- 4 Nisan 2019
- 5.910
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Minikbirmucizemeselesi
-
Tedaviye bu ay başladım canım ama başka bi doktora gidiyorumTedaviye başladınız mı biz yeni başladık nasıl nemnunmusunuz merak ettim
Olabilir. Ama benim eşimde sonra sperm sayısı düşse, ben nasıl o doktoru tavsiye ederim. Belki azosperm hastaları için yardımcı oluyor.Tedaviniz olumlu olmadı diye birini kötülemeniz doğru degil Kaan beyden memnun olan onlarca hasta var...
Esinizin degerleri nasildi acaba ? Bizde gitmeyi dusunduk ama ... ileri hizli yuzde 19Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Azosperm durumu varsa belki olabilir ama
Sayı hız morfoloji gibi sperm parametreleri düşükse hep aynı seyi uyguluyor.
Yazdıgı ilaçlar emodex ve combifertil
Bunlar multivitamin ilaçlar 3 ay kullanın hiçbir zararı olmaz zaten.saglıklı beslenme cep telefonundan uzak durma
Bol nohut yemegi.. Bunları tavsiye ediyor
Bİzde morfoloji sorunu vardı %1
Sayı hız da düşüktü. İki tüp denememizde olumsuz. 2. De beş haftalık düşük oldu
Embriyo sayımız 3-4 ü geçmiyor hiç dondurtma yapılamadı
Kaan aydos a gittik
Bizden 2500 tl ye yapılan erkek infertilite panel testi istedi. Ros dna hasarı vb testler daha yapıldı. 4 bin tl çöpe gitti yani
Eşime iğne multivitamin baslattı. Bir ay sonra sonuclar değişmeyince tüp bebege yonlendirdi
İstedigi testleri onun istediği yerde yaptırıyorsunuz drla anlaşmaları oldugu için komisyon ucreti alıyor
Test için aradıgınızda sizi kim yonlendirdi diye soruyorlar zaten..
Kısaca emeğinize de paranıza da yazık etmeyin. Tüp bebek le sansınızı deneyin
Sayı 20-30 arası hız da 20Esinizin degerleri nasildi acaba ? Bizde gitmeyi dusunduk ama ... ileri hizli yuzde 19
Bizde total sayi 508 milyon cikti ama ileri hiz yuzde 19 ... siz naptiniz tedaviniz cevap verdimiSayı 20-30 arası hız da 20
İki tüp denedik olmadıBizde total sayi 508 milyon cikti ama ileri hiz yuzde 19 ... siz naptiniz tedaviniz cevap verdimi
Çok gecmis olsun rabbim tez vakitte saglikla sihhatle nasip etsin.... spermde ileri hareketlilik 20 ise dogal yollarla olmazmj dendi size...İki tüp denedik olmadı
İkinci düşükle sonuclandı beş haftalık
Amin teşekkür ederim cümlemize inşÇok gecmis olsun rabbim tez vakitte saglikla sihhatle nasip etsin.... spermde ileri hareketlilik 20 ise dogal yollarla olmazmj dendi size...
Bizim testte morfoloji 5 yaziyor iyimi acaba .... ve ins bian once saglikli sihhatli cocugunu kucagina alirsin canim insallah.... kadinlarda da incir kuru cok iyiymis inefolik combi... hayit suyuAmin teşekkür ederim cümlemize inş
Hızla ilgili degil sorunumuz onunla ilgili hiç yorum yapılmadı sadece düşük denildi esas sorununumuz morfoloji 1 o yuzden olmuyor
Hız. Sayı bunlar kürlerle artıyor bildigim kadarıyla. Havuc kuru ozellikle bir arastır
Yine tüp bebekte cok onemli degil hız ve sayı
Ama morfoloji onemli malesef her ne kadar onemsiz denilse bile yasayarak tecrübe ettik
En azından kendi adımıza..
arkadaşlar merhaba size bişey sormak istiyorum ve acil cvp almam lazım lütfen eşim 2 sene önce tese ameliyatı oldu öncesinde 7 ay kadar iğne ve ilaç tedavisi uygulandı memorıalde ama tesede sperm çıkmadı bu arada eşimin bütün sperm testleri sıfır hiç sperm yok testesteron düşük fsh yüksek şimdi kaan aydosta tedavideyiz 1,5 senedir falan tedavi derken vitamin kullanıyor 2 adet ve 2. tese yapmak için bir ay sonrasına gun verdi ama ben istemiyorum ameliyat çare değil ve sperm çıkıcağınıda düşünmüyorum ama eşim istiyor ameliyatı şimdi sizde celalettin peru nasıl bir hoca ve bizim gibi durumda olan varmı lütfen acil cvp bulmam lazım eşimi ameliyttan vazgeçirmeliyim
Amin cnm sagolasın bekleyen herkes inşBizim testte morfoloji 5 yaziyor iyimi acaba .... ve ins bian once saglikli sihhatli cocugunu kucagina alirsin canim insallah.... kadinlarda da incir kuru cok iyiymis inefolik combi... hayit suyu
..erkeklere bildigim c vitamjni bitter ckkolata caksir keciboynuzu ... sifanin nereden gelecegide belli olmaz
Bizimde doktor varikosel yok demis ama sperme ve ultrosna bakilcak hani beslenmehle artabiliyomus ileri deger sana ne dicem canim beline bardak attirip yaki yapistir adetinin 2.gunu ... bu sekilde hamile kalan cok kisi varmis... ben bu ay yapmistim ama bu aydan pek umudum yok yani ama bunu bi dene istersenAmin cnm sagolasın bekleyen herkes inş
4 ve üzeri normal yani cok iyi sizinki
Bizim denemediğimiz sey kalmadı cnm
Doğal takviyelere, multivitamin ilaçlarına tüp kadar para harcadık 6 yılda
Şimdi herseyi bıraktık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?