cevaplıyor şahit oldum :) daha sonra Hasan Poyraz sizi geri arıyor :)
Burun ameliyatı babam da Hasan Poyraz'a olmuştu kemiği kırılmıştı, babam da çok memnun, onun da öyle ağrısı sızısı olmadı alçılar alındığı ikinci gün işe gitmişti hatta.
Burnum için şekili anlattım kemeri istemediğimi falan kendisi geçiştirdi sanki "bana bırak yapçam ben güzel bi şey" dercesine bi ayna tutuşturdu elime :) yüze gideni yapıyor zaten gösterdiği nutuk gibi 4 albümden anladım :KK70:
-Bi arkadaş özelden dikişi konusunu sordu da dikişler kendiliğinden kaynayıp düşüyor, onun alınırken acısıyla uğraştırmıyor ^.^-
Kısacası kendisini öneririm aklıma gelen cümleler bunlar, burnumdan ben çok memnunum.
Daha 15. gün olmasına rağmen.
Selam benimle de fotoğraflarını paylaşabilir misin ? karar vermemde yardımcı olabilirsin teşekkür ederim :)

Merhaba ben Ocak 2014 te Dr.Hasan POYRAZ'a ameliyat oldum. 6 ay geçti üzerinden kimse ameliyat olduğumu anlayamıyor çok doğal ve çok başarılı oldu. Herkese tavsiye edeceğim bir doktordur. ilgili ve hasta memnuniyetini bilir. 27 yıl önce halam da kendisine ameliyat yaptırmıştı ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen çok memnun.

Ameliyata gelince eskiden kendi muayanesinde local anestezi uygularmış ama artık özel hastahanelerde yaptığı için genel anestezi uyguluyor. Hiç bir şekilde ameliyattan sonra ağrı yada kanama olmadı bende sadece doğal olarak şişlik ve morluk oluyor ama 5 günde onlar da geçiyor.

Fiyatı ise bu başarı ve memnuniyete göre oldukça ekonomik. Hastahane masrafları ve hastahanede bir gece konaklama da fiyata dahildi.
Merhabalar benimle de fotoğraflarını paylaşma şansın var mı Hasan beyi çok merak ediyorum araştırmama ve karar vermeme yardımcı olursan çok sevinirim :) teşekkürler şimdiden

Arkadaşlar merhaba. Ben uzun zamandır burun ameliyatı olmak için doktor araştırıyor sizin de tecrübelerinize göz atıyorum. Bu sebepten en çokta kendim giderek fikir edindiğim doktorlarda gözlemlediklerimi sizlerle paylaşmak isterim. Henüz ameliyat olmadım, arayışım hala devam ediyor. Arayış esnasında Dr. Hasan Poyraz'ın da kapısını çaldım. Görüşmemiz saat 15.00 da idi. Ancak saat 13.00 da randevusu olanlar da hala bekliyordu. Doktor Beyin toplantısı olduğu söylendi. Bu sırada albümlerini verdiler yaptığı operasyonların önce ve sonrasını incelemek için bir hayli vaktim oldu. Aynı zamanda oldukça insan birikti ve zaten muaynehanesi 6-7 kişiden fazlasını alabilecek büyüklükte değil. Gelenler arasında bir tek ben görüşmek için vardım. Onun dısında herkes tamponunu alçısını aldırmaya gelmişti. Tampon ve alçılarının çıkacağını bilerek yeni yüzlerini görmenin heyecanıyla maalesef saatlerce beklemiş bulundular. Gelenlerden bir bayanın burun kanatlarından biri aşağıda biri yukarıda duruyordu. Kendisi bundan şikayetçi olduğunu şişlikle ilgisi olmadığını düşündüğünü belirtti. Ben sadece hastalarını dinledim ve şikayetlerine kulak misafiri oldum hatta isteyerek :) Sonunda 16.00 a doğru Hasan Bey eldi. Bekleme ve aciliyet durumuna göre içeri girdik. Ben de istediğim burnu anlattım. Kısa bir muayne etti. Kendisi şirin biri. Güvenirsen buyur gel dedi. 5.500 gibiydi sanırım bir fiyat verdi. Benim gördüklerim bunlar.

Dr Hasan Poyraz hakkında;

Kızlar ben burun ameliyatımı olalı 11 günü geride bıraktım. 3 senedir sağlık problemleri ve kendimce ismini koyduğum laz kemiğimi biraz aldırmak gibi bir telaşım vardı.))
Hasan bey ile tanışıp ameliyata karar vermem sadece bir haftamı aldı.
Açıkçası burun ameliyatı olun demem!her ameliyat kendi içinde insanı işinden gücünden eden bir süreç, ancak ve ancak olacaksanız Hasan Poyraza olun derim!
Hasan beye gidip nasıl bir burun istediğinizden bahsetmeyin kendinizi birilerine de benzetmeyin siz sadece Hasan beye sizi rahatsız eden şeylerden bahsedin ve kendinizi onun güvenilir ellerine teslim edin.Nasılsa o sizin yüzünüze gitmeyecek bir görünüm kazandırmayacak.Öyle ki kendi sekreterinin burnunu 24 yıl önce yapmış ve o burun çok doğal muntazam herhangi bir sağlık sorunu yaşamadan solumaya devam ediyor.Kimin ne dediğinden ziyade gözünüzle yapılmış olanı görmeniz daha ehemniyetli diye bu dip notu düşmek istedim.
Genel ameliyat sürecimden bahsedecek olur isem ameliyat olduğum gun hastanede kaldım(aynı gun olanlar çıktı bıle benımkı bıraz daha zorlayıcı bir ameliyattı)
2 gun sonra tamponlarım çıktı (bu kısmı bence en acılı yanıydı .))
1 hafta sonra tüm morluklarım geçti ve alçım çıktı
10 gunun sonunda da iç dikişler ve bandajım çıktı.
Ve son iki gündür uçakla seyahat ediyorum herhangi şiddetli kanamam yok(basınçla ilgili şüpheleri olanlar için belirtmek istedim)
Şuan burnumda ameliyat oldugumu bılmeyen bir insanın ayırt edemeyeceği şişlikler mevcut.ben biraz burun ucumun ciddi şiş olduğunu düşünüyor ve inmesini umut ediyorum. Ancak aklıma takılan her soru da da Hasan beyi taciz edebiliyorum ve kendisinden tatmin edici cevap alabiliyorum.(benim için oldu bitti operasyon değil doktorun hastasıyla takibi ve komplikasyon sürecinde ne kadar hastaya destek olabildiği çok kıymetli)

Doktorumun muayenesi ücretli değil sadece gidip tanışıp kendi adınıza fikir edinmeniz mümkün,açıkcası bir çok doktorun bana dunya kadar tomografiler çektirip cdler röntgenler ile hazırlanıp girdiğim muayenehanesinde sadece burnumun içine bakarak raporlarda yazan sorunları birebir söylemesi onun işinin ehli bir sağlıkçı olduğunu da ayrıca ıspatlamıştır.
Umarım bundan sonraki süreçte de bir sıkıntı yaşamam ve burnumla ilgili ilk ve tek ameliyatım olarak hatıralarımda kalır .)

Son düzenleme:
image.webp image.webp
Bu benim 2 aylık burnum kızlar.
Hasan Bey'e ameliyat olan diğer arkadaşlardanda üzerinden zaman geçenler fotoğraflarını koysa iyi olur aslında.

Ben hasan poyraz'a Şubat 2013'te burun ameliyatı oldum. Çok memnunum, tam istediğim gibi yaptı. Doğal yaptı.. Zaten hep yüzüne yakışanı yapıyor. Çok tecrübeli bir insan, yıllardır koşuyolunda kliniği var. Güvenebilirsiniz. Ben yaptırmadan önce araştırdım, ancak en çok hasan bey bana güven verdi, hissedersiniz zaten. Bazı doktorlar sadece para peşindedir,işinizde iyi yapmazlar. Hasan bey öyle değil.
tatlım merhaba şuan ki burnun fotoğraflarını görebilir miyiz?

Ben hasan poyraz'a Şubat 2013'te burun ameliyatı oldum. Çok memnunum, tam istediğim gibi yaptı. Doğal yaptı.. Zaten hep yüzüne yakışanı yapıyor. Çok tecrübeli bir insan, yıllardır koşuyolunda kliniği var. Güvenebilirsiniz. Ben yaptırmadan önce araştırdım, ancak en çok hasan bey bana güven verdi, hissedersiniz zaten. Bazı doktorlar sadece para peşindedir,işinizde iyi yapmazlar. Hasan bey öyle değil.
merhaba tatlım 2013 te ameliyat olmuşsunuz burnunu fotoğraflarını görebilir miyiz özelden atabilir misin?

Merhaba. 20.12.2014 tarihinde KBB Dr.Hasan POYRAZ hocam burun ameliyatımı yaptı. Tavsiye üzerine hocama gittim. Tanışınca başka bir doktorla görüşme gereği duymadım. Burnumda kemik ve et vardı. Ayrıca çok fazla şeye alerjim olduğundan nefes almakta oldukça zorluk çekiyordum. Şekli de beni çok mutlu etmiyordu doğrusu :) Ameliyatım başarıyla bitti. 3 gün sonra tamponlar çıkarıldı. 1 hafta sonra da dikişler alındı. 41 yaşına kadar hiç nefes almamışım ,ameliyattan sonra tamponlar çıkınca nefes alabilmek ne güzel bir duygu diye sevindim. Gözaltı morlukları 3 gün bile sürmedi,çünkü doktorum ne dediyse aynen uyguladım. Ameliyattan sonraki saatlerde sürekli buz koydum. 15 gün sigara içmedim. Ağrım hiç olmadı. Şişlik abartılacak bir durumda olmuyor. Birkaç gün şişlik olacağını bildiğiniz için ben ve ailem farkında oldu o kadar. Bu zamanla geçen bir durum. En önemlisi şekil ile ilgili ; BAK BURNUMU YAPTIRDIM GÖRDÜN MÜ? gibi bir durum olmayışı :) O kadar doğal bir görüntü veriyor ki hocam, hüner bu olsa gerek. Yüzüme yabancılaşacağım korkusu vardı ameliyat öncesinde ki bunu hocam sayesinde hiç yaşamadım. NEFES ALABİLMEK VE BİRAZ DAHA HOŞ GÖRÜNMEK GÜZEL BİR DUYGU :) Tavsiye ediyorum. Zaten hocamla tanıştığınızda doğru yerde olduğunuzu anlayacaksınız . Ameliyat öncesi mutlaka tanışmalısınız. Kararı kendiniz vereceksiniz ki emin olun doğru yerdeyim,doğru doktorla görüşüyorum diyeceksiniz. Resimlere gelince bazı arkadaşlarımız resim koymamızı istemişler. Doktorumuz da binlerce resim var . Gittiğiniz de göreceksiniz. Herkese geçmiş olsun diyorum :) çünkü okuyanlar mutlaka gidecek ve hocamla tanışıp ,ameliyat kararı verecekler. Sevgiler... Saygılar... Elleriniz dert görmesin hocam...

Merhabalar ben 17 yaşındayım sağlık sorunlarım ve burnumu da takıntı haline getirmem sonucu Hasan beye ameliyat olmaya karar verdim. Bundan yaklaşık 10 sene önce annem teyzem ve dayım da Hasan beye ameliyat oldular ve inanılmaz memnun kaldılar ben de bu şekilde doktorumu seçtim. Gerçekten inanılmaz başarılı bir doktor ameliyatımı 2 Eylül de oldum üstünden 16 gün geçti ve hem çok iyi bir şekilde nefes alabiliyorum hem de yeni görüntümden çok memnunum kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum Hasan beyi. Ayrıca çok ilgili bir doktor kafanıza takılan her şeyi sorabilirsiniz. Buyrun bu da fotoğrafım.
image.webp
image.webp

merhaba arkadaslar ben 3sene once hasan poyraza amelıyat oldum burumun yamuklugundan dolayı amelıyattan sonra sargılar cozultukten sonra yamuklugum duzelmedı gıdıp bunu soyledıkten sonra bana senın burnun yamuk degıl deyıp benı donderdı oradan aglıyarat cıktım bıraz cahıllık vardı sıkayette bulunmak ıstedım nereye sıkyet edıcegımı bılemedımgım ıcın bısey yapamadım bılen varsa yardımcı olsun

arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Merhaba,
Dr Hasan Bey 11 Aralık'ta burun ameliyatımı yaptı.Hem deviasyon hem estetik ikisini birlikte yaptı. Acıkcası ilk birkaç gun yüzümde morluk ve şişliklerim oldu hepsi birkaç güne geçiyor. Hasan Bey çok içten, hastası ile gerçekten ilgilenen, işini iyi yapan bir doktor.
Kendisi ile görüşmenizi tavsiye ederim.

Merhaba arkadaslar
Bu site tavsiyesiyle arastirma yapip doktoruma karar vermis biri oldugum icin size detayli sekilde ameliyat surecimi anlatmaya calisacagim:)

Ameliyat oncesinden de kisaca bahsetmek gerekirse cok net ve hizli karar veren biri oldugum icin hasan hocayla cok iyi anlastim:) doktorunuzun ameliyat oncesi sizi elde tutmasi icin uzuuuun uzuuun pispislamasini beklerseniz hasan beye gelmeyin. Cunku cidden bilmen gerekeni soyluyor ama az ve oz sekilde ve ayna uzerinden yapmayi planladigi burnu anlatiyor.

Oncelikle 11 aralik cuma aksami amerika ucagindan inip 14 aralik pazartesi sabahi ameliyat oldum. ( yazar burada uzun ucuslarin ameliyata engel olmadigini belirtmektedir.) Hasan Bey ameliyatlari kadikoy ilcesindeki ozel bir hastanede yapiyor. Ister kal/ister kalma(aksam 9 dan sonra cikabilirsin) Ki bence kesinlikle kalmalisiniz. pazartesi sabahi hastaneye giris yaptim. Damar yolum acildi, kan alindi ve ameliyati beklemeye baslasim. Ameliyattan 15 dk once doktor ziyarete gelip moral veriyor. Sonrasi anastezik etkiler. O kismi geciyorum cunku malum hatirlamiyorum:) hani meshur bir turk tinercimiz demis ya ' 40 yillik tinerciyim boyle kafa gormedim ' ....

Eveeeeet kendime gelmeye basliyorum. Tabiki cok rahat degilsiniz neticede yuzunuzde gorusunuzu bile engelleyen alci var. ama agri var mi diye sorarsaniz ; Asla.
Morluk?; Girla :( ama sizde biliyosunuz ki bundan kacis yok... Sislik ve morluk bu ameliyat ta tam olarak ' gulu seven dikenine katlanir' .

Ertesi gun cikis yapip evime geldim. Yaptigim tek sey doktorun verdigi ilaclari tuketip dinlenmek oldu. Sureci soyle dusunun:
Pazartesi- ameliyat
Persembe- tamponlar alindi( inanilmaz rahatladim/ nefes almaya basladim)
Sali- alci cikti ve yerine kucuk bant takildi
Cumartesi- bantta cikti ve burnum ciplak olarak kaldi. Artik yapmam gereken burnuma uzuuuun sure cok dikkat etmek. Bu arada bence bu ameliytin en zor kismi tamponlar cikana kadar uyurken agzinizdan nefes almak zorunda kalmaniz...

Bu arada bu islemler doktor beyin kosuyolundalo muaynanesinde yapiliyor. Ve kendisi son derece ilgili. Yani ben bir cumartesi aksami sarap krizine girip arayip bir cocugun annesinden izin aldigi gibi sarap icmeye yalvar yakar izin aldigimi bilirim. Son derece samimi bir doktor.

Gelelim
Degerlendirmeye. Burun ameliyati dusunuyosaniz kesinlikle Hasan Poyraz' a gitmelisiniz. Birsuru sebebi var ama en onemli ucu:

1) ameliyat sonrasi hastalariyla son derece ilgilenen ve onemseyen bir doktorunuz olur.
2) kulak burun bogaz uzmanidir kendisi. Dolayisiyla agrisiz sizisiz bir ameliyat hallolir ve saglik sorunlariniz kokunden hallolur.
3) guzel bir sonuc. 17 gunun sonunda burnum ve yuzum hala sis ama kendimi gayet guzel hissediyorum ve burnum inanilmaz DOGAL oldu. Ben etrafimda olan herkese tavsiye ediyorum. Es dost akraba arkadas...

Merak edilen soru varsa ozelden mesaj atabilirsiniz...

Ayrica amerikadan gelip ameliyat olmayi dusunen varsa lutfen hasan hocamiza coronado dan buzdolabi magneti falan getirin. Zira kendisinin en sevdigi yerlerden biriymis hahahahaha :)

İki tanıdığım da kendisine ameliyat oldu. Sonuçları başarılıydı. Ben de 8 Ocakta Medical Park'ta Muhammet Pamukçu'ya ameliyat olacağım. Allah utandırmasın.

Merhabalar.Ameliyat sonrası 1.ayımı doldurdum ve yeni olmasına rağmen herşeyden memnunum.Burnum çatlamıştı ve kıkırdağım parçalanmıştı tek güvenebiliceğim kişi tabiki çocukluk doktorum Hasan Poyraz oldu.Nasıl olcak diye sormadan güvenle yaptırdım.Yüzüme aşırı önem veren ve korkan biriydim ama pişman olmadım.Ameliyat ve ameliyat sonrası sürecim çok güzel bir şekilde ağrısız ve Hasan beyin ilgisiyle devam etti.Doğal bir görüntü olduğu için çok mutluyum.Kararsız kalanların güvenmesi yeterli olacaktır.

Merhaba, ben Op.Dr. Hasan Poyraz'a 19 Aralik 2015 'te ameliyat oldum. Kendisine bir arkadasim vasitasiyla ulastim. Ilk basta cok korkularim vardi ama ameliyat olduktan sonra sagolsun Hasan Bey zarif kisiligi ile tum korkularimi yendi. Ilk gun ameliyattan cikinca cok az bir aci hissettim, zaten o gun narkozun etkisiyle ara ara uyandim ara ara uyudum.Sonraki gunler sisme ve morluklar oldu ama oyle morluklarin gorundugu gibi buyuk bir aci yok. Hasan Bey cok dogal bir burun yapti bana, gayet memnunum. Ameliyat olali 2 ay oldu. Beni tanimayanlar, estetik ameliyat oldugumu anlamiyorlar.Bu da benim icin sevindirici.. Ameliyat olacak arkadaslara tavsiyem; dogal burun estetigini bu kadar iyi yapan bir doktora basvurmalari.. Hasan Bey alaninda uzman gayet guvenilir bir doktortur. Kendinizi gonul rahatligiyla onun tilsimli ellerine birakabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar.Ben daha önce bir ameliyat geçirdim.Ancak sonuçtan hiç memnun kalmadım.Hasan Poyraz'a olmak istiyorm.Ancak burun ameliyatı kolay bir ameliyat değil.iyileşme sürecide uzun.Dolayısıyla doğru doktora son kez ameliyat olup sonuçtan memnun kalmak istiyorum. Hasan beye ameliyat olan varsa, ecrin_ka@hotmail.com adresime foto gönderir misiniz? Teşekkür ederim..

Back
X