Dr. M. Nebil Bozdoğan Almanya'da

bunun neresi dert?
konu yanlış yerde.
Duyuru yeri aradım orada acamadim konuyu biliyorum ama başka yerde acamadim malesef ne yapim. :) Nerede açılıyor veya konuyu taşıyabilirmiyim nasıl olucak yazarsaniz çok sevinirim zahmet olmazsa yoksa ben pek anlamıyorum bu konu açma konularını. Kusura bakmayın arkadaşlar

TAMAMI ARKADAŞLAR ŞİMDİ KONUYU doğru yerde açtım tekrar kusura bakmayın bu zamana kadar bir derdim var konularından başka başka yerlere gormedigim için ayrıca daha yeni yeni alisiyorum sayfaya. Ama bu konuyu nasıl taşırim daha bilmiyorum. Tekrar kusura bakmayın iyi günler.

Almanya daki arkadaşlar için üzüldüm doğrusu... Nedeni de kendisinin yaptığı ameliyatta birçok sorun mevcut. Öncelikle simetri sorunu var ve önden bakıldığında burunun sağ ve sol tarafları simetrik değil. Ayrıca benim ameliyatımdan sonra burnun üstünde ve her iki gözün çevresinde morluklar kaldı (gerekli buz uygulaması yapmama ve güneşten korumama rağmen). Burnumdaki fonksiyonel bozukluk da (kemik eğiriliği nedeniyle nefes alamama) tam olarak düzelmiş değil. Yani Nebil Bozdoğan'ı burun ameliyatı için KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM!.. Bu arada tavsiye edebileceğim bir doktor da yok maalesef ama en azından sadece ameliyat olan kişilerden tavsiye almanızı, doktorların daha önce ameliyat ettiklerini söyledikleri birkaç hastanın resmine bakarak karar vermemenizi öneririm. Şimdiden başarılı bir operasyon geçirmeniz ve en uygun doktoru bulabilmeniz dileğiyle. Hoşcakalın.

Back
X