Dr.Korkut Aslan mı yoksa Şişli Med Akın Bey mi?

izmir desiniz heralde siz
Hayır ızmir de değilim uçak la giderim benim yasadigim yerde böyle operasyonlar yaygın değil. İlerde mesleğimi nere icraat edeceğim belli olmadığı için. Istanbul ve cevresine atanirsam düşünebilirim yani ben erkek doktordan çok cekinecegimi düşünüyorum bayan doktor la whatsap uzernden falan sorularımı daha rahat sorarım

Son düzenleyen: Moderatör:
akın bey artık hymenoplasti yapmiyormuş...

Burda bi yanlış bilgi var kimseyi yanlış yönlendirmeyelim. Bende Akın Beyi düşünüyordum. Burayı okuyunca şaşırdım bi anda. Başka çözümler üretmeye başladım hemen. Ama sanırım maili atanlar kesin bilgi olmadan kafalarına göre yazıyolar. Şişli Med den Akın Beyin asistanıyla görüştüm. Böyle bişey olmadığını işlemlerin devam ettiğini söyledi. Herkes yeterince üzgün panik ve stresli. Böyle bişey ortaya atarak insanları daha fazla strese sokmayalım. Zaten yeterince stres içindeyken...

merhaba bende uzun süredir takip ediyorm , tabi düğün zamanı yaklaşınca bende foruma üye olup net bilgi almak istedim. birkaç doktorla görüştüm akın beylede bu hafta içi konuştum ama işlem yapıyormuş. öyle dedi kendisi. bende hangi doktor konusunda çok kararsızım zamanımda çok yok . çok korkuyorum

merhaba, emin ol bende çok korkuyorum. ama sanırım yapıcak başka bişeyde yok. zaman yaklaştıkça insan daha stres daha panik oluyor. sen ne zaman için düşünüyorsun varmı aklında tarih. ben akın beye karar verdim tam olarak. zaten diğerleri hem uzak hem pahalı.

merhaba, evet diğerleri fiyat konusunda banada biraz pahalı geldi açıkçası uygun fiyat verenlerdende pek güvenemedim. bende akın beyde karar kıldım ve 23 nisana randevu aldım bakalım hayırlısı. sen ne zaman düşünüyorsun var mı bi tarih. çünkü benim düğüne 2 ay kaldı maalesef.

Hadi herşey güzel olur inşallah. Bende mayıs sonu gibi düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa. İşlem sonrasıda beni korkutuyor kısıtlamalar, tutmama olayları falan. Yaşayıp görücez

canım çok geçmiş olsun. nasılsın? nasıl geçti.
canım işlem ameliyat gibi değil zaten 20 dk falan sürdü hemşiresi zaten yanımızdaydı biz o arada bol bol sohbet ettik. şimdi arada hafif kanamalarım oluyor doktor bey normal olur demişti ama ben yine bugün telefonla arayıp yine sordum ama genel olarak gayet iyiyim.14 haziranda kontrole gideceğim bakalım hayırlısı .

çok sağol canım iyiyim heyecandan iyiyim bile dememişim , darısı başına inşallah.
Canim bende akın beye düşünüyorum.
Peki nasıl geçti bilgi verebilirsin.
Fiyat i nasıl puff benim evlilik planım yok ama insan olurda olursa ne yaparım diye ara ara girip bakiyorum yaptircam ama ne zaman bilmiyorum

Canim bende akın beye düşünüyorum.
Peki nasıl geçti bilgi verebilirsin.
Fiyat i nasıl puff benim evlilik planım yok ama insan olurda olursa ne yaparım diye ara ara girip bakiyorum yaptircam ama ne zaman bilmiyorum
selam canım ancak girdim koşuşturmalardan birde hastaydım biraz havalar dengemi bozdu iyice. genel olarak korkuluydu ama iyi geçti canım işlem esnasında çok ağrı acı bişey hissetmedim açıkçası . sonrasında da ciddi sıkıntılarım olmadı . sağolsun doktor bey çok detaylı anlattı herşeyi neler yapacağımı herşeyi anlattı. şimdilik iyiyim bakalım . 1900 lira ödedim canım.

Fiyatlar değişmiş off suan önümde bi evlilik olmadığı için acele etmiyorum ama olup içimide rahatlatmak istiyorum.suan maddi sıkıntılarım var erteliyorum.

Fiyatlar değişmiş off suan önümde bi evlilik olmadığı için acele etmiyorum ama olup içimide rahatlatmak istiyorum.suan maddi sıkıntılarım var erteliyorum.
sana tavsiyem önünde vakit varken ol kurtul ben son dk ya bırktım pişmanım şuan ameliyatlıyım ve sözlüyüm . ekimde düğünüm var. ama o koşturmacada o kdr zor ki anlatamam ağrım var kimseye anlatamıyorum keşke hayatımda biri yokken olup raht rahat iyileşseydim

Canim geçmiş olsun nasılsın peki

Canim geçmiş olsun nasılsın peki

tşk ederim çok iyi değil açıkçası herkeste bu kadar zor mu bilmiyorum. üstüne oturamıyorum kesinlikle çok acıyor, zaten zar zarar görür diye de korkuyorum ama zarar görmeseydi de oturamazdım acıdan. 3 hafta yan oturacakmışım. haftasonu çok yordum kendimi sürekli koşturdum kayınvalideye ziyarete git, sözlümle gez kimseye belli etme falan. acısı çıktı resmen, dinlenmek gerekiyomuş.
sürekli yan oturmaktan ve o bölgeyi temizlemekten biraz da tahriş oldu oturduğum yerler inşallah sonucu iyi olur bu çektiğime değer. en zoru da kimseye belli etmemeye çalışmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…