Erkek İnfertilitesi Dr Kaan Aydos infertilite

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Azosperm durumu varsa belki olabilir ama
Sayı hız morfoloji gibi sperm parametreleri düşükse hep aynı seyi uyguluyor.
Yazdıgı ilaçlar emodex ve combifertil
Bunlar multivitamin ilaçlar 3 ay kullanın hiçbir zararı olmaz zaten.saglıklı beslenme cep telefonundan uzak durma
Bol nohut yemegi.. Bunları tavsiye ediyor

Bİzde morfoloji sorunu vardı %1
Sayı hız da düşüktü. İki tüp denememizde olumsuz. 2. De beş haftalık düşük oldu
Embriyo sayımız 3-4 ü geçmiyor hiç dondurtma yapılamadı
Kaan aydos a gittik

Bizden 2500 tl ye yapılan erkek infertilite panel testi istedi. Ros dna hasarı vb testler daha yapıldı. 4 bin tl çöpe gitti yani

Eşime iğne multivitamin baslattı. Bir ay sonra sonuclar değişmeyince tüp bebege yonlendirdi

İstedigi testleri onun istediği yerde yaptırıyorsunuz drla anlaşmaları oldugu için komisyon ucreti alıyor
Test için aradıgınızda sizi kim yonlendirdi diye soruyorlar zaten..

Kısaca emeğinize de paranıza da yazık etmeyin. Tüp bebek le sansınızı deneyin

Kesinlikle bende tavsiye etmiyorum 2 yıl boyunca sanki deneme tahtasi gibi 20 çeşit ilaç denedik, hepsi de çok pahalıydı özel lablarda verdiğimiz testler de cabası, sonuç olarak olan sperm sayısından çok daha düşük ( ama sözde kaliteli spermlerimiz olmuştu) bu işin bilimsel kısmıydı olabilirdi. Sürekli beklememizi, tüp bebeğe gerek olmadığını söyledi. Keşke onu dinlemeyip en baştan yaptırsaydık diyoruz eşimle. Hem maddi hem manevi süreç çok yordu,ona harcadığımız enerjiyi tüp bebeğe harcardık. Sonuç tüp bebekle hamile kaldım 5 aylık hamileyim. Ama bizim için en can alıcı kısmı tüp bebeğe geçiyoruz artık diye mail atınca eşim, direk sistemden çıkarıp engellemişti. Ulaşmak mesele, muayene tarihi almak mesele bir doktor ne kadar popüler oluyorsa hastasına ayırdığı vakit ve özen o kadar düşüyor biz Kaan beyi son umudumuzmuş gibi gördük ve çok umut bağladık her ay başka yıkım oldu. Bu bizim şahsi tecrübemiz belki başkaları çok başarılı tedavi görüp cevap almıştır kimseyi suçlamak değil amacım ben kendi deneyimimi paylaşmak istedim.

arkadaşlar merhaba size bişey sormak istiyorum ve acil cvp almam lazım lütfen eşim 2 sene önce tese ameliyatı oldu öncesinde 7 ay kadar iğne ve ilaç tedavisi uygulandı memorıalde ama tesede sperm çıkmadı bu arada eşimin bütün sperm testleri sıfır hiç sperm yok testesteron düşük fsh yüksek şimdi kaan aydosta tedavideyiz 1,5 senedir falan tedavi derken vitamin kullanıyor 2 adet ve 2. tese yapmak için bir ay sonrasına gun verdi ama ben istemiyorum ameliyat çare değil ve sperm çıkıcağınıda düşünmüyorum ama eşim istiyor ameliyatı şimdi sizde celalettin peru nasıl bir hoca ve bizim gibi durumda olan varmı lütfen acil cvp bulmam lazım eşimi ameliyttan vazgeçirmeliyim

Esinizin degerleri nasildi acaba ? Bizde gitmeyi dusunduk ama ... ileri hizli yuzde 19

Çok gecmis olsun rabbim tez vakitte saglikla sihhatle nasip etsin.... spermde ileri hareketlilik 20 ise dogal yollarla olmazmj dendi size...
Amin teşekkür ederim cümlemize inş
Hızla ilgili degil sorunumuz onunla ilgili hiç yorum yapılmadı sadece düşük denildi esas sorununumuz morfoloji 1 o yuzden olmuyor
Hız. Sayı bunlar kürlerle artıyor bildigim kadarıyla. Havuc kuru ozellikle bir arastır
Yine tüp bebekte cok onemli degil hız ve sayı
Ama morfoloji onemli malesef her ne kadar onemsiz denilse bile yasayarak tecrübe ettik
En azından kendi adımıza..

Bizim testte morfoloji 5 yaziyor iyimi acaba .... ve ins bian once saglikli sihhatli cocugunu kucagina alirsin canim insallah.... kadinlarda da incir kuru cok iyiymis inefolik combi... hayit suyu
..erkeklere bildigim c vitamjni bitter ckkolata caksir keciboynuzu ... sifanin nereden gelecegide belli olmaz

benim eşim kaan aydos ile 1 yılı boşa geçirdi. bundan 3-4 yıl önceydi, eşim azospermi hiç spermi yok. klomen diye bir ilaç verdi ve 1 yıl boyunca o klomeni içip 3ayda bir test gönderdik. bir de vitamin verdi onu da unutmayayım. her testte sperm bulunamadı yazıyordu. o zamanlar yeni başlamışız tedaviye tabi, neyin ne olduğunu bilmiyoruz. sanıyoruz ki ilaçla her şey düzelecek ne de olsa doktor bu ilacı verdi. o kadar ünlü bir doktor sonuçta bu ilacı verdiyse vardır bir bildiği. meğer bunlar koca bir hayalmiş. her testte sperm bulunamadıyı gördükçe ayrı bir melankoli aldı bizi haliyle. bir de testleri internetten yolluyoruz adam 15gün sonra cevap yazıyor. yoğunluk varmış falan. bana samimi gelmedi. zaten bir şey danışmak istediğinde asla ulaşamıyorsun bu da ayrı bir sıkıntı. en sonunda bir gün yine sperm görülemedi yazan testimizi göndermek için internetten ulaşamayınca bana sinir geldi. ankara'da da yaşamıyorum ki gideyim. otobüsle 8 saatte ulaşabiliyoruz ankaraya. velhasıl allah seni bildiği gibi yapsın deyip başka doktor arayışına girdim. mutlaka etkili olduğu kişiler vardır ama ben onunla bunları yaşadım. yeni bir doktor bulana kadar 2 yılımız boşa gitti. gerçi vaktini bekler her şey boşa gitti de demek istemiyorum ama işte, bize faydası olmadı diyelim.

yukarıda anlattıklarımdan sonra sana cevap vererek devam etmek isterim arkadaşım. uzun arayışlar sonucunda celalettin peruyu buldum. 1 yıldır tedavideyiz. doktorun en sevdiğim özelliği sekreterine her an ulaşıp istediğin soruyu sorabiliyosun. telefonu açmasa bile whatsapptan yazıyorsun, geri dönüyorlar. bir ton iğne ilaç kullanıyoruz ama en azından test sonuçlarını aldığımızda detaylı bir analiz görüyoruz ve neyin ne olduğunu, hangi seviyede olduğumuzu kendimiz görüyoruz. yavaş yavaş da olsa ilerliyoruz. ilerlemeye de biliriz ya da ilerleriz ama yine gebelik elde edemeyiz, hepsi olabilir. allah bilir. Ama benim için tedavi süreci tatmin edici geçiyor. sonunda mutsuz olsak bile, ne doktora ne de tedavi yöntemine çamur atamam.

Amin cnm sagolasın bekleyen herkes inş
4 ve üzeri normal yani cok iyi sizinki
Bizim denemediğimiz sey kalmadı cnm
Doğal takviyelere, multivitamin ilaçlarına tüp kadar para harcadık 6 yılda
Şimdi herseyi bıraktık.

Bizimde doktor varikosel yok demis ama sperme ve ultrosna bakilcak hani beslenmehle artabiliyomus ileri deger sana ne dicem canim beline bardak attirip yaki yapistir adetinin 2.gunu ... bu sekilde hamile kalan cok kisi varmis... ben bu ay yapmistim ama bu aydan pek umudum yok yani ama bunu bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…