- 15 Haziran 2008
- 859
- 3
- 31
- Konu Sahibi SorunluyumSorunlu
-
Hymenoplasty için bu iki doktordan hangisini önerirsiniz.Duyduğunuz yada bildiğiniz olumlu yada olumsuz şeyleri paylaşabilir misiniz?
ben de aynı ikilemi yaşıyorum, bir türlü karar veremedim...
Hangi doktora giderseniz gidin size söyleyeceği şey şu,"Bu işlemin sonucu kişinin dokusuna bağlı.. tutup tutmayacağını işlem sonrası kontrolde görücez.. tutmazsa da son dikişle kanama sağlanır." yani kızlar tamamen işlem sonrası kendinize nasıl baktığınızla ve yapınızla alakalı bu işin sonucu o yüzden yaptırmadan malesef bilinmiyo..(
k. aslan işlem sonrası pansuman antibiyotik fln veriyor, akın bey'de bu yok sanırım, başka bir ile gitme şansım da yok son kontrolü düşünecek olursak, bir an önce karar vermem lazım sanırım ama dikkatimi çeken bir şey var, kalıcı da yapılsa düğünden önce son dikiş atılmış herkeste, ne anlamı kalıyo ki
evet( genelde tutmuş ama ufak bi açıklık kalmış deniyor.. son dikişe gelmen lazım diyor doktorlar ( benimde dikkatimi çekti en son kanaması olanların hepsi son dikişe gittiler ben de anlam veremiyorum
cnm ınternette bır kose yazarının k. aslan hakkında yazısı vardı ısım belırtmeden resmen onu ve kızlarla yazısmalarını yayınlamıs keske bulabılseydımde yayınlasaydım bence eşi ve ona gıtme derım gercı k. bey nasıl blmıorum ama arkdasım esıne gtmıstı once odemeyı soruyorlar son ana kadar garantı verdıler sonrada esnemıs dedıler dusukte olsa olumsuz olabılır ve kız ılk gece napcagını sasırmıs cok pısmandı ona gttıgı ıcın yaptrmadysan sakın ona gtme derım ben
o yazıyı okudum canım ben de okur okumaz anladım korkut beyi kastettiğini. ben akın bey ya da harun özkan düşünüyorum şimdilik.
Gercekten mi sisli med dusunuyodum oysaki akin beyi siz demi?akın bey artık hymenoplasti yapmiyormuş...
evet canım buradan iki arkadaş mail atmış artık yapmadığını söylemiş akın bey.Gercekten mi sisli med dusunuyodum oysaki akin beyi siz demi?
evet canım buradan iki arkadaş mail atmış artık yapmadığını söylemiş akın bey.
Ben olursm bayanda daha rahat edecwgimi dusundugum icin izmir senay aycanKimi düsünüyonusunuz simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?