Dr.İsrael Aruh kızlar banada bi bakın

Canım naptin aynı dönemde gittik sanırım israel hocaya yada gittinmi ben çok memnunum israel hocadan

Merhaba Arkadaşlar,
ben de İsrael Aruh' un hastasıyım Nisan ayından beri. İrenbede bir doktora gitmiştim ilk olarak, o da çok iyiydi fakat İsrael bey bana daha profesyonel geldi. Benim durumum biraz kritikti. Yaşım 35 ve rezervim ciddi anlamda azalmıştı. Amh değerim 0.33 idi. Rezerv azlığı olduğu için kendisi bana Mini Tüp bebek yöntemini önerdi, mantıklı geldi bana anlattıkları. İnternette de çok araştırdım, yurtdışı blogları falan okudum ve yurtdışında fazlasıyla kullanılan bir yöntem olduğunu gördüm ki İsrael bey de sürekli yurtdışı konferansları takip edip kendini geliştiren bir doktor. Aslında ilk başta çok umut veren bir tutum sergilemedi. Kendisi çok gerçekçi ve bence doğrusu da bu! Benden 3 ay boyunca yumurta topladı daha az iğne ve daha az ilaçla. Amaç vücudun doğal ürettiği az ama kaliteli yumurtaları biriktirmek. Bir kadının bir kere de verebildği yumurtayı ben ancak 3 defada verebildim. İlk toplamada 4 adet, 2. toplamada 3 adet ve 3. toplamada da 2 adet yumurta elde edildi ve hepsi de döllendi, takibi yapıldı ve embryo haline gelince donduruldular. Yani toplamda 3 ayda 9 yumurta elde ettik ve sıra geldi transfer denemesine! İlk deneme 9 Ağustos'ta , hatta yaş gümümdü, yapıldı. İlk çözülen embryo grubunda bozulma olmuştu 1 tanesinde, başka bir tüpü de çözdü ordan da bir embryo alıp 2 adet yerleştirdi. 12 gün beklemek baya heyecanlı oluyor ve yapılan testte sonuç negatif çıktı. Umudumu kaybetmedim ne de olsa denenecek 5 embryom daha vardı. İkinci denemeyi hemen isteyip istemediğimizi bize bıraktı. Biz de biran önce başlayalım dedik ve yine aynı süreçlerden geçerek bu sefer 5 Ekim'de 2. transferim gerçekleşti! Rahim duvarı kalınlığı çok iyiydi. 3 lü dondurulan bir embryo grubu vardı, onları çözüp yerleştirdi, çözme işleminde hiçbir bozulma olmadı bu sefer ve çok daha rahat bir transfer geçirdim. Aslında 2. transferde konanlar ilk transferdekilere göre daha az kaliteliydi ama SONUÇ POZİTİF:)))) 3 embryodan bir tanesi tutunabilmiş ve şuanda 7 haftadır benimle:)) Kimse kaygılanmasın ve umudunu yitirmesin, ben mini tüp bebek yöntemine inandım ve doktoruma da çok güvendim. Evet kendisi az konuşur ama ne yaptığını çok iyi bilen bir doktor. Hatta kendisini çoğu zaman sempatik de buluyorum!! Şimdlik benden bu kadar, sorularınızı seve seve cevaplarım, bu süreçte hepinize kolaylıklar diliyorum!!

Çok sevindim adinizainsallah bende bu mucizeyi yaşarım ben de israel hocaya başlayacağım insallah bu ay yolunda gderse şu hormon düzeyleri filan:/ ben de aynı durumdayım hatta sizden daha kötü benm amh 0.06 yaş 31 umut oldunuz bana

çok teşekkür ederim, darısı başınıza:)) ütfen moralinizi yüksek tutun ve rahat olun, çünkü siz ne yaparsanız yapın, yumurta oluşacaksa oluşacak ve embryo tutunacaksa tutunacak!! bebişin tutunması için tek bir embryo bile yeterli, yeter ki yumurta oluşsun ve döllensin...şansınız bol olsun, ve hayırlısı olsun!!

Mrb mini tüp bebek nedir bende bu Dr gidicem tavsiye üzerine araştırma yapıyorum benimde h 0.362 çıktı yani düşük bebek olmaz tüp bebek bilgi verirsen sevinirim

Ben de israel beyin hastasıydım bir zamanlar, bende de rezerv azlığı vardı. Bir ya da iki yumurtam oluyordu en fazla. Tedavinin ortasında hidrosalpenks olduğumu ameliyat olmam gerektiğini söyledi, çok iyi bi ameliyat süreci geçirdim allah razı olsun. Mini tüp bebek denemesi yaptı, iki kez transfer oldum ama ikisinde de sonuca ulaşamadık. Kısmet başka doktoraymış

Kanatsizkus mrb banada onu tavsiye Etiler ama randevu ne mümkün 30 Mart alabildim bakalım hayırlısı ona gidicem bu aya gonal F 300 6 gün önce oldum snr çatlatma deniyecem snr ay israel beye gidicem Allah yardımcımız olsun ...peki Dr memnun kaldinmi

Canım inşallah senin için hayırlısıdır bu doktor. Ben ilk iki denememi smyrna tüp bebek merkezinde, üçüncü ve dördüncü denememi israel beyde, beşinci ve son denememi irenbe de Kaan Bozkurt’ta yaptırdım. Son denememde pozitifi gördüm çok şükür bi kızım oldu daha 1,5 aylığız Kendisi çok konuşmayan ama ilgili bi doktor, benimle birlikte gidenlerden hamile kalan çok oldu ama bana kısmet değilmiş, inşallah sana uğurlu gelir.

Çok tşk ederim inşallah iyi dilekler içi sağol Allah sağlıklı güzel ömürler nasip etsin prensesine darısı başımıza

MErhaba bizde eşimle tüp bebeğe karar verdik ama hiç birşey bilmiyoruz İzmir’de oturuyoruz İsrael Beyi burda duydum birazda maddi sıkıntılarımız var nasıl bir süreç ve ne kadar ödüyorsunuz anlatabilir misiniz acaba?

Hayırlı olsun canım, ben israel beye iki yıl önce gitmiştim çok oldu yani gideli. Ama İzmir’in en pahalı doktorlarından biridir kendisi. Allah doğru insanlarla karşılaştırsın

Hayırlı olsun canım, ben israel beye iki yıl önce gitmiştim çok oldu yani gideli. Ama İzmir’in en pahalı doktorlarından biridir kendisi. Allah doğru insanlarla karşılaştırsın
Teşekkür ederim bizi aşar o zaman bir umut sordum tahmin etmiştim Ahmet Güler’e gideceğiz büyük ihtimalle canım onu duydun mu ?

Israel Aruh a giden arkadaslar memnun musunuz? Gidenlerden yorum bekliyorum. Ben de uzun suredir ugrasiyorum. Tekrar doktor arastiriyorum. Fikir alabilir miyim sizlerden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…