- 13 Kasım 2025
- 206
- 69
- 13
- 30
- Konu Sahibi Nida Karadeniz
Kızlar iyi akşamlar. 2 başarız tüp bebek sürecimiz oldu. Ve ben M Reşit Asoğlunu çok görsüm acıkcası instadan falan. İstanbul bahcecide sanırım. Doktor hakkında bilgis olan nasıldır ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir tanıdığım gitti memnun kalmadı başka biri daha gitti o da memnun kalmadı şov Peşinde reklam yapan sürekli kendini öven biriymiş bide 2 dk muayene sürüyormuşKızlar iyi akşamlar. 2 başarız tüp bebek sürecimiz oldu. Ve ben M Reşit Asoğlunu çok görsüm acıkcası instadan falan. İstanbul bahcecide sanırım. Doktor hakkında bilgis olan nasıldır ?
Yaa o kadar cok reklamını gördüm ki sormak istedim pek de beklediğim gibi yorum yok acıkcası kafam karıştıBir tanıdığım gitti memnun kalmadı başka biri daha gitti o da memnun kalmadı şov Peşinde reklam yapan sürekli kendini öven biriymiş bide 2 dk muayene sürüyormuş
Cnm ben ond tüp bebek yaptırdım cok sukur oglum oldu bir arkadaşım yaptirdi onunda olumlu oldu ama dustu sanırım kalp durmuştu tekrar yaptirdi oda tutdu 1 ayı kaldi sanırım kucağına almaya doktor işinin ehli evet ama arkadsind dedi gibi 2 dk görüşmen ilgi alaka beklemiyorsun tavsiye ederim ama yok süreçte ilgi de önemli dersen hic gitme adam sadece işini yapıyor okdar karar senin benim için işini iyi yapması sonic önemli sohbeti muhabbeti değildi oyuzden onda karat verdim ilk önce özkan ozdamarla hocayla başladık ama olumsuz oldu yumurtalarım 5.gune gidemedi az yumurta cikti cok şaşırmıştım cunku amh ve yumurtam hep iyidir çok görünüyordu olumsuz olunca mehmet hocaya geçtik çokta güzel yumurtalarim oldu 5.gune de geldi yani diyeceğim ilgi alaka uzun süreli muayene bekliyorsan gitme ama yok işini yapsın diyorsan git hersey gönlünce olsun hayırlısı olsunYaa o kadar cok reklamını gördüm ki sormak istedim pek de beklediğim gibi yorum yok acıkcası kafam karıştı![]()
Ben bahçecinin önünden geçmem zaten ticarethane orasıYaa o kadar cok reklamını gördüm ki sormak istedim pek de beklediğim gibi yorum yok acıkcası kafam karıştı![]()
Teşekkür ederim valla ilgi de alakada istemiyorum bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım da başka bişey istemem ama cok kişiden duydum tamamen şov falan dediler de buraya bi sorayım en iyisi dedimCnm ben ond tüp bebek yaptırdım cok sukur oglum oldu bir arkadaşım yaptirdi onunda olumlu oldu ama dustu sanırım kalp durmuştu tekrar yaptirdi oda tutdu 1 ayı kaldi sanırım kucağına almaya doktor işinin ehli evet ama arkadsind dedi gibi 2 dk görüşmen ilgi alaka beklemiyorsun tavsiye ederim ama yok süreçte ilgi de önemli dersen hic gitme adam sadece işini yapıyor okdar karar senin benim için işini iyi yapması sonic önemli sohbeti muhabbeti değildi oyuzden onda karat verdim ilk önce özkan ozdamarla hocayla başladık ama olumsuz oldu yumurtalarım 5.gune gidemedi az yumurta cikti cok şaşırmıştım cunku amh ve yumurtam hep iyidir çok görünüyordu olumsuz olunca mehmet hocaya geçtik çokta güzel yumurtalarim oldu 5.gune de geldi yani diyeceğim ilgi alaka uzun süreli muayene bekliyorsan gitme ama yok işini yapsın diyorsan git hersey gönlünce olsun hayırlısı olsun
Canım tecrüben var mı orayla ya da cevrende şahit oldupun bi olumsuzluk falan fikir amaçlı soruyorumBen bahçecinin önünden geçmem zaten ticarethane orası
Yani herkesin deneyimi farklı ama ben olumsuz birsey bos bi ücrette gereksiz bir odemede yapmadım bilmiyorum kan tahlillerimi devlette verdimde oldu rahim filmi çektirmiştim önce onu bile tekrarlamami istemedi yani gereksiz hicbirseye odeme yapmadım ama tabi sorunun varsa mecbur araştırmak zorundalar neresi olursa olsun bizim bilmedimjz neler olabilir tabiki karar senin içine sinen biryer olsun iyi düşün çokta kafanı karıştırma nasibinde varsa seni bulur yoksada naparsak yapalım olmaz dedim gibi hiçbir sorun yokken ozkan hocada olumsuz aldim ben transfer bile olamadım o aşamayı bile göremedik okadar hayal kırıklığı olduk bende cunku beklemiyorduk yumurtalarım iyiydi coktu nasil oldu gitmedi 5.gune hepsi gelişimi durdu hayret etmistik eşimin morfolojisine bağladı ozkan hoca mehmet hocada benim yumurta kaliteme nitekim mehmet hocada olumlu sonuç aldık çokta yumurtam oldu ve öyleydi de yumurtam ozkan hocada 6 cikti mehmet hocada 19 toplandı oglum 1 yaşında şuan 2.ye hamileyim doğal yolla kendilinden oldu sende hayirli haberler alırsın sürecin su gibi aksın inslh herkes kolaylıkla kavuşsun evladına kimsenin emegi boşa gitmesin senin içine hangisi siniyorsa oraya git cok arastiri cok kafa karışıklığıTeşekkür ederim valla ilgi de alakada istemiyorum bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım da başka bişey istemem ama cok kişiden duydum tamamen şov falan dediler de buraya bi sorayım en iyisi dedim
Birde ebru ozturk hoca var ondan da memnun olan cok kişi var ilgilide deniyor bir onla gorsu istersen onuda arastir ben olumlu sonuç aldim sürecim iyi gecti ama herkesin cok farklı memnun olan kadar olmayanda var bilemiyorum karar senin cnm sen vereceksin her doktordan memnun kalan ve kalmayan var hakkında hayırlısı olsun inşallah düzgün bir doktora denk gelirsinTeşekkür ederim valla ilgi de alakada istemiyorum bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım da başka bişey istemem ama cok kişiden duydum tamamen şov falan dediler de buraya bi sorayım en iyisi dedim
Evet Kübra hocaya gittim vazgeçtim hemenCanım tecrüben var mı orayla ya da cevrende şahit oldupun bi olumsuzluk falan fikir amaçlı soruyorum
Çok teşekkür ederimYani herkesin deneyimi farklı ama ben olumsuz birsey bos bi ücrette gereksiz bir odemede yapmadım bilmiyorum kan tahlillerimi devlette verdimde oldu rahim filmi çektirmiştim önce onu bile tekrarlamami istemedi yani gereksiz hicbirseye odeme yapmadım ama tabi sorunun varsa mecbur araştırmak zorundalar neresi olursa olsun bizim bilmedimjz neler olabilir tabiki karar senin içine sinen biryer olsun iyi düşün çokta kafanı karıştırma nasibinde varsa seni bulur yoksada naparsak yapalım olmaz dedim gibi hiçbir sorun yokken ozkan hocada olumsuz aldim ben transfer bile olamadım o aşamayı bile göremedik okadar hayal kırıklığı olduk bende cunku beklemiyorduk yumurtalarım iyiydi coktu nasil oldu gitmedi 5.gune hepsi gelişimi durdu hayret etmistik eşimin morfolojisine bağladı ozkan hoca mehmet hocada benim yumurta kaliteme nitekim mehmet hocada olumlu sonuç aldık çokta yumurtam oldu ve öyleydi de yumurtam ozkan hocada 6 cikti mehmet hocada 19 toplandı oglum 1 yaşında şuan 2.ye hamileyim doğal yolla kendilinden oldu sende hayirli haberler alırsın sürecin su gibi aksın inslh herkes kolaylıkla kavuşsun evladına kimsenin emegi boşa gitmesin senin içine hangisi siniyorsa oraya git cok arastiri cok kafa karışıklığı
Tamam canım tesekkür ederimEvet Kübra hocaya gittim vazgeçtim hemen
Rica ederim cnm kolaylıkla kavuşursun inslhÇok teşekkür ederim![]()
Bende takip ediyorum ama ona gitmedim doktor Aret kamar var ona gittim ilğiliydi bir tedaviye başlayacağım ama daha net karar vermedimKızlar iyi akşamlar. 2 başarız tüp bebek sürecimiz oldu. Ve ben M Reşit Asoğlunu çok görsüm acıkcası instadan falan. İstanbul bahcecide sanırım. Doktor hakkında bilgis olan nasıldır ?
Antalya’da şafak Ogan var memorilde İstanbul’da Nurettin türktekin volkan turan Meryem kürekekenAntlya ya da istanbul da önerebileceğin doktor isimlerine açığım![]()
Bende şafak olgan da gördüm 2 tedavimi ama olumsuz sonuclandıAntalya’da şafak Ogan var memorilde İstanbul’da Nurettin türktekin volkan turan Meryem kürekeken
Evet aret beyi de duydum onu da araştırıyorum tedavi de neler yapıyor biliyor musunBende takip ediyorum ama ona gitmedim doktor Aret kamar var ona gittim ilğiliydi bir tedaviye başlayacağım ama daha net karar vermedim
Ondan baya memnun kalan vardıBende şafak olgan da gördüm 2 tedavimi ama olumsuz sonuclandı