- 13 Ekim 2014
- 26
- 1
- 1
- Konu Sahibi pedeliza_a
Gerçekten çok merak ettim şimdi ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 4 bin liraya gecen hafta oldum. Et aldi ve estetik yapti.arkadaşlar ücret ne civarlarda oldu hasan bey de öğrenebilir miyim?
Ben 4 bin liraya gecen hafta oldum. Et aldi ve estetik yapti.
hangi hastanede yapti resim paylasirmisinizSelam arkadaslar. Ben hasan poyraza 10 gun once ameliyat oldum. Surec cok rahat gecti. Hasanpasada ozel bir hastanede genel anestezi ile ameliyat oldum. Hic bir agrim sizim olmadi. Ameliyattan cok korkuyordum ama bu korkumu bu ameliyatla yendim. 5 gune toparladim ve disari dahi ciktim. Burnumun sekline gelince simdiden cok begendim. Sislerim 1 hafta icinde yok denecek kadar azaldi. Ameliyat olmadan once buralarda arastirma yapan biri olarak Siddetle tavsiye ederim.
Özel çağıner hastanesinde yapti kadikoyde. Resim mail adresi verirseniz gönderebilirim.Hangi hangi hastanede yapti resim paylasirmisiniz
oceyan@hotmail.comÖzel çağıner hastanesinde yapti kadikoyde. Resim mail adresi verirseniz gönderebilirim.
bekliyorum sabirsizlikla
resim paylasirmisin birde ne kadar odedin bilgi verirmisiniz?arkadaşlar selam;
ben ameliyat olalı 12 gün oldu şişlik ve morluklarım tamamen yok oldu diyebilirim ve şunuda söyleye bilirimki ağrısız sızısız bi ameliyat süreci geçirdim alçımda çıktı gelen tepkiler çok güzel ve bende şu an çok memnunum.hasan bey güler yüzlü ve ilgilı bi doktor insana güven veriyo yaptırmak isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim arkadaşlar![]()
Merhaba,Ben 4 bin liraya gecen hafta oldum. Et aldi ve estetik yapti.
didem lütfen benimle fotoğraflarınızı patlaşırmısınız? ben de hasan beyi araştırıyorum. Çok çok teşekkürlermerhaba arkadaşlar geçen hafta Hasan bey burun ameliyatımı yaptı ikizimle birlikte olduk hemdeikizimin ameliyat korkusu vardı ama kendi bile ameliyat oldum mu olmadım mı hissetmedim diyor. demem şu ki kesinlikle tavsiye ediyoruz ne bir ağrı ne bir sızı yaşamadık çok az bir morluk oluştu o da artık normal yani olması gerekenden çok çok çok az. estetik olan arkadaşlarımızdan bizi görenler çok şaşırmıştı bu kadar ağrısız sızısız ve morluksuz bir halde olduğumuz için.
ve gerçekten çok başarılı bir doktor o kadar doğal oldu ki beni tanıyanlar dışında kimse anlamıyor estetik olduğunu hatta tanıyanlar bile farketmedim bile çok doğal olmuş diyorlar. yüzümle çok orantılı, olması gerektiği gibi yapıyor. arkdaşımızında dediği gibi diğer doktorlardan çok farklı tanıştığınızda anlayacaksınız içtenliği ve hastalarına gösterdiği ilgisiyle tam anlamıyla mükemmel birisi Hasan Bey. Piyasada ki fiyatlara kıyasla yapılan işlemle çok uygun bir fiyatta yapmakta ameliyatları. gidin bir görüşün konuşun derim kesinlikle pişman olmazsınız. etrafımdaki arkadaşlarımı estetik olmak isteyenlerin hepsini Hasan beye yönlendiriyorum ki herkeste soruyor zaten sonuçta ortaya çıkan başarılı bir ameliyat ve estetik olduğu belli olmayan çok doğal bir burun var
ikizimle çok çok memnun kaldık ...
Merhaba, ben de hasan beyi araştırıyorum. benimle öncesi sonrası fotoğraflarını paylaşma imkanın var mı :) çook teşekkrlerArkadaslar merhaba, ben de dr Hasan Poyraz'a 9 kasim da yakin bir arkadasimla ayni gun ameliyat olduk sonuc belki erken diyebilirsiniz ama cok dogal oldu harika hissediyoruz. Aldigimiz olumlu tepkiler neticesinde doktorumuz Hasan Beye ne kadar tesekkur etsek az iyi ki sizin gibi basarili bir doktorla tanisma firsatimiz olmus. Bu arada fiyatlar cok uygun cok arastiran biri olarak soyluyorum bunu. Hic zaman kaybetmeden Hasan Bey'in kosuyolundaki muayenesinin kapisini calin arkadaslar:)) rahat olun ve guvenin.. herkese saglikli guzellik diliyorum..