Dr. Hasan Poyraz Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Selam arkadaslar. Ben hasan poyraza 10 gun once ameliyat oldum. Surec cok rahat gecti. Hasanpasada ozel bir hastanede genel anestezi ile ameliyat oldum. Hic bir agrim sizim olmadi. Ameliyattan cok korkuyordum ama bu korkumu bu ameliyatla yendim. 5 gune toparladim ve disari dahi ciktim. Burnumun sekline gelince simdiden cok begendim. Sislerim 1 hafta icinde yok denecek kadar azaldi. Ameliyat olmadan once buralarda arastirma yapan biri olarak Siddetle tavsiye ederim.

Hangi
Selam arkadaslar. Ben hasan poyraza 10 gun once ameliyat oldum. Surec cok rahat gecti. Hasanpasada ozel bir hastanede genel anestezi ile ameliyat oldum. Hic bir agrim sizim olmadi. Ameliyattan cok korkuyordum ama bu korkumu bu ameliyatla yendim. 5 gune toparladim ve disari dahi ciktim. Burnumun sekline gelince simdiden cok begendim. Sislerim 1 hafta icinde yok denecek kadar azaldi. Ameliyat olmadan once buralarda arastirma yapan biri olarak Siddetle tavsiye ederim.
hangi hastanede yapti resim paylasirmisiniz

Arkadaşlar Merhaba,

Ben de 1 ay önce Hasan poyraz'a ameliyat oldum. Suan burnumdan cok memnunum.Daha onceki burnum kemikliydi ve sağ tarafı tamamen kapatmıştı.Şimdi hem şekli duzeldi hem de rahat nefes alabiliyorum. Ameliyat sonrası şişlikler 15 günde geçti, dikiş alma derdi yok ve ağrım olmadı hiç. Şunu da belirteyim inanılmaz doğal yapıyor.Herkesten bu tepkiyi aldım. Dusunenlere kesinlikle tavsiye ederim. :)

arkadaşlar selam;

ben ameliyat olalı 12 gün oldu şişlik ve morluklarım tamamen yok oldu diyebilirim ve şunuda söyleye bilirimki ağrısız sızısız bi ameliyat süreci geçirdim alçımda çıktı gelen tepkiler çok güzel ve bende şu an çok memnunum.hasan bey güler yüzlü ve ilgilı bi doktor insana güven veriyo yaptırmak isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim arkadaşlar :KK68:

Resim p
arkadaşlar selam;

ben ameliyat olalı 12 gün oldu şişlik ve morluklarım tamamen yok oldu diyebilirim ve şunuda söyleye bilirimki ağrısız sızısız bi ameliyat süreci geçirdim alçımda çıktı gelen tepkiler çok güzel ve bende şu an çok memnunum.hasan bey güler yüzlü ve ilgilı bi doktor insana güven veriyo yaptırmak isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim arkadaşlar :KK68:
resim paylasirmisin birde ne kadar odedin bilgi verirmisiniz?

merhaba kızlar!hasan bey ben 21 yaşındayken ( şu an 27) kulaklarımı estetik ameliyatı yapmıştı.kendisi gerçekten çok kaliteli,çok iyi bir insan,doktor.bana baba gibi davranmıştı birazda benim sol kulağımdaki damarımın açılmasından dolayı sorun yaşamam sebebiyle.kendisini o zaman çok terletmiştim.ama çok şükür ameliyattan sonra saçlarımı gerine gerine toplayabilme,çeşit çeşit küpeler takıp dolaşabilme özgürlüğüne kavuştum.o zaman kendiside söylemişti 'senin burnunada birazcık dokunsak prenses gibi bi kız olacaksın' diye,ama ben yeltenmedim,çünkü ameliyatı annem bankadan kredi çekip yaptırıyordu.
burnum kemikli bir burun ve delik kısımları biraz büyükçe.ben çıtı pıtı bi insan olduğum için gün geçtikte daha bi kocaman oldu burnum.fotoğraf çekiyoruz,suratım kadar burnum önden gidiyo.annem sen küçükken burnun böyle değildi diyor,sanırım kulakların ve burnum büyümeye devam ettiği doğru.benim merak ettiğim ameliyattan sonra çok ağrı oluyor mu?bir de fiyat konusu?tanıdık indirimi için diretmeye hazırım diyorum amabenimki kürkçü dükkanına dönmek bi yerde.

Merhaba arkadaşlar 16 ocakta bende hasan poyraza ameliyat oldum ben bırakın ameliyatı iğneden bile korkarım hasan bey sayesinde korku falan kalmadı çok şükür herç şeyîm çok rahat geçti burnumdan şuan çok memnunum başka bir doktora görüşmeye bile gitmedim zaten sülalemîz hasan beyi bilir gözünüz kapalı tercih edin pişman olanı görmedim detayları benim gibi korkuları olanlar îçin yazacağım en kısa zamanda Şebnem :)

Hasan Poyraza ameliyat olalı 10 gün oldu.Bugün alçım çıktı ve bant yapıştırıldı.Öncelikle herşeyinden güler yüzünden,deneyiminden çok memnun kaldım.Sonucu çok beğendim doğal aşırı bir yapaylık yok.Kemiğim vardı ve nefes alamıyordum burnumun ucundada düşüklül vardı düzeltildi.İnanın Tecrübesine hayran kalıcağınız biri kendisi.Bende bir arkadaş vasıtasıyla tanıştım kendisiyle.Ameliyat süreci kolay fakat tampon,alçı vs.. bu süre zor ağrı sızı değil nefes problemi yaşıyorsunuz.Şuan burnum açık ve mükemmel şekilde nefes alabiliyorum.Ve bir özel hasatanede yapılıyor ameliyatınız hastane mükemmel ilgi alaka dakka bir hemşire çağırdığım halde pes etmedi:)) İnanın herşeyiyle memnun kalıcaksınızdır.Şimdiden kolay gelsin:)

merhaba arkadaşlar geçen hafta Hasan bey burun ameliyatımı yaptı ikizimle birlikte olduk hemde :KK70: ikizimin ameliyat korkusu vardı ama kendi bile ameliyat oldum mu olmadım mı hissetmedim diyor. demem şu ki kesinlikle tavsiye ediyoruz ne bir ağrı ne bir sızı yaşamadık çok az bir morluk oluştu o da artık normal yani olması gerekenden çok çok çok az. estetik olan arkadaşlarımızdan bizi görenler çok şaşırmıştı bu kadar ağrısız sızısız ve morluksuz bir halde olduğumuz için. :KK70: ve gerçekten çok başarılı bir doktor o kadar doğal oldu ki beni tanıyanlar dışında kimse anlamıyor estetik olduğunu hatta tanıyanlar bile farketmedim bile çok doğal olmuş diyorlar. yüzümle çok orantılı, olması gerektiği gibi yapıyor. arkdaşımızında dediği gibi diğer doktorlardan çok farklı tanıştığınızda anlayacaksınız içtenliği ve hastalarına gösterdiği ilgisiyle tam anlamıyla mükemmel birisi Hasan Bey. Piyasada ki fiyatlara kıyasla yapılan işlemle çok uygun bir fiyatta yapmakta ameliyatları. gidin bir görüşün konuşun derim kesinlikle pişman olmazsınız. etrafımdaki arkadaşlarımı estetik olmak isteyenlerin hepsini Hasan beye yönlendiriyorum ki herkeste soruyor zaten sonuçta ortaya çıkan başarılı bir ameliyat ve estetik olduğu belli olmayan çok doğal bir burun var :KK70: ikizimle çok çok memnun kaldık ...
didem lütfen benimle fotoğraflarınızı patlaşırmısınız? ben de hasan beyi araştırıyorum. Çok çok teşekkürler

Arkadaslar merhaba, ben de dr Hasan Poyraz'a 9 kasim da yakin bir arkadasimla ayni gun ameliyat olduk sonuc belki erken diyebilirsiniz ama cok dogal oldu harika hissediyoruz. Aldigimiz olumlu tepkiler neticesinde doktorumuz Hasan Beye ne kadar tesekkur etsek az iyi ki sizin gibi basarili bir doktorla tanisma firsatimiz olmus. Bu arada fiyatlar cok uygun cok arastiran biri olarak soyluyorum bunu. Hic zaman kaybetmeden Hasan Bey'in kosuyolundaki muayenesinin kapisini calin arkadaslar:)) rahat olun ve guvenin.. herkese saglikli guzellik diliyorum..
Merhaba, ben de hasan beyi araştırıyorum. benimle öncesi sonrası fotoğraflarını paylaşma imkanın var mı :) çook teşekkrler

Back
X