Dr. Hüseyin Altun Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ınşaallah cnm . darısı senın basına =)

sanırım ben necdet uçar' a ameliyat olucam tam karar verebilmiş değilim ama en büyük sebep maddiyat en yakın zamanda olsun istiyorum ve şu anki bütçem ona yetiyor ama senin burnunu çok merak ediyorum alçı ciktiktan sonra bi foto koyabilirmisin ?

sanırım ben necdet uçar' a ameliyat olucam tam karar verebilmiş değilim ama en büyük sebep maddiyat en yakın zamanda olsun istiyorum ve şu anki bütçem ona yetiyor ama senin burnunu çok merak ediyorum alçı ciktiktan sonra bi foto koyabilirmisin ?

bence maddiyata takılma bende senin gibiydim (hatta ben başka bir hastaneden ameliyat günümü almıştım ama aklımda soru işaretlerim vardı sonrasında Hüseyin beyin adını duymuştum burdan gittim görüştüm ve dedim ki erteliyim ama tam olsun) sonrasında revizyona mecbur kalıp bi ton para vermektense biraz daha sabredip güvendiğim bir doktora oldum.durumun nedir bilmiyorum ama kendini riske atma bence biraz daha sabret Hüseyin Hoca ya da bir başkası olsun ama içinden gelen olsun Maddi gücün x'e yetttiği için değil güvendiğin için ol.

Son düzenleme:
bence maddiyata takılma bende senin gibiydim (hatta ben başka bir hastaneden ameliyat günümü almıştım ama aklımda soru işaretlerim vardı sonrasında Hüseyin beyin adını duymuştum burdan gittim görüştüm ve dedim ki erteliyim ama tam olsun) sonrasında revizyona mecbur kalıp bi ton para vermektense biraz daha sabredip güvendiğim bir doktora oldum.durumun nedir bilmiyorum ama kendini riske atma bence biraz daha sabret Hüseyin Hoca ya da bir başkası olsun ama içinden gelen olsun Maddi gücün x'e yetttiği için değil güvendiğin için ol.

canım ben necdet hocaya güveniyorum sitede yaptığı bir kaç burnu gördüm çok begendim kişiliği ile ilgiliye güzel şeyler okudum o konuda içim rahat aslında benim aklim muhammed beydeydi ceymey nickli kullanıcının burnunun ameliyatsiz hali benim burnumun aynısı muhammet beyin ona yaptığı burun hoşuma gitmişti o yüzden hep o aklimdaydi ama fiyatı çok yüksek biliyorum fiyat 2, planda ama ben vakit kaybetmek istemiyorum necdet beyede guveniyorum 1 - 2 hafta daha beklicem sonra ameliyat günü için gorusmeyi düşünüyorum hayirlisi artık

canım ben necdet hocaya güveniyorum sitede yaptığı bir kaç burnu gördüm çok begendim kişiliği ile ilgiliye güzel şeyler okudum o konuda içim rahat aslında benim aklim muhammed beydeydi ceymey nickli kullanıcının burnunun ameliyatsiz hali benim burnumun aynısı muhammet beyin ona yaptığı burun hoşuma gitmişti o yüzden hep o aklimdaydi ama fiyatı çok yüksek biliyorum fiyat 2, planda ama ben vakit kaybetmek istemiyorum necdet beyede guveniyorum 1 - 2 hafta daha beklicem sonra ameliyat günü için gorusmeyi düşünüyorum hayirlisi artık

evet Muhammet beyin yaptığı burunları bende beğeniyorum.Hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi güzel ve sağlıklı burnuna kavuşursun.

ben Necdet bey ile de gorustum acıkcası ck ıyı bı doktor gercekten ısını bılıyor ama nedense guvenemedım. bıde hem uzak hem bana daha fazla fıyat ıstedı hemde buz maskesı yokmus o konu benım ıcın onemlıydı =) ha bide benım 10a yakın tanıdıgım huseyın beye burun yaptırdı hepsıde ck mutlu o yuzden guvenım daha da arttı. =) alcı pazartesı cıkacak sonrasında foto atarım tabı. insaallah senınde gonlunden gecen olur. ;)

araştırmanı yap ve bence biran önce kararını ver hüseyin bey hakkında.bugün arkadaşım ameliyat oldu onun yanına gittiğimde görüştüm hüseyin beyle 5 tane rino ameliyatı vardı sadece bugün sana tarih verdiyse kaçırma istediğin zamanda randevu bulamazsın günde 5 ameliyat yapsa bile..birde bikaç doktor var rino ameliyatlarına girip yardım ettiği kısacası doktor bey sürekli ameliyathanede..:)gerçekten kış dönemi özellikle tatil zamanlarında hiçbir doktorda ameliyat randevusu alamazsın çoktan dolmuştur.her doktorun revizyonu var bahsettiğin bütün doktorların bile ama önemli olan revizyonun ne kadar az olduğu bunuda çok bilemezsin her doktor az diyebilir yaptığı ameliyatlara bak git görüş ona göre kararını ver.bende hüseyin beye ameliyat oldum 4 yıl önce fotolarım var sitede herhangi bir sorun yaşmadım çokta memnunum. ayrıca doktorbeyin facede burun estetiği paylaşım sayfasındanda bikaç hastasının eklenmis foto var ordanda görebilirsin o kişilerede yazabilirsin mutlaka yardımcı olurlar sana..

Bende ameliyat için araştırma yaparken belirtmiş olduğunuz Hüseyin beyin "burun estetiği paylaşım "sayfasına göz atıyordum. Sizin resimlerinizi gördüm .arkadaşımda yunus Emre hastanesinde çalıştığı için ona göstereyim dedim. Ama bu bayan Hüseyin beyin eşi dedi. Çok şaşırdım .ama Kk da da fotoları var hastasıyım diye yorumlarını gösterince.olur mu öle şey çok iyi tanırım Hüseyin beyin eşi dedi.kafam çok karıştı doğrusu. Siz Hüseyin beyin eşi değilmisiniz.nasıl burada hastası gibi davranıp sürekli burda Hüseyin beyi övüyorsunuz .biz ameliyat olmak isteyen hastaları yanlış yönlendiriyorsunuz. Şimdi bu durumda nasıl güveneniliriz ki Hüseyin beye. Yorumlarınızı okuyunca daha net anlaşılıyor.hüseyin beyin o gün kaç ameliyatı var,başka Dr yardım ettiğini bu kadar biliyor olmanız da bunu doğrular niteliğinde....

Bende ameliyat için araştırma yaparken belirtmiş olduğunuz Hüseyin beyin "burun estetiği paylaşım "sayfasına göz atıyordum. Sizin resimlerinizi gördüm .arkadaşımda yunus Emre hastanesinde çalıştığı için ona göstereyim dedim. Ama bu bayan Hüseyin beyin eşi dedi. Çok şaşırdım .ama Kk da da fotoları var hastasıyım diye yorumlarını gösterince.olur mu öle şey çok iyi tanırım Hüseyin beyin eşi dedi.kafam çok karıştı doğrusu. Siz Hüseyin beyin eşi değilmisiniz.nasıl burada hastası gibi davranıp sürekli burda Hüseyin beyi övüyorsunuz .biz ameliyat olmak isteyen hastaları yanlış yönlendiriyorsunuz. Şimdi bu durumda nasıl güveneniliriz ki Hüseyin beye. Yorumlarınızı okuyunca daha net anlaşılıyor.hüseyin beyin o gün kaç ameliyatı var,başka Dr yardım ettiğini bu kadar biliyor olmanız da bunu doğrular niteliğinde....

eşinin burnunu vallahi çok güzel yapmis :)

Son düzenleme:

canım peki arkadasina sordunmu genel olarak ameliyatlarındaki başarısı
nasilmis ?

Zaten çok belliydi :)) günde 5 rino ameliyatı yapıyor randevu alman zor demiş günde 5 rino ameliyatı? :)) bu kadar abartılmaz ya mümkün mü günde 5 :) benim tanıdığım oldu 1 ay önce fiyatı uygun diye inanın aradığı gün randevu aldı 1 hafta sonra da ameliyatını oldu nasıl yoğunlukmuş bu :) insanları kandırmayın ya yaptığı burunları ben beğenmiyorum tabi memnun hastaları da vardır ama bu yapılan hiç etik değil aksine çok komik şimdi ne oldu hüseyin bey hakkında herkesin kafasında soru işareti oldu ne gerek vardı böyle bişeye bide eşinin gelip burda atıp tutması insanları kandırması çok ayıp,o parayı biriktirmek için hayat standartlarını düşüren belki yıllarca bekleyen insanlar var çok acımasızca bişey bu hüseyin bey böyle bişeye nasıl müsade etti anlaşılmayacak bişey de değilki. neyse adesin hesabı reklam amaçlı üyelik olduğu için pasif duruma gelmiş yeni hesap açıp gelmezse başka biri öyle bişey yapmaz sanırım:)

eğer öyleyse gerçekten çok gereksiz.tabii bir şey olduğu belli zaten habire her yere yazmasından. Ama ben hiç birşeyi değilim ve memnunum ve bunu burda belirtirim. her neyse o kişinin kendi ayıbı.

nasıl yani doktorun eşimi hastaymış gibi davranıyor

merhaba bende hüseyin beye ameliyat olan bir hastayım bu yüzden yorum yapıyorum ades adlı kullanıcı 4 yıldır üye bu siteye ama hüseyin bey evliliği 2 yıllık yani reklam konusuna katılmıyorum ades son zamanlarda aktif reklam yapmak isteseydi boşa geçen zamanı degerlendirirdi:)ayrıca foto koyuyordu saklamak istese hiç foto koymazdı yada başka foto kullanırdı.gerçekten ameliyat olduğu için gerçeği saklamadı deneyimlerini paylaştı.ayrıca bende olsam söylemezdim bir sürü insan ona yazıcak hastalarla uğraşıcak o sadece yol gösteriyor(banada öyle yaptı)sonrasını size bırakıyor.

Zaten çok belliydi :)) günde 5 rino ameliyatı yapıyor randevu alman zor demiş günde 5 rino ameliyatı? :)) bu kadar abartılmaz ya mümkün mü günde 5 :) benim tanıdığım oldu 1 ay önce fiyatı uygun diye inanın aradığı gün randevu aldı 1 hafta sonra da ameliyatını oldu nasıl yoğunlukmuş bu :) insanları kandırmayın ya yaptığı burunları ben beğenmiyorum tabi memnun hastaları da vardır ama bu yapılan hiç etik değil aksine çok komik şimdi ne oldu hüseyin bey hakkında herkesin kafasında soru işareti oldu ne gerek vardı böyle bişeye bide eşinin gelip burda atıp tutması insanları kandırması çok ayıp,o parayı biriktirmek için hayat standartlarını düşüren belki yıllarca bekleyen insanlar var çok acımasızca bişey bu hüseyin bey böyle bişeye nasıl müsade etti anlaşılmayacak bişey de değilki. neyse adesin hesabı reklam amaçlı üyelik olduğu için pasif duruma gelmiş yeni hesap açıp gelmezse başka biri öyle bişey yapmaz sanırım:)

gerçekten öyle ama okadar ameliyat sayısı var.:)bu kadar fazla yaptığı için zaten bekletmiyor hastaları neyse ben sizin gibi düşünmüyorum.burda bu sitede okadar çok reklam dönüyorki......gerisini siz anlayın.:)

merhaba bende hüseyin beye ameliyat olan bir hastayım bu yüzden yorum yapıyorum ades adlı kullanıcı 4 yıldır üye bu siteye ama hüseyin bey evliliği 2 yıllık yani reklam konusuna katılmıyorum ades son zamanlarda aktif reklam yapmak isteseydi boşa geçen zamanı degerlendirirdi:)ayrıca foto koyuyordu saklamak istese hiç foto koymazdı yada başka foto kullanırdı.gerçekten ameliyat olduğu için gerçeği saklamadı deneyimlerini paylaştı.ayrıca bende olsam söylemezdim bir sürü insan ona yazıcak hastalarla uğraşıcak o sadece yol gösteriyor(banada öyle yaptı)sonrasını size bırakıyor.

ades.kaya isimli kullanıcı reklam amaçlı üyelik nedeniyle üyelikten çıkarılmış canım .

Bu da 3. üyeliğiniz. ades.kaya, sarikayaeda ve semaktepe

Bu 3 kullanıcı da aynı PC'yi kullamaktadır. Tabi ki doktorun eşi olabilir, bunda hiç bir sakınca yok fakat 2 sene önce evlenmiş olunmasına rağmen son üyeliğinizi alalı daha 4 ay olmuş ve mesajınız (http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=12569416) ades.kaya ile de 7. ayda yazmaya başlamışsınız. Bu sebeple kimseye masal okumayın.

gerçekten öyle ama okadar ameliyat sayısı var.:)bu kadar fazla yaptığı için zaten bekletmiyor hastaları neyse ben sizin gibi düşünmüyorum. burda bu sitede okadar çok reklam dönüyorki......gerisini siz anlayın.:)

o reklamlardan bize de bahsedin de bizde anlayalım... Öyle imalar, reklam sözleri vs

Dedim ya bana masal anlatmayın çocukken de dinlemezdim şimdi de dinlemiyorum.

Hangi doktorun eşi bu siteye hastaymış gibi yazmış ? Sizden başka bir tane daha var... Çok ilginç ki o doktorun da soyadı da ....

Kazen herşeyi söylemiş zaten. Ama çok komiksiniz :) siz adesin kardeşisiniz size yol göstermeyecekte kime göstercek :) sadece yol göstermiyor başka doktorları yalandan karalıyor insanlara özel mesaj atıyor akıllarını karıştırıyor, doktorunu pardon eşini övüyor:) bu olayın üstüne kardeşinin adına hesap açıp girip yazmak da iyi cesaret :) yalanlarınız ortaya çıktı hala yüzünüz kızarmıyo ısrarla gelip başka profillerden yazmaya devam ediyorsunuz gerçekten pes.

bir kaç gündür giremiyordum kusura bakmayın arkadaşlar yazık valla böyle şeylere ne gerek varki sonuçta iyi bir dr un reklama daha doğrusu bu şekilde reklama ihtiyacı olmaması gerekir diye düşünüyorum bundan sonra araştırma yaparken bir kez daha düşünmek ve iyi araştırma yapmak gerektiğini anladım...

merhaba bende hüseyin beyi araştıran hastalardanım burda yeni olduğum için albümlere bakamıyorum ama doktorun face grubunu, hastalarının yüklediği fotoları yakın takibe aldım burda doktor beye ameliyat olan hastalar face grubunda fotonuz yoksa bana özelden msj atarmısınız.yardımcı olursanız çok sevinirim.

Back
X