Dr. Hüseyin Altun Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

zaten ticari kaygıyla bu işi yapan çok doktor var.fakat duyduğum ve anladığım kadarıyla hüseyin bey nette pek yok.yani bu işi ticari kaygılarını düşünüp yapmıyor.her ameliyat olanda bu siteyi bilemiyebiliri.bende bir arkadaşım aracılığı ile burayı keşfettim.kendim için en iyi yaptığım şeylerden biride hüseyin beye ameliyat olmak. keşke daha önce olsaydım. aslında o kadar bildik isimde doktorlar var ki , bu kadar övülmesi ve anlatılması beni ister istemez şüpelendirdi yani araştırmayı yaparken belirli bir kaç doktorun bu kadar anlatılmasına kuşkulanmadım desem yalan olur. yani kısaca reklam her zaman iyi olmuyor.

cnm huseyın altunun fiyat ne kadar diyor

kızlarr üsküdar YUNUS EMRE hastanesi dr hüseyin altunu kesinlikle tavsiye ederim.. benim şuan6.günüm..çok hafif morluğum var odasarardı.alçım henüz çıkmadı ama herkes muhteşem gözüktüğünü söylüyoo şimdiden.. delikli slikon tampon kullanıyo. tamponlarım çıktı ve şimdiden müthiş nefes alıyorum.. ağrısız acısız.. çokk ilgili mütavazi bi doktorr. kesinlikleeeee görüşün derim benn.. alçımın çıkmasını sabrsızlıkla bekliyorumm :) ameliyat olaya karar vermiş arkadaşlara bol şanslarr

cnm huseyın altunun fiyat ne kadar diyor

Arkadaşlar merhaba öncelikle
Ben Hüseyin Altun a burun ve çene estetiğini aynı anda olacağım kendisi çeneyi büyütme de protez kullandığını söyledi.
Hüseyin bey e çene ameliyata olan ve protez konulan var mı aranızda ? Protez olayında ne gibi sıkıntılar olabiliyor benim çenem çok fazla geride olduğu için zayıf olduğum halde gıdığımdan dolayı suratım kilolu ve burnum aşırı büyük önde duruyor.
Bu doktora ameliyat olanlar varsa ve bilgilendirilirsem çok sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim

önümüzdeki günlerde hüseyin bey e ameliyat olmaya karar verdim gibi yorumlarınız varsa alabilir miyim ???

hüseyin bey den memnun olmayan var mı ? benim burnum büyük ve kalın derili çok doğal yapıyo demiş bazıları yani küçültmezse yeteri kadar olmaz ki :/ tereddütlerm var arkadaslar aneliyat olanlar fikirlerini söylerse sevinirim

gerçekten burnun anotomisi hakkında kbb ciler daha fazla bilgiye sahip branşları olduğu için nefes sorununa falan daha çok dikkat ediyorlar.bildiğim bikaç kbb ci var yurtdışında burun estetiği daha doğrusu yüz estetiği kurslarına kongrelerine katılıyorlar kendilerini geliştirmek için el becerilerini geliştirmek için(artık kbb ciler baş ve boyunla ilgili bütün estetikleri yapma yetkisine sahipler bu yüzden burun estetiğinide çok iyi biliyorlar)bu doktorlardan birtaneside hüseyin altun.aklınızda kalmasın iki doktorlada görüşün sonra değerlendirirsiniz fiyatı size verdikleri cvpları yaptıkları ameliyatlarını falan..sonra karar verirsiniz.

Hüseyin altuna burun yaptıranlar resmini ve yorumlarını paylaşabilir mi ? :(:(:(

bende kendisine ameliyat oldum..Burnum gayet güzel ilk başta kalkık geldi ama iniyomuş zamanlar....Yanlız bi sorunum var burun deliklerim farklı oldu zamanlar geçer dedi ama geçmiyor bekliyorum eğer geçerse kusursuz bi ameliyat olmuş olur ama geçmezse gayet berbat bi ameliyat...

Arkadaşlar bende 13 gün önce hüseyin beye ameliyat oldum şöyle bir sıkıntım var benim sağ burun kanadım ve deliğim daha aşağıda ve geniş duruyor burun kökündede kemik gibi sert bir çıkıntı var hüseyin beyin hastalarından bu sorunu yaşayıp atlatan varsa allah rızası için söyleyebilir mi çok tedirginim çok korkuyorum güzel olacağımı daha da çirkin oldum:( psikolojim allak bullak:(

bende kendisine ameliyat oldum..Burnum gayet güzel ilk başta kalkık geldi ama iniyomuş zamanlar....Yanlız bi sorunum var burun deliklerim farklı oldu zamanlar geçer dedi ama geçmiyor bekliyorum eğer geçerse kusursuz bi ameliyat olmuş olur ama geçmezse gayet berbat bi ameliyat...

bende maalesef aynı sıkıntıyı çekiyorum sağ burun kanadım daha geniş ve aşağı doğru yorumunuzu görünce dahada korktum umarım geçer de güzel burunlarımız olur:(:(

Back
X